Horoszkóp

Napi horoszkóp (12. 04. hétfõ)




Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
A mai bolygóállások a legtemperamentumosabb formában való megnyilvánulásra ösztökélnek téged. Ha az Ascendensed érzelmes jegyben áll, akkor ez a kétévenként visszatérő hatás feszültségeket és belső „forrongásokat” hoz létre. Ez küzdelmekhez, mesterkéletlenséghez és belső viszályokhoz vezet, melyeket kivetítesz a külvilágra.







Bika
(április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
A mai napon a fontossá váló kérdések: távoli kapcsolatok és utazás, tanulmányok, tervek és célkitűzések. Ne felejtsd el meglátogatni távol élő rokonaidat, ha időd és pénzed engedi. Ne hanyagold el a fontos leveleket, az üdvözlő lapok is ide tartoznak. Ne vitatkozz a politikáról és vallásról, próbálj hosszabb távra tervezni és a környezetedet jobban megérteni.









Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Amivel foglalkoznod kellene: hozzátartozók, kisállatok, munkatársakhoz fűződő viszonyod, segítőkészség, egészségügyi szakellenőrzések, fogyókúra. Ma el kellene fogadnod, legalább ideiglenesen, az alárendelt szerepeket is. Légy körültekintőbb az étkezéseidnél. Próbálj másoknak több segítséget nyújtani, főleg, ha azt kérik is tőled.









Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Új önbizalmat érezhetsz magadban, mellyel képes leszel megoldani a belső problémákat is. Apró változás lehet a környezetedben, és ez változtathat majd a magatartásodon is. Talán nem is vagy képes felmérni, mi is történik veled, ám szemléletedben újabb magaslatokra juthatsz, ezáltal úrrá lehetsz önmagad és környezeted felett. Jó egészség, jó szellemiség és általánosan vett jólét jellemzi ezt az időszakot. Magabiztosság és önmagaddal való elégedettség adnak erőt ebben az időben.









Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Szerencsére a Nap már távolodik a Szaturnusz quadrátjától, így lassan a te fejed fölött is tisztul az a bizonyos égbolt. Pozitív értelemben jelenthet ez egy olyan eredményes időszakot, amiért a múltban megdolgoztál. A tekintély és jövedelem csúcspontját is hozhatja annyira, amennyire megérdemelted. Negatív értelemben viszont az irreális elképzelések és remények összeomlását jelezheti.









Szűz
(augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Elmélyül az értelem. A Szaturnusz jó koncentrálóerőt ad a mélyreható gondolatokhoz vagy tanulmányokhoz. Rendszerint együtt jár vele egy akut melankólia és kisebb depresszió, melyet azonban a munka és önfegyelem minimálisra szoríthat. Esetleg az önbecsülés elvesztése következhet be, heves belső kitörés, hogy nem vagy egészen jó. Ne foglalkozz annyit magaddal, az segíteni fog. Inkább a külső dolgokra figyelj. Tanulás, olvasás, írás, kitűnő az alkotóképességed, csak az eredetiség hiányzik.









Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
A mai fényszögeknek egyaránt van gyakorlati és érzelmi jelentősége. A Szaturnusz-Vénusz kapcsolatában mindkét vonatkozásban a realitások hatnak. Ez a tranzit fontos a szilárd felülvizsgáláshoz az érzelmi élet terén. Ez néha szomorúságot, szívfájdalmat jelent, ha a szeretet nem tudja elviselni a realitások bélyegét. Erős alapokon meg is szilárdíthatja a szeretetet egy örökre szóló, biztos formában.








Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Próbáld magad fékezni. Két kellemetlen bolygó kellemetlen fényszögben áll egymással, ami akár betegséget is hozhat, különösen akkor, ha az ember túlfeszíti magát. Fizikai erő és temperamentum tekintetében egyaránt komoly fegyelem szükséges. Úgy érezheted, hogy személyiséged nem tudja érvényesíteni magát, és nem tudod kiharcolni az akaratodat másokkal szemben. Óvakodj a harctól és a túlzott erőfeszítésektől – különben könnyen előfordulhat, hogy terveid meghiúsulnak vagy korlátozásokat fognak szenvedni.








Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Vigyázz, nehogy valami érzelmi sérülés összetörje a szívedet, mert akkor fel kell fedezned, hogy pusztán saját félelmed hozta létre azt, ami bekövetkezett, sőt a félelmed vezetett ahhoz a következményhez, amit legkevésbé akartál. Anyagi vonatkozásban stabil szerencsét hoz ez a nap, illetve ilyen szándékkal lehet eredményt elérni. Pénzügyi kezdeményezéseid akkor lesznek sikeresek, ha lassúak. Inkább megszilárdulásra törekedj, mint kiterjeszkedésre, jövedelemben, munkában egyaránt.







Bak
(december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Ha a születésedkor a Vénusz, esetleg a Skorpió jegyének utolsó fokán állt, akkor házasság előtt ez a mai tranzit néha egy kötöttség vagy kapcsolat törését jelenti – gyakran van összefüggésben valami anyagi vonatkozással is. Mindig szívfájdalommal jár és néha végzetszerűnek látszik. Házasság utáni időszakban gyakran vezet váláshoz, anyagilag feszültség, érzelmileg felfordulás, zűrzavar is várható.









Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Erős az önkifejezésre való törekvésed, és ez szokatlan, konvencióktól eltérő cselekedeteket eredményez. Egészségedre jobban figyelj oda, különösen, ha a gyengébbik nemhez tartozol, mert most érzékenyebb lehetsz a nőgyógyászati problémákra. Idegeid most felspanoltak, mivel magasra igyekszel állítani az egyéniségszintedet. Zűrzavaros dolgok, szabálytalan, fegyelmezetlen cselekedetek fordulnak elő, mivel az ego elégedettsége és a saját vágyad kielégítésére való törekvés erősebb, mint az a vágy, hogy megtaláld a jót és helyeset, mint régen.







Halak (február 19. – március 20.)


Kedves Halak!
Egy most kezdődő szerelmi kapcsolat nagyon transzcendens szinten működhet. Hosszú távon ez minden bizonnyal jól fog jönni a számodra, és így még a gyakorlatiasabb szintre történő átültetése is kevesebb nehézséggel jár. Intuitív, pszichikus és empatikus képességeid fokozódnak. Ráérzel embertársaidra és segíteni akarsz rajtuk, de győződj meg arról, hogy valóban igénylik-e a segítségedet, mielőtt cselekednél.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top