Horoszkóp

Heti horoszkóp 2008. június 09-től 2008. június 15-ig

Kos

A most következő héten – még akkor is, ha nehezedre esik – meg kell tenned azt, hogy másokon segítesz, kezet nyújtasz, esetleg megoldást kínálsz a problémákra. Megérzéseid, meglátásaid nagy segítségére lesznek a környezetedben élőknek és dolgozóknak. Jóindulatoddal, segítőkészségeddel tekintélyt és elismerést tudsz magadnak kivívni, amelyre igen nagy szükséged van. Nagyszerű lehetőség nyílik képességeid megmutatására, sőt ha szándékodban állt fejleszteni tudásodat, akkor tanulni is most kell elkezdened!

Szerelem: A Vénusz hathatós támogatásának köszönhetően a romantika tölti ki mindennapjaidat. A magányos Kosok a hét minden napján jó eséllyel indulnak párkereső túrára.

 

Bika

Az e heti bolygóállás erős hátszéllel segít neked a dolgos hétköznapokban, sikerek elkönyvelésében. Most könnyedén kihasználhatod, hogy hatalmas erőfeszítésekre vagy képes karrieredért és egzisztenciádért, amelyekről elmondható, hogy stabilak, s eddigi fáradozásaid meghozzák végre gyümölcsüket. Sok felesleges energiád van, tettvágyban sincs hiány, ne hagyd, hogy bármi megingasson ebben, hisz jó irányba haladsz, fejlődésed biztos, még akkor is, ha nem túl látványosan történik mindez.

Szerelem: Érzelmi életedben is felhőtlen napok jönnek, ha most kell fontos döntéseket hoznod, mondj igent bármire. A magányos Bikák számára szinte minden nap tartogat valami meglepetést…

 

 

Ikrek

Mintha az elmúlt hetek nyugalma egyszer csak megszakadna, s megeshet, hogy már a hét elején észre fogod venni, hogy nehezebben kommunikálsz környezeteddel, mint az tőled megszokott. A Mars kellemetlen hatása itt könnyen megmutatkozik. Kisebb-nagyobb, sokszor indokolatlan konfliktusok övezik a hétköznapokat. Most könnyen előfordulhat, hogy sokszor nem úgy és nem azt sikerül kimondanod, amit valójában szeretnél.

Szerelem: Érzelmi téren is kialakulhat egy-két kisebb konfliktus, legyen elég önuralmad, és ne te kezdeményezd a vitát. A szinglik halasszák a párkeresést a jövő hétre.

 

 

Rák

Nagyon energikus napok várnak rád, üzleti és/vagy munkakapcsolatok terén jelentős eredmények elérésére van lehetőséged most. Ha új állást ajánlanak számodra, fontold meg, és ha van hozzá elég bátorságod, fogadd is el! Ez a hét sorsfordító lehet a legtöbb Rák jegyű személy számára, csupán a döntéseidet nem szabad elsietned. A hirtelen jött lehetőségek igen szélsőségesek lehetnek, szükség lesz józanságodra és alapos átgondolásra.

Szerelem: A szívügyek terén is lenne mit változtatnod, párkapcsolati életed újdonságra vár… A magányosoknak a hét második fele sok alkalmat kínál ismerkedésre, flörtölésre.

 

 

Oroszlán

Sikereket szeretnél elkönyvelni, és arra vágysz, hogy pozitív benyomást tehess környezetedre. Ahhoz, hogy ez teljesülhessen, régóta halogatott dolgaidat kell először is számba venned, majd sürgősen rendezned. Új ismeretségekre, érdekes találkozásokra kerülhet sor a következő napokban, amelyek közül egy-kettő akár életre szóló barátságot, komoly munkakapcsolatot jelenthet számodra. Anyagi ügyekben is pozitív változásokat ígérnek a csillagok.

Szerelem: Minden Oroszlán igen szerelmes hangulatba kerülhet, akiknek még nincs párjuk, nagy az esélyük egy találkozásra, különösen csütörtökön és szombaton.

 

 

Szűz

Friss levegőre lenne szükséged? Vonz az újdonság varázsa? Ha már törted rajta a fejed az elmúlt hónapokban, hogy változtatni szeretnél munkád, karriered vagy akár tanulmányaid területén, akkor ez a hét – különösen a második fele – tökéletesen alkalmas új ötleteid megvalósítására. Legyen szó állás- vagy iskolaváltásról, új vállalkozás indításáról, most bármit megvalósíthatsz. Az előtted álló út nehézkes, de ne rémülj meg az első kisebb akadályok felbukkanásától!

