Horoszkóp

Karma horoszkóp 2008. november 10-15.

A héten óriási mozgás lesz az égbolton. A Szaturnusz két külső bolygóhoz, a Neptunuszhoz és az Uránuszhoz kapcsolódik feszültség és tanító fényszögekkel, és a többi bolygó között is létrejönnek könnyítő és nehéz fényszögek.

Kos:

Karmikus kötelességed: Számítanak rád a munkahelyeden, ezért bármilyen benyomások érnek, és bármi derüljön ki, akármilyen csalódottnak is érzed magad, mert felfedezed, hogy a hátad mögött valakik keverik a kártyát, és ki akarnak hagyni valamiből, neked végezned kell a dolgodat. És kőkeménynek lenni, meg kell tartanod azt, ami a tiéd, és a lelkesedésedet egy pillanatra sem veszítheted el.

Karmikus kapcsolat: Sajnos a héten ahhoz a személyhez fűz, akit szívből utálsz. Illetve ez talán nem is megfelelő meghatározás. Akivel szemben az utóbbi időben megpróbáltál változtatni a magatartásodon, de ő nem tudja, hogy közben te spirituálisan annyit fejlődtél, hogy akár rózsaszálnak is tudod tekinteni őt. Ő továbbra is gyűlöl téged, amin próbálj meg felülemelkedni.

Karmikus feladatod: Valakinek a szerelmi ügyeibe bele kell ártani magad, és felnyitni a szemét, hogy mi történik valójában. Mert úgy tűnik, hogy rajta rózsaszínű álomszemüveg van, és azt hiszi, hogy szeretik, miközben csúnyán becsapják.

 

Bika:

Karmikus kötelességed: A felettesednek hízelegni, és még akkor is tömjénezni, amikor legszívesebben melegebb égtájra szeretnéd őt küldeni. Mert szükséged van az állásodra, és nem engedheted ezt magadnak. Ráadásul ő meg ki akarja tenni a szűröd, ezért nem árt ha erről tudsz, és ennek fényében szólsz hozzá bizonyos témákhoz a héten.

Karmikus kapcsolatod: A szerelmeddel van, akit nem tudsz elengedni. És ő sem téged. Kölcsönösen imádjátok egymást, és fantasztikus pillanatokat életetek át együtt, de most olyanok a körülmények amelyek akadályokat állítanak az újbóli beteljesülés útjába. Várj még, ne erőltesd a dolgokat.

Karmikus feladatod: Gyermekednek mindent megadni, ami csak tőled telik. A családtagok között elsimítani egy viszályt, amely miatt az egész karácsony feszült hangulatban telhet. Ha valaki kér tőled valamit, és éppen azt, ami a szívednek oly kedves, akkor is add oda, mert később számíthatsz ennek a személynek a jóindulatára.

 

Ikrek:

Karmikus kötelességed: A családtagjaiddal szemben elnézőnek lenni, és átvállalni valakinek a válláról a terheket, amelyeket egyedül nem tud cipelni. Ha ingatlanügyletbe kezdtél, akkor kötelességed tájékozódni minden részletről, és akár több között is válogatni, csak semmi lustaság, vagy hanyagság, mert ennek anyagi következményei lehetnek.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel van, akivel talán a munka során ismerkedtetek meg, de nem most – esetleg az iskolában? -, és amikor bajban vagy, esetleg tanácstalannak érzed magad a hogyan tovább miatt, akkor ő segítséget nyújt. Nem is akármilyet, hiszen olyan kapcsolatokkal rendelkezik, amelyet ha a te érdekedbe állít, megszűnik minden gondod.

Karmikus feladatod: Nem hülyíteni senkit, aki azt hiszi, hogy vonzódsz iránta. Miközben téged, az érdek vezérel. No nem annyira az anyagi érdek, mint inkább, hogy ki tudd önteni neki a lelked, végighallgassa órákig tartó telefonjaidat, vagy elintézzen helyetted néhány dolgot. De ne viselkedj úgy, hogy azt hihesse, szerelmes vagy belé.

