Horoszkóp

Napi horoszkóp (11. 19. vasárnap)




Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Uralkodó bolygód, a Mars a Skorpió jegyében, még a Jupiter hatósugarában áll. Minden esetben ez a bolygókapcsolat a szerencse jelzése az életben. Ha a saját erődből nem sikerül anyagi javakat szerezned, akkor rád hagyják örökségként, vagy ajándékba kapod, vagy valamilyen módon a kezedbe juttatják, de lehet, hogy ezt a pénzt villámgyorsan el is költöd.









Bika
(április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Ha a Vénusznak a születési horoszkópodban nehéz aspektusai vannak, keserűség foghatna el más emberekkel szemben, ami egészen az üldözési mániáig fajulhatna, de te ne engedd idáig jutni a dolgokat. Rendkívül vonzónak látnak ma a másik nem tagjai. Azoknak az aspektusa ez, akiknek van sármja. Biztos, hogy másoknak is van, de neked egészen különleges, varázsos formában, és semmi nem tudja ezt elvenni tőled.








Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Nagy szellemi erővel rendelkezel, nyugtalan vagy, kíváncsi és türelmetlen, időnként csökkentened kell a sebességet. Az elméd tiszta és átható, új felfedezések után vágysz, nem figyelve arra, amit már megismertél. Szereted a politikát és a tárgyalásokat, és ügyes vagy ma az írásban. Ne felejtsd el a munkáddal kapcsolatos jelentéseket előkészíteni és megírni.









Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Ahhoz, hogy jól érezd magadat, rendszerezett környezetre van szükséged. Nagyon jó a megfigyelőképességed, és sok idő kell, hogy az összegyűjtött benyomásokat feldolgozd. Emiatt azt gondolhatják rólad, hogy lassú és körülményes vagy, pedig egyszerűen csak alaposabb leszel a többi embernél. Ahhoz, hogy jól menjenek a dolgaid, minden holminak a helyén kell lennie!









Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Nézeteidben nagyon szubjektív vagy. Ugyanis ma az ítélőerő (Nap) és a spontán meggyőződés (Merkúr) részben fedik egymást, ezért most nem tudsz „távlatokban gondolkodni”. Ennek eredménye egy tévedés, valamilyen belső nyugtalanság miatt. Ennek a beállítottságnak előnye, hogy saját nézeteidet könnyen elő tudod adni és jól tudod képviselni, erős szubjektív hatást gyakorolsz hallgatóidra. Meggyőzőerővel beszélsz és logikus vagy.









Szűz
(augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Fegyelemre és gondos munkára lenne szükséged. Ha ezt eléred, akkor sikerre, sőt átütő sikerre számíthatsz. Kedvenc témáidat: a pszichológiát, vallást, filozófiát beépítheted elméleteidbe. Nézeteidet nagy átütő erővel tudod képviselni, hiszen a vélemény, a tudás (Merkúr), valamint az emberi magatartás és érvényesülési igény (Jupiter) a horoszkóp egy adott pontján, egy rövid szakaszán többnyire azonos jegyben van. Reklám, újságírás, pedagógia, nyilvános szereplés – hivatásodnak fontos kellékei lehetnek.









Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Nagyon elégedetlen vagy ma, a szórakozást feláldozod a munkáért, szégyenlős vagy, érzékeny, és önző érzelmi téren, így mások hidegnek tekinthetnek. Hajlamos vagy a védekezésre, attól félsz, hogy nem fogadnak el, vagy nagyon tartasz az elutasítástól. Mivel problémáid lehetnek a szüleiddel, jól teszed, ha lehetőség adódik rá, hogy elköltözöl otthonról.








Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Embertársaid lelkébe látsz, de tudásoddal nem élhetsz vissza. Segíts rajtuk, ahol tudsz, de ne uralkodj felettük. Hajlamos leszel a magányra. Kimondottan emocionális vagy, de az érzelmek kifejezése valami módon meghiúsul. Jó lenne, ha sikerülne pozitívan használnod az alkotókedvedet. Lehet, hogy úgy érzed, keveset törődik veled a párod, lehet, hogy haragos viszonyban vagy a szüleiddel, de ne keress drasztikus megoldásokat a probléma megoldására.








Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Mivel a valóság, a tapasztalati világ kevés a számodra, belső késztetést, hajlamot érezhetsz arra, hogy elvont összefüggések, rendszerek, motívumok és elméletek felől és azok segítségével szemléld a dolgokat és önmagadat, valamint hogy ezeknek elsődleges szerepet tulajdoníts. Amennyiben tanulással, szorgalommal és némi önfegyelemmel az ösztönös haladás irányát ilyen területen szerzett kellő és helyes tudással pontosítod, akkor elérheted azt, hogy a világot misztikus összefüggésében lásd.









Bak
(december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Nem nagyon szeretsz viccelni, pedig a Bak jegyű embernek kiváló a humora, csillogj te is egy kicsit. Kitűnő szellemi vitalitással és tehetséggel rendelkezel. Pl. a képzés, vezető állás, esetleg egy zenekar élén. Néha olyannyira zárkózott és óvatos vagy, hogy egész egyszerűen elfelejted élvezni az életet, különösen jellemző ez akkor, ha a Szaturnusz a születési horoszkópodban rossz fényszöget kap.








Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Mivel sokszor olyan környezetben találod magadat, amely kisiklik az ellenőrzésed alól, frusztrálva érzed magad. Először csodálod azokat, akik valamit elértek, azután meghajolsz előttük, végül lehetséges, hogy megutálod őket. Abban a pillanatban, amikor legyőzöd a „meddőség” érzését, kifejezheted alkotótehetségedet minden területen, és remélem, elhiszed, hogy képes vagy arra, hogy vezető személyiség legyél.










Halak (február 19. – március 20.)


Kedves Halak!
Ha lehet, halaszd el a fontosabb megbeszéléseidet, ha viszont ez nem lehetséges, legalább biztosítsd, hogy nagyon világosan és pontosan fogalmazz, és mindenki mindent jól értsen. Tartsd szem előtt, hogy fennáll a szándékos vagy akaratlan csalás, illetve megtévesztés lehetősége, ami téged vagy másokat érint.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top