Szerelem: Az érzelmek terén is változtatásokra van szükség, különösen, ha régi, már-már unalmas kapcsolatban élsz. A magányos Szüzeknek is nagy esélyük van egy komoly kapcsolat kialakulására…

 

 

Mérleg

Emberpróbáló, nehézkes napok követik egymást, úgy érezheted magad, mintha hullámvasúton ülnél, ellentétes erők dolgoznak benned, különösen sok feszültséget okozva, és negatív hatással lehetnek munkádra, anyagi ügyeidre, de sajnos akár magánéletedre is. Szeretnél gyorsabban haladni céljaid felé, ám most átléphetetlen, magas korlátok közt érezheted magad. Aggodalomra nincs ok, már péntekre megszűnik ez a kifejezetten kellemetlen hatás.

Szerelem: A negatív hatások miatt párkapcsolati téren is komoly kétségek és félelmek élednek benned, de ne keresd ott a bajt, ahol nincsen! A magányos Mérlegek a párkeresést halasszák a nyugalmasabb jövő hétre.

 

 

Skorpió

Kapkodsz, feszült vagy, sokat aggodalmaskodhatsz a következő napokban, pedig nincs is rá valódi okod. Ne tűnődj olyan dolgokon, amelyek a távoli jövővel kapcsolatosak, s még semmi jelentőségük sincsen. Éld meg ehelyett a jelen szép pillanatait, használd ki a kínálkozó lehetőségeket, különösen azért, mert csütörtöktől a bolygók is nagy segítségedre lesznek a munka és karrier területén. Döntsd le eddigi korlátaidat, most gyökerestül megváltoztathatod az életedet!

Szerelem: Szerelem terén viszont remek napok követik egymást, társkapcsolatod még jobban elmélyülhet. A magányos Skorpiók most megtalálhatják azt, akit eddig kerestek…

 

 

Nyilas

Nehézkes napok követik egymást szerdáig, váratlan hangulatingadozások nehezíthetik életedet, vidámság, idegesség és szorongás fogják váltani egymást. Ha van rá lehetőséged, inkább vonulj vissza néhány napra, tedd félre sürgős kötelezettségeidet, és pihend végre ki magad alaposan! Ha erre nincs mód, akkor szánj időt egy kis meditációra, relaxálásra, hallgass intuíciódra és megérzéseidre, a problémák megoldását pedig kivételesen halaszd el néhány nappal.

Szerelem: Partnerkapcsolatodban ne keress olyan dolgot, ami nincs is, ez csak összezördüléshez vezet. Ha most készülsz egy fontos randira, akkor a hétvégét válaszd, alkalmas az ismerkedésre, flörtölésre.

 

 

Bak

Erőben és energiában a következő napokban nem szenvedsz hiányt! Viszont könnyen megeshet, hogy megpróbálsz visszaélni személyes vonzerőddel, és előnyökhöz akarsz jutni karriered területén. Olyan lehetőségeket kínálhat fel a sors, amelyek azzal kecsegtetnek, hogy egzisztenciálisan is sokkal jobb helyzetbe kerülhetsz. Mindez fantasztikus egyéniségednek köszönhető, ám megtörténhet, hogy túllépsz az etikusság határán…

Szerelem: Partneredet is elbűvölheted, a szexualitás terén új kapuk nyílhatnak meg. Ha még nincs társad, kisugárzásod annyira megnő a héten, hogy csak ki kell nyújtanod a kezed, s egyet kiválasztanod a jelentkezők közül.

 

Vízöntő

A most következő napokban lelked és fizikai tested is komoly megterhelésnek lesz kitéve, könnyen megtörténhet, hogy kicsit keserű időszakodat éled, nem találod a helyed, és szinte semmihez nem lesz kedved. Talán úgy érezheted, hogy környezeted nem értékel téged megfelelően, még akkor sem, ha mindent megteszel azért, hogy a kedvükben járj és alkalmazkodj igényeikhez. Mintha minden jel arra utalna, hogy csak akkor érheted el céljaidat, ha tőled nem megszokott, kissé erőszakos eszközökkel próbálsz náluk érvényesülni…

Szerelem: Az érzelmek terén sem találod a helyed, ne hagyd, hogy a féltékenykedés megjelenjen mindennapjaidban! A magányos Vízöntőknek ezek a napok nem kedvezőek a párkeresésre.

 

 

Halak

Úgy érzed magad, mintha a bolondokházába kerültél volna? Nem csoda, hisz nehézkes, apró-cseprő problémákkal teli napok állnak előtted. Most olyan események, dolgok miatt is aggódsz, amelyekért egyáltalán nem kellene. A mindennapi gondok – különösen munkád terén – fokozott erővel nehezednek válladra, és könnyen lehangolttá, feszültté tesznek. Bármilyen nehéz, de próbálj kiszabadulni a mókuskerékből, légy egy kicsit lazább!

Szerelem: Ne vidd haza a problémákat és a feszültséget, ez nézeteltérésre adhat okot, ami komoly kárt okozhat érzelmi életedben. A párjukat még keresőknek csak a hét második fele kedvező az ismerkedésre.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top