Horoszkóp

Mit üzen a tarot az Oroszlán havára?

És mit üzennek az égiek? Ne feledd, az Oroszlán havában előttünk áll az évszázad legszerencsésebb napja: 2008. augusztus 8. Ekkor a Földre nagy mennyiségű pozitív energia érkezik, hatalmas lépést tehetünk egy jobb világ felé. Mindannyiunkon múlik!

Ha OROSZLÁN vagy, munkádban elérkezel arra a pontra, amikor már nem terveidet szövögeted, hanem kihasználva a lehetőségeket, megingathatatlan alapokkal valósíthatod meg céljaidat. Ebben az időszakban segítségedre lesz a családod, munkatársaidra és baráti körödre is bizton számíthatsz! A nehezebben megélt időszakot magad mögött hagyva a boldogabb, gondtalan napokat élvezheted magánéletedben. (Botok III; FŐPAP; Érmék II.)

 

Ha a SZŰZ havában születettél, alapvetően gondoskodó természetedet, rendszeretetedet most nemcsak otthonodban, munkahelyeden, hanem tágabb környezetedben is megmutathatod. Adakozásra is lehetőség nyílik, azonban légy megfontolt, mert ha szavadon fognak, egy idő után megbánod „nagylelkűségedet”, álmatlan éjszakákat okozol vele magadnak. Önmagaddal szembeni haragoddal nyomasztó légkört teremthetsz! (Érmék VI; Kardok IX; Kelyhek IV.)

 

Ha a MÉRLEG havában születtél, változtatnod kell az egyhangúságon, mert ez elbizonytalanodáshoz vezethet. Munkádban és magánéletedben egyaránt úrrá lehet rajtad a kudarctól való félelem, a féltékenység, ami könnyen sebezhetővé tesz! Az URALKODÓ kártyalap azonban arról biztosít, hogy felülkerekedhetsz problémáidon, ha rendet teremtesz gondolataidban, és vágyaidat, terveidet nem az álmaidnak, hanem a realitásoknak megfelelően kezded el megvalósítani. (SZERENCSEKERÉK; HOLD; URALKODÓ.)

 

A SKORPIÓ jegyben születetteknek: Elég a hideg, tartózkodó, elutasító pózolásból, ezen át kell lépni, és visszazökkenni a közvetlen, közkedvelt énedhez. Így érzed igazán jól magad, így tudod megvalósítani a már időszerű változásokat – munkádat ismét élvezd, és könnyedén teljesítsd az új kihívásokat. A könnyedség feledteti veled az elmúlt hetek vitákkal teli kellemetlenségeit. Így magánéletedbe is visszatér a boldog időszak. (Kardok VI; Kelyhek IX; Érmék Királynője.)

 

A NYILAS jegyében születtél? Úrrá lett rajtad a melankolikus hangulat, amelyet az elmúlt időkben tett negatív lépéseid miatti csalódások, sikertelenségek okoznak. Éld meg úgy, hogy gazdagabb lettél néhány tapasztalattal, és felejtsd el búskomorságodat. A Botok IV lap jelzi, hogy ismét megnyílik előtted minden lehetőség az öröm, a boldogság, a siker felé! Nyisd ki újra szíved az emberek felé, s ne utasíts vissza közös munkát, vállalkozást, társasági meghívást. (Kelyhek V; Kardok Apródja; Botok IV.)

 

A BAK havában születettek: Mozgalmas időszakodat tovább bonyolítja hirtelen feltört türelmetlenséged, így az időigényes feladatokat mostanság képes vagy dolgod végezetlenül feladni! A külső szemlélők előtt ellensúlyozhatod diplomáciai készségeddel a most nehézségeket okozó kettősséget. Elkerülhetetlen változási folyamatod kiszakít megszokott életritmusodból, környezetedből – bár tele vagy félelemmel, mégis a lelked mélyén évek óta titkolt vágyad válik valóra. (Botok Lovagja; Kardok Királya; TORONY.)

 

A VÍZÖNTŐ jegyében születtél? Életedben nagy változások következhetnek be, valami új kezdetét és annak hosszan tartó sikereit jelzik a lapok. Nemcsak üzleti sikereket tudhatsz mostanában magadénak, hanem emberi kapcsolataidat is tartóssá formálhatod. A biztonságra való törekvéseid most célba érhetnek. Az eddig sem sikertelen életed egy szakaszát lezárod, megnyílik előtted egy új világ, amelynek kapuján csak be kell lépned. (CSILLAG; Érmék Királya; HALÁL.)

 

 

A HALAK munkájuk terén elérkeznek egy olyan ponthoz, ahol a nagy változás lehetőségét megragadva nagy sikereket érhetnek el, s ezt követően a feladatokat már nem egyszerű munkaként, hanem hivatásként végezhetik, folyamatos örömet és biztos anyagi hátteret teremtve. Környezetedből néhányan irigykedve néznek, de kitartásodat, töretlen előrehaladásodat nem tudják meggátolni. Jókedveddel megteremtheted magadnak a boldog, gondtalan pihenést, utazást is. (Érmék Ásza; Botok VII; Érmék II.)

 

A KOS havában születetteknek: Az elmúlt hetek fáradalmait lazítással, spontán ötletek megvalósításával, az élvezetek előtérbe helyezésével szándékozod oldani. Ezzel érzelmeid kiteljesedésének, a romantikusabb időszak megélésének adsz lehetőséget biztonságot nyújtó otthonodban. Új ismeretek utáni érdeklődésedhez, tanulási vágyaidhoz nem találhatsz alkalmasabb időszakot. (Kelyhek Királya; Botok IV; Kardok Királynője.)

 

A BIKA havában születettek: Bizakodással teli jókedvvel fogj szándékaid megvalósításához, kreatív ötleteid kivitelezéséhez, amelyet sikerrel tudsz ebben az időszakban teljesíteni.

A türelmetlenségnek nincs helye, most negatív eredményt, váratlan kiadásokat okozhat. Az élvezeteket, az örömszerzést halaszd későbbre. Most más feladataid vannak, ez a hónap nem az emberi kapcsolatok építéséről, hanem a teremtő cselekvésekről szól. (Érmék Királya; Kelyhek IX; Kelyhek Királynője.)

 

Az IKREK nehezebben megélt időszaknak nézhet elébe. Nagy elánnal végzett munkád sikere késlekedik, munkatársaid bizalma meginoghat, az anyagi elismerés elmaradhat. Változtatásra serkent a kártya az üzleti partnerek terén, valamint tárgyalási szokásaiddal kapcsolatban is. Ismeretségi, baráti köröd megcsappanhat. Visszaállíthatod egykettőre, ha felhagysz az ígérgetéssel, és előtérbe helyezed a szeretetteljes cselekvést. (Kardok III; Kardok VIII; Kardok X.)

 

 

A RÁK jegyében születtél? Nagy kihívások állnak előtted, bár félsz tőlük, mégis könnyedén veszed az akadályokat, versengést nélkülözve tudsz sikereket elérni. Ennek lehetőségét, a játszva végezhető munka feltételeit, a jó munkahelyi légkört már megteremtetted. A magányos Rák szülötteknek új szerelem kezdetét, egy párkapcsolat kibontakozását jelzik a lapok. A kapcsolatban élőknél elmélyülést hozhat. (Botok V; Kelyhek Lovagja; Botok Királynője.)

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top