Horoszkóp

Napi horoszkóp (10. 09. hétfõ)

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Tudatosítsd pároddal, hogy szereted, ha egyedül hagynak. Jó lenne, ha ezt az ő rokonsága is megértené, különösen, ha a sógorodról, sógornődről van szó. Kevesen tudnak annyira elmerülni a saját dolgaikban, mint te, akinek semmi kedve összetűzést kezdeményezni. Ám ha kedvesed családjából egy szintén Kos jegyű illetőt kellene vendégül látnod, felkészülhetsz egy igazán nagy szócsatára.

Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Kedvesed még mindig abban a hitben él, hogy ugyanúgy lesz minden, ahogy az első hónapokban, akár az első egy-két évben volt. Kedvesed családja is úgy gondolja, hogy ezt az időszakot is az egyetértés ragyogásában töltitek. Abban a hiszemben élnek, hogy te vagy a legkönnyebben kezelhető ember, pedig tévednek.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Mielőtt kimondanád a boldogító igent, nézz jól körül választottad családjában. Vajon mindenki úgy szereti a tréfát, a magasröptű beszélgetéseket egy árnyalatnyi vitával és okos, szellemes visszavágásokkal, mint te? Szeretik, ha időnként csak magaddal foglalkozol? Elviselik, hogy elvárod, hogy a magad útját járod? Ha ezekre a kérdésekre igennel tudsz válaszolni, akkor nincs semmi baj.

Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Azt a jegyet, amiben te születtél, az otthon, a család és az anyaság jegyének ismerjük. Nálad minden, ami csodálatos, melegszívűen őszinte és szerető a „klasszikus családi életet” illetően, előfordulhat. Környezeted jó, ha tudja, semmi értelme téged megpróbálni rávenni arra, hogy lépést tarts a változó időkkel.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Szívesen veszel részt minden összejövetelen. Ám ha arra kényszerítenek, hogy dőlj hátra, és csak nézd, mit tesz a másik, az már szívfájdalmat okozhat. Készítsd fel párod rokonait, hogy szeretsz vitázni. Készítsd fel őket arra is, hogy nem szereted a hosszú együttjárást a házasság előtt.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Mindig is kitartóan tudtál és tudsz is dolgozni. Függetlenül attól, hogy hány éves vagy, megbízhatóan követed a hagyományos utat, és megdolgozol mindenért, amit elérsz. Aki körülötted él, legyen szellemileg éber és ügyes, ne hagyja, hogy elkalandozzanak a gondolataid. Ne fogadj el senkitől segítséget, élj takarékosan, figyelj az árengedményekre, és szabadidődben próbálj valami újat tanulni.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Vannak dolgok, amikre bizonyos emberek képtelenek, pl. az állatkínzás, ez rád különösen érvényes. Környezeted jó, ha tudja rólad, hogy ha valaki nem nyeri el először a szimpátiádat, később is nagy a valószínűsége annak, hogy nem fogod kedvelni. Ha mégis közeledne hozzád, akkor egy cseppet sem viselkedsz majd vele vendégszeretően.

Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Nálad a kulcsszó: intenzitás. Ez vonatkozik a meggyőződésedre, a terveidre, a módszereidre, arra, hogy mit szeretsz és mit nem. Azt sem szabad elfelejtened, hogy ez igaz a szerelemre, a pénzügyekkel kapcsolatos nézeteidre és az elveidre is. Ha valaki jó viszonyban szeretne lenni veled, annak törekednie kell rá, hogy őszinte legyen, és készséges az egyetértésre, ekkor kapcsolatotok tartósan baráti lesz.

Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Mások így látnak téged: „milyen érdekes ember”, hangzik az első reakció. Milyen elkötelezett, milyen lelkes és segítőkész, milyen szórakoztató. Ez igaz, viszont van benned valami speciális jellemző, ami megkülönböztet mindenki mástól: folyamatosan mozgásban, változásban vagy. Elég bölcs vagy ahhoz, hogy belásd, ha egy szerelemnek szakítás a vége, akkor abban nem volt sok olyan, amit dicsérni lehetne.

Bak
(december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
A Bak jegyében született emberek kiváltságosak. A Bak jegyű ember a Szaturnusz befolyására érzékenyebb a többi jegynél. Ez időnként megpróbáltatásokkal és kétségekkel jár. A lényeg az, hogy jobban képes vagy kihasználni a Szaturnusz ijesztő külseje által rejtegetett értékeket. Minden asztrológus tudja, hogy a Bak jegyű emberek minél idősebbek, annál fiatalabbnak fognak látszani.

Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Gyakran előfordul, hogy viselkedésed, vagy az, amit mondasz, vezet egy kapcsolat végéhez. Meglehetősen személytelenül tudsz viselkedni, és ezt mások nehezen tolerálják, és az a tény, hogy másokkal is ugyanolyan szoros barátságot ápolsz, mint a pároddal, benne bizalmatlanságot ébreszthet. Nem mindig tudsz érzelmi biztonságot adni, pedig te is pont erre vágysz.

Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Légy jelen élénken, földközelben. Egy hirtelen esemény sok mindent megváltoztathat. Ne hagyj ki egy lehetőséget, ami olyan gyorsan elillan, mint ahogy a homok lepereg az ujjak között. Vigyázz az illúziókkal. Legyél okos, találd ki, mit rejtenek a szép szavak. A hazugság virágot hozhat, de gyümölcsöt kevésbé.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top