nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (09. 03. hétfõ)

Napi horoszkóp (09. 03. hétfõ)




Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Uralkodó bolygód, a Mars, kellemetlen fényszöget kap az Uránusztól. Váratlanul szembe kell nézned azzal, hogy az állásodat elveszítheted, vagy olyan áron tarthatod meg, amiért nem éri meg kockára tenni tekintélyedet. Szilárdnak hitt helyzeted egyik percről a másikra meginoghat. Ez azonban ne szegje kedvedet. Fontos, hogy magabiztos legyél és határozott. Még szorult helyzetedben se hagyd, hogy neked diktáljanak. Védd meg az érdekeidet. Ha sikerül, nyert ügyed van. Ha pedig nem, akkor sem veszíthetsz sokat.









Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Uralkodó bolygód, a Vénusz, kellemetlen fényszögben áll a vásárlások házának csúcsán. Már megint az utolsó pillanatra hagytad: hosszú-hosszú sor kígyózik a papírbolt előtt. Órákba telik, amíg sorra kerülsz, ráadásul nem is kapsz meg mindent. Vásárolsz néhány apróságot: radírt, körzőt, néhány vacakot, pár ív tarka csomagolópapírt – és lehet, hogy többe kerül, mint egy kétszemélyes vacsora a Hiltonban!







Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
A szerencse – a közhiedelemmel ellentétben – nem mindig hullik az ember ölébe. Valószínűleg sokkal gyakrabban találja meg Fortuna azokat, akik elébe mennek, próbálkoznak, kísérleteznek vagy akár hajszolják a szerencsét. Kivéve azon keveseket, akiknek a kisujjukat sem kellett mozdítaniuk azonkívül, hogy megszülettek. Ha te nem vagy ilyen, akkor legalább a kisujjadat mozdítsd meg.









Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Közérzeted most jó, munkatársaiddal is barátságos vagy. Úgy teszel, mintha mindennel egyetértenél, ami körülötted történik. Vigyázz, ne csapd be a többieket, hiszen ők számítanak a véleményedre, és főleg ne csapd be saját magad. Néha azon kapod magad, hogy fogalmad sincsen, miről beszélnek a kollégák. Lényeglátásod kívánnivalókat hagy maga után. A látszatot azonban szerencsére sikerül fenntartanod humorral és viccelődéssel.









Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Uralkodó bolygód, a Nap, kellemetlen fényszögben áll a Jupiterrel. Számodra a pénz csak a siker egyik velejárója, ami arra való, hogy biztosítsa kényelmes életedet. Nagyon bízol szerencsédben, és szívesen kockáztatsz, teszel fel egy lapra mindent. Vonzódsz a veszélyes, izgalmat ígérő helyzetekhez. Ha túl nagy a kockázat, mérd fel, milyen következményekkel jár, ha Fortuna mégsem szegődik melléd.









Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Átlagos nap elé nézel, hacsak nem fűszerezed egy kis izgalommal. Vállalj el valamit, amiben kockázatot látsz! Szükséged van rá, hogy olyasmit tegyél, ami nem egyértelműen csak eredményes lesz. A kétesélyes dolgok felkorbácsolják érdeklődésedet és állandó bizonyítási vágyadat. Szeretsz a győztes oldalon lenni, s mindent megteszel ennek elérése érdekében.









Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Uralkodó bolygód, a Vénusz, szemben áll a Neptunnal. Házastársad próbálja leplezni, hogy gondok gyötrik, de te azonnal észreveszed. Igyekezzetek mielőbb megoldást találni, s ha nem megy, ne szégyelljétek kikérni szakemberek véleményét. Tulajdonképpen az bosszant föl, hogy nem érted, ennyi idő után partnered miért titkolódzik előtted.








Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Uralkodó bolygód, a Plútó, az égi horoszkóp munkaházában áll. Nem gondolod, lehetetlent kívánsz a kollégádtól: hogy épp olyan érettséggel és tudással birkózzon meg az élettel, mint te, aki higgadtan és indulatok nélkül tudsz felemelkedni a problémákon. Ne vedd el a kedvét a munkától, s ne tipord a sárba az önbecsülését sem. Ha jobban felméred a helyzetet, láthatod: a körülményekhez képest mindent megtett.









Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Újult erővel és nagy kedvvel látsz munkához – ez különösen vonatkozik a szabadságukról most visszatért Nyilasokra. Az optimizmus és a derű egész nap elkísér. Pozitív hozzáállásodnak köszönhetően ma mindenben inkább a jót, a kedvezőt veszed észre, és semmilyen kedvezőtlen apróság nem szegi kedved. Ezen el is gondolkodsz, hogy mennyire a hangulatok embere vagy, s ítéleteidben és döntéseidben milyen mértékben vagy kiszolgáltatva érzelmeidnek, indulataidnak.







Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Uralkodó bolygód, a Szaturnusz, kellemes fényszögben áll a Plútóval. Egy kiárusításnál, cégfelszámolásnál igenis ott a helyed. Kedvezően vásárolhatsz, juthatsz irodahelyiséghez, elárverezett tárgyakhoz. Szerencse mosolyog rád a licitálásnál, mert észnél leszel a kellő pillanatban. Tippjeidet ne add jóságosan tovább, mert még ellopják őket, s újakat kell kitalálnod.









Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Szorongva tartasz munkahelyed felé. Nem tudod, mi vár. Most ne nyugtalankodj, a világon semmi! Mindenki mézes-mázos, és úgy tesz, mintha mi sem történt volna. Frissebb szelek fodrozzák már a zavaros vizeket. Új kolléga érkezett ugyanis, és mindenki a behálózásával, azaz pártjára állításával van elfoglalva. Hogy barát lesz-e vagy ellenség, majd elválik. Fogadd mindenesetre nyitott lélekkel.







Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Uralkodó bolygód, a Neptun, kellemes fényszögben áll a Marssal, az energia bolygójával. A nyári szabadság után mindenki a jobbik énjét mutatja. Még a munkában is… Úgy mennek a dolgok, mint a karikacsapás. Régóta vajúdó tervek valósulnak meg szinte egyik pillanatról a másikra. Nem akarsz hinni a szemednek. Nem lehetnének ilyen napok máskor is?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top