Horoszkóp

Az Ikrek érzelmei és gondolkodásmódja

Az Ikrek jegyû szülöttek számára az egyik legnagyobb feladat az, hogy eldöntsék, mi is valójában az igazság. Hajlamosak arra, hogy vitatkozás közben anélkül változtassák meg a nézõpontjukat, hogy azt észrevennék.





 Az Ikrek érzelmei

 






A kommunikáció kétségtelenül az Ikrek erőssége. Képes vagy különböző forrásokból rengeteg információt összegyűjteni, és leszűrni a lényeget, amit másoknak továbbadsz. Képes vagy intuitív módon összekapcsolni a tényeket, így születnek a feltevéseid is.





Az Ikrek szülöttek szeretnek beszélni az érzelmekről, megélni már nem annyira. Meglehetősen felületes érzelmeik vannak, a beszélgetés pedig jó eszköz arra, hogy elrejtsék a valódi érzéseiket. A  variscit segít abban, hogy olyannak mutasd magad, amilyen vagy.

Az Ikrek szülöttjének útja az, hogy egyértelműen és világosan meg tudja fogalmazni, hogy ki is valójában. A lelkének fel kell ismernie az univerzum különféle szintjeit, és azt, hogy nemcsak fizikai vagy mentális szinten létezik a kommunikáció, hanem érzelmi és spirituális szinteken is.





 A kövek és az Ikrek gondolkodásmódja

 






Az Ikrek jegy szülöttje kíváncsi, sokoldalú, nagyon aktív és gyors észjárású. Számára a mentális stressz elkerülése jelent nagy feladatot. Az akvamarin képes megnyugtatni az idegeket, és „kiselejtezni” a gondolataidat azáltal, hogy megszűri a kívülről érkező információkat, és világosabbá teszi a mentális folyamatokat.

Vissza a cikk elejére >>

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top