Horoszkóp

Karmahoroszkóp – november 16-22.

A héten végre a Szaturnusz és az Uránusz szembenállását trigonnal és szextillel oldja a Jupiter, a nagy szerencse bolygója. Ami azt jelenti, hogy a sors a segítségünkre lesz abban, hogy ne építsünk újabb karmát, illetve egy meglévőt ledolgozzunk.

Kos:

Karmikus kötelességed: Mosolyogni, még akkor is nincs sok kedved hozzá. És beszélni egy olyan személlyel, aki nem áll hozzád pozitívan, és mindent megtesz azért, hogy a lelkedet elrabolja. Ezt úgy kell értened, hogy megaláz, vagy utálatosan viselkedik, ami nagyon bánt téged. Ez neki örömet jelent, és ha érzi, hogy lelkileg gyengülsz, akkor ellopja a lelked, a jókedved, és megingat a bizalmadban, a hitedben. Ezzel a személlyel most beszélj, hogy mi tulajdonképpen a problémája veled.

Karmikus kapcsolat: A héten egy idősebb személyhez fűz, akivel vagy egy munkahelyen dolgoztok, vagy valamilyen módon a munka, a kenyérkereset szála köt össze benneteket. Szerencsésnek érezheted magad miatta, hiszen ő is mindent megtesz azért, hogy jól érezd magad. Támogat, talán nem csak azért, mert szeret téged, és lehetősége van arra, hogy ezt tegye, hanem azért is – és ezt valószínűleg nem tudja –, mert a veled szembeni karmáját így dolgozhatja le.

Karmikus feladatod: Egy barátnak, vagy csoporton, társaságon belül valakinek nem ártani. Nem hazudni neki, még akkor sem, ha ez lenne a legkézenfekőbb, ráadásul kegyes hazugságnak számítana, hiszen nem bántod, hanem inkább vigasztalod, és reményt adsz neki. Ne tedd, mert ezzel karmát építesz felé.

 

Bika:

Karmikus kötelességed: Megköszönni egy barátnak, amit érted tedd. És próbálj meg most a háttérbe vonulni, és engedd, hogy ő érvényesüljön, és ha kell, akkor lelkileg, szellemileg, például a tanácsaiddal támogasd. Önts belé erőt, bíztasd, és amikor nagyon magányosnak érzi magát, akkor állj mellette. Talán a partnered, vagy a csemetéid kicsit neheztelnek majd rád ez miatt, de el tudod nekik magyarázni, hogy ennek a személynek tartozol, és amikor neki szüksége van rá, akkor viszonoznod kell, hiszen így dolgozhatod le a vele szembeni karmádat.

Karmikus kapcsolatod: A munkahelyeden, a feletteseddel, vagy az egyik feletteseddel van, aki sajnos nem mond neked igazat. És mindenfélét megpróbál, csak hogy kikészítsen téged. De te ezt nem hagyhatod, és igénybe kell venned olyan segítséget, vagy úgy kell viselkedned, amely egyébként nagyon távol áll tőled, de csak és kizárólag ezzel érhetsz el sikert.

Karmikus feladatod: Egy szerelmi, vagy egyéb érzelmi kapcsolatnak az ébren tartásáról van szó. Illetve, neked kell mindent megtenned a másikért, hogy ez a viszony működjön. Ugyan nehéz, hiszen ő mindenféle kifogásokat talál, hogy miért ne, vagy miért most ne. De mivel a karma láthatatlan szálai kapcsolnak egymáshoz, és ezt te világosan tudod, cselekedj! Mert a mulasztással egyébként karmát építesz.

 

Ikrek:

Karmikus kötelességed: Munkát változtatni, ha ez már megtörtént, akkor elismerni, hogy nem te vagy a világ közepe, és bármennyire jobban tudsz bizonyos dolgokat a felettesednél, ezt még sem hangsúlyozhatod. Próbálj meg ez kicsit szerényen viselkedni, ellenkező esetben biztos lehetsz benne, hogy te fogod húzni a rövidebbet. És rövid úton kiteszik a szűrödet, nemcsak a régi, hanem az új munkahelyedről is.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel van, akivel nem tartod a kapcsolatot, viszont tudsz róla, sőt annyira tájékozott vagy, hogy azt is tudod, hogy mikor, mit, csinál. Ezzel a személlyel talán nem jó a viszonyod, sőt féltékeny is lehetsz rá, ám ezt az érzést a héten, és minden negatív tartalmú érzést engedj el vele szemben. Egyrészt azért, mert igen nehéz helyzetbe kerül, és szüksége van minden pozitív gondolatra. Másrészt a te lelked is könnyebbé válik.

