Horoszkóp

Mit üzen a tarot a Mérleg havára?

A szeptember végétől induló csillagászati hónapot ma Mérleg havának nevezik, az őszi napéjegyenlőséget követő hónapot szolgálja jelképeivel. Tudjuk meg, mit üzen nekünk most a tarot!

MérlegMÉRLEG: Munkádban, környezetedben valóban megtalálod a harmóniát, mérsékletességet. Egy ideje már olyan erővel kerested az újat, az ismeretlent, hogy ideje másoknak átengedni a lehetőséget, a stafétabotot, mert a Kiegyenlítődés kártyalap pontosan arra utal, hogy a „forróság hevében” a döntések meghozatalánál kissé elhamarkodottan cselekedhetsz! Ezzel felboríthatod a békés, nyugodt állapotot magad körül, ami heves vitákhoz, hangos nézeteltérésekhez vezethet. (Kiegyenlítődés; Botok Lovagja; Kelyhek VII.)

 

SkorpióSKORPIÓ: Kíváncsiságod ismét új területekre vezet, ahol még nem gyűjtöttél tapasztalatokat. Készen állsz a tanulásra – fürgeséged most ne a gyors „feladás”, hanem a „kitartás” felé vezessen! Így tudod csak új munkádat élvezni, a kihívásoknak könnyedén eleget tenni. Magánéletedben is a tudatosság vezéreljen, jó kommunikációval a Mérleg hava meghozhatja a teljes kiegyenlítettséget. A megvető, ironikus magatartásnak most nincs helye! (Bolond; Kelyhek IX; Kardok Királynője.)

 

NyilasNYILAS: Nyitni szeretnél, mégis bezárkóztál! Munkád ellaposodott, ráuntál, váltásra, új élményekre lenne szükséged! Állj fel, hisz tele vagy erővel, energiával, tettvággyal! Kreativitásod használd ki, művészi alkotómunkában sikerélményt élhetsz meg. Magánéletedben folytatódhat az örömteli élményekkel teli boldog időszak, melyben beteljesedhetnek álmaid. A túlzásoktól óvakodj, az álmaid megvalósulásának lehetőségéről – és nem a harácsolásról, habzsolásról – ad jelzést a kártya! (Kardok VIII; Kelyhek Királynője; Kelyhek IX.)

 

BakBAK: Lelkesedést, lendületet hoz az elkövetkező időszak, ami akár kockázatvállalásig is elmehet. Most érvényt szerezhetsz terveidnek, elképzeléseidnek akaraterőddel, magabiztosságoddal. Környezeted támogatásában nem lesz hiány, számíthatsz a legmesszebbmenőkig a segítségükre. Magánéletedben kapcsolatod megszilárdul, a jövő alapjait megdönthetetlenné erősíted, de a „kritikus” éned romboló hatást válthat ki! (Botok Ásza; Botok IV; Uralkodó.)

 

VízöntőVÍZÖNTŐ: A rutinból végzett munka, az egyhangúság kissé visszavet a nagy irammal való előrehaladásban. Elbizonytalanodsz, de segítő, ösztönző környezeted hozzásegít a haladáshoz, a sikerek további megéléséhez. Oly dolgok véghezvitelébe kezdhetsz, amire eddig nem is gondoltál. Magánéletedben továbbra is a fényt, a melegséget, az egymás iránti elkötelezettség további erősödését élheted meg. A még magányos Vízöntő intenzív párkapcsolat kialakulására számíthat. (Szerencsekerék; Mágus; Botok Ásza.)

 

HalakHALAK: Helyes úton haladsz munkádban, ebben az időben megtalálhatod valódi „hivatásod”, mely biztonságot, békés megelégedést hozhat hosszú távon életedbe. Némi kockázatvállalás miatt családoddal, munkahelyi környezeteddel összetűzésbe keveredhetsz, hiszen nehezen viselik, hogy a kelleténél lelkiismeretesebb vagy, fegyelmezetten, lépéseidet kiszámítva haladsz előre. Magánéletedben is ajánlatos most a mértékletességet betartani, a túlzásokat elkerülni. (Kelyhek Ásza; Hold; Kelyhek IX.)

 

 

KosKOS: Határozatlanság keríthet hatalmába, ha nem tudod elfogadni, hogy másnak is van akarata, elképzelése, célja! De rugalmasságod átsegít a nehezebb napokon, s ismét könnyen alkalmazkodsz feladataidhoz, munkahelyi környezetedhez. Fontolgatod a nagy váltás lehetőségét is. Magánéleted nyugodt hátteret biztosít terveid megvalósításához. Ha magányos vagy, ezt az életformát is elfogadod, mégis készen állsz egy új kapcsolat befogadására. (Érmék II; Botok IV; Főpapnő.)

 

BikaBIKA: A megoldást keresd! Merj vállalkozni, segítő kezek nyúlnak feléd – az új úton igaz barátokra lelsz! Csak lépned kell, s a legnehezebb problémákat is könnyedén megoldod – a belső ellentmondásosságot végre leküzdheted! Magánéletedben óvakodj a meggondolatlan lépésektől, bármennyire vonzónak, ingerlőnek találod újdonságként előtted tetszelgő partneredet. (Kardok VI; Diadalszekér; Érmék II.)

 

IkrekIKREK: Úgy igyekszel intézni a dolgaidat, hogy anyagilag is jól járj, közben az álmaid is meg tudjanak valósulni. Erre most – teljes odaadással – minden esélyed megvan! Azonban háttérbe kell szorítanod manipulációs készségedet, mert a nagy lehetőségek tárháza összeomolhat, ha üzletfeleid mesterkedést észlelnek részedről! A siker eléréséhez komoly diplomáciai megnyilvánulásokra lesz szükség. (Botok Ásza; Diadalszekér; Remete.)

 

RákRÁK: Ezt az időszakot úgy éled meg, mintha az ég is összeesküdött volna ellened! Az ötletekkel, a célkitűzéssel, a tervek megvalósításával nincs gond, azonban környezeted korlátoz, nem hisznek kitartásodban. Így minden lassabban valósítható meg, nagyobb energia- és anyagi ráfordítással! Magánéletedben nem kell változásra számítanod, jelenleg úgy érzed jónak, ahogy éppen éled, akár kapcsolatban, akár egyedül élsz. (Kelyhek IX; Kardok V; Kiegyenlítődés.)

 

OroszlánOROSZLÁN: Lezárul egy szakasz az életedben, végre rátalálsz arra a munkára, mely lendületet hoz, s megnyugodhatsz az anyagiak miatt is. Ha kapcsolatban élsz, akkor partnered ajándékkal való elhalmozását, ha éppen a hódítás időszakában vagy, akkor az eddig erre szánt összeget erősen le kell csökkentened. A felesleges költekezéssel ismét eljátszhatod szerencsédet. Minden erőddel koncentrálj a munkára! (Botok V; Bolond; Botok X.)

 

SzűzSZŰZ: Túlságosan magasra tetted a mércét céljaid megvalósításánál. Ne törjön le a jelenlegi kudarc, hiszen csak az idő volt túl rövid! Menj tovább itt, és ne keress újat, mert jó úton haladsz. Ne a múlton keseregj, hanem használd ki a jelen adta lehetőségeket. Keress új kapcsolatokat, s egy új szerelemtől se riadj vissza. Feldobottabbá válik minden, még a munkában, anyagiakban is nagyobb előrehaladásra számíthatsz bátor lépéseddel. (Kardok III; Akasztott Ember; Érmék IX.)

Horoszkóp.lap.hu »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top