Napi horoszkóp (11. 26. hétfõ)

okle Németh Ágnes asztrológus | 2007. November 26.




Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Uralkodó bolygód, a Mars, még mindig nagyon jó helyzetben van. Leteheted a szent esküt, hogy véghezviszed, amit a fejedbe vettél. Elhatározásod megfellebbezhetetlen. Jaj annak, aki nagy harci eltökéltségedben ellentmondani merészel neked. Céljaid érdekében hivatásodban is legyél képes összeszedni magad. Érdeklődésed más lehetőségek irányába is kiterjedhet. A tárgyalópartnerekkel legyél óvatos.









Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Uralkodó bolygód, a Vénusz, a lehető legjobb pozícióban áll. Ügyeid nem állnak rosszul, vállalkozásod lassan beindul. Ez még csak a kezdet, mégis minden sokkal könnyebb már, mint eleinte. Hosszasan megpihenni még butaság volna, de az iram mérsékelhető, s ez lenne a legfontosabb. Vacsorázzatok egyet kedveseddel a kedvenc éttermetekben, tedd emlékezetessé ezt az estét.







Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Uralkodó bolygód, a Merkúr, számára kellemetlen jegyben és nagyon kellemetlen fényszögek között áll. Ezt a napot nem neked találták ki. Legszívesebben törölnéd a naptárból az összes hétfőt, csakhogy ha ez sikerülne, akkor a következő lépésben az összes keddet is kiradíroznád. Minthogy erre nincs reális lehetőség, lassan bele kellene törődnöd a dolgokba. Egy furcsa találkozásban lehet részed, s ez még hosszú időn keresztül foglalkoztat majd.







Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Uralkodó bolygód, a Hold, a legek bolygójával, a Plútóval áll szemben. Ma úgy érzed, ég a munka a kezed alatt. Ez sok tekintetben igaz is, persze jobban tennéd, ha figyelnél arra, amit csinálsz, mert több hibát ejthetsz, mint általában szoktál. Hegyeket mozgatsz meg – véled a nap végeztével –, mások mégsem vesznek észre ebből semmit. Ezért – mi tagadás – kissé csalódott lehetsz. Összességében azonban mégsem mondható rossz hétkezdésnek a mai!








Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Uralkodó bolygód, a Nap, kellemetlen fényszögben áll a Szaturnusszal. Amikor érzelmes hangulatba kerülsz, képes vagy kritikusan szemlélni önmagad, ugyanakkor sokkal megértőbb vagy másokkal szemben. Nincs kedved sehova menni, mégis el kell indulnod, érintkezésbe kell lépned másokkal, ne hagyd, hogy bármi a kedvedet szegje. Párkapcsolati kérdésekben törekedj az egyensúly megtartására, ezt a legjobban azzal érheted el, ha teljesen őszinte leszel, és megköveteled, hogy mások is azok legyenek veled szemben.








Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Uralkodó bolygód, a Merkúr, nincs nagyon könnyű helyzetben. Elgondolkodtál rajta már máskor is, hogy munkahelyet változtatsz, de ennyire konkrét elhatározásra még sohasem szántad el magad. Ha ebben nemcsak üzletet látsz, de úgy érzed, hogy képességeidet is továbbfejlesztheted, ne habozz! Vágj bele, sok sikert! Merészséged határtalan ezen a napon, s így olyan pénzügyi vállalkozást sem hagysz ki, amelyről máskor, korábban hallani sem akartál volna.









Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Uralkodó bolygód, a Vénusz, a lehető legkellemesebb fényszögben áll. Semmi említésre méltó nem történik ezen a napon, hacsak az nem, hogy telefonon megérkezik az a hír, amelyre oly régen vártál, s ráadásul megnyugtató eredménnyel. Délután akad néhány szabad órád, ezalatt kirakatokat nézegethetnél, lehet, hogy már az év végi ünnepekre gondolva. Este otthon a látottakat rendszerezed magadban, majd leülsz kedvenc fotelodba, és meghallgatsz egy szép lemezt.








Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Uralkodó bolygód, a Plútó, kellemetlen fényszögben van a Holddal. Hozzászólásod szinte mindenkit vitára, sőt kiabálásra ingerelhetne. Talán nem is érted majd, hogy egy alapjában véve lényegtelen dolog hogyan válthat ki ilyen heves reakciókat. Ha ismernéd a dolgok hátterét, egy cseppet sem csodálkoznál ezen. Olyan érdekek húzódnak meg a háttérben, amelyekről még álmodni sem mersz. Próbálj megnyugodni, talán egy halk zene segítene ebben.







Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Uralkodó bolygód, a Jupiter, szemben áll ma a Holddal. Emiatt talán kissé nehezen kezded el újra a munkát. Fáradtnak, levertnek, kedvetlennek érezheted majd magad, de ennek nem egészségügyi, hanem lelki, érzelmi okai lehetnek. Ne nagyon vádold magad, hogy az elmúlt napokban helytelenül viselkedtél olyanokkal, akik pedig ezt igazán nem érdemelték ki.







Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Uralkodó bolygód, a Szaturnusz, kellemetlen fényszögekben áll. Bizonyára nem hajhászod a népszerűséget, mégis ismertté válhatsz érdemeid alapján. A kellemetlen kapcsolatok miatt takarékossági intézkedésekre kényszerülhetsz, s ebbe a körbe tartozik saját költségvetésed is. Elsősorban a luxuskiadásaidat kellene csökkentened. Mindenekelőtt a bírságokat tekintsd azoknak, hisz odafigyeléssel elkerülhetők, főleg, amelyek a közlekedéssel kapcsolatosak.









Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Uralkodó bolygód, az Uránusz, még mindig a Marssal játszik. Sajnos egy gonosz kis manó téblábol körülötted egész nap. Mindenbe beleszól, mindenbe beleüti az orrát, minden rosszba megpróbál belerángatni. Hiába zavarod, űzöd, fenyegeted, kitartóan ott lohol az utadban, s még arra is van ideje, hogy mindenféle valótlanságokkal traktálja hozzátartozóidat.







Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Uralkodó bolygód, a Neptun, több bolygóval is kellemes kapcsolatban van. Annyi információ ötlik fel tudat alatti vagy lelki szintekről, hogy alig tudod megkülönböztetni majd a valóságosat a valótlantól. Könnyen eligazodhatsz, ha tudod, hogy tudatalattid gyakran szimbolikusan fejezi ki magát. Nem kell minden szót szó szerint venned. Legyél fogékonyabb a pszichikus meglátásokra, de ne feledd, hogy a valóságban élsz, és meglátásaidnak is ott a helye. Tartózkodj az érzelmi kötelezettségvállalástól is, érzéseid megváltozhatnak a tranzit elmúltával.

Exit mobile version