Horoszkóp

Heti horoszkóp 2007. június 04-tõl június 10-ig




Kos

Ezekben a napokban esetleges problémáid megoldására leginkább a visszavonulás lehet jó válasz, vágysz az egyedüllétre, a tőled megszokott kitartó lendületesség jelentősen csillapul. Egészségi téren figyelj oda jobban magadra, felléphetnek belső szervi vagy emésztési problémák, de egy kiújuló betegség is visszavetheti az energiádat, különösen a munkádban. Ezekben a napokban nehézkesebben éred el kitűzött céljaidat.
Szerelem: Ha még keresed életed párját, akkor különösen a szombati nap kedvez számodra. Ha viszont már van partnered, akkor romantikus napoknak nézel elébe.









Bika

Könnyen megtörténhet, hogy sorsdöntő napoknak nézel elébe, jelentős események bekövetkeztét hozhatja ez a hét munka, karrier, egészség vagy akár emberi kapcsolatok terén. Munkád, vállalkozásod olyan kihívások elé állíthat, amiket nem tudod, hogyan oldj meg, és ez átmenetileg aggodalommal tölthet el. Mégis szinte azonnal jön a megoldás, hisz a Jupiter lesz a titkos segítőd a megoldás megtalálásában.
Szerelem: Szerdán és szombaton meghatározó napok jönnek. A magányosok megtalálhatják a nagy Őt, a párban élők pedig még jobban elmélyíthetik érzelmeiket.




Ikrek






Ha az elmúlt hetekben nem haladtak jól karrier- és pénzügyeid, akkor most jelentős változás állhat be életedben. Ötleteidet, kezdeményezéseidet ötvözd kemény munkáddal a siker érdekében. Szembe találhatod magad azzal, hogy környezetedben sokan nem fogják jó szemmel nézni a haladás és változtatás iránti ambícióidat, de ne foglalkozz mások véleményével, mert a bolygók mindenben a segítségedre lesznek.
Szerelem: Ha már tartós kapcsolatban élsz, akkor most sor kerülhet szerelmetek kinyilvánítására, például egy esküvő formájában. A magányos Ikrek se aggódjanak, bármelyik nap betoppanhat a szerelem.









Rák

Ha netán elégedetlen vagy pillanatnyi helyzeteddel, eljött az idő a változtatásra! De vigyázz, jól gondold meg, mit teszel, kinek és mit mondasz el, tetteidért felelősséget kell vállalnod. Mindennapi ügyeidet, változtatás iránti igényedet ne lázadással próbáld meg mások tudtára adni, mert könnyen szembesülhetsz azzal, hogy döntéshelyzet elé állítanak. Ezekben a napokban ne rohanj fejjel a falnak!
Szerelem: Szerdán vagy csütörtökön a párban élők életében a nagy döntések ideje jön el, a magányosok számára pedig a párválasztás ideje, ezt nagyban megsegíti a Vénusz.











Oroszlán

Most leszel csak igazán képes arra, hogy életed több területén fontos döntéseket hozz. Ez saját akaratod mellett annak is köszönhető, hogy a Jupiter pozitív hátszelet biztosít gondolataid, terveid megvalósítása számára. A megszokottól eltérően visszavonulsz, többször keresed a magány lehetőségét, de ez csak további lehetőségeket kínál arra, hogy tervezgesd a jövődet.
Szerelem: Nyugalmas, kiegyensúlyozott napok követik egymást szerelmi téren is. Ha még szingli vagy, kevés az esély a nagy szerelem megérkezésére ezekben a napokban.











Szűz


Ha eddig nem használtad ki a bolygók segítő szándékát, akkor itt az idő, hogy ezt a pozitív hatást végre a magad hasznára fordítsd, hisz kiváló lehetőségek várnak rád, különösen a pénzügyek és a munka terén. Új vállalkozás indítására, mellékállás vállalására vagy új munkahely keresésére, de akár költözésre is kiválóan alkalmas időszak a mostani. Erőd és energiád támogat céljaid elérésében.
Szerelem: Ha kapcsolatban élsz, akkor most könnyen kialakulhat egy szerelmi háromszög, ennek lehetőségével légy nagyon óvatos! 7-e a magányos Szüzek számára kínál óriási lehetőséget.










