Horoszkóp

Decemberi holdnaptár

Ugyan a hónap elején, éppen telihold idején igen feszült napoknak nézünk elébe, hiszen a Merkúr, a kommunikáció és a közlekedés bolygója is nehéz fényszögekkel kapcsolódik a Szaturnusz és az Uránusz szembenállásához, de utána felszabadultabb, lazább napok köszöntenek ránk.

Növő Hold a Bakban

2008. december 1.

Mázlista vagy a munkában és a pénzügyekben, de a szerelemben is. Amihez nyúlsz, most minden arannyá változik. De előfordulhat, hogy ez a szerencse nem fog mindenkinek tetszeni, ugyanis az irigyeid száma annyi, mint égen a csillag. Utazás lehetősége váratlanul jön, amelyre akkor is menj el, ha a munka miatt erre most kevesebb lehetőség mutatkozik.

 

Növő Hold a Vízöntőben

2008. december 2., 3., 4.

Az a fontos, hogy nyugodt maradj, mert ha bármi vagy bárki – márpedig valakinek igencsak szándékában áll, hogy a nyugalmad odalegyen – kibillent az egyensúlyodból, akkor ebből még akár baleset is adódhat. Ha a munkahelyeden vagy a suliban kellemetlen hírek kelnek szárnyra, akkor légy óvatos, ne mondj véleményt, inkább hallgass meg a témában több embert. Külföldi utazás különös izgalmakat tartogat.

 

Növő Hold a Halakban

2008. december 5., 6.

Kicsit idegesebb, ingerlékenyebb vagy, ezért jó lenne, ha a koffeinfogyasztást csökkentenéd. De az alakodra is jobban vigyázhatnál, mert ha ilyen ütemben fogsz falni, akkor lehet, hogy egyetlen ruhadarab sem fog rád jönni. Itt az ideje, hogy megvásárold a bulikra a csillogó sminkeket. Ne hagyd ki azt a pufnit, amely az illatos púder mellett finom csillámokat szór, és ráadásul még Swarovski kristályokkal is diszítették. Ne felejtsd el a kedvesedet Mikulás-meglepetésben részesíteni: szuperszexi fehérneműk és egy Mikulás-sapka – ez most kötelező!

 

Növő Hold a Kosban

2008. december 7., 8.

Nagyon jól vásárolhatsz ezen a két napon, még az is lehet, hogy sikerül valami elképesztően alacsony összegért hozzájutnod egy olyan cucchoz, amelyet valamelyik szuper női lapban egy sztáron láttál. Az is lehet, hogy a két nap valamelyikén éppen szemtanúja leszel, amikor egy celeb előtted csinál valamit, amiről azonnal értesítened kell boldog-boldogtalant. Ha vizsgákra készülsz, ezen a két napon szinte fejedbe „száll” a tudás. Ráadásul egy film vagy könyv hatására olyan összefüggésekre jössz rá, amelyek majdnem megvilágosodásnak is nevezhetők.

 

Növő Hold a Bikában

2008. december 9., 10., 11.

Váratlanul kiszúrod őt a legnagyobb tömegből is, de lehet, hogy a piros lámpánál adja oda a névjegykártyáját. Olyan kalandban lesz részed, hogy tulajdonképpen megrészegülsz az egésztől, és el sem mered hinni, hogy mindez veled történik. Ettől aztán olyan csúcsformában leszel, hogy gyorsan elrohansz valamit shoppingolni, hogy a randin a megjelenésed felejthetetlen legyen. De ezen a napon összeveszhetsz a kedveseddel, kellemetlenséged támadhat az utakon, és valaki úgy vérig sért, hogy ott fogsz sírni, ahol mindenki lát. Acélozd meg az idegeidet.

 

Telihold az Ikrekben

2008. december 12.

Ne feledkezz meg egy ismerősödről, akinek ma valamilyen évfordulója van, és elvárja tőled, hogyha nem is márkás, de valami értékesebb ajándékkal kedveskedj neki. Ma hajnalban nagyon furcsa álomra ébredhetsz, amely miatt felcsapod az összes álomszótárt, és mégsem fogod megkapni erre a rejtélyes üzenetre a választ, viszont három nap múlva történik egy olyan esemény, amelyet ez a különös álom előre jelzett. Ma az ágyban fantasztikus teljesítményt nyújtasz, és az is lehet, hogy egy új szeretőre teszel szert. Itt semmi érzelem nem lesz, csak szex és szex…

Fogyó Hold a Rákban

2008. december 13., 14.

Míg délelőtt kissé morcos hangulatban leszel, netán kisebbrendűségi érzések is feltolulnak a lelkedben, vagy a kedvesed nem úgy viselkedett éjjel a buliban, ahogy kellett volna. Vagy akit kiszemeltél magadnak, mégsem jött be – ez mind oka lehet a borús hangulatnak, és hogy összevessz valaki olyannal, aki neked egyáltalán nem tett keresztbe. Aztán minden változik, mert délután már jó hangulatba kerülsz, és úgy is érezheted magad, mint egy sztár. Csak arra ügyelj, hogy a szesz és egyéb kábító hatású szerek fogyasztása során ne ess túlzásba, és ha meghökkentő dologra szánod el magad a szexben, akkor ezt nem kell majd kitálalni mindenkinek.

Fogyó Hold az Oroszlánban

2008. december 15., 16., 17.

