Horoszkóp

Márciusi horoszkóp

Kos

Szerelem: Fontos, egyben pozitív változások várhatók a szívügyek terén, különösen akkor, ha még nincs párod. Ez esetben az év legkedvezőbb időszaka áll előtted arra, hogy most megtaláld az igazit. Járj nyitott szemmel, ne utasítsd vissza senki közeledését. A párban élőkre is sok romantika, esetleg lánykérés, összeköltözés vár, merj belevágni az ismeretlenbe!

Munka, anyagiak: Március 14-től nem nyomasztanak a munka és egyéb kötelezettségek terhei, ami még február során gyakran elvette a kedved… Új és érdekes lehetőségek nyílnak meg előtted, munkahelyváltásra, -találásra ez a hónap kiváló!

Egészség: Márciusban a Nap újra belép a Kos jegybe, s ez arra hívja fel a figyelmedet, hogy szánj több időt magadra, a testedre s emellett családodra, barátaidra is!

Bika

Szerelem: Ahhoz, hogy elkerüld a pároddal a kilátásban lévő vitákat, kellően toleránsnak és türelmesnek kell lenned. Március során hajlamos leszel az elégedetlenségre, s könnyen kihozhatod az embereket a sodrukból. A párkereső Bikák épp ezért ne mutassák ki senkinek túlzott érdeklődésüket, különben idő előtt elriasztanak maguktól mindenkit…

Munka, anyagiak: A március havi bolygóállások óvatosságra intenek! Ez a hónap nem kedvez a nagy befektetéseknek, ezzel kapcsolatos elképzeléseidet halaszd el. Kerüld a hitelfelvételt, és te se adj kölcsön senkinek.

Egészség: Közérzeted lényegesen javul februárhoz képest. Jobban fogod érezni magad a bőrödben, ha lehet, mozogj többet a megszokottnál.

Ikrek

Szerelem: Itt az ideje, hogy önmagaddal és a kapcsolatoddal is foglalkozz! A magánéleteddel összefüggő esetleges problémák március végére biztosan rendeződhetnek. Fontos lenne, hogy beszéld ki magadból, ha bánt valami. A párjukat még kereső Ikrek most akkor érhetnek el sikert, ha teljesen őszinték lesznek kiszemeltjükkel, az első randin senkit ne vezessenek félre!

Munka, anyagiak: Sok tennivalód akad a hónap folyamán, munkád, karriered teljesen lekötheti az idődet. Alapjaiban elmondható, hogy szerencsésen alakulnak az anyagi ügyeid, nincs mitől tartanod, sőt gyarapíthatod vagyonodat!

Egészség: A tavaszi fáradtság érzése gyakorta erőt vehet rajtad, sokszor és jobban kifáradsz, mint máskor. Figyelj az egészségesebb étkezésre.

Rák

Szerelem: A Mars a hónap elején a Rák jegyébe lép, könnyen úgy érezheted, hogy családi és munkahelyi problémáid a szokottnál jobban nyomják a válladat. Ez sajnos párkapcsolatodat is erősen befolyásolhatja, könnyebben alakulhatnak ki viták és konfliktushelyzetek. A hónap második felétől megkönnyebbülhetsz, a terhek csökkennek, a magányosoknak is javulnak az esélyeik, könnyebb lesz rátalálni valakire…

Munka, anyagiak: A hónap utolsó napjaiban munka és a karrier területén sikerek és elismerések vidíthatnak fel. A türelem és a kellő tolerancia átsegíthet a nehézségeken, ráadásul nem árt, ha jó csapatjátékos leszel, ezzel még több dicséretben lehet részed.

Egészség: Mozgásvágyad a szokottnál is jelentősebb lesz, akár fogyókúra megkezdésére is alkalmas ez a hónap, ugyanakkor kerüld az extrém sportokat.

Oroszlán

Szerelem: A hónap első napjaiban kissé befelé fordulsz, sokat tűnődsz párkapcsolatod jövőjén, a magányosokat nehéz lesz ekkor meghódítani. A március nagyszerű időszak egy kis lazításra. 10-étől a szívügyek terén jelentős javulás várható, de ha túl magasra csap a szenvedély, akkor szükség lehet némi higgadtságra. A párkereső Oroszlánok elé is új lehetőségeket sodor a sors, randizz, flörtölj, jöhet a szerelem!

Munka, anyagiak: A munkahellyel, karrierrel összefüggő változások kedvezőek rád nézve, különösen 15-e után. Kollegialitásra, támogatásra számíthatsz, felajánlhatnak neked egy magasabb pozíciót vagy új állást.

Egészség: Március első napjaiban légy sokkal körültekintőbb a közlekedés terén, megnő a baleseti rizikófaktor. Kellő odafigyeléssel elkerülhető minden probléma.

Szűz

Szerelem: Március elején sajnos hiszékenyebb lehetsz a kelleténél, és emiatt könnyen csalódás érhet, a becsapottság érzete lehet úrrá rajtad, a szerelmi csalódás most régi sebeket is feltéphet. A párban élők is szembe találhatják magukat néhány kellemetlen konfliktussal. Légy nyugodt, 28-áig lecsillapodnak a kedélyek, új szelek fújnak szerelmi életed háza táján…

Munka, anyagiak: Hivatalos ügyeid intézését kénytelen leszel a hónap végére vagy inkább áprilisra halasztani, most csak falakba ütköznél. Az utolsó napokban viszont végre fellélegezhetsz, új lehetőségek nyílnak meg előtted, váratlan anyagi bevételhez juthatsz.