Mérleg

Sok erőt kapsz most a Marstól, hogy anyagi ügyeidben pozitív változást érj el. Mindemellett sok jó és új kapcsolatot, társasági életet, utazást és rengeteg váratlan információt hozhatnak ezek a napok, ha bírod energiával, amiből szerencsére most biztosan nem lesz hiány. Jól teszed, ha megnyílsz, és befogadsz mindenféle információt, különösen, ha ez összefügg a munkáddal, karriereddel. Ennek a későbbiekben komoly hasznát veheted!
Szerelem: Nagyon romantikus és kissé elvarázsolt hangulatban van minden Mérleg. 8-án azonban a bolygók helyzete komoly galibát okozhat az érzelmek terén.










Skorpió


Szerencsés, sikerlehetőségekkel teli napok várnak rád, és ezt barátok vagy pozitív anyagi körülmények tehetik még szebbé. Ha otthonoddal, közvetlen környezeteddel összefüggésben nagyobb változásokat tervezel, például felújítást, csinosítgatást, akkor erre ez a hét kiváló. Az általad elindított pozitív fejleményektől kivirulsz, megszépülsz, látszik rajtad az életkedv és az öröm.
Szerelem: Az érzelmek terén azonban ellentétes bolygók hatása érvényesül, így előfordulhatnak kisebb konfliktusok, problémák. Ha magányos vagy, most kevés sikerre számíthatsz.










Nyilas

Problémás napok, nehézkes hét vár rád, anyagi és egészségi gondok nehezíthetik a dolgod. Fáradtságodat a stresszes mindennapok és esetleges fog- és gerincproblémák, keringési vagy emésztési gondok nehezíthetik. Ha nem is érzed magad betegnek, ezek a napok alkalmasak arra, hogy kivizsgáltasd magad, és meggyőződj arról, hogy tényleg minden rendben van, nem lappang benned valami betegség.
Szerelem: Ha van párkapcsolatod, most megtörténhet, hogy úgy érzed, ez nem vezet sehová. Pedig csak egy alapos beszélgetés hiányzik és némi romantika. A magányosok számára 5-e fontos lehet.











Bak

Eljött a változtatások ideje. Megszokott dolgaidon és környezeteden most kellene módosítani, különösen akkor, ha úgy érzed, nem elég kényelmes vagy neked tetsző. De azért légy óvatos és körültekintő, mert bár erőtől duzzadsz és bármit véghezvihetsz most, mégsem egyszerre kellene mindennek nekikezdeni. Ne hajszold túl magad, az csak egészségi problémákhoz vezet.
Szerelem: Nagyon komoly és erőteljes változásokat hozhat minden Bak számára érzelmi téren ez a hét! A magányosok különösen a hétvégén nyissák ki a szemüket!











Vízöntő

Ötletesség és kreativitás jellemez ezen a héten, de képességeidet most inkább a saját otthonodban hasznosítsd! Ne aggódj anyagi helyzeted miatt, különösebb okod sincs rá. Eljött az ideje, hogy végre elkezdheted learatni eddigi munkád gyümölcsét. Ha munkát váltanál, saját vállalkozáson töröd a fejed vagy mellékállást keresel, ez az időszak erre is kiválóan alkalmas. Bármibe kezdesz, komoly siker vár rád.
Szerelem: Kifejezetten kellemes és érzelemdús napokat ígér minden Vízöntő számára ez a hét! A szingliknek különösen kedvező párkeresésre a hétvége!










Halak

Szerencsésnek érezheted magad, hisz a jó barátok és családtagok segítsége mellett most a Jupiter is támogat abban, hogy elérd céljaidat anyagiak vagy akár a munka területén. Élettel teli, jókedvű és bőbeszédű vagy, sok új információt és tudást szedhetsz fel ezen a héten, amelyeknek jó hasznát veheted céljaid megvalósításában. Új terveket, álmokat szövögethetsz munkáddal kapcsolatban.
Szerelem: Jelenlegi kapcsolatod elmélyítésére most minden lehetőséged megvan. Ha még magányos vagy, csak akkor nem leszel szerelmes, ha nem akarsz…




Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top