Tanulók





Azok a Nyilas szülöttek, akik még tanulnak, úgy kezdik a 2008-as évet, hogy minden szorgalmuk és törekvésük ellenére nem lesznek elégedettek vizsgáik eredményeivel. Nem szabad ostorozniuk önmagukat. Fordítsák a figyelmüket azokra a dolgokra, amelyekre joggal lehetnek büszkék! Vegyék sorba mindazt, amiben tehetségesek, és ettől visszatérhet a jókedvük.

A kezdeti sikertelenségek ellenére egész évben elkíséri őket a szerencse. Ezt hol intenzívebben, hol kevésbé, de fogják érzékelni. Különösen akkor, ha összeszedettek és koncentráltak tudnak lenni.

Tavasszal otthon a szülőkkel váratlan nehézséget kell megoldaniuk a Nyilas szülötteknek. Emiatt át kell szervezniük jó néhány dolgot, és át kell gondolniuk a jövővel kapcsolatos terveiket. Nem kell megijedniük, nem kell semmiről lemondaniuk, csak jobban kell szervezniük az életüket.

Nyár végén nagy változások várhatók. Lehet ez egy külföldi ösztöndíj vagy külföldi munka. Az biztos, hogy sorsfordító jelentőségű lesz az, ami ekkortájt történik. Nem kell semmit tenniük az ügy érdekében. Az egyetlen, amire szükségük lesz, az a pozitív hozzáállás és a rugalmasság. Ezáltal a lehető legjobban fog alakulni az egész. Elegendő, ha készülnek, és várják a változást, mert aminek meg kell történnie, az meg is történik…

Ősszel egy barát vagy mentor fog a Nyilasok segítségére sietni. Olyan ügyben fog közbenjárni, amely a Nyilasok számára érthetetlen. Akár ők is kérhetik a segítséget, mert „néma koldusnak üres a tarisznyája”.

A születésnapjuk körül tele lesznek lelkesedéssel és energiával. Vigyázzanak, hogy mire fordítják ezeket. Ne essenek semmilyen értelemben túlzásokba! Amennyiben sikerül megtalálniuk az „arany középutat”, minden téren jól ér véget a 2008-as év.

Dolgozók





Azok a Nyilas szülöttek, akik dolgoznak, anyagilag nagyon kedvezően indítják a 2008-as évet. Készüljenek váratlan helyzetekre a munkahelyükön. Először ijesztő lehet a szituáció, de kellően pozitív és rugalmas hozzáállással a legjobban tudnak kijönni belőle. Ezekre a váratlan helyzetekre egész évben számíthatnak. Szinte ahogy túljutottak az egyik szituáción, rögtön jön a következő. Ez olyan, mint egy vizsga. Rugalmasságból vizsgáznak egész évben…

Szerencsére egész évben elkíséri őket a szerencse. Irigylésre méltó az a mód, ahogy a legnehezebb dolgokból is csodaszerűen kijönnek. A szerencsét hol intenzívebben, hol kevésbé, de folyamatosan fogják érzékelni. Különösen akkor, ha összeszedettek és koncentráltak tudnak lenni.

Tavasszal az otthonukkal vagy a szüleikkel kapcsolatos váratlan nehézséget kell megoldaniuk a Nyilas szülötteknek. Emiatt át kell szervezniük jó néhány dolgot, és át kell gondolniuk a jövővel kapcsolatos terveiket. Nem kell megijedniük, nem kell semmiről lemondaniuk, csak jobban kell szervezniük az életüket.

Nyár végén nagy változások várhatóak a hivatása terén. Lehet ez egy külföldi munka, vagy olyan új munka, amely komoly „kiugrási” lehetőség, amelyet vétek lenne kihagyni. Az biztos, hogy sorsfordító jelentőségű lesz ez. Nem kell semmit tenniük az ügy érdekében. Az egyetlen, amire szükségük lesz, az a pozitív hozzáállás és a rugalmasság. Ezáltal a lehető legjobban fog alakulni az egész. Elegendő, ha készülnek, és várják a változást, mert aminek meg kell történnie, az meg is történik…

Ősszel egy barátjuk vagy mentoruk fog a Nyilasok segítségére sietni. Olyan ügyben fog közbenjárni, amely a Nyilasok számára túlságosan zavaros. Akár ők is kérhetik a segítséget. Biztosak lehetnek benne, hogy szívesen fogja támogatni őket…

A születésnapjuk körül tele lesznek lelkesedéssel és energiával. Vigyázzanak, hogy mire fordítják ezeket. Ne essenek semmilyen értelemben túlzásokba! Amennyiben sikerül megtalálniuk az „arany középutat”, minden téren jól ér véget a 2008-as év.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top