Horoszkóp

Nagy õszi szerelmi holdhoroszkóp

Vajon mit tartogat az õsz? A szerelmi életed is olyan borongós lesz, mint az idõjárás, vagy épp ellenkezõleg? Asztrológiai elõrejelzésünk elárulja, mit, mikor, hogyan tégy a siker érdekében! Holdjegyed segítségedre lesz!





Nézd meg a holdkalkulátorral, melyik a te holdjegyed!
• Katt ide! » 
 


Hold a Kosban


Párban élő: Érzelmek terén eljött az idő a változásra. Az elmúlt időszakban talán megtapasztalhattad, hogy nem mindig azt kaptad, amit érdemeltél volna. Így fontos lenne, hogy végre leülj a pároddal, és átbeszéljétek, hogyan tovább. Mindenképpen dönteni kellene abban, hogy együtt vagy külön folytassátok az életeteket. Október elejétől alapjaiban változhat meg életed.






Magányos: Érzelmek terén eljött az idő a változásra. Az elmúlt hetekben, hónapokban sok kudarc érhetett, főleg azért, mert érzelmeidet nem olyan emberre szántad, aki megérdemelte volna. Az ősz új reményekkel kecsegtet, megismerkedhetsz valaki olyannal, aki alapjaiban lesz képes megváltoztatni a párkapcsolatokról alkotott eddigi véleményedet.


Hold a Bikában


Párban élő: Nyugalmas hónapok jönnek életedben, csak az október közepe hozhat némi nehézséget, egy kisebb konfliktus formájában. De türelmed és kitartásod segít abban, hogy minden problémát megoldj, s a dolgokat a helyükre illeszd. Együtt készülhettek a karácsonyra, időben kezdjétek el az előkészületeket!






Magányos: Lelkileg nem voltál kiegyensúlyozott ahhoz, hogy stabil kapcsolatot alakíthass ki, de ez most megváltozhat, s erőlködés nélkül toppanhat eléd álmaid hercege. De vigyázz! Ne akard őt idő előtt elkötelezettségre bírni, hagyd, hogy a dolgok a maguk útját járják. Minden esélyed megvan arra, hogy hosszú távú kapcsolatod alapjait lerakhasd az ősz folyamán.


Hold az Ikrekben


Párban élő: Az ősz elsősorban szexualitás terén hozhat neked változást, az biztos, hogy éhséged nagyobb lesz a megszokottnál, semmiképpen se fogd vissza magad. Engedj utat vágyaidnak, próbáljatok ki új dolgokat. Engedj utat napjegyed kettős jellegének, egyik nap lehetsz vad és elvetemült, másnap pedig romantikus, párod garantáltan újra beléd szeret.






Magányos: Nagyon romantikus hangulatban leszel, hódítási kedved újra szárnyra kap. Eljött a te időd, ki kell lépned az unalomból. Vesd bele magad az életbe – akár az éjszakaiba is –, vegyél magadnak néhány új göncöt, menj el fodrászhoz, és hódíts! Az őszi asztrológiai csillagállások neked kedveznek, nagy az esély az igazi megérkezésére!


Hold a Rákban


Párban élő: Az ősz folyamán bizony fennáll a szakítás lehetősége, sok feszültségre kell számítani szeptember végétől. Ugyanakkor már október közepétől a megbocsátás és a megújuló szerelem időszaka köszönt be. Egy biztos: akár szakítasz pároddal, és másvalakit választasz, akár együtt maradsz vele, a november nagyon romantikus napokat hoz.






Magányos: Az ősz meghozhatja számodra is a változást, különösen október második hetétől kezdődően. Fontos, hogy megtanuld, ne a külsőségek alapján ítélj és válassz magadnak partnert. Ha így cselekszel, hamar rá kell döbbenned, hogy hibát követtél el. Ha viszont a belső tulajdonságokat helyezed előtérbe, akkor egy érzelmeken alapuló párkapcsolat elindulásában lehet részed.