Karmikus feladatod: Ha külföldre utazol, akkor tájékozódj, hogy mit vihetsz magaddal, és az irataid is rendben legyen. Esetleg, ha szükséges védőoltás, akkor azt se felejtsd el, mert ha valami hiányzik az előírások közül, akkor bajban leszel. Feladatod, bármit is tudsz, nem ingatsz meg senkit a hitében. Hagyd őt békén, és ne akard befolyásolni. Viszont ne higgy a héten se jósoknak, se természetgyógyászoknak, mert félrevezethetnek, és ha ennek hatására hozol döntést, bajban leszel.

 

Rák:

Karmikus kötelességed: A szerelemben minden megtenni a kedvesedért, és akár a tenyereden hordani őt. Mert ősi imád téged, csak most vagy egészségi, vagy lelki problémája akad, és a munkahelyén is olyan dologgal kerül szembe, amihez lelki és szellemi támogatásra egyaránt szüksége van, mégpedig tőled. Ha szülő vagy a csemetéd az, akit ajnároznod kell, dicsérni, hogy az önbizalmát fokozd. Ezzel a viselkedéssel a velük szembeni karmádat csökkented.

Karmikus kapcsolatod: Azzal az ismerősöddel van, aki különböző titkoknak a tudója, vagy egyszerűen csak bölcs tanácsokat tud adni. De ez az ismerősöd egy ideje – amikor a válaszát várod egy nem is annyira fontos, mint inkább a kíváncsiságodat kielégítő kérdésedben – mindig kicsúszik a kezedből. És valahogy eltűnik, ezért bizonytalan vagy valamiben. A héten „elkaphatod” őt, és konkrét választ kapsz a kérdésedre, amely nem egyszerűen megnyugtat, hanem feldobottá tesz.

Karmikus feladatod: Vásárlás, vagy szerződés aláírásakor odafigyelni minden részletre, és bármilyen hosszú az elolvasandó szöveg, te azt lelkiismeretes tanulmányozod. Így kerülheted el a nagyobb bajokat. Vásárláskor odafigyelsz az értéktárgyaidra, és inkább szorongasd a táskád a hónod alatt, mint hogy meglopjanak. A közeledésben udvarias leszel, és még akkor is, ha faragatlan emberekkel hoz össze a sors, te nem veszed át a stílusukat, hanem igyekszel a látottakból, hallottakból tanulni.

 

Oroszlán:

Karmikus kötelességed: Vigyázni saját magadra, ne terheld túl magad, vagy ne vállalj el olyan feladatot, amely fizikailag megterhelő. Egy kicsit kényeztesd magad, mert ha most nem pihensz, nem lazítasz, akkor annak egészségi következményei lesznek, és ezt nem engedheted meg magadnak. Karmikus kötelességed, támogatni egy olyan személy ötletét, hogy meg tudja valósítani, aki talán nem a szíved csücske, de talán az előző életekből vagy az adósa, amit most egyenlíthetsz ki. Hiszen ezért találkoztál vele.

Karmikus kapcsolatod: Egy rokonoddal van, akivel a viszonyod hullámzó volt eddig is. De kiderül, hogy számíthatsz rá, amikor bajban vagy, mégpedig anyagilag teremt a számodra olyan lehetőséget, amivel most pénzt kereshetsz. Ám a későbbiekben során – lehet, hogy akár évek múlva – egy másik pályán fogsz mozogni, egy másik munkahelyen leszel, és éppen amit most az ő hatására csinálsz, annak veszed hasznát.

