Heti horoszkóp 2007. november 26-tól december 02-ig

Szatmári Nóra | 2007. November 26.




Kos

A hét első napjaiban váratlan konfliktusok nehezíthetik a mindennapokat, ráadásul ezt önmagadnak köszönheted, mert most könnyen megeshet, hogy meggondolatlanul bele akarod ütni az orrod mások dolgába. Ezzel legfeljebb csak saját magadnak okozol nehézséget, netán még egy-két ellenséget is szerzel. Húzódj vissza, inkább a saját napi feladataid megoldására szánj az átlagosnál több időt.
Szerelem: Ha szingliként most kezdene kialakulni egy kapcsolatod, semmiképpen se erőltesd rá akaratodat a másikra, csak elrémiszted idő előtt magadtól. De ez a párkapcsolatban élőkre is vonatkozik!









Bika

A most következő napok karriered egyengetésének kedveznek, különösen a keddi és a szerdai napok. Ha tanulsz, akkor most nagyon fogékonnyá válsz, de sikeres vizsgák letételére is kiváló napok következnek. Olyan eredményeket érhetsz el, amelyekkel akár jelentősen több sikert könyvelhetsz el, mint vártad volna. Ráadásul a következő hetek is ilyen sikeresnek mutatkoznak.
Szerelem: Érzelmi életedben is nagyon szép és mozgalmas napok várnak rád, az érzelmek elmélyülnek. A magányos Bikák bármelyik nap megtalálhatják életük párját…




Ikrek





Légy a megszokottnál is határozottabb és öntudatosabb, most csak ez vihet előrébb és hozhat pozitív eredményeket számodra. Nem várhatod, hogy külső segítség által oldódjanak meg a problémáid, itt az idő, hogy lépéseket tegyél saját boldogulásod érdekében. Jelentős próbatételek elé állíthat a sors ezen a héten, ne futamodj meg, a csillagok most a segítségedre lesznek a megvalósításban.
Szerelem: Megtalálhatod azt a személyt, akiért érdemes küzdeni, s viszonzásra is találhatsz. A párkapcsolatban élők érzelmei még jobban elmélyülhetnek, romantikából nem lesz hiány.







Rák

A hét eleje lelkileg megterhelő lehet, de ahogy közeledik a hétvége, kedved annál jobb lesz, sokkal többet fogsz mosolyogni, több sikerélmény ér, kiegyensúlyozottá válsz. A hét első napjaiban néhány hirtelen adódó problémát meg kell oldanod, s az is könnyen megesik, hogy olyan ember segítségét kell kérned ezekben az ügyekben, akit nem kedvelsz túlzottan. Mégis ez a kényszerhelyzet oldhatja fel köztetek az ellentétet.
Szerelem: Érzelmi életed ingatag, egyik nap ilyen, a másik nap olyan, de a rossz pillanatok elillannak a hétvége beköszöntével. A magányos Rákok nézzenek alaposan körül, hisz minden esély megvan egy új románc megérkezésére.











Oroszlán

Odaadásodért, fáradhatatlanságodért, kitartásodért és sikereidért cserébe végre te is segítséget kaphatsz. Nagyszerű eredményeket érhetsz el hivatásod, anyagi ügyeid terén, de akár otthon is. Az egyetlen negatív dolog ezen a héten, hogy gyorsabban járhat a szád, mint kellene, és gondolkodás nélkül mondod ki azt, ami a fejedben jár, így könnyen megbánthatsz másokat.
Szerelem: Szívügyeidet is zökkenőkkel nehezítheti meg a sors, csupán a türelmedre lesz szükség, hogy néhány nehéz napot átvészelj. Ha még keresed az igazit, ne aggódj, néhány flörtre kiválóak ezek a napok.










Szűz


Munkád, vállalkozásod kerülhet a középpontba ezen a héten, könnyen megeshet, hogy döntéshelyzetbe kerülsz, s a kérdés, amit neked szegeznek, nem várhat a válasszal. Gondold át már most, mit tennél, ha új állásajánlatot kapnál, vagy magasabb pozíciót kínálnának? Most nem engedheted meg magadnak a tétovázást, ezzel a bizonytalanságodra hívnád fel a figyelmet. Inkább mondj igent, hosszú ideig nem kínálkozik még egy ilyen kiváló lehetőség.
Szerelem: Ha ezekben a napokban kötelezed el magad végleg egy kapcsolat mellett, az kiváló döntés lesz. A magányos Szüzek is bármikor szerelembe eshetnek.