A munkahelyeden nehéz helyzet alakulhat ki, még az is előfordulhat, hogy a munkahelyedet a megszűnés réme fenyegeti. De te ne ess kétségbe, mert egészen gyorsan, baráti vagy protektori segítséggel újat találsz. Valaki a munkahelyeden kíméletlenül bánik veled, egy olyan személy, akitől ezt nem vártad volna, hiszen te eddig csak a javát akartad, és mindent megtettél érte. Baráti kapcsolat miatt viszont minden okod megvan az örömre, mert egy jó beszélgetés, egy utazás tervezgetése vagy egy közös program feldobottá tesz.

 

Fogyó Hold a Szűzben

2008. december 18., 19.

Olyan eseményen kell részt venned, amelyre talán nem szívesen mész el. Sőt, előtte vívódni fogsz, hogy mit csinálj. Egyáltalán elmenj, vagy inkább otthon maradj, hiszen olyan emberek között lennél, akiket igazán, a szíved mélyén nem szeretsz. Ám most politizálnod kell, pontosabban el kell menned, és ott aranyosan viselkedni, még azokkal szemben is, akiket utálsz, vagy akik úgy berúgnak, mint a szamár, miközben te még a szalonspiccet sem fogod elérni. Ráadásul ezen a bulin megtudhatod, hogy ki az, aki nagyon rád van indulva, és az, aki annyira utál téged, hogy meg tudna fojtani egy kanál vízben. És még az is kiderül, hogy ezzel a társasággal ez lesz az utolsó vacsorád, ezért nem árt, ha az eseményre viszel egy fényképezőgépet, hogy valami emléked maradjon róluk.

 

Fogyó Hold a Mérlegben

2008. december 20., 21.

Lazíts ezen a két napon, és ne csinálj szinte semmit sem. Na, azért egy kis shoppingolás vagy a városban bámészkodás megengedett, esetleg a mozi, koncert vagy színház is ezek közé tartozik. No meg egy kis szaunázás, amely jót tesz a bőrödnek, a narancsbőrödről már nem is beszélve! Nem ártana, ha felkészítenéd magad a nagy falatozások idejére, mert most a forró csokik, a puncsok, a lángos kenyerek, a kolbászkák hagyján, de amikor jönnek a nagy karácsonyi vacsorák! Azok fogják a masszív hájréteget kialakítani…

Fogyó Hold a Skorpióban

2008. december 22., 23., 24.

Hétfőn még valaki olyan hatalommániában szenved, hogy neked tátva marad a szád attól, hogy miket képes megengedni magának. Aztán persze nem fogsz sokáig csodálkozni, mert rájössz, hogy alapvetően ő és a barátai, barátnői mind ilyenek, és majd a sors meg fogja mutatni nekik, hogy van út lefelé. A munkában kellemes dolog jut a tudomásodra, amely feldobottá tesz. És olyan valaki is küld egy mailt vagy SMS-t, akitől erre nem is számítasz, és ettől gyorsabban ver a szíved. Talán elkezdesz kombinálni ennek hatására, ami nem baj, de azért olyan sokat ne várj majd tőle, hiszen eddig sem adott annyit, mint amennyi neked kellett volna.

Fogyó Hold a Nyilasban

2008. december 25., 26.

Jól telnek az ünnepek, mert nagyon jól tudsz kommunikálni szinte mindenkivel. Olyan helyre is el tudsz menni, ahova korábban többször megfogadtad, hogy ott leszel, de eddig nem sikerült ezt az ígéretedet betartani. Barát ugyan okoz némi csalódást, főleg, ha iskolai vagy munkahelyi barát az illető, de aztán gyorsan túlteszed rajta magad. Jól tennéd, ha az ünnepek alatt nem beszélgetnél a pénzről és az anyagi jövőről, mert ezzel elveheted mindenki jókedvét.

Újhold a Nyilasban

2008. december 27., 28., 29.

Beindulsz a két ünnep közötti napokban, nem tudsz a popódon nyugton ülni. És ez akkor is így lesz, ha szabin vagy, és akkor is, ha dolgozol. A munkahelyeden előfordulhat, hogy alig fogtok dolgozni, éppen csak annyit, amennyit muszáj, viszont akár a Rekordok könyvébe is bekerülhettek, annyi pezsgőt nyittok fel. A meglévő partnereddel vagy a házastársaddal a kapcsolatod kissé feszült lesz, talán azért, mert úgy érzed, hogy nem figyel rád eléggé. Miközben nem is erről van szó, hanem arról, hogy te a munkával, a kollégákkal, a karrierrel, a főnököddel vagy elfoglalva, és te vagy az, aki nem foglalkozik vele.

Növő Hold a Bakban

2008. december 30., 31.

A buliban legyen rajtad valami arany, és nem maradhat el a műszempilla sem, valamint a merész smink, ezért bátran nézz csak a sminkestégely aljára. Találkozhatsz ebben a két napban olyan szószátyár emberekkel, hogy úgy érzed, lyukat beszélnek a hasadba. Ez így van, de nem árt, ha tudod, ez az energiavámpírságnak egy jele. Vagyis szabadulj meg tőlük minél előbb. Ne felejtsd majd el a tanárodat felhívni, és boldog új esztendőt kívánni neki, ezt várja tőled. És bocsáss meg annak a személynek, akiről azt hitted, hogy a nagy szerelem, hiszen ő nem ígért neked semmit, csak te értetted félre a viselkedését. Ne lépj át az új esztendőbe haraggal.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top