Horoszkóp

Hétvégi horoszkóp – november 28-30.

A vasárnap a Bika napja, a Rákra kellemes napok várnak, a Mérlegek tervezgetnek, a Nyilas pedig ünnepeljen! November utolsó hétvégéjén erre számíthatunk.

KOS: Nagyon izgalmasan és mozgalmasan indul ez a hétvége számodra, kedves Kos. Tele leszel tűzzel, energiával, tettvággyal. Használd ki ezt pénteken és szombaton, és intézz el olyasmit, amihez nem sok kedved van! Meglátod, ha erőt veszel magadon, akkor gyorsan végzel is a feladattal. Egészen biztos, hogy elégedett leszel az eredménnyel. Vasárnap meglehetősen nagyot változhat a hangulatod és a környezeted is. Te magad borúsabb hangulatú, gondterheltebb lehetsz. A körülötted lévő emberek pedig aggodalmaskodásukkal ingerelhetnek téged. Jobban teszed, ha nem hagyod magad felbosszantani. Inkább kezdj el a közelgő karácsonyra készülődni! Kezdheted azzal, hogy teszel egy kört az üzletekben, és ötleteket gyűjtesz. Megveheted az adventi koszorút és egy-két lakásdíszt.

 

BIKA: Ezen a hétvégén a vasárnap lesz a te napod, kedves Bika. Időzítsd erre a napra a karácsonyi előkészületek megkezdését! Most lesz türelmed végiggondolni, hogy kinek mit szeretnél ajándékozni. Arra is lesz kedved, hogy pénzügyi tervet is készíts. És természetesen kiélheted a lakásdíszítéssel járó művészi hajlamaidat. Bátran újíts! Vedd elő a régi díszeket, és öltöztesd őket új ruhába! A gömbökre ragaszthatsz gyöngyöket vagy szalagokat, vagy átfestheted őket más színűre. A gyertyatartókat és a mécsestartókat is feldobhatod egy fényes zsinórral vagy rézdróttal átkötött terméssel, fűszerrel, pl. dió, fahéj stb. A karácsonyi illatokat is elkezdheted becsempészni az otthonodba. Például szurkálj szegfűszeget friss narancsba, vagy üvegtálba tegyél ánizst és szárított citromkarikákat. Készíthetsz illatos mécsest úgy, hogy meggyújtod a mécsest, megvárod, míg megolvad a fagyú, és belecsepegtetsz három csepp narancsvirág- vagy fenyő-aromaolajat.

 

IKREK: Vigyázz pénteken és szombaton, kedves Ikrek, hogy ne vessz össze senkivel! Ha nem térsz ki a vita elől, akkor szakítás is lehet a vége. Nem lenne jó így belemenni az ünnepi előkészületekbe. Ne hibáztass senkit, és ne kötekedj! Illetve ne hagyd, hogy bárki téged okoljon bármiért! Pénteken és szombaton nehéz lesz indulatok nélkül megbeszélni ezeket, ezért inkább időzítsd vasárnapra a tisztázást! A hét utolsó napján sokkal higgadtabb és józanabb leszel. Érdemes ezen a napon elkezdened megtervezni a karácsonyi teendőket. Nem kell mindent részletesen leírnod, de legalább vázlatod legyen arról, hogy mikor mit fogsz megvenni, elintézni. Azért fontos ez, hogy ne legyen megint kapkodás, mint minden évben. Ha hagysz elegendő időt mindenre, akkor sokkal kellemesebb hangulatban fogsz leülni az ünnepi asztalhoz, és ezzel az egész karácsonyod vidámabb és békésebb lesz!

 

RÁK: A hétvégéd kellemesen indul, kedves Rák. Minden rendben megy a maga módján. De vasárnap úgy tűnhet számodra, hogy a párod és a többi ember is megbolondult. Mindenki ingerült, türelmetlen és kötekedő lehet. Fontos lenne, hogy ne vedd magadra mások feszültségét! Ne hagyd, hogy bárki téged hibáztasson vagy beléd kössön! Ha nem tudsz vagy nem akarsz szembeszállni vele, akkor vonulj el a szobádba. Vedd elő a karácsonyi díszeket! Nézd át, hogy mi használható még idén, illetve hogy mivel lehetne feldobni őket. Vegyél csipkét, ezüst festéket és gyöngyöket! Ezeket ráragaszthatod régi gömbökre vagy gyertyatartóra. Lehet az adventi koszorúd is romantikus stílusú. Elkezdheted készíteni azokat az ajándékokat, amelyeket kézzel csinálsz. Hagyj elegendő időt mindenre, hogy ne kelljen semmivel sietned az utolsó napokban!