Egészség: Kisebb betegeskedések, fejfájások, megfázások nehezíthetik mindennapjaidat, fogyassz sok vitamint és pihenj eleget.

Mérleg

Szerelem: Március folyamán gyakran tapasztalhatsz akadályokat vagy belső gátlásokat is, melyek visszafoghatnak abban, hogy felhőtlenül éld meg a szerelem érzését. A párjukat még kereső Mérlegek is nehezen találják a helyüket, félreértelmezhetik az ellenkező neműek közeledését, többet láthatnak egy ártatlan, jószándékú mosolyban, mint amit valójában jelent…

Munka, anyagiak: Fontos – anyagiakkal összefüggő – döntéseket kell hoznod, alaposan gondold át terveidet és lehetőségeidet! A hónap első tíz napján inkább megy a pénz, de a hónap második felétől könnyebb lesz a helyzet, fordulhat a kocka.

Egészség: Egészséged általában kiegyensúlyozott lesz, de érdemes kerülni a stresszt és egészségesen táplálkozni, hogy átvészeld a problémásabb napokat.

Skorpió

Szerelem: Kiemelkedően jó időszak vár rád, sok romantikában és érzelgősségben lesz részed. Stabilizálhatod meglévő kapcsolatodat, de hajlamos lehetsz arra is, hogy mellékvágányokat keress… A magányos Skorpiókra is mozgalmas időszak vár, biztos, hogy érdekes flörtök és randik követik egymást, lehet köztük olyan, ami a tartósság lehetőségét rejti.

Munka, anyagiak: Anyagiak terén pozitív hónapra számíthatsz. A hónap első felében sok szerencsés lehetőség adódik, amelyeket mindenképp aknázz ki. Néha nehezedre eshet nyíltan kiállni a saját érdekeidért, de így is jól boldogulhatsz.

Egészség: Közlekedés, sportolás vagy egyéb, mozgással együtt járó tevékenységek során, legyél nagyon körültekintő, előfordulhatnak kisebb balesetek!

Nyilas

Szerelem: A hónap folyamán számos érzelmi problémával kell szembenézned, nehézségekkel teli napok várnak rád, s ezek a szokottnál jobban lekötik idődet és energiádat. Ha esetleg szakításon töröd a fejed, akkor itt az ideje, hogy meghozd ezt a nehéz döntést. Azoknak a Nyilasoknak, akik régi párjukat várják vissza, szintén eljött a lemondás ideje.

Munka, anyagiak: Légy a kelleténél körültekintőbb, mert jelentősen több kiadás várható márciusban, mint amit beterveztél. Ezzel ellentétben társasági életed előtérbe kerülhet, sok új ismeretségre tehetsz szert, különösen üzleti téren…

Egészség: Március 25-től újra tele leszel energiával, visszatér minden az eredeti kerékvágásba, lelki problémáid is megoldásra találnak.

Bak

Szerelem: A hónap elején szembe kell nézned néhány nehézséggel. Épp ezért légy türelmes önmagaddal és társaddal egyaránt. Ha nem megy minden úgy, mint a karikacsapás, attól még ne érezd azt, hogy a szerencséd elhagyott. Párkapcsolatodban sok vita, kellemetlenség adódhat, és érzelmi életed nem lesz nyugodt, mégis ez az időszak segíthet abban, hogy rendezd a nehézségeket. A párkeresők is új utakra kell, hogy evezzenek, a hónap végén jöhet a szerelem!

Munka, anyagiak: Március második felében anyagi segítséget kaphatsz céljaid eléréséhez. Problémás ügyeid megbeszélésére kedvező időszak a hónap utolsó néhány napja. Új üzletkötések, esetleg új munkalehetőség adódhat.

Egészség: Ha van olyan egészségi problémád, amely nehezíti életedet, most jelentős javulást várhatsz. A makkegészségeseket biztos elkerüli a baj!

Vízöntő

Szerelem: Érzelmekben és romantikában nem lesz hiány, annak ellenére, hogy Vénusz elhagyja a Vízöntő jegyét. Amit most ne feledj: ne keverd a pénzügyeket a szerelmi kapcsolatba, mert az bajt hozhat! A párjukat keresőknek inkább a hónap eleje kedvez, váratlanul törhet rájuk a szerelem érzése, így most különösen sok energiát kell fektetni a keresésbe!

Munka, anyagiak: Márciusban igazán nem lehet okod panaszra, hisz úgy tűnik, dolgaid jól működnek, váratlan anyagi lehetőségekre bukkansz, használd ki bátran, amit a sors felkínál! Ha teheted, inkább egyedül dolgozz, így több sikert érhetsz el.

Egészség: Engedd ki magadból a feszültséget, keress alkalmat az elégséges pihenésre. Ha van fölös szabadidőd, mozogj eleget.

Halak

Szerelem: Nagyszerűen alakulhatnak a szívügyeid, különösen akkor, ha még keresed a párodat. Ennek legfőbb oka a március közepén a jegyedbe lépő Vénusz, amely sok örömöt, romantikát és szórakozási lehetőséget kínál számodra. Használd ki a lehetőségeidet, flörtölj, hódíts, sikerrel járhatsz! A párban élők sem panaszkodhatnak, sok szép pillanat vár rájuk is.

Munka, anyagiak: Munkád, karriered vagy saját vállalkozásod terén is fontos, pozitív irányú változások veszik kezdetüket, könnyen anyagi haszonra is szert tehetsz. Jól alakulnak anyagi ügyeid, talán nem is számítottál ilyen sikerekre.

Egészség: Tele leszel optimizmussal, s ez sokat lendít azon, hogy esetleges egészségügyi gondjaid szinte maguktól megoldódjanak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top