Oroszlán

nlc | 2008. Január 08.

2008-ban az Oroszlán szülötteknek a legnagyobb gondot a párkapcsolatuk vagy egyéb kapcsolataik, illetve azok zavaros, rendezetlen mivolta jelentheti. Ez most egy olyan helyzet, amelyen a legjobb szándékkal sem tudnak változtatni. A megoldást rá kell bízniuk az időre. Türelemmel kell viselniük a jelen helyzetet. És rá fognak jönni, hogy a türelem nem csak rózsát terem!

Bár a türelem nem az Oroszlánok fő erénye, de most türelmessé válhatnak, különben megbetegíthetik önmagukat.





Úgy kezdik az évet, hogy apróbb tüneteket produkálnak. Ez egy figyelemfelkeltő módszer arra, hogy a környezetük észrevegye, több törődésre, kényeztetésre vágynak. Amennyiben a párjuk, a családjuk nem megfelelően reagál, képesek a tüneteket súlyosbítani.

Tavasszal vigyázniuk kell az egészségükre, mert a tartós feszültségek valódi betegséget okozhatnak. Oda kell figyelniük az étkezésükre (rendszeres, zsírszegény, szolid mennyiségű, jól megrágott étel), a rendszeres testmozgásra és az érrendszerük állapotára.

Hivatásukban komoly sikereket érhetnek el. Ezek a sikerek akkor lesznek tartósak, ha kellően szerényen fogadják az elismeréseket. Igaz, hogy a szerénység nem az Oroszlánok legjellemzőbb tulajdonsága, de most nagyot nőhetnek a beosztottaik szemében, ha megfogadják azt az ősi tanítást, miszerint: „A jó uralkodó önmagán uralkodik, és népét szolgálja.”

Amennyiben csak a saját eredményeikkel vannak elfoglalva, elérheti őket egy elhúzódó betegség, amely hosszabb időre kivonhatja őket a „forgalomból”.

Nyáron az előbb már említett, zavaros párkapcsolati probléma okozhat fejfájást, a szó szoros és átvitt értelmében is. Fegyelmezzék magukat az Oroszlánok, mert egy meggondolatlan, ingerült beszólás végzetessé válhat a kapcsolat jövője szempontjából!

Ősszel felesleges bosszankodniuk a szüleik vagy az otthoniak miatt. Nem változik semmi attól, hogy felhúzzák magukat. Sok téma nem hangerővel és nem harciassággal oldható meg. Néha jobb hallgatni, és ráhagyni a másikra… Itt az ideje, hogy ezt is kipróbálják az Oroszlánok.

Év végén a nagy hajtás miatt kimerültek lehetnek, ezért a munkájuk nagy részét ne ekkor akarják elintézni! Vagy oldják meg korábban, vagy ütemezzék át a következő évre. Így nyugodtan és kellemesen telhetnek az ünnepek.

Exit mobile version