 

OROSZLÁN: Pénteken és szombaton tele leszel energiával és tettvággyal, kedves Oroszlán. Szerelmes hangulatban leszel, akár van párod, akár nincs. Ha már megtaláltad őt, akkor menjetek el szórakozni, bulizni! Ha inkább otthon maradtok, akkor teremtsetek izgató hangulatot mécsesekkel, színes karácsonyi izzósorral! Hallgassatok zenét, táncoljatok, főzzetek együtt, etessétek meg egymást, és utána kössetek ki a hálószobában! Mindent szabad, ami jólesik! Ha még nincs párod, akkor menj társaságba, mert jó esélyed van arra, hogy összefuss egy izgalmas emberrel. Lehet, hogy ez „csak” egy kaland lesz, de meg kell élned a pillanatot, élvezned azt, amit az élet eléd tesz. És nem kell azonnal az esküvőt tervezni. Igaz? Ha van kedved, akkor elkezdheted a karácsonyi készülődést, de ha még nem jött meg az „ihlet”, akkor nyugodtan halaszd el.

SZŰZ: Míg pénteken és szombaton nagy valószínűség szerint ingerlékeny leszel, kedves Szűz, addig vasárnapra mintha elfújták volna a rosszkedvedet. Nyugodt és türelmes leszel megint. Ezért jobb, ha pénteken és szombaton otthon maradsz, és rendet raksz a lakásban. Szombaton este elmehetsz szórakozni, bulizni. Vasárnap pedig kezdd el a karácsonyi előkészületeket! Nem kell sietned. Gondold át és tervezd meg, hogy mikor mit fogsz megvenni, elintézni! Ne akarj mindent egyszerre megcsinálni, hisz rengeteg időd van még! Elmehetsz például olyan körútra, amikor még nem veszel semmit, csak ötleteket gyűjtesz. Persze nem árt, ha van nálad pénz, hogy ha valami nagyon megtetszik, akkor megvehesd. Idén próbáld ki díszítésként a barna-bronz színösszeállítást! Rendkívül elegáns és visszafogott ez a színvilág. Ha van kedved, feldobhatod egy kis narancs- vagy okkersárga színnel.

 

MÉRLEG: Pénteken és szombaton optimista és tervezgetős hangulatban leszel. Minden előtted álló feladatot megoldhatónak, sőt könnyűnek fogsz látni. Érdemes lenne ezt a pozitív időszakot arra használnod, hogy „megkomponálod” a karácsonyt. Gondold át, hogy kinek mit ajándékozol! Mit kell megvenned, és mit készíthetsz el saját kezűleg? Mi legyen az ünnepi menü, ahhoz mit kell beszerezni? Készíts előzetes kalkulációt, hogy mennyibe fog mindez kerülni! Lehetőleg ne halaszd ezt vasárnapra, mert akkor már nem leszel ilyen jó passzban! A vasárnapot töltsd például azzal, hogy előveszed a karácsonyi díszeket és izzósorokat. Kezdd el apránként feldíszíteni a lakásodat! Vegyél vagy készíts adventi koszorút! Ha nagyon belelendülsz, akkor ajándékba vagy a munkahelyedre is csinálhatsz egyet-kettőt!

 

SKORPIÓ: Hajlamos vagy mostanában aggódni a pénz miatt, ugye, kedves Skorpió? Hidd el, hogy meg fog oldódni minden! Ha a közelgő karácsony miatt idegeskedsz, akkor itt az ideje, hogy készíts egy előzetes kalkulációt a várható kiadásokról. Ha összeírod, hogy mire mennyit akarsz költeni, akkor könnyebb lesz jól beosztanod, ill. ütemezned mindent. Ezt a tervezést jobb, ha vasárnapra időzíted. A hét utolsó napján nyugodtabb leszel, több türelmed lesz a átgondolni a részleteket. Ne csak a pénzügyeidet tedd rendbe, hanem az otthonodat is! Nem kell nagytakarítást csinálnod. Elég, ha apránként raksz rendet. Elkezdheted a lakás karácsonyi feldíszítését is. Vegyél vagy készíts adventi koszorút és ajtódíszt! Próbálj ki merészebb színeket! Mit szólnál egy fekete-fehér-ezüst összeállításhoz? Ettől kicsit jobb lesz a hangulatod. Így lesz kedved folytatni a takarítást…