Karmikus feladatod: Az olyan ételeket, és italok, valamint szerek visszafogott élvezete, amely a szervezetben kárt okozhat. Még úgy is, hogy elhízás formájában, vagy egyszerűen rászoksz valamire, amiről később nem tudsz lemondani. Karmikus feladatod, hogy annak a személynek, aki egészségi problémával küszködik, azzal kedves és odaadó vagy, és nem engeded, hogy a depresszióba csússzon.

 

Szűz:

Karmikus kötelességed: A munkahelyeden mindent megtenni azért, hogy sikeres legyél. Olyan kapcsolatokat kell építened, és ápolnod, amelyek gyümölcsözőek, és amelyekkel elérheted a célodat. Egészen pontosan teljesítheted a karmikus feladatodat. Egy olyan személyben is meg kell bíznod, akivel eddig három lépés távolságot tartottál, de itt az ideje, hogy kipróbáld őt. Kölcsönösen sokat segíthettek egymásnak, és biztos lehetsz benne, hogy nem fog elárulni téged. És abban is, hogy eddig félreismerted őt. Talán a legjobb barátok, vagy barátnők lesztek.

Karmikus kapcsolatod: A szerelemeddel van, ami furcsa módon lehet, hogy éppen a vállalkozásodhoz, a gyermekedhez, vagy a hobbidhoz kötődik. Ezt a személyt sokan a szerencse fiának tartják, és egészen biztos lehetsz benne, hogy azért kerülsz vele a héten kapcsolatba, hogy mindabból a szerencséből neked is átadjon valamit, ami neki van. Pontosabban neki van karmikus adóssága feléd, ezért tesz neked szívességet, és hoz téged jó helyzetbe, vagy juttat príma lehetőséghez.

Karmikus feladatod: Egy beteg – vagy volt beteg, de már gyógyult – személynek segítséget nyújtani, illetve megkönnyíteni az életét. Ha felköszöntőd, szerzel neki egy jó hetet, és boldoggá teszed őt. És ehhez talán még pénzt sem kell kiadnod, egyszerűen néhány jó szó megteszi a pozitív hatást.

És nem feledkezni meg egy olyan valakiről sem, akivel nincs komolyabb kapcsolatod, és talán rangban alattad áll, de valamilyen évfordulója van.

Mérleg:

Karmikus kötelességed: Megpróbálni a háttérben maradni, mert ha kiállsz, ha a középpontban akarsz állni, ezt a sors nem fogja megengedni. És olyan terheket fog a válladra rakni, olyan helyzetbe hoz, amely egyenesen bukáshoz vezet. Ezért a legjobb lenne, ha kicsit a háttérbe vonulnál, és például több időt töltenél otthon, a szeretteid körében, velük foglalkoznál, az ő ügyeiket intéznéd. Ha ezt nem teheted meg a munkahelyed miatt, akkor ott is inkább a háttérben állj, és ne rólad szóljon minden.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan kollégáddal vagy munkatársaddal van, akit talán nem bírsz. És úgy gondolod, hogy ő volt a bárány, akit beengedtél, aztán farkassá változott. Ami tévedés, rosszul látod a dolgokat. Ő semmit nem tett, viszont te változtál, valakinek a hatására, és rajta próbálod elverni a port. Ne tedd, mert ezt kamatostul fogod visszakapni. Illetve, ha nem teszed, akkor vele szemben nem építesz újabb karmát.

Karmikus feladatod: Gondoskodnod kell olyan emberekről, akik sem nem rokonaid, inkább csak ismerőseid. Igen nehéz helyzetben vannak, és a te hatásodra változhat az életük. Tegyél meg minden tőled telhetőt, hogy az ő életüket, amennyire csak lehet, megkönnyíts. És ezt tedd meg akkor is, ha óriási terhek rakódnak a válladra.