Rák:

Karmikus kötelességed: Lezárult életednek egy fejezete, nem most, hanem az elmúlt időben. Ne akard a régi ügyeket újra bolygatni. Felejtsd már el őt, és lépj tovább a történteken. Persze, hogy fáj, amikor utólag visszahallasz dolgokat, vagy amikor a közös ismerőseitek arról számolnak be, hogy az új partnerével milyen jó, mindent megtesz, amit te nem tettél meg. Ne törődj vele, a te utad előre tart, és nem visszafelé.

Karmikus kapcsolatod: Azzal a régi ismerősöddel van a héten, akivel egy ideje nem beszéltetek egymással. Aztán ő a múlt héten többször hívott téged, mert aggódott érted, de lehet, hogy erről te semmit sem tudsz. Találkozni fogtok a héten, azért, hogy beszéljetek a múltról, és a te jövődről. És arról, mit fogtok közösen csinálni a jövőben.

Karmikus feladatod: Nem megfeledkezni arról, hogy egy jó ismerősödnek, vagy esetleg egy családtagodnak évfordulója, vagy valamilyen olyan eseménye lesz, amely miatt elvárja az ünneplést. És jól tennéd, ha olyan ajándékkal kedveskednél neki, ami ugyan drága, de ha belegondolsz, ő maga is drága neked.

 

Oroszlán:

Karmikus kötelességed: Elgondolkodni azon, hogy képes vagy-e mindazt fizetni, amit korábban elvállaltál, amire a te igényeid kielégítésére ment bele akár a házastársad, akár a partnered, akár a szüleid. Vagy te magad, mert lehet, hogy elérkezik annak az ideje, amikor őszintén szembe kell nézni a dolgokkal, és rá kell jönnöd, hogy változtatnod kell az életeden különben anyagilag nem fogod bírni az iramot.

Karmikus kapcsolatod: Egy viszonylag új kollégával van, akit még nem ismersz, ezért ne áruld el neki azokat a titkaidat, amelyeket korábban szereztél egy-két emberrel kapcsolatban. Ugyanis ő is ismeri ezeket az embereket, és nem érkezett még el annak az ideje, hogy a kezedben lévő ászokat az asztalra terítsd. Hiszen azt sem tudod, hogy ő milyen viszonyban volt vagy van velük. És azt sem, hogy ti hogyan álltok egymással.

Karmikus feladatod: Érdeklődést mutatni egy olyan személy iránt, akivel nagyon jóban voltatok hosszú éveken keresztül. Ám az útjaitok elváltak, és ebben te is ludas vagy, és most nincs kapcsolatotok. Itt lenne az ideje, hogy felemeld a telefont, vagy legalább egy érdeklődő e-mailt küldj neki.

 

Szűz:

Karmikus kötelességed: Segíteni egy olyan baráton, aki az utóbbi időben megégette magát, és egymás után kudarcok érték, most negatív passzban van. Neked viszont a szerencsecsillagod egyre fényesebb ragyogd, ami nem csoda, hiszen olyan támogató áll a hátad mögött, akivel az élet egyszerűnek, a szakmai sikereid is könnyebbnek látszik.

Karmikus kapcsolatod: Azzal a személlyel van, aki iránt egyre mélyebben érzel, pedig nem olyan régen ismerted meg. Talán csak egy kis flörtöt terveztél vele, de érzed, hogy ebből komoly dolog lehet, és tudod, hogy ha belemész, és kitudódik, akkor amibe annyi pénzt, és energiát fektettél, mind el fog úszni. Ezért hát a héten ezen a vonalon nagy feladat előtt állsz.

Karmikus feladatod: Nem utálni, vagy legalábbis nem látványosan egy olyan személyt, akitől félsz. Ugyan ezt nem vallanád be mások előtt, de legbelül tudod, hogy sokat tud rólad. De nyugodt lehetsz, nem fogja felhasználni ellened. Viszont te se tegyél neki keresztbe.

