Horoszkóp

Napi horoszkóp (09. 30. szombat)




Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
A mai bolygóállások a következőket jelzik: nagy szenvedélyesség, szórakozási vágy, kevés önbecsülés, hiúság, érzékenység, szeszélyek, szerelmes természet, hevesség, meggondolatlanság, változékonyság. Jelzi még az alacsonyrendű fogékonyságot, valamint diszharmonikus hatásokat okoz a házastárs vagy az üzlettárs részéről. Hölgyek részére a mai napon az érzékiség vonatkozásában nagyon kedvezőtlen a helyzet.







Bika
(április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
A mai napon sikeres lehetsz a spekulációkban és a nyerészkedésekben, főleg akkor, ha a születési horoszkópodban is jó sugárzást kap a Vénusz. A mai bolygókapcsolatok jó szórakozást ígérnek, táncot, és a másik nemmel való érintkezés vágyát. Komoly haszonra számíthatsz kis állatok révén is, pl. ha kutyát tenyésztesz, a kicsiket nagyon jó áron tudod majd eladni.







Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Szívesen elutaznál idegenbe, főleg külföldre. Próbálj eljutni lehetőségeid szerint valamilyen igazán különleges helyre. Most minden érdekelni és izgatni fog, és ha nyitott vagy a találkozásokra, ez egy nagyon hasznos és tényleg izgalmas időszaknak ígérkezik. A robbanékony Uránusz és a higanymozgású Merkúr ebben a konfigurációban arra figyelmeztet, hogy ma nagyon óvatosnak kell lenned vezetés közben. Minden hirtelenkedés, heves mozdulat, rossz helyzetfelismerés egy járműben igen veszélyesnek bizonyulhat.







Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Jobban tennéd, ha ma inkább nem dolgoznál, hacsak nem környezeted csinosítása a feladatod éppen. Szívesen foglalkozol családi fészked szépítésével, és erre most itt is van a megfelelő pillanat. Ez a tranzit abban a hitedben erősít meg, hogy az igaz szerelem útján néha valóban lehet zökkenőmentesen közlekedni. Jótékony hatást gyakorol kapcsolataidra ez a röpke tranzit, mindenki, akivel találkozol vagy beszélgetsz, érzi a sugárzó melegséget és barátságosságot.






Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Az Uránusz 150 fokos fényszöge kilendíthet ma a megszokott kerékvágásból és rutinból. Ha megpróbálod nem észrevenni ezt a változást hozó erőt, akkor nagy valószínűséggel valamilyen balesetveszélyben nyilvánulhatna meg. Legyél nagyon óvatos ebben az időszakban minden veszélyes helyzetben. Még jobb, ha továbblépsz és valami mást csinálsz, változtass a rutinodon, találd ki, mi az, ami igazán zavar, és tegyél valamit ellene.








Szűz
(augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Alkoss, alkoss, alkoss a mai napon! A részletekkel majd holnap foglalkozz. Annyira gyorsan jöhetnek ötleteid, hogy alig tudsz lépést tartani velük. Most azzal törődj csak, hogy lejegyezd őket. Ha idegrendszered nem bírja agyműködésed felfokozott tempóját, idegi zavarok keletkezhetnek. Próbálj lazítani, és kivárni, míg a „vihar” elcsitul.








Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
A mai bolygóállások hűséges alkalmazottakat jeleznek, kedvezők az egészségre nézve. Sikeres leszel mindenben, ami kapcsolódik a nyilvános élethez, társas viszonyhoz, perekhez, alárendeltekhez. Jót ígérnek a csillagok minden támogatással összefüggő dologban, házasságban. Sikerre számíthasz, ha utazol, és tudományos kutatásaidban is.








Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Ha ezt az időszakot kudarcként éled meg, akkor valószínűleg sok téves dolgot követtél el eddig, amelyek nagy lelkesedéssel indultak, azután a körülmények vagy saját temperamentumod miatt megszakadtak. A következő időszakban komoly óvatosságra és önnevelésre lenne szükséged.








Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Az ábrándokba való menekülés idegrendszeri zavarokat okozhat. Jó időszak arra, hogy valamilyen konkrét dologra figyelj, ahelyett, hogy érzelmekre pazarold. Pénzügyekben feszültség várható, takarékosságra és szigorú költségvetésre van szükség. Előfordulhat, hogy örlődnöd kell a saját és mások igényei között. Egyszer csak új perspektívák nyílhatnak meg a számodra, és mindent egészen más fényben fogsz látni.







Bak
(december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Érzelmi hangsúlyozottság, esetleg fizikai vagy anyagi visszaesés, nehézség fordulhat elő. Úgy érezheted, hogy valamit elveszítettél. Nem szabad elkeseredned, ez a legfőbb szabály ebben a periódusban. Amit elveszítettél, az csak szentimentalizmus saját magaddal szemben, jobb, ha elfelejted.








Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Pénzügyi hátrányok a helytelen ítéletek következtében, kockázatok, téves cselekedetek vagy elképzelések, unpraktikus megoldások fordulhatnak elő. Ha megfelelő önkontrollal rendelkezel, a szellem alkotó eredetiségét adja ez a tranzit, ha nem – a temperamentum elronthatja az egész hatást. Valószínűleg kicsit idegesebb leszel, és így hajlamosabb az elhamarkodott cselekedetekre. Ez balesetekhez vezethet.







Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Az események és a különböző elgondolások olyan gyorsan peregnek, hogy zavarba jöhetsz tőlük, és talán idegessé is válsz. Tedd félre a legfontosabb döntéseket, amíg nyugodtabb és józanabb nem leszel. Legyél nyitott és rugalmas, kerüld el a tekintélyelvű fellépést, még akkor is, ha biztos vagy a dolgodban. Egyikőtök nyugtalanná válhat és elégedetlenkedni kezd, kapcsolatotokat meg akarja változtatni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top