Horoszkóp

Márciusi holdnaptár

Márciusban végre a Mars átér a Rák jegyébe, és hosszan tartó hátráló mozgását befejezte. Így a hosszú hónapok óta tartó feszültség enyhül, a vitás kérdésekben megegyezés születhet, a szerelemben eldönthetetlen helyzetek megoldódhatnak.

2008. március 1.

Fogyó Hold a Nyilasban

Az esti órákban még kisebbfajta feszültség lehet úrrá rajtad. Különösen, ha bulizol: akkor a partnered féltékeny lehet rád, mert úgy érzi, hogy te mással kavarnál. Az álmaidra figyelj ezen az éjszakán, ha felébredsz éjjel, jegyezd fel őket, mert jósálmok, néhány nap múlva bekövetkeznek.

 

2008. március 2., 3.

Fogyó Hold a Bakban

Teljes mellszélességgel a munka frontján! Bele kell húznod, és sokat dolgoznod, mert még mindig be kell hoznod a lemaradást. Kénytelen vagy olyan dolgokkal foglalkozni, amelyekhez egyáltalán nem érzel kedvet, de egyszerűen meg kell csinálnod. Sőt még más munkája miatt is szenvedhetsz. Viszont közeledik egy nagy szerelem, jól nyisd ki a szemed! A munkában is sikeres lehetsz, felettesed elismerésére számíthatsz.

 

 

2008. március 4., 5., 6.

Fogyó Hold a Vízöntőben

„Tehetséged van” a szerencséhez, és előfordulhat, hogy olyan érzésed támad, mintha kiválasztott lennél. Optimista életérzés, egészséges önbizalom jellemez, és végre elégedett vagy azzal, ami talán hónapok óta rengeteg erődet, energiádat elszívta, ami során megkérdőjeleződött benned, hogy egyáltalán értesz-e te ehhez, és talán még arra is gondoltál, hogy feladod az egészet. Kreatív vagy, toleráns, bizalomgerjesztő, igényes, nagyvonalú, a növekedésre és a felemelkedésre gondolsz. Olyan valaki gondol rád, akire nem is számítasz, és aki fülig szerelmes beléd, vágyakozik a csókodra, az ölelésedre.

 

2008. március 7.

Újhold a Halakban

Igen feszült lesz a mai nap, a családon belül viták várhatók, és a munkahelyeden sem alakul minden úgy, ahogy szeretnéd. Feletteseddel jó lesz, ha három lépés távolságot tartasz, mert sajnos te húzhatod a rövidebbet. A baráti kapcsolataidra sem számíthatsz, valaki, akiben megbízol, úgy hazudik, mint a vízfolyás. És már csak az hiányzik, hogy egy barátnőd lenyúlja a pasidat.

 

2008. március 8.

Növő Hold a Halakban

A környezetedben több olyan ember van, aki nem vágyakozik az őszinteségre, és veled szemben sem viselkednek nyíltan. Partnerednek gyengédségre, odaadásra és több figyelemre van szüksége. Ha eddig hanyagoltátok a szexet, akkor itt az ideje, hogy ezen a téren lépéseket tegyetek, mert most könnyen beférkőzhet közétek a harmadik.

 

2008. március 9., 10.

Növő Hold a Kosban

Ezen a két napon az sem lesz igaz, amit kérdeznek. Ez a nagy átverés, a nagy hazugságok ideje, ezért jobban tennéd, ha nem hinnél senki ígéretének, és te sem mondanál olyat, amiről tudod, hogy nem igaz, vagy tisztában vagy azzal, hogy nem fogod betartani. Viszont pompás ez a két nap arra, hogy moziba, színházba, koncertre vagy kiállításra menj, mert nagyon jól fogod érezni magad, és azt kapod, amit vársz. Ma megkóstolhatsz egy olyan finomságot, amelynek majd a rendszeres fogyasztója leszel.

 

 

2008. március 11., 12.

Növő Hold a Bikában

Vagy teljesen, vagy sehogy sem szeretsz. Szenvedélyes leszel, és sajnos előfordulhat, hogy féltékeny is, mindennek oka, hogy a kettőtök kapcsolatát mélyen éled át. Most könnyen előfordulhat, hogy találkozol azzal a személlyel, aki iránt erős magnetikus vágyat érzel, és ő is ellenállhatatlannak tartja a te kisugárzásodat. Ebből óriási, szenvedélyes szerelem lesz, amelyet a karma szálai kötnek össze, és amely nem alakul simán, mert lehet, hogy egyikőtök foglalt, vagy a körülmények furcsa összjátéka alakítja így a dolgokat.

 

2008. március 13., 14.

Növő Hold az Ikrekben

A meglévő párkapcsolatoknak nagyon jót tenne, ha együtt ki tudnátok kapcsolódni, egy kis pihenés, a közösen átélt új élmények hatására egymásra találhattok, és fellángolhat közöttetek a szenvedély. Nagyon jó lenne, ha kettesben töltenétek az időtök nagy részét, ami talán a családnak nem fog tetszeni, viszont ti remekül éreznétek magatokat. A munkahelyi problémáiddal most ne terheld az otthoniakat.

