Horoszkóp

Napi horoszkóp (01. 17. szerda)




Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Nagyon jól dolgozol, előre törekszel, de nem mindig biztosítod magad hátrafelé, és gyakran nem veszed figyelembe a tényeket. Ha a születési horoszkópodban az aszcendens a Skorpió jegyében áll, akkor már nem akarsz annyira előrehaladni, hanem belefúrod magad a dolgokba. Ha egyszer valami vagy valaki megfogott, azt nem veszíted el többé. Ha akadályok elé kerülsz, bárkivel képes leszel szövetkezni, hogy kitűzött céljaidat elérd.









Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Miután a Vénusz a készpénzt is szimbolizálja, váratlanul és hirtelen pénzhez is juthatsz akár örökség, akár szerencse révén. Ma is, mint egész életedben és környezetedben a szépséget keresed. Probléma csak akkor van, ha önfejű vagy, ha hiányzik a praktikus értelem és egyensúly, de csak akkor, ha ezt a saját születési horoszkópod fényszögei is alátámasztják.








Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Ha ma valami kívül esik az érdeklődési körödön, azzal szemben közönyös maradsz. Kitűnő intelligenciád van, ami erősebb a logikánál. Olyan eredeti meglátásaid, ösztönös megérzéseid lehetnek, amelyek a tudományban és a művészetben egészen különleges sikert jelentenek. Általában a mai bolygóállás hatása a mozgékonyság, ügyesség és alkalmazkodóképesség. Memóriád kitűnő, eszmetársításod gyors, remek szónoki tehetséggel rendelkezel.








Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Ha a Hold a születési horoszkópodban úgynevezett sarokházba esik, akkor most kellemetlenségek érhetnek akár a nyilvánosság előtt, akár az otthonodban. Még átmeneti lelki zavarokat is okozhatnak. Veszekedőkedved felerősödik, szavaid bántóvá válnak, belső egyensúlyod egyáltalán nem stabil, főleg nem rendezett, a pletykák alkalmatlan időben és helyen hangzanak el rólad. Keresd azokat a pillanatokat, amikor egyedül lehetsz, de ne legyél embergyűlölő.








Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
A mai nap jellegzetességei: nagy képzeletgazdagság, gondolati kombinációk, a következtetések merészek, bátrak, az érvelés átható erejű. Igen erősen fényszögelt személyes születési horoszkóp tulajdonosánál felszínre hozza a zsenialitást. Az akarat erős és független, természetes adottságodnál fogva vagy tudatos törekvéseid által tekintélyes és független pozícióba jutsz. Nagyon népszerű leszel, vonzó személyiségednek köszönhetően.







 
Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Vigyázz arra, nehogy túlságosan elhagyd magad, hajlamos leszel a felfokozott érzékenységre. A mai bolygókapcsolatok bizonyos körülmények között nagy okosságot és mentális energiát jeleznek, de gyors gondolkodást is. Azonban ingerlékennyé válhatsz, veszekedőssé és meggondolatlanná. Hajlamos lehetsz a túlzásra és a kevés együttérzésre. Beszédmodorod ma igen éles, és érvelésed is.










Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
A mai nap az érzéseidet meleggé és szívélyessé teszi, hangolja. Igazán szeretetre méltó vagy, hacsak a születési horoszkópodban nem áll nagyon támadott Vénusz. Túlságosan érzelemre beállított embernél ez most érzelmi túltengést és gátlástalan érzésvilágot is jelezhet. Ekkor is feszültségek keletkezhetnek, ha nem találsz levezetési lehetőséget. A bolygóállások erősítik a fizikai szerelmet, de ez nem feltétlenül a függetlenségi és szabadság utáni vágyban keresendő.









Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
A mai bolygóállások kifejezetten kedveznek neked. Az igazságérzet fokozódását, céltudatos akaratot, komoly tetterőt jeleznek. A munkában nagy energiát kapsz. Gyakorlati célokért lelkesedő, optimista, nemes felfogású, nyílt és vidám leszel. Ha a mai fényszögek kapcsolódnak a személyes horoszkópod hivatás házához, akkor befolyásos, szociálisan magas állást ajánlanak mostanában fel neked.







Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Ha a születési horoszkópodban a Szaturnusz az erősebb, az egyéni kezdeményezés, a fantázia és a lelkesedés hiányzik, erősen formához ragaszkodóvá, betűkön rágódóvá tesz téged. Sok butaságot követhetsz ma el. Ez a mai bolygóállás olyan hivatásokra tesz alkalmassá, ahol kevés a lehetőség önmagad kibontakoztatására, ahol nem túl nagy a felelősségvállalás. Lehetsz jó alkalmazott, hivatalnok, magántitkár, vámtiszt, ahol sok lelkiismeretességre van szükség, de kevesebb lelkesedésre.







 
Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Mostanában talán arra is vágysz, hogy igazi reformátor lehess, ehhez azonban vizsgáld meg, hogy van-e elég rálátásod a dolgokra? Hajlamos lehetsz a fatalizmusra, talán túlságosan is hiszel az elkerülhetetlen végzetben, az előre elrendelt sorsban, amit nem lehet megváltoztatni, különösen érezheted ezt, ha a születési horoszkópodban a Szaturnusz esetleg a 9. házadban áll. Most lehetőség szerint ne vállalj el vezetői állást, mert nem nagyon tudnál tapintatos és türelmes lenni.







Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
A mai fényszögállások arra utalnak, hogy akadályok állnak a haladásod útjában, és mindegy most, hogy milyen képességekkel rendelkezel – mivel az értelem alkotja a legtevékenyebb részedet –, nem kínálkoznak számodra azok a lehetőségek, amelyek abba a helyzetbe hoznának, amiért a leginkább fáradozol. A bolygókapcsolatok sok utazást jeleznek, vagy ennél is több levelezésre adnak alkalmat.







Halak (február 19. – március 20.)


Kedves Halak!
Vigyázz, hogy gondolkodásod ne irányuljon túlságosan a pénzkeresés felé. Lehet, hogy sikereket csak a hét végén érsz el. Nagyon kötődsz az otthonodhoz vagy a családodhoz, vagy olyan körülmények uralkodnak környezetedben, amelyek akadályozzák fejlődésedet, amíg ezek a kötelékek és körülmények maguktól meg nem szűnnek. Lehet, hogy túlságosan vonzódsz az okkultizmushoz, vagy lelki szempontból fejlődsz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top