Napi horoszkóp (12. 25. kedd)

okle Németh Ágnes asztrológus | 2007. December 25.




Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Akár nagyon vártad ezt a napot, akár féltél tőle, valamiképpen másként alakul, mint ahogy eltervezted. Lehet, hogy hivatásod kedvéért képes leszel feláldozni a családi együttlétet, vagy alkotómunkába temetkezel, hogy elmenekülj a felismerés elől: nem érzed jól magad a családod körében, elhidegültetek egymástól. A magányos Kosok pedig annyira szenvednek az egyedülléttől, hogy bele is betegedhetnek.









Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!

„Fehér karácsony” – nem tudod, miért, de e szavak puszta kimondása is elegendő ahhoz, hogy könnybe lábadjon a szemed. Az ajándékozás remekül sikerült. Mindenkinek nagy kő esett le a szívéről: ők is csak valami apróságot vásároltak. Együtt voltatok, és nem a drága nyugati cuccokat bámultátok áhítattal, hanem csak (!) egymásnak örültetek. Meghitten, a csendes boldogság eseménytelenségével telik-múlik ez a nap.







Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Uralkodó bolygód, a Merkúr, az idősek jegyében, a nagynénik-nagybácsik házában áll. Bizony, fontos lenne, hogy meglátogasd távoli rokonodat, akit évek óta nem láttál. Bár kétségekkel telve indulsz útnak, végül mégis remekül sikerül a találkozás, és mindenki örömére sok régi, már-már elfelejtett emléket, történetet idéztek fel a hosszúra nyúlt beszélgetésben.







Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Nem szereted az ünnepeket, de a tegnap estére szívesen emlékszel vissza. Ma hatalmas társaság gyűlik össze, rokonaid jönnek, hogy együtt ünnepeljétek a karácsonyt. Jó hangulatuk, vidámságuk rád is átragad. Újra örülsz az életnek, és most nem arra gondolsz afféle pesszimista módjára, hogy ez csak átmeneti állapot. Délután hatalmas sétára, kirándulásra hívnak. Vegyél részt a túrán, nem fogod megbánni!








Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Az ünnepnapok csak akkor lesznek igazán békések, ha a te lelkedbe is nyugalom költözik. Tedd félre minden gondodat, ezek a napok úgysem alkalmasak arra, hogy megoldd őket. Vigyázz, hogy csak annyit egyél, amitől nem lustulsz el, s nem érzed úgy, hogy a székről sem tudsz felállni. Azért a fogyókúrát mára és holnapra kivételesen felfüggesztheted.








Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Elkezdődik az ilyenkor szokásos egészségtelen evés-ivás, és a rokonlátogatások sora. Alig várod, hogy megszabadulj a kötelező együttlétektől, és elmehess oda, ahová tegnap este csak gondolatban kalandozhattál el. Ez a legcsodálatosabb karácsonyi ajándék! A szeretet ünnepén azzal lenni, aki a legfontosabb az életben. Nincs kizárva, hogy elérzékenyült pillanatodban életre szóló ígérettel kötelezed el magad.









Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
A szeretet ünnepét szeretteid körében töltöd. Végre együtt az egész család. Még ha sok munkával járt is, úgy gondolod, megéri. A boldog arcok, a szívből jövő jókívánságok, a személyes ajándékok egészen meghatnak. Az ünnepeken mindig elérzékenyülsz, de úgy gondolod: a karácsonynál nincs szebb. Mikor is voltatok együtt utoljára misén?







Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Uralkodó bolygód, a Plútó, együtt áll a Jupiterrel, a béke bolygójával. Nem dúlja fel senki a nyugalmad, nem cseng idegesen a telefon, nem dörömböl a szomszéd, s nem bőgetik a motort lenn a srácok. Békés karácsonyra van kilátásod, amit nem zavar meg semmilyen váratlan esemény. Még az a kellemetlen rokon sem bukkan fel, aki rendszerint felborít minden tervet.







Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Nem tölthetsz sok időt lustálkodással, mert rokonokat, jó barátokat kell meglátogatnod, este pedig hozzád jönnek vendégek. Ma ne kötözködj, ne vitatkozz senkivel, legfőképpen a gyereket ne fegyelmezd. Jó néhány egyedülálló Nyilas ma nem tud mit kezdeni magával: szomorú és levert, mert nincs párja. De a közeli jövő ígéreteket és lehetőségeket rejt, ennek néhány konkrét előjelét már észrevehetted.







Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Kissé megcsalatva érzed magad. Mielőtt azt kívánnád, hogy a kegyeidet keressék, vizsgáld felül érzelmeidet. Nem lehet, hogy kifáradásod az oka érzelmi hanyatlásodnak? Pihenj, hagyd magad elrabolni, mások által irányítani. Próbáld ki! Egyáltalán nem rossz érzés. Furcsa lesz a behódolás, az, hogy végre kiengedhetsz, de néha a lehetetlent is ki kell próbálni. Nosza!










Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Uralkodó bolygód, az Uránusz, egyedül, minden támadás nélkül tartózkodik a feltétel nélküli szeretet, a Halak jegyében. Csodálatos nap ez, együtt lehettek. Együtt vagytok, ez minden, és nem is kell más. Szinte semmi sem történik, mégis hamar elszalad az idő, már este van. Pedig olyan jó lett volna megállítani kicsit még az idő kerekét.







Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Örömmel látod, hogy nem volt hiábavaló a sok lótás-futás, fáradságos előkészület. Tökéletesen olyannak sikerül e nap, amilyennek elképzelted, amilyennek szeretted volna. Mindenki boldog, még az is annak mutatja magát, aki esetleg nem egészen elégedett az ajándékokkal. Pedig hát az ajándék nem egyéb jelképnél, amely a szeretet kifejezésére szolgál… Ugye?

Exit mobile version