Tanulók

Azok a Kos szülöttek, akik még tanulnak, az év elején sikerekre számíthatnak. Minden vizsgájuk remekül sikerül, sőt néha csodaszerű dolgok is történhetnek velük. Természetesen nem szabad erre számítaniuk, és várni a „sült galambot”. De valóban szerencsésnek érezhetik magukat. Ez nem véletlen, hisz az eddig befektetett idő, energia és szorgalom most hozza meg a gyümölcsét, és az tud szüretelni, aki előtte vetett! Bár a Kosok nem a kitartó, szorgalmas, céltudatos munkáról híresek, de ha a kihívás és az elérhető eredmény elég nagy, akkor képesek rá. Ugyanakkor egész évben lesz egy titkos támogatójuk. Vagy egy barát, akivel együtt tanulnak, vagy valami intuíciós képesség, egy hirtelen megoldás felvillanása. Mindegy, hogy melyik az, ne sokat töprengjenek rajta, hanem használják!

A születésnapjuk körül a sok buli és a lazítás nem fog jót tenni a tanulmányi előmenetelüknek.

Májusban, júniusban ismét jó eredményeket fognak elérni. Ehhez hozzásegíti őket, ha azokra a képességeikre koncentrálnak, és azokat „nyomják” előtérbe, amiben tehetségesek. Komoly sikereket hozhat most az önismeret!

Nyáron az otthoni „punnyadás”, a szülői fészek melege minden kedvüket elveheti a tanulástól. Jólesik kicsit lazítani, és hagyni, hogy kényeztessék az embert…

Nyár végén vagy dolgozniuk kellene, vagy elővenni a tankönyveket, jegyzeteket, mert tele lesznek energiával, amit most jól lehetne hasznosítani! Kár lenne elfecsérelni azokat az energiákat, amelyek segíthetik őket az előrelépésben!

Ősszel az idő a Kosoknak dolgozik. De vigyázniuk kell, hogy egy új szerelem ne vegye el túl sok idejüket a feladataiktól és kötelességeiktől!

Az év végére ismét a szerencse fiai és lányai lesznek. A vizsgák fantasztikusan jól fognak sikerülni!

Dolgozók





Azok a Kosok, akik dolgoznak az év elején, azt tapasztalhatják, hogy csodaszerű dolgok történnek velük a hivatásukban. Mintha egy mesébe csöppentek volna bele: minden a lehető legjobban alakul, bár vannak még régi kommunikációs eltérések, de ezek is rendezhetőnek tűnnek. Sőt ez a kedvező tendencia az egész 2008-as évükre jellemző lesz. Természetesen a szerencsével élni lehet, de visszaélni nem! Vagyis tegyék továbbra is a dolgukat, és legyenek nyugodtan bizakodóak, mert van okuk rá.

A születésnapjuk körül nem sok kedvük lesz dolgozni. Sokkal inkább szeretnének otthon maradni vagy a párjukkal elutazni. Megtehetik, de kalkulálják bele, hogy ha hazatérnek, felgyülemlett munka fogja várni őket. Ezért jobb több részletben, akár hosszú hétvégeket szervezve kikapcsolódni.

Májusban a Kosok anyagi helyzete sokat fog javulni. Érdemes lenne egy beszélgetést kezdeményezniük a főnökükkel arról, hogy a bennük lévő kihasználatlan képességeket hogyan tudnák a cég érdekében hatékonyabban hasznosítani. Ezáltal gyakorolhatják az önmenedzselést is…

Júliusban jobb, ha szabadságra mennek, mert a munkához nem lesz türelmük. Nem kell feltétlenül elutazniuk, mert az otthon szépítgetése is feltöltheti őket.

Augusztusban visszatérve tele lesznek konstruktív energiákkal, ami igazán a Kosok sajátja. Életfeladatuk is, hogy a bennük feszülő hatalmas energiákat ne destruktívan (rombolóan), hanem konstruktívan (építően) hasznosítsák!

Ősszel a szorgalom, az alázatos és tiszteletteljes hozzáállás fog hozni számukra elismerést. Fiatalon talán még nehéz belátni, de a kor előrehaladtával egyre inkább felismerik a Kosok is, hogy a tartós sikerhez kitartás, szorgalom és alázat szükségeltetik.

Az év végén külföldi munkalehetőség vagy külföldi üzleti partner jelenhet meg a színen. Érdemes komolyan venni ezt, és tájékozódni ez ügyben!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top