Horoszkóp

Ha az Ascendensed Vízöntõ…

A VII. ház, asztrológiai nevén Descendens – latinból fordítva leszállópont – képviseli a másik felet, azt a sors szabta embert, aki kozmikus törvényszerûségbõl lesz vagy lett a párunk, akivel házasságot köthetünk vagy élettársi kapcsolatot létesíthetünk.

A VII. ház Ascendens-függő, vagyis csak teljesen pontos születési adatok alapján számítható ki. A legideálisabb házasság akkor kötődik, ha valakinek az Ascendense nagyon pontosan egyezik a másik fél VII. házának csúcsával – vagyis a Descendensével.






 Akinek az Ascendense vagy a Napja a Vízöntő jegyében áll…

 






…annak a VII. háza (Descendense: házasság, élettársi kapcsolatok) az Oroszlán jegyébe esik.

A Vízöntő életében a partner óriási szerepet játszik, hiszen az Oroszlán jegye a legmelegebb, barátságos, tüzes jel. A Vízöntő érdekeltségű ember nagy szeretettel és szerelemmel köt házasságot.

A házasság nagyon előnyös terület a számára, és annak ellenére, hogy a házasságkötés előtt sok kalandban lehet része, általában fiatalon köt házasságot, de az is előfordulhat, hogy a kedvese nagyon fiatal.





A Vízöntő Ascendensű ember házastársa szép, jó megjelenésű, társadalmilag is tiszteletre méltó ember, sokszor rangos.

Miután a Vízöntő és az Oroszlán jegye is a fix minőséghez tartozik, ritkán válik el.


Vissza a cikk elejére >>

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top