Hold az Oroszlánban


Párban élő: Mintha lelassulna veled az idő, és párkapcsolatodon is szép lassan az unalom lenne úrrá. Pedig ez nem csak rajtad vagy csak a másikon, netán a körülményeken múlik! Ez bizony kettőtökön múlik! És az sem elég, ha csak te teszel a változtatásért. Ezen az állapoton javítani csak akkor lehet, ha mindketten akarjátok továbbra is ezt a kapcsolatot!






Magányos: Itt az ideje, hogy hagyd, udvaroljanak neked, flörtöljenek veled. Ha kedvetlenül állsz az ismerkedés témájához, akkor ez az ősz sem fog nagy változást hozni életedben. Ne akarj más lenni, mint aki valójában vagy. Add önmagad, de nem árt, ha egy kicsit felturbózod kinézetedet, elmész fodrászhoz, s meglepetésként érhet, hogy legkésőbb november elején a szerelem kopogtat az ajtódon!


Hold a Szűzben


Párban élő: Ha titkos viszonyt folytatsz már meglévő kapcsolatod mellett, akkor ne csodálkozz, ha egyszer csak lebuksz, s elkezdheted magyarázni a bizonyítványt. Akkor már késő lesz visszakozni, párod dönthet a végleges lezárás mellett. Ugyanakkor az ősz beköszönte éppen arra ad alkalmat, hogy veszendőben lévő dolgaidat tisztázd, s akár helyre is hozd!






Magányos: Egy új szerelem lehetőségét hozza ez a szép őszi időszak, sőt, akár kettőét is! Könnyen megeshet, hogy két vasat tartasz majd a tűzben, s bizony épp ezért alaposan megégetheted mindkettővel magad! A döntésképtelenség érzése uralkodhat el rajtad, egyiket ezért, a másikat azért fogod szeretni. A november rákényszeríthet a választásra, alaposan fontold meg döntésedet!


Hold a Mérlegben


Párban élő: Nagy változást hozhat az ősz, csak rajtad múlik, mennyire vagy nyitott az új lehetőségekre. Vagy befejezed esetlegesen nem jól működő kapcsolatodat, s egy vadonatújba kezdesz bele, vagy a meglévőt helyezed új alapokra, jöhet a házasság és a gyerek, ha ezt eddig halogattátok. Ne mondj semmire nemet, a bolygók kegyükbe fogadnak téged!






Magányos: Végre eljött a te időd! Ha ez az év eddig magányosságra kárhoztatott, akkor épp ideje kitörölnöd értelmező kéziszótáradból ezt a fogalmat! Olyan ember léphet be az életedbe egyik pillanatról a másikra, aki éppen azokban a dolgokban erős, melyekben te gyenge vagy, és ennek a fordítottja is igaz! Nyisd ki a szemed, fogadd el a közeledést!


Hold a Skorpióban


Párban élő: Bűntudat gyötör? Félreléptél? Megbántottad? Már nem szereted annyira, mint régen? Netán a féltékenységed gátol meg abban, hogy még szebb legyen a kapcsolatod? Nos, ha ezek közül bármelyik igaz, akkor ideje, hogy elmond párodnak, mi bánt, mit nem szeretsz benne, vagy min szeretnél sürgősen változtatni! Nem fogsz a falnak beszélni, légy őszinte, sokat javíthat ez a szerelmeteken!






Magányos: Vegyes időszakot hoz az ősz, lesz benne jó és rossz egyaránt. Fellángolsz, s elolthatnak. Hódítasz, de kudarcot vallhatsz. Mégis lehet egy pillanat október vége felé, amikor egyszer csak megpillanthatsz valakit, akit többé nem tudsz a fejedből kiverni! Célt és eredményt csak akkor érhetsz el, ha nem rohanod le az érzelmeiddel, hanem lassan közelítesz felé!


