nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (04. 02. hétfõ)

Napi horoszkóp (04. 02. hétfõ)




Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Uralkodó bolygód, a Mars most távolodott el a Neptuntól, már alig érzi az illatát. Ma a 12. házban ébredt. Próbálj nagyon óvatos lenni minden helyen és időben, akár a tömegközlekedésben, akár másutt. Ellenőriztesd autód olajjal működő alkatrészeit, és vigyázz nagyon arra, nehogy elcsússz vagy megcsússz valahol. A legjelentéktelenebb sérüléssel is azonnal fordulj orvoshoz.









Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Uralkodó bolygód, a Vénusz a saját jegyében otthon van, de nagyon sok támadást kap, így te sem érezheted magad valami fényesen. A Vénusz ebben az állásában inkább az anyagi ügyletekre lesz rossz hatással. Vigyázz arra, hogy ne ess túlzásokba, vigyázz a befektetéseidre, inkább várj vele, mint hogy valamit is megbánj. Inkább érdeklődj csak, ha ingatlan dolgokkal kapcsolatos ötleteid vannak, még ne vásárolj.








Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Uralkodó bolygódnak, a Merkúrnak még mindig számára ellentétes jegyben, a Halak jegyében kell rostokolnia. Nem is hinnéd, mennyire extra érzékeny képességeid vannak, és milyen fejlett ösztönökkel rendelkezel. Könnyen megy ma a tanulás, egyáltalán nem szükségesek a könyvek ehhez. Képes leszel mindent memorizálni. Mások nem is veszik észre, amikor minden gondolatot elrejtesz előlük.








Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Uralkodó bolygód, a Hold ma a Mérleg jegyéből indul útjára. Ennek a bolygóállásnak a jellemzője az érzelmi kifinomultság. Az életedet megélhetnéd úgy is, mint egy eszközt önmagad felfedezésére a hibák és próbálkozások módszerével. Igyekezz minden alkalommal a tapasztalataidat másokkal is megosztani, és tedd mindezt egyszerűen, bájosan és részrehajlás nélkül.








Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Uralkodó bolygód, a Nap ma a Kos jegyéből indul heti körútjára. Ma sajnos összeütközésbe kell, hogy kerüljön a Holddal. Te és a párod ma nagyon nehezen tudtok megegyezni, egymás ellentétei lesztek. Igyekezz odafigyelni a viselkedésetekre, mert ha van gyermeketek, akkor ez az ő számára nagyon nehéz nap lesz, ugyanis a gyermek mindig a különbségeket látja. Érzékenyen reagál majd egyet nem értésetekre. Ha nincs gyermeked, akkor a fentiek a szüleidre vonatkoznak.








 
Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Uralkodó bolygód, a Merkúr ma rangjavesztett állapotban áll a Halak jegyében, együtt az Uránusszal, ez nagyon kellemetlen állás. Legyél különösen óvatos vezetés közben. Gyors észjárásod, heveskedő hajlamod balesethez vezethetne. Próbáld visszafogni magad, nehogy hibázz. Kommunikációd pergő ritmusú, és nagyon izgalmasnak fogod találni a vitákat, annyira izgalmasnak, hogy még a gondolataid is összezavarodhatnak tőle.









Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Uralkodó bolygód, a Vénusz ma csak az Uránusztól várhat segítséget. Ez a vibráló bolygó nagyon dinamikus időszakot hoz az életedbe, tele leszel lehetőségekkel elsősorban érzelmi, másodsorban pénzügyi téren. Kiegyensúlyozhatod a karriered akkor, ha valóban tudod, merre kell indulnod, és merre tartasz. Jó lenne, ha abszolút nyugalommal lépnél be a következő hét kapuján.








Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Uralkodó bolygód, a Plútó már régen nem állt ilyen jó helyzetben, mint ma. Tapasztalni fogod az életedben bekövetkező pozitív változásokat, hiszen nemsokára egy új periódus elé nézel. Már egy jó ideje érezned kellene azt az erőt, fokozott megérzéseket, amelyek azt jelzik, hogy egy izgalmas, érdekes időszak következik, ezek arra fognak késztetni, hogy új irányba indulj.








Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Uralkodó bolygód, a Jupiter ritkán van a saját házában, általában 12 évenként, de most itt pihen. Ez óriási lehetőségeket teremt számodra. Ne idegesítsd magad semmin. Ahogy esik, úgy puffanjon ma minden. Ha éppen egyedül vagy, akkor készülj, hiszen új szerelem veheti kezdetét ezen a szép napon. Légy nyitottabb az ismerősökkel és az ismeretlenekkel szemben. Bízz az emberekben, mert enélkül semmi sem megy.







Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Uralkodó bolygód, a Szaturnusz még mindig az Oroszlán jegyéből indul heti körútjára, ma a Vénusz támadja, a Jupiter segíti. Vigyázz egy kicsit jobban, mert a Vénusz hatására bizonyos lemondó magatartást vehetsz fel a szerelmi dolgokkal kapcsolatban, mint aki azt hiszi, hogy a fájdalom és a szenvedés osztályrésze azoknak, akik szeretnek, általában sok önsajnálat jár együtt ezzel az aspektussal.









Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Uralkodó bolygód, az Uránusz számára ellentétes jegyből indul heti körútjára, több segítséget kap, mint ellenkezést. Pályádon alkotó és újító módon haladhatsz előre, váratlan lehetőségek nyílhatnak arra, hogy valami egészen újat és mást tegyél. Még pályamódosításra is sor kerülhet, minden valószínűség szerint tudományos, műszaki, elektronikai vagy okkult irányban, illetve ezeken belül.







Halak (február 19. – március 20.)


Kedves Halak!
Uralkodó bolygód, a Neptunusz ma a lehető legkedvezőtlenebb helyzetből kell, hogy induljon. Kreatív képzeleted felruház azzal a képességgel, hogy minden egyes helyzetben tisztában legyél a felső határokkal. Valamiért ma lenyűgöznek majd a rossz hírek és a katasztrofális esetek. Érzelmi borzongást, hidegrázást okoznak. Általában higgadt emberként ismernek, most sem elsősorban a dinamizmus lesz jellemző rád.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top