Mérleg:

Karmikus kötelességed: A gyermekedről, vagy a szerelmedről a héten nem elfeledkezni, amikor esetleg valamilyen alkalom van, amikor a te jókívánságaidra vár. Nem kell persze túlzásokba esni, csak legalább tegyél egy gesztust, amivel kifejezd, hogy jót akarsz neki. És kötelességed még egy kollégával szemben toleránsnak lenni, különösen, hogy ő nem akar neked rosszat, csak te képzeled ezt róla.

Karmikus kapcsolatod: A titkos szeretőddel van, akiből olykor eleged van. De ne hogy azt hidd, hogy csak neked, ő is hasonlóképpen érez időnként irántad. Azt várja, hogy jobban támogasd őt, például anyagilag, de te ezt nem akarod. Ezért találj ki valami mást, annak is örülni fog.

Karmikus feladatod: A családodban rendet tenni, az értéktárgyaidra jobban vigyázni. Az őseidtől kapott tanácsot nem biztos, hogy meg kell fogadnod. Talán először el kell gondolkodnod azon, hogy te mit tartasz jónak, mi szolgálná a saját érdekeidet. És persze, ha nem egyezik a véleményetek, akkor finoman a tudomásukra hozni, és nem ellenségesen.

 

Skorpió:

Karmikus kötelességed: A házastársadat, vagy a kedvesedet rábeszélni egy olyan dologra, amelyről te pontosan tudod, hogy vele jót teszel. Mert ha a tanácsodat megfogadja, és amit mondasz, abba belemegy, akkor biztos lehetsz abba, hogy megváltozik közöttetek a kapcsolat, és ő is sokkal jobb kedélyállapotban lesz, mint volt. Ráadásul nyugalom köszönt az életetekbe.

Karmikus kapcsolatod: Egy teljesen idegen személlyel van a héten, akivel talán most találkozol először. A találkozásotok elkerülhetetlen, és teljesen hétköznapi, amikor ő a segítségedre lesz, hogy egy régebb óta húzódó problémádra megkapd a választ. Olyan ez, mintha az előző életekből ő tartozna neked valamiért, és amikor megkapod tőle a segítséget, már nem is tart tovább ez az ismeretség.

Karmikus feladatod: Kiállni a barátaidért, és nem hazudozni össze-vissza. Mert sajnos hajlamos vagy olyan dolgokat mondani, amelyek nem igazak, és ezzel szinte kábítod azt a személyt, aki a te támogatásodra szorul, hiszen miattad kerül nehéz helyzetbe.

Nyilas:

Karmikus kötelességed: A munkahelyeden nem játszanak tiszta lapokkal, ami nem azt jelenti, hogy neked is így kell tenni. Jobban jársz, ha figyelsz a folyosói pletykákra, mert igen érdekes, és értékes információkhoz juthatsz. Viszont ügyelj arra, hogy te ne keverj-kavarj senkinek a háta mögött. Egy ismerősöd a héten nem mond igazat, és egy terved ez miatt veszni látszik.

Karmikus kapcsolatod: A partnereddel van, aki megint úgy viselkedik, hogy kinyitja a kisbicskát a zsebedben. Felteszi a régi lemezt is, és te újra ugyanazokat a dolgokat fogod hallgatni, amiből most már igen eleged van. Így előfordulhat, hogy ezen a héten több időt fogsz nélküle tölteni, és rájössz, hogy van valaki, aki el akar csábítani…

Karmikus feladatod: A hivatalos ügyeket elintézni, különösen, ha ez büntetéssel, bírsággal, vagy adóhatósággal kapcsolatos. Vásárlás során nem túlzásokba esni, a drágát ne vedd meg, mert nem engedheted meg magadnak. Az olcsóbbat meg úgy sem fogod becsülni, az pedig pénzpazarlásnak minősül. Inkább ne is indulj shoppingolni a héten.