Mérleg

Az elmúlt hetek kimerültsége, esetleges betegeskedések után most fellélegezhetsz és lenyugodhatsz, hisz lezárul ez a kimondottan problémásnak mondható időszak. Új dolgok vehetik kezdetüket, karriered vagy vállalkozásod fellendülőben van, új barátokra, üzleti partnerekre tehetsz szert. Jó az esély arra, hogy a hosszú távú tervek megkezdését ezekre a napokra időzítsd.
Szerelem: Ha most döntesz kapcsolatod jövőjéről – dönts bárhogy –, az pozitív fordulatot hoz szerelmi életedbe. A magányosok ezen a héten egy szempillantásnyi idő alatt szerelembe eshetnek…









Skorpió


A Nap elhagyta a Skorpió jegyét, ismét lezárult számodra egy év s egy igazán mozgalmas időszak. Az elmúlt hónapok eredményeit és sikertelenségeit át kellene gondolnod, s levonni a konzekvenciát. Nem volt nehézségmentes ez az év, kellőképpen túl voltál terhelve. Te sem vagy hibátlan, inkább dolgozd fel az esetleges kudarcokat, s keress újabb utakat. Most jó az esély arra, hogy sikerrel kezdj új tevékenységbe.
Szerelem: Nyugalom költözik párkapcsolatodba, szép napok jönnek, aggodalomra nincs okod. Akik még keresik az igazit, a hétvégén jó eséllyel meg is találhatják.










Nyilas

Múlt héten a Nap ismét a saját jegyedbe lépett, ez hozzásegít ahhoz, hogy feltöltődj, tele legyél erővel és energiával, könnyedén és problémamentesen el tudd végezni feladataidat. A következő hetekben megvalósíthatod mindazt, amire az elmúlt hónapokban nem jutott időd vagy épp energiád. Régi terveid megvalósításának is most jött el az ideje, vágj bele, legyen szó új munkáról, saját vállalkozásról vagy egyébről.
Szerelem: Aggodalomra nincs okod szívügyeidet illetően, nyugodt napok várnak rád, bár nem lesz hiány romantikából. A párkeresők a hétvégén jó eséllyel indulnak vadászatra.










Bak

Nagyszerű napok várnak rád! Olyan lehetőségek akadnak utadba, melyekre régóta vártál. A hét első napjaiban a munkád vagy tanulmányaid terén jöhetnek nagyon pozitív fordulatok, a hét közepén saját jegyedbe lépő Vénusz pedig stabil alapokat kínál azokhoz a tervekhez, melyek már régóta megvalósításra várnak.
Szerelem: Gyönyörű napok köszöntenek minden Bakra. Semmilyen kérésre, randimeghívásra ne mondj nemet, olyan élményekben lehet részed, amelyekre egy életen át fogsz emlékezni.












Vízöntő

Eljött a változás ideje, fontos módosításokra lenne szükséged! Erre a hétfőtől csütörtökig tartó időszak a legalkalmasabb. Bármilyen terved is legyen, az most könnyen megvalósítható. Akár munkahelyváltás, saját vállalkozás indítása, nagy értékű tárgyak és ingatlanok adása vagy vétele, merd megtenni az első lépéseket, és a sikerek mellett hosszú távú eredményeket is elérhetsz.
Szerelem: Szívügyek terén is változások várnak rád. Ha keresed az igazit, bármelyik nap találkozhatsz vele. Ha már van párod, akkor is beléphet az életedbe egy második…










Halak

Az e heti konstellációk kifejezetten a különféle emberi kapcsolatok javításának, jobbá tételének kedveznek. Régi sérelmek orvoslására, új barátságok kialakítására, régi ismerősökkel való kapcsolatfelvételre kiváló a most következő hét. Mozdulj ki otthonról, hívd fel vagy keresd meg családod távolabb élő tagjait, lepd meg barátaidat, nem fogsz csalódni, örömmel fogadnak.
Szerelem: Új szerelem indulására is kiváló ez a hét! Ha viszont bizonytalan lennél meglévő párkapcsolatodban, most véglegesen megszilárdíthatod!





Exit mobile version