Napi horoszkóp (01. 10. csütörtök)

okle Németh Ágnes asztrológus | 2008. Január 10.




Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Lehet, hogy a problémád mondvacsinált, de rettenetesen szenvedsz tőle. Vigyázz, könnyen elveszítheted a talajt a lábad alól. A vélt, de a valós szakmai, üzleti kudarc se keserítsen el. Ha pánikba esel, csak ronthatsz a helyzeteden. Légy a szokásosnál elővigyázatosabb, óvakodj a meghűléstől, és kocsiba se ülj, ha nem érzed elég összeszedettnek magad.









Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!

Mindig is értékelted a szokatlan dolgokat, kiváltképpen azokat, amelyek csaknem észrevétlenek. Ilyen ez a negyedórányi tavaszias délelőtt is a lucskos, kiábrándító télben. Kedélyed mélázó, töprenkedésre vágysz. Olvasgass Jókait, Mikszáthot, Kosztolányit, úgy fogod érezni, hogy megtisztultál, minden ízedben felfrissültél. Jó szórakozást!








Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Uralkodó bolygód, a Merkúr, az otthon házában áll. Természetesnek tartod, hogy még akkor is sikeres vagy, amikor még a kisujjadat sem mozdítod ennek érdekében. Ez még megbocsátható, de semmiképpen sem szabad elveszítened a mások baja iránti érzékenységedet. Közvetlen környezetedben valaki szorult helyzetbe került, de önérzetessége meggátolja abban, hogy segítséget kérjen.







Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Uralkodó bolygód, a Hold, kellemetlen kapcsolatban van a Szaturnusszal. Ma megtörténhet a csoda, de vigyázz, nehogy az elmúlt napok rosszkedve fátyolt vonjon a szemedre. Merthogy a csoda különös jószág, van úgy, hogy figyelmetlenül elsétálunk mellette, észre sem vesszük. Nincs kellemetlenebb a lépcsőházi rádöbbenésnél. Ilyenkor általában hiába rohanunk vissza lélekszakadva, az ajtó többé nem nyílik ki.








Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Uralkodó bolygód, a Nap, a hűvös Bak jegyében áll. Legszívesebben egy déltengeri szigetre utaznál, és ott is maradnál tavaszig. Tudasd környezeteddel, hogy ha minden rendben van körülötted, akkor kezes báránnyá változol. Legfőbb táplálékod a dicséret, az elismerés. Ezt néha úgy is eléred, hogy nem szolgáltál rá igazán, ezért könnyen kerülsz a hízelgők hálójába. Nem ártana egy alapos, mindenre kiterjedő önvizsgálat.








Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Még ha nem is te voltál a hibás, akkor is kezdd te a megbékélést kollégáddal. Minden bizonnyal örülni fog ennek a gesztusnak. Viszont ha hagyod elmérgesedni a helyzetet, könnyen megeshet, hogy rövidesen új munkahely után kell nézned. Ez pedig manapság nem is annyira könnyű, mint néha, optimista hangulatodban hinnéd.









Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
AZ ünnepek óta nem érezted ilyen jól magad. Sikeres vagy a munkádban, jó a hangulatod, nincs tehát különösebb akadálya annak, hogy elfogadd az esti meghívást… Hacsak az nem tart vissza, hogy hetek óta nem ült le a család egy kiadós beszélgetésre, s erre ma alkalom kínálkozik. Bárhogy dönts is, egy biztos: vidám hangulatban telik majd az este.







Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Partnereddel hosszú ideig a „veszélyzónában” tartózkodtál. A bizonytalanság, az állandó nézeteltérések mindkettőtöket megviselték, pedig kívántátok a változást, ami be is következett.. A szakítópróbát még túlélhetitek, hiszen tudjátok, hogy együtt többre mentek. Ez azonban még nem tudatosult egyikőtökben sem.







Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Uralkodó bolygód, a Jupiter, a hivatás jegyében áll. Egy rendkívül neves cégtől állásajánlatot kaphatsz. Ragadd meg az alkalmat! A változás a magánéletedre is pozitív hatással lehet. Növeli szakmai önértékelésedet is, egyáltalán: segít visszanyerni lelki békédet. Nyilas hölgyek a tegnapi beszélgetés után már tudni fogják, hogy kihez húz a szívük.








Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Uralkodó bolygód, a Szaturnusz, mindenkitől csak mosolyt kap. Valakinek komoly érdeke fűződik ahhoz, hogy levegyen a lábadról. A megvesztegetésnek sokféle formája van, éppen ezért légy óvatos. Ne hagyd, hogy kétség férjen a becsületességedhez. Anyagi helyzeted nem éppen rózsás, de a közeljövőben módot fogsz találni a tisztességes pénzszerzésre.











Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Uralkodó bolygód, az Uránusz, számára kellemetlen jegyben és fényszögben áll. Elviselhetetlennek látszik a mai nap, mintha nem is emberek, hanem vadak közt kellene eltöltened. Senkivel nem tudsz szót érteni, együtt dolgozni. Ne légy igazságtalan! Nem lehet, hogy túl előre szaladtál, s gondolataidat a többiek képtelenek követni?







Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Ilyen vihar minden héten elkelne. Felfrissültél, szinte megfiatalodtál. Testedbe – melyet átjártak a csípős szelek – újra erő költözött, lélekben megtisztultál, gondolataid rendeződtek, bizakodóan tekintesz a jövőbe. Még hűséges társad, a magányosság örökös érzése is elmaradt valahol a nagy kavarodásban. Vajon mihez kezdesz nélküle?
Exit mobile version