 

NYILAS: Megünnepelted már a születésnapodat, kedves Nyilas? Ha még nem, akkor érdemes lenne péntekre vagy szombatra időzítened egy laza, kellemes bulit. Ne csinálj nagy felhajtást! Ne állj neki sütni-főzni, csak akkor, ha valóban örömödet leled benne! Ezt az alkalmat felhasználhatod arra, hogy kipróbálj új recepteket. Jobb lenne most, mint karácsonykor. Ha nem akarsz bulit szervezni, akkor kezdd el az ünnepi előkészületeket! Menj el egy lakberendezési áruházba vagy hobbiboltba, és gyűjts ötleteket az idei dekorációt illetően! Vegyél kész adventi koszorút, vagy készíts te magad! Ha még nem próbáltad, akkor idén válassz királykék vagy püspöklila színű gyertyákat, díszeket, szalagokat! Ne spórolj, add meg a módját! De a régi díszeket is feldobhatod néhány gyönggyel, fényes zsinórral stb.

 

BAK: Óvatosnak kell lenned ezen a hétvégén, kedves Bak. Szombaton este a Hold belép a Bak jelébe, és abban a pillanatban találkozik a Plútóval. Ez hozhat számodra sokkoló felismeréseket vagy gyökeres közérzetváltozást. Muszáj lenne pihenned, és csak olyan dolgokat csinálnod, ami kikapcsol és feltölt téged! A kötelesség és a munka maradjon a hétköznapokra. Hétvégén lazíts! Vasárnap például elmehetnél olyan karácsonyi vásárba, ahol szabadtéren lehet forralt bort inni és illatos kürtőskalácsot enni. Sötétedés után élvezheted az ünnepi fényeket. Feltöltődhetsz ezzel a kellemes hangulattal. Most jobban tudod ezeket értékelni és élvezni is. Elkezdheted a karácsonyi előkészületek megtervezését is: teendők, kiadások, bevásárlólista stb. De csak annyi időt tölts ezzel, ami nem fáraszt le túlságosan!

 

VÍZÖNTŐ: Ezen a hétvégén a legjobb lenne, ha a barátaiddal szerveznétek közös programot. Hívd fel őket, kedves Vízöntő, és kérdezd meg, hogy mihez lenne kedvük! Bármit csinálhattok, pl. mehettek moziba, vagy forralt bort inni egy karácsonyi vásárba. De maradhattok otthon is. Társasjátékozhattok vagy fondüzhettek is együtt. Próbáltátok már a csokifondüt? Ha nem, akkor itt az ideje. Ez a karácsonyra való ráhangolódást is segíteni fogja. Nem beszélve a rengeteg boldogsághormonról… Elkezdheted az ünnepekre való felkészülést is. Vegyél vagy készíts adventi koszorút! Próbálj ki idén valami szokatlant. Például kombináld a csíkos, pettyes és kockás mintájú szalagokat, díszeket és gyertyákat! Ha ajándékba olyasmit szeretnél adni, amit saját kezűleg készítesz, akkor kezdd el, hogy ne kelljen az utolsó pillanatban kapkodnod!

 

HALAK: Kinek jó az, ha hagyod magad felbosszantani, kedves Halak? A bosszankodás öngól. Magadat bünteted mások hibái miatt, miközben senki sem lesz ettől boldogabb, egészségesebb vagy elégedettebb. Sőt! Gondold ezt át, és kezdd el jobban szeretni magad! Kérdezd meg a párodat, a családodat, a barátaidat, hogy mit szeretnek benned! Ettől talán könnyebb lesz elhinned, hogy értékes és szerethető ember vagy. Vasárnap jobb hangulatban leszel. Kezdd el az ünnepi készülődést! Menj ki egy karácsonyi vásárba, és szívd magadba az illatokat, fényeket és az advent hangulatát! Vegyél pár új díszt! Kísérletezz bátran új színkombinációkkal! Például a kék különböző árnyalataival: türkiz-, tenger- és királykékek. Otthon próbálj ki új receptet! Ne hagyd szentestére, mert kudarc lehet belőle, ami elronthatja az egész karácsonyodat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top