 

Bak:

Karmikus kötelességed: Nem tudod eldönteni, hogy melyikkel maradj. Mert az egyikkel sohasem volt olyan jó a szex, és közben mindent megkaptál tőle. A másikkal szemben is érzel valamit, talán szereted is őt, és ő is igyekszik neked mindent megadni. Mindkettővel szemben kötelességeid vannak. Ne dönts te, hanem dőljön el közöttük a csata.

Karmikus kapcsolatod: Azzal a személlyel van, akivel a rokoni szálak nagyon szorosan fűznek benneteket egymáshoz. Ő talán még kicsi, vagy kiszolgáltatott helyzetben van, esetleg nincs döntéshelyzetben, és tőled várja a segítséget, hogy az élete egy kicsit jobb legyen. És sajnos neked miatta nagy áldozatot kell hoznod, ami benne van a ti kettőtök karmikus kapcsolatában.

Karmikus feladatod: A munkahelyeden – ha még van – úgy hozzáállni a munkához, hogy a feletteseidnek ne legyen ellene kifogása. Még akkor is így kell tenned, ha netán olyan háttered van, amivel a sérthetetlenek táborához tartozol, vagy ha az egyik főnök szeretője vagy. Feladatod, a munkádat a legjobb tudásod szerint ellátni.

 

Vízöntő:

Karmikus kötelességed: Igazat mondani, bármilyen fájdalmat is okozol ezzel valakinek. Mert ha kiderül a hazugság, akkor az még nagyobb csalódást jelent majd a számára. Próbáld meg az anyagi ügyeidet úgy intézni, hogy ne szorulj hitelre, és az értéktárgyaidra a héten sokkal jobban vigyázz, mint máskor, mert meglophatnak.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan valakivel van, akivel csak flörtölgetsz, igazán nincs közöttetek testi kapcsolat, inkább csak beszélgettek, de rendszeresen. Mindkettőtöknek jó ez, hiszen őszinték lehettek egymáshoz, és olyan dolgokat is meg tudtok beszélni, amit senki mással. Viszont jobb, ha tudod, erről a partnerednek is tudomása van, és nem tetszik neki.

Karmikus feladatod: Anyagilag semmiféle kockázatos ügyletbe nem szabad belemenni. Még akkor sem, ha úgy tűnik, hogy ez lesz életed legjobb lehetősége, mert biztos lehetsz benne, hogy a pénzed elúszik. Állást változtatni, és ha ez visszalépést jelent, akkor is elfogadni, mert nyugalmadnak ez lesz a záloga.

 

Halak:

kötelességed: A házastársad minden őrült ötletére úgy reagálni, hogy ne sértődjön meg, vagy ne alázd őt meg. Ha valaki iránt szerelemet tápláltál, vagy úgy viselkedett, hogy te azt gondoltad, lehet közöttetek valami, akkor tévedtél. De ne szakítsd meg ezzel a személlyel a kapcsolatot, mert senki sem hibás abban, hogy a dolgok nem úgy alakultak, ahogy vártad. Maximum a barátaid azok, akik támogattak, hogy és mint tegyél vele, ami nem volt jó tanács.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel van, akit a kelekótyaságod, vagy a minden lében kanálságod miatt hátrányos helyzetbe hozol. Jó lenne, ha az igen erős pletykálkodási hajlamaidat visszafognád a héten, és nem mondanál senkinek semmit, mert így ebből az ismeretségből valóban hasznod lesz. Sőt, nemcsak neked, hanem a családodnak is.

Karmikus feladatod: Olyan baráttal, akit lenéztél, azzal felvenni a kapcsolatot, és felkarolni őt, közös programot szervezni vele. És ha akibe szerelmes vagy, éppen akkor hív, és szeretne ugrasztani valamire, amit meg kellene neki tenned, amikor ezzel a baráttal vagy, ne hagyd magára, ne hagyd cserben.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top