 

2008. március 15., 16.

Növő Hold a Rákban

Jó lesz ez a hétvége, talán még az is megtörténik, hogy felhív egy régi barát vagy ismerős, akiről régen hallottál. A lelked csordultig van érzelmekkel, jól és biztonságban érzed magad a családod tagjai körében. Ha új lakásba költöztél, élvezni fogsz minden itt töltött percet, és el vagy foglalva a szépítésével. Most virágzik igazán egy olyan szerelem, amely vagy nehéz körülmények között alakult, vagy nagy nehézségeken ment át, esetleg szűkösek a viszonyaitok. Nehéz természetű vagy beteg ismerősön is segíthetsz.

 

 

2008. március 17., 18.

Növő Hold az Oroszlánban

A rosszindulatú emberek fantáziája igen gazdag, és bővelkednek ötletekben, hogyan is tehetnék nehezebbé az életed. Erősnek kell lenned, bíznod magadban, és nem szabad eljutnod odáig, hogy kételkedj saját magadban, a kiváló adottságaidban, a tudásodban – mert akkor megkeseredett leszel, zárkózott, és leragadsz a negatív elképzeléseknél. Igenis jó vagy, tudsz, és bármennyire is fájni fog sokaknak, mégis sikeres leszel.

2008. március 19., 20.

Növő Hold a Szűzben

Végre elkezdődik az asztrológiai új év, és ezzel kezdetét veszi a Jupiter éve. Hatalmas szuggesztív erőd van, szinte hipnotikusak a képességeid, amellyel lenyűgözöl és megigézel másokat. Sajnos azonban előfordulhat, hogy sokan nem kedvelnek, éppen a belőled áradó energia miatt, illetve hogy valami olyasmit tudsz, amit mások nem. A munkahelyeden valaki – talán éppen a felettesed – a hatalom megszállottja, és igyekszik mindent megtenni, hogy ellenőrzése alatt tartson téged, és kizsákmányoljon.

 

2008. március 21.

Telihold a Szűzben

A szerelemben féltékenységi nagyjelenetre kerülhet sor, és felmerülhet a szakítás lehetősége. A munkahelyeddel is torkig leszel, próbálj meg higgadt maradni, mert ha nincs másik állásod, akkor nem engedhetsz meg magadnak olyan stílust, ami miatt az utcára kerülhetsz. Sajnos a főnököd vagy a céged azt hiszi, hogy te a rabszolgájuk vagy, és ennek megfelelően bánnak veled. Készülj a hosszú hétvégére, mert végre elengedheted és jól érezheted magad.

 

 

2008. március 22., 23.

Fogyó Hold a Mérlegben

Kisebb feszültség támadhat családi körben, talán azért, mert rokonaid megpróbálnak beleszólni az életedbe, főleg a magánéletedbe, és nem értékelik olyan nagyra mindazt, aminek az elkészítésén, a megalkotásán, a világra hozásán olyan sokat fáradoztál, amibe beleadtad szíved-lelked, tehetséged. Ne búslakodj, mert közben mások nagyra értékelnek, és dicséreteket, elismeréseket zsebelhetsz be.

 

2008. március 25., 26.

Fogyó Hold a Skorpióban

Olyan hírt hallasz, amely nem lesz zene a füleidnek, hatalmába keríthet az irigység, a féltékenység érzése, amely természetes emberi tulajdonság, és amelyet le tudsz győzni magadban, amikor kiderül, hogy te sokkal jobb vagy. Csak most tartsd a szád, nehogy előbb megszólalj, mint kellene. Ha nincs munkád, most kell keresned, mert találhatsz egy remek, jól fizető munkahelyet, ahol még a főnök is barátságos, igazságos ember lesz.

 

2008. március 27., 28.

Fogyó Hold a Nyilasban

A munkahelyeden nagy sikered lesz, elismernek, és talán még egy új feladattal is megbíznak. Előfordulhat, hogy a dicséret nem szemtől szembe érkezik, hanem kerülő úton jut el hozzád, ami picit fáj, hiszen mégiscsak érzékenyebb most a lelked, de boldoggá tesz. Ha külföldre utazol, pompásan érzed magad, tökéletesen el tudsz bújni a világ elől, és lemerült energiaraktáraidat fel tudod tölteni.

 

 

2008. március 29., 30., 31.

Fogyó Hold a Bakban

Új célok lebegnek a szemed előtt, és megvan a kellő bátorságod ahhoz, hogy belevágj. Vívd ki a szabadságod, próbálj új értékeket találni, és az életed új, személyes értelmét keresd, amelyet valószínűleg megtalálsz. Családi veszekedés van kilátásban akkor, ha nem tudod mérsékelni magad, ha rájuk akarod kényszeríteni az akaratodat. A szerelemben viszont az okozhatja a problémádat, hogy úgy kell ugrálnod, ahogy a partnered fütyül, ami ellen lázadsz. Ha pedig szülő vagy, végképp elviselhetetlennek tartod, hogy csemetéd mutassa meg, merre van előre. Nyugalom, ez is elmúlik egyszer!

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top