Hold a Nyilasban


Párban élő: Ezen az őszön sok karmikus hatás éri a párban élő Nyilasokat. Megláthatod párodban azokat a tulajdonságokat, melyek eddig rejtve voltak, megismerheted azt a belső énjét, amelyre eddig csak vágytál. Az eddigieknél sokkal közelebb kerülhettek egymáshoz, csak rajtad múlik, mennyire tudod megnyitni a szívét a további elmélyüléshez!






Magányos: Két dolgon kell változtatnod, de sürgősen! Kissé lejjebb kell adnod igényeidből, a várva várt szőke herceg – az általad remélt feltételekkel – talán sosem érkezik meg. De jöhet valaki, akit természetességeddel, humoroddal és kedves mosolyoddal vehetsz le a lábáról, s meghódításáért különösebb erőfeszítéseket sem kell tenned!


Hold a Bakban


Párban élő: Könnyen megeshet, hogy egyszer csak többen is elkezdenek érdeklődni utánad, pedig nem titok, hogy párban élsz. Azonban egyenes ember vagy, s ezeket a közeledéseket elég gyorsan elutasítod. Mégis ez tölt fel erővel, s hajt afelé, hogy újra izgalmakat vigyél kapcsolatodba, intellektuális és szexuális téren egyaránt!






Magányos: Tedd túl magad az elmúlt időszak sikertelenségen, mert most szinte könnyedén megszerzel bárkit, akire kiveted a hálódat. Kitűnő társra találhatsz, de az sem kizárt, hogy egy régi szerelem bukkan fel életedben. De vigyázz! Hisz az emberek nem változnak, s megtörténhet ugyanaz, mint régen, szíved és lelked könnyen összetörhet.


Hold a Vízöntőben


Párban élő: Ha volt is nézeteltérés vagy komolyabb konfliktus mostanában a párkapcsolatod terén, akkor épp ideje, hogy lezárjátok a múltat, s új lappal kezdjetek neki az ősznek. Minden esélyetek megvan arra, hogy rendezzétek soraitokat, s akár nagy döntéseket is hozzatok. Ha viszont a lezárás mellett döntesz, még a tél előtt jön egy újabb lehengerlő szerelem.






Magányos: Most jött el az az idő, hogy a fájó emlékek már nem nyomják lelkedet, érzelmeid kiegyensúlyozottak, így készen állsz egy új szerelem megérkezésére és befogadására. Ellentétben az ősz búskomorságával és hulló leveleivel, te szinte kivirulsz, s nem csoda, ha körbezsonganak a szingli pasik (nők). Hagyd, hogy meghódítsanak, szükséged van a szerelem édes érzésére!










Cikkünk szerzője kínai asztrológia szakértőnk, Szatmári Nóra.


• Kérdezd Nórát! » 
Hold a Halakban


Párban élő: Egyszer csak azon találhatod magad, hogy új illatokat, új arcokat, új lehetőségeket kutatsz. De miért nem jó otthon, a megszokott ember mellett? Talán kissé unalmas már a kapcsolat? Akkor ne más mellett keresd a boldogságot, hanem idődet és energiádat szánd arra, hogy felturbózd a kettőtök között kihunyóban lévő érzéseket!






Magányos: Olyan új ismeretségeket sodorhat utadba a sors, melyek közül többől is kialakulhat valami… De amilyen szerencsés vagy, hogy végre történik valami, annyira kellemetlen, hogy egyszerre többen is beléphetnek szerelmi életed színterére. Ne kápráztasson el a szépség vagy a pénz, keresd meg azt, aki halkan tud szeretni, de örökre lehorgonyoz melletted!


Startlap-ajánló:
www.holdnaptar.lap.hu
www.hold.lap.hu
www.horoszkop.lap.hu
www.kartyajoslas.lap.hu
www.aszcendens.lap.hu


 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top