Horoszkóp

Napi horoszkóp (12.17. vasárnap)




Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Úgy tűnik, felfordulás készül az otthonodban, ideje kijavítani a hibákat, és jó célokat követni az egyénieskedés és veszekedés helyett. Az érzelmi emberekben ez a kétévenként visszatérő hatás feszültségeket és belső örvényléseket hoz létre. Ez küzdelmekhez vezet, mesterkéletlenséghez és belső viszályokhoz, melyek kivetülnek a külvilágra. Kitűnő időszak vakációra, pihenj inkább, ne erőszakold a dolgokat.









Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Nagy idegfeszültségek jellemzik ezt a napot. Képes leszel ellátni bármilyen fontos és népszerű hivatást, ahol emberekkel kell foglalkozni, különösen fiatalokkal, a Vénusz dupla hatása miatt, ami nagy adag bájt kölcsönöz neked, és még a nagy idegeskedéseket is közömbösíti. Nem lesz hiány az udvarlókból, csodálókból, hódolókból, bár az érzelmi életben mindig ki vagy téve megbántásoknak és csalódásoknak.









Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Akár intellektuális vagy irodalmi téren is tevékenykedhetnél. Ilyen körülmények között érzékenységed konstruktív levezetést találhat, megtanulhatod legyőzni személyes érzékenységedet, és megtanulhatsz koncentrálni. Ha ezt nem fejleszted ki magadban, akkor csak érzékeny leszel, jó memóriával rendelkezel (főleg személyes dolgokban), és továbbadhatod mindazt, amit érzel vagy gondolsz, de többnyire csak magánjellegű módon.









Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Egy különleges időszak veszi most kezdetét az életedben, amely a régóta dédelgetett ambícióid megvalósulását is magában hordozza. Gyakran érezheted magad bizonytalannak egyes kérdésekben, de szerencsére valaki a segítségedre siet majd a helyes döntések meghozatalában. Komoly esélyed van arra, hogy végre összejöjj azzal az illetővel, akibe már hosszú ideje szerelmes vagy.









Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Felettébb elfoglalt leszel majd ebben az időszakban, de ez egyáltalán nem baj, hiszen amúgy sem szereted a tétlenséget. A karriered és a képességeid helyes kihasználása fontos szerephez jut most az életedben. A rejtett tehetségednek köszönhetően most akár egy új állásra vagy egy fontos előléptetésre is szert tehetsz.







 
Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Élvezd a nap pillanatait, nem zavarhatja meg a boldogságodat semmi. A népszerű dolgok nem biztos, hogy a legjobbak a számodra. Fontolj meg mindent a cselekvés előtt. A te teljesítőképességednek is megvan a maga határa. Ha e tényt megérted, elégedetten hajthatod álomra a fejedet. Ha valami nem úgy alakul, ahogy te szeretnéd, ne mérgelődj rajta.








Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
A mai bolygóállások kedveznek a távolsági kommunikációnak (pl. hívd fel külföldi rokonaidat) és az utazásoknak. Egy oktatással kapcsolatos döntést is minél hamarabb meg kellene hoznod. A kezdés vagy újrakezdés átgondolására is kiválónak ígérkezik ez a nap. Ügyelj a diétára, ma könnyen elcsábulhatnál, megszeghetnéd a magad állította étkezési szabályokat, amelyek viszont nagyon is jók!









Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Ne foglalj állást lehetőleg semmiben. Megfontoltságra van szükség, mert gyakori ilyenkor a rossz döntés. Ostoba beszédből, gyors visszavágásokból nagy problémák alakulhatnak ki, ezért legjobb csendben maradni. Mély és romantikus érzések lesznek jellemzőek erre az időszakra, melyek kedvezők, ha megfelelő korlátokon és konvenciókon belül maradnak. Impulzív tettek is jellemzők erre az időszakra, akár van, akár nincs kilátásuk a jövőre nézve. Érzékeny és fogékony az ember a másik nem iránt.








Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Nem érdekel a gazdagság és a hatalom, és olyan mozgékony vagy, hogy kényelmesnek érzel olyan helyzeteket is, amit más ember nem. Sajnos a korod előrehaladtával ez megváltozik, különösen ha megházasodsz (és valószínűleg ezt megteszed) és saját otthont akarsz, és ezt meg is kapod. A szerelemben egy kissé tartózkodó leszel, mert félsz, hogy félreértenek, és félsz a nyugtalanságtól.



 



Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Van bizonyos elvontság benned. Rendkívül társaságszerető vagy és szereted az embereket magad körül, de ugyanakkor lassan melegszel fel velük, gyanakvó, büszke és kicsit tartózkodó vagy. Érzelmi és értelmi koncepciód összekeveredik. Hiszel egy tényben, amit emocionálisan érzel, és mégis reménytelenül becsapnak hiszékenységed miatt, amikor gyanakvásod nem működik.








Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Meg tudod érteni azt az érzést, hogy „én hű vagyok hozzád a magam módján”. A te elképzelésed a hűségről valóban különös. Rendkívül bájos teremtés vagy, mágikus vonzerővel, egyéni varázzsal rendelkezel, és alapvető őszinteséggel. Érzelmi életedet szereted rendezni – a házasság feltétlenül szükséges a számodra –, te vagy ma a legbűbájosabb, a legkonstruktívabb teremtés.







Halak (február 19. – március 20.)


Kedves Halak!
Még akkor is van benned bizonyos fokú komolyság, amikor éppen bohóckodsz. A kelleténél többet tűnődsz mostanában, de ha nem figyelsz erre, akkor még akár depresszióssá is válhatsz. Magánéleted nem felhőtlenül boldog, mert ha éppen nem a világ dolgain problémázol, akkor a saját privát bajodon meditálsz. Élénk képzeletvilágod van, és ha nem vigyázol, könnyen elhiszel dolgokat, amik nem is léteznek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top