 

Skorpió:

Karmikus kötelességed: Segíteni egy baráton, még akkor is, ha ez a barát nem szimpatikus mindenkinek, vagy ha ennek a barátodnak volt a közös életetekben egy olyan szakasza, amikor megpróbált téged lebeszélni valamiről. Segíts neki, és meglátod, hogy ezzel nemcsak egy újabb erős szövetségesre teszel szert, hanem a karmát is ledolgozod, ami hozzá köt. És még erősebbé válik a szereped a munkahelyeden, vagy egy olyan helyen, amely nagyon fontos neked.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel van, aki sajnos nem mond neked igazat, vagy akinek van egy káros szenvedélye, amelyet megpróbál titkolni. Te Ez nem lesz egyszerű, de tegyél meg mindent, mert a te támogatásoddal ő sikert érhet el, és ez a te sikered is lehet. Erről a szenvedélyéről tudsz, és ne beszéld őt ki, hanem légy a segítségére, hogy meg tudjon tőle szabadulni.

Karmikus feladatod: Vissza kell fognod a költekezést, és meg kell becsülnöd a pénzt. Talán az igényeidet kell lejjebb szállítani, és megpróbálni kevesebből is kijönni, különben olyan terheket vállalsz magadra, amelyek miatt éjszaka nem tudsz aludni, és lehet, hogy a kedvesednek is sok problémát okozol ezzel.

 

Nyilas:

Karmikus kötelességed: A pénzedet nem sajnálni attól az embertől, aki igazán szeret téged. És türelmesnek lenni vele, mert talán rajtad is nagy a nyomás, de rajta még nagyobb. Figyelj rá jobban, törődj vele többet, és meglátod, hogy ezért hálás lesz, és élvezheted a szeretetét, a gondoskodását. Ha ez sikerül a héten, akkor nem építesz vele újabb karmát, és egy olyan családi karmát is sikerül ledolgoznod, amelyet az ősök hagytak rád örökül. Te erről talán nem is tudsz, de az egyik ősöd ugyanilyen helyzetben volt valakivel, amin ő nem tudott felülkerekedni.

Karmikus kapcsolatod: Azzal a személlyel van, akibe egykor szerelmes voltál. Méghozzá nagyon. Talán utód is van a kapcsolatból, és most már nem érzel iránta semmit. Próbáld meg összeszedni magad, és bánatában bármilyen módon bánt meg téged, akkor se üss vissza. Hagyd, nem tehet ellened semmit, mert te már nem érzel úgy, mint ő. Illetve semmit sem érzel, ezért tudod őt elengedni, vagyis egy karmikus adósságot letudtál.

Karmikus feladatod: A munkában van, mégpedig egy kollégáddal, akit egyenrangú társnak kell tekintened, különben nem fog működi a kapcsolatotok, és azt a célt sem éritek el, amit kitűztetek magatok elé. És valakinek – egy harmadik személynek – nem szerezhetitek meg azt az örömet, hogy kudarcot érjetek. Ráadásul, hogy egyenrangú társnak tekinted őt, akkor ezzel pozitív karmát építesz vele szemben.

 

Bak:

Karmikus kötelességed: Külföldi, vagy olyan személynek a támogatása, aki tanulmányokat folytat. A tudásodat, az ismeretségedet átadhatod, valamint levehetsz a válláról olyan terheket, amelyekkel a segítségére lehetsz, hogy könnyebben elérje azt, amit kitűzött maga elé. Ráadásul amit átvállalsz tőle, az számodra nem jelent terhet. A szerelemben, pedig nem azt szem előtt tartani, hogy kinek mennyi pénze vagy, milyen pozícióban van, mit kaphatsz tőle, és eszerint választani, mert ezzel súlyos karmát építesz magadnak.

Karmikus kapcsolatod: A testvéreddel, a szomszédoddal, vagy hozzád nagyon közel lakó személlyel van, akivel valamilyen közös dolgotok van a héten. Arra azonban ügyelj, ha ez közösen kezelt pénzt jelent, akkor előfordulhat, hogy félreértés történik, és te becsapottnak érzed magad. Ezért legyél sokkal figyelmesebb ezzel a személlyel, így biztos, hogy jó lesz a vele közös ügyed.

Karmikus feladatod: A felettesednek teljesítened kell az akaratát, vagy éppen szívességet tenni neki. Hiszen ő is szívességet tesz neked, pontosan tudod, hogy az ő támogatása nélkül nem kapnál meg valamit, ami a jövőd szempontjából lényeges. Most rajtad a sor, hogy vagy kiállj mellette, vagy szólj az érdekében néhány szót.

