Horoszkóp

Ha az Ascendensed Skorpió…

A VII. ház, asztrológiai nevén Descendens – latinból fordítva leszállópont – képviseli a másik felet, azt a sors szabta embert, aki kozmikus törvényszerûségbõl lesz vagy lett a párunk, akivel házasságot köthetünk vagy élettársi kapcsolatot létesíthetünk.

A VII. ház Ascendens-függő, vagyis csak teljesen pontos születési adatok alapján számítható ki. A legideálisabb házasság akkor kötődik, ha valakinek az Ascendense nagyon pontosan egyezik a másik fél VII. házának csúcsával – vagyis a Descendensével.






 Akinek az Ascendense vagy a Napja a Skorpió jegyében áll…

 







…annak a VII. háza (Descendense: házasság, élettársi kapcsolatok) a Bika jegyébe esik.

Itt fontossá válnak a házassággal kapcsolatban az anyagi javak is. A Skorpió érdekeltségű ember igyekezzék figyelni arra, hogy társa anyagilag legalább az ő szintjén álljon, különben a házasságban később ebből baj lehet.

A Skorpió érdekeltségű emberhez kifejezetten illik a Bika típusú ember. A Skorpió hagyomány szerinti uralkodó bolygója a Mars, a Bika hagyomány szerinti uralkodója a Vénusz, mindkettő érzéki, úgynevezett szexuálbolygó is, ezért nagyon jól megértik egymást.







A VII. ház csak akkor előnytelen a Skorpió ember számára, ha a születési horoszkópjában sértett Vénusz áll. Ha jó a születési horoszkópban a Vénusz, akkor a házassága ideálissá válik.

Semmiképpen sem jó, ha a Skorpió Ascendensű ember szintén Skorpió Ascendensűvel köt házasságot!

Jól kell a házastársat megválasztani, mert válás esetén a Skorpió Ascendensű ember házastársa ellenséggé változik. A Skorpió ember titkos ellensége az elvált házastárs és annak édesanyja lehet.



Vissza a cikk elejére >>

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top