Horoszkóp

Hold a Szûzben

Karmikus örökség





A realitásérzék az ön öröksége, segítségével találja meg elsősorban a hivatásában azt a módszert és azt a helyet, amelyekkel sikert érhet el. Örökségül kapja még a kitartást, a megbízhatóságot, így mások építeni tudnak önre. De anyai ágról örökül hagyták önnek az erős analizáló képességet is, amely a családban, a párkapcsolatban veszélyes lehet. Hiszen egyik rokon sem viseli könnyen, hogy a veséjükbe lát, és azon töpreng, hogy a szavaiknak, a tetteiknek vajon mi a mozgatórugója. Azt pedig végképp nem tűrik, ha szembesíti őket a hibáikkal. Mindezt inkább a munkahelyén tegye, de itt is csak mértékkel!

A Hold-karma feloldása

Le kell győzni a lelkében megbújó félelmet, amely abból az érzésből adódik, hogy ön terhet jelent másoknak. Igyekeznie kell kimutatni az érzéseit, mert a szeretet és a gyengédség kifejezése még nem teszik gyengévé önt. Önfeláldozóan viselkedik azokkal az emberekkel, akik testi vagy lelki bajokkal küzdenek. Különösen a család egy nőtagjával szemben gyakorolja ezt, aki megpróbálja titkolni nehéz helyzetét.

Erőssége: becsületesség, türelmesség, kiszámíthatóság.
Gyengeség: aggodalmaskodás, függőség másoktól, félelem az élettől.





Nők Lapja-asztrotipp: Ha haragot vagy dühöt érez, ne próbálja elfojtani azokat, különben megbetegedhet! 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top