 

Vízöntő:

Karmikus kötelességed: Nem magadba zárni, és titkolni, hogy mi bánt, és inkább olyan szerekhez fordulni feloldódásért, amelyekre akár rá is szokhatsz, és nemcsak az egészségedet rongálod vele, hanem tönkre teheted azoknak az embereknek az életét is, akik szeretnek téged. Beszélj róla, és legfőképpen a partnerednek mondd el, hogy milyen kétségeid vannak, mi bánt, viszont a barátaidat nem kell feltétlenül ebbe beavatnod.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel van, aki ellentmondásos ember. Aki már több csalódást okozott neked, igaz, hogy te is neki, ezért hát nem vethettek egymás szemére semmit sem. Viszont most elérkezett a pillanat, hogy tiszta vizet öntsetek a pohárba, ha ez sikerül, és semmi sem köt már egymáshoz benneteket – csak az elmúl idő emléke –, akkor ezt a kapcsolatot lezárhatjátok. És egyben meg is szüntethetik a karmát, amely összefűzött idáig benneteket.

Karmikus feladatod: A törvényt az utolsó betűig betartani, annyira, hogy még a piros lámpánál se szaladj át. Amit a héten mondanak neked a feletteseid, aszerint kell cselekedned, de ha úgy érzed, hogy olyan dologra akarnak rávenni, ami nem szabályos, egyenesen törvénytelen, akkor nemet kell mondanod. A saját érdekedben.

 

Halak:

Karmikus kötelességed: A barátodnak vagy kollégádnak segítséget és támaszt nyújtani, amikor olyan időket él, amelyben alig tud talpon maradni. A házasságokban, a meglévő kapcsolatokban a partnerednek a kedvében járni, és amihez eddig nem éreztél nagy kedvet, most azt is meg kell csinálnod, miatta. Elfogadni azt is, hogy minden és mindenki változik, senki sem marad ugyanolyan, mint volt. Ezért ne értetlenkedj, hanem örülj annak, hogy aki eddig olyan volt, mint a lópokróc, az most kedves veled, és barátkozni akar. Fogadd el, ezzel máris megszüntetsz egy negatív karmát.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel van, aki talán a családodhoz tartozik, és aki olyan dolgokat csinál, amelyről neked az jut az eszedbe, hogy talán meghibbant. Csak annyi baja van, hogy olyan valakinek vagy valakiknek a hatása alá került, akik nincsenek rá jó befolyással. Beszéld rá őt arra, hogy ezekkel az emberekkel szakítsa meg a kapcsolatát, és mutasd be neki azt a személyt, akiben megbízol, és akinek ugyanaz az érdeklődése, mint ennek a személynek.

Karmikus feladatod: Nem keverni a kártyát senkinek a háta mögött. Nem utálatosan viselkedni egy olyan személlyel, aki nem akart tőled semmit, de te tévesen azt hitted, hogy mély érzések fűzik hozzád. Ez a te tévedésed, ne tedd őt felelőssé, és ne kerüld vele a kapcsolatot. Különösen, ha már eddig is segítettél egy ügyben neki. Ne építs újabb nehéz karmát.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top

Szeretnél értesítést kapni?

Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.

A hét legizgalmasabb cikkei!
Friss sztárhírek itthonról és külföldről
Tudd meg, mit mond a horoszkópod!
Regisztráció

Elfelejtett jelszavad helyett könnyen tudsz új jelszót megadni, ehhez az alábbi lépéseket kell csak követned:

  1. Add meg az alábbi beviteli mezőben az e-mail címed vagy felhasználóneved
  2. A hozzád tartozó címre kiküldünk egy levelet a jelszócseréhez. Ellenőrizd a SPAM mappádat is, ha nem látod pár percen belül a levelet a beérkezettek között.
  3. A levélben kapott linket 24 órán belül lekattintva eljutsz egy felületre, ahol megadhatod az új jelszavad
  4. Jelentkezz be a friss jelszóval

Fiókod törléséhez add meg a jelszavadat:

Itt tudod a jelszavadat megváltoztatni:

Új jelszó mentése