Horoszkóp

Napi horoszkóp (11. 28. kedd)




Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Előfordulhat, hogy álomelemzéssel, jógával, mesékkel, mítoszokkal, legendákkal vagy a szimbólumok világával foglalkozol. Képes leszel érzékelni, érteni és másoknak is átadni az élet ezoterikus megnyilvánulásait. Elképzelhető, hogy a szimbólumok világához való érzéked felhasználásával olyan verseket vagy prózát írsz, melyek megérintik az olvasóidat. Figyelemre méltó a memóriád és kitűnő az asszociációs képességed.









Bika
(április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Figyelemre méltó a memóriád és kitűnő az asszociációs képességed. Élvezed az olvasást, az írást, a verseket, a prózát, az órákra vagy az előadásokra való felkészülést és minden hasonlót. Gyakran az ilyen magányos időtöltések alatt jutnak eszedbe a legjobb ötletek. Hajlamos vagy reagálni arra is, amit ki sem mondtak mások, csak szándék szinten jelent meg benned. Képes leszel megérezni az elhallgatott dolgokat, amiket viszont lehet, hogy nem mindig okos dolog kimondani.









Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Gondolataid, terveid a múlttal és a hagyományokkal, az otthonoddal, az érzelmi bázisoddal, a családoddal kapcsolatos életterületre összpontosulnak. Érzelmi és családi életedben fontos szerepet játszanak a tények, az információk, a rövid kontaktusok. Ez megnyilvánulhat abban is, hogy ahhoz, hogy jól vagy otthon érezd magad valahol, szükséged van a nyílt véleménycserére és a rugalmas kapcsolatokra.









Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Lehet, hogy egész kis könyvtárat hozol magadnak létre, vagy elkezded a magazinok, újságok gyűjtését. Mindenféle gyors kapcsolat, a legkülönbözőbb tények és információk felfogása, gondolataid rendezése, mind-mind hatással lesznek az érzelmi kötődéssel, a múlttal, a hagyománnyal és ehhez hasonlókkal kapcsolatos nézeteidre. Talán arra vágysz, hogy az otthonnal, akár magával a házépítéssel, akár pedig a berendezéssel kapcsolatos dolgokkal kereskedj.









Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Gondolataid, terveid a lelki szintű szembesülésekkel, a mélyreható vizsgálódással és az élet kihívásai iránti vággyal összefüggő életterületekre összpontosulnak. Gondolataid a jelenségek mögötti tartalommal foglalkoznak és a dolgok lényegét kutatják. Ennek során pedig folyamatosan szembesülsz az elfojtásaiddal.










Szűz
(augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Sok függ attól, hogy hogyan állsz hozzá a problémákhoz, egyvalami azonban biztos: a kontaktusok, beszélgetések, mentális tevékenységek, az olvasás, az írás mind segítenek abban, hogy megoldást találj a gondjaidra. Gyakran előfordulhat, hogy éppen olvasás közben bukkansz rá olyan történetekre, amelyek tulajdonképpen rólad és a problémáidról szólnak. Ezek a szembesülések segíthetnek rájönni a problémás helyzetek okára, és elősegítik azok megoldását.









Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
A mai kulcsszó: intenzitás. A gondolkodásodban is átütő erőre törekszel, és energia nyilvánul meg abban is, ahogyan a tényeket kezeled. Ez a bolygóállás az erővel és a hatalommal is kapcsolatban áll, amire általában azért van szükséged, hogy a bizonytalanságodat emögé rejthesd, és ritkábban nyilvánul meg a saját higgadtságod, belső erőd eredményeként. Elképzelhető, hogy gondolatban sokat foglalkozol a hatalom kérdésével.








Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
A társad vagy a közeli barátaid meghatározóak az életszemléleted szempontjából, a velük való mindenféle kontaktus nagyon jelentős lesz a számodra. Olyan társra vágysz, akivel jól el tudsz beszélgetni, akinek élénk a gondolkodásmódja, és könnyű bármilyen terület iránt felébreszteni a kíváncsiságát, és aki a számodra is mindig érdekesnek tűnik. A változatosság szintén elengedhetetlen a kapcsolatodban.








Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Fennáll annak a veszélye, hogy a hozzád közel állók túlzottan befolyásolhatnak, és szüntelenül az ő elgondolásuk szerint próbálsz viselkedni. Ennek a bolygóállásnak a pozitív hatása ugyanakkor az, hogy képes vagy meghallgatni másokat, és nem zárkózol el a tanácsaik elől. Kifejezetten szükséged van a kölcsönös eszmecserékre. Most nemcsak jól bánsz a szavakkal, hanem képes leszel kitűnő kapcsolatteremtésre is másokkal.









Bak
(december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Társaságban a viccelődéseiddel vagy a szórakoztató történeteiddel élővé, lebilincselővé varázsolhatod a beszélgetéseket. A beszélgetések és más mentális tevékenységek során az egyensúly fenntartására törekszel, és megpróbálod feloldani a merev, formális párbeszédeket. Diplomatikus és tapintatos viselkedéseddel mindig a barátságos légkör megteremtésére törekedj.








Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
A fontos dolgok a játék, az élvezetek, a kreativitás, a gyerekek és olyan egyéb témák köré összpontosulnak, amelyek önbizalommal tölthetnek el téged. Olyan szabadidős tevékenységet, hobbit, sportágat válassz, amelyet nagyon élvezel, ami bármi lehet, a családi kirándulástól kezdve a kemény munkát igénylő tevékenységekig, amely kifejezett örömet okoz neked.










Halak (február 19. – március 20.)


Kedves Halak!
Akármivel is foglalkozol, a saját egyéniségedből viszel bele valamit vagy a saját értékességedet bizonyítod általa, pl. valamilyen bizottsági vagy vezetőségi tag személyében. Valószínűleg a kedvenc időtöltéseid közé tartozik az írás, a rajzolás, a kalligráfia, a nyelvészettel, kereskedelemmel való foglalkozás, a vetélkedőkben való részvétel, a különböző intelligenciatesztek kitöltése és más egyéb, a kommunikációval kapcsolatos tevékenységek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top