Horoszkóp

Decemberi horoszkóp

Kos

Szerelem: Az év utolsó hónapja nem fog megkímélni az esetleges szerelmi csalódásoktól. Most könnyen belefuthatsz kelepcékbe, s ezek után sem akarod meglátni a fától az erdőt. A párban élőknél is előfordulhat a megcsalás érzése, többet lesz jelen a kapcsolatban a féltékenység. December végére a helyzet már enyhül.

Munka, anyagiak: Bár egyszerűbbnek tűnhet homokba dugni a fejed, a csillagok most arra ösztökélhetnek, hogy szánj időt régi ügyeid lezárására. Munka, karrier, anyagiak? Ne húzd tovább azt, ami a válladat vagy éppen lelkedet nyomja.

Egészség, lelkiség: Légy a megszokottnál is óvatosabb közlekedés, utazás során, sajnos nagy az esély arra, hogy kisebb baleset érjen.

Bika

Szerelem: Bár kellőképpen földhözragadt típus vagy – ezáltal akár kínosan ragaszkodsz meglévő kapcsolatodhoz –, most mégis változtatáson törheted a fejed. Legyél nagyon körültekintő, mert könnyen elhamarkodottan dönthetsz december folyamán. A párjukat most kereső szinglik sok randit remélhetnek, de a nagy, elsöprő szerelem még várat magára.

Munka, anyagiak: Ezen életterületeken is megérett a változás lehetősége. Igényed jogos, de ez közvetlen környezeteddel könnyen konfliktusba sodorhat, melyet nehéz lesz helyrehozni. Épp ezért fontossá válik, hogyan kommunikálsz az emberekkel.

Egészség, lelkiség: Apróbb betegeskedések, kisebb sérülések érhetnek az év utolsó hónapjában, ezért figyelj oda magadra jobban, mint eddig.

Ikrek

Szerelem: A december első fele nem ígér mozgalmasságot, inkább a nyugalom és az önmagaddal való törődés válik fontossá. Szívügyek terén 20-a után várhatsz érdekes változást, új ismeretségeket köthetsz, vagy egy régi ismeretség bukkanhat fel újra… S ez bizony nemcsak a szinglikre, hanem a párjukat keresőkre is igaz…

Munka, anyagiak: A hónap eleje még nyugalmas, azonban december közepén váratlan nehézséggel kell szembenézned, olyan dolgoknak lehetsz kitéve, amelyek nagyon elkeseríthetnek. Légy türelmes, utadról ne térj le, hamarosan minden jobbra fordul.

Egészség, lelkiség: Megfelelő mennyiségű pihenéssel és a stresszhelyzetek elkerülésével tudod egészségedet megóvni. Pihenj eleget, különben már a hónap közepére legyengülhetsz.

Rák

Szerelem: Ha vitákba, összetűzésekbe bonyolódsz párkapcsolati téren, annak december elején a Mars az oka. Induló kapcsolatok ez idő tájt könnyen zátonyra futnak. De szerencsére 12-e után lenyugodnak a kedélyek, s még mindent rendbe lehet hozni. Ha keresed az igazit, ne aggódj, igen jó az esély, hogy a szilveszteri buliba már nem egyedül mész…

Munka, anyagiak: Egy kifejezetten szerencsés, egyben kiegyensúlyozott időszakot élsz meg az év utolsó havában, de készülj fel arra, hogy december 12-e és 17-e között tartogatnak kellemetlen eseményeket is a csillagok. Ezek munkahelyi konfliktusokból adódnak.

Egészség, lelkiség: Megeshet, hogy családod társaságában sem találod a helyed. Néha robbanékony leszel, ami folyamatos energiaveszteségekhez vezet.

Oroszlán

Szerelem: A karácsonyi készülődés és az ezzel együtt járó rohamtempó alapjaiban rombolhatja szét az elmúlt hónapok nyugalmát, emellett alig akad időd és energiád párkapcsolatodra vagy kapcsolatépítésre. Még szerencse, hogy a karácsonyt követő nyugalmas napokban mindent be tudsz pótolni.

Munka, anyagiak: Környezetedre több figyelmet kell most szánnod. Sok munkád nem hiábavaló, anyagilag kedvező hónapra számíthatsz, de az esetleges pluszbevételeket ne költsd el azonnal.

Egészség, lelkiség: A karácsonyi hajsza felőrli energiatartalékaidat, s akár le is betegedhetsz. Ne kapkodj, ne siess sehová, a türelem és a megfontoltság megóvhat minden komolyabb bajtól.

Szűz

Szerelem: Családi életedben december elején feszültségek léphetnek fel, talán épp amiatt, hogy sokat dolgozol, keveset vagy azzal, akit szeretsz. Próbáld megtalálni az egyensúlyt, vagy legalábbis erre törekedni ebben a hónapban, mert kedvesed úgy érezheti, keveset törődsz vele. Ha még keresed az igazit, a hónap végére rálelhetsz…

Munka, anyagiak: Akármennyire a karácsonnyal foglalkoznál kötelezettségeid helyett, akkor is koncentrálj munkádra ebben a hónapban, ahol szerencsésen alakulnak a dolgok, és anyagilag is jól járhatsz.

Egészség, lelkiség: A hónap elején egy-egy konfliktus megingatja stabil idegállapotodat, de szerencsére a nyugalomban eltelő ünnepek alatt sok időd lesz pihenésre, újra feltöltheted energiatartalékaidat.

Mérleg

Szerelem: Felfokozott, érzelmekkel teli hónap lesz a december. Új szerelemre vagy barátokra találhatsz az év utolsó napjaiban. A külvilág számára meglepően vonzó leszel, a kedvesség és jó szándék, amit sugárzol, hozzád vonzza azokat a személyeket, akiket magad mellett szeretnél tudni. A párkapcsolatban élők érzelmei elmélyülnek…

Munka, anyagiak: Az anyagiakat illetően készülj fel a vártnál nagyobb kiadásokra. Nehézkes napok várnak rád, csak magadra számíthatsz az anyagi gondok megoldásában. Családod is inkább viszi a pénzt, mint hozza…

Egészség, lelkiség: Némi stresszhelyzeten kívül nincs okod a félelemre, nem lesznek egészségi problémáid ebben a hónapban. Azonban idegileg ne terheld túl magad!

Skorpió

Szerelem: Szerencsés vagy, ha párkapcsolatban élsz. Most kiegyensúlyozott, nyugalmas időt éltek meg, nem nagyon lehet okod panaszra, sőt társad lesni fogja kívánságaidat. Akik viszont még keresik a nagy Őt, szánjanak időt egy kis átalakulásra, szépülésre. Jók az esélyek a pártalálásra, de ehhez vonzónak is kell lenni…

Munka, anyagiak: A karácsony miatt hajlamossá válhatsz arra, hogy sokkal jobban túlköltekezz a megszokottnál, ezért anyagi ügyekben legyél fokozottan körültekintő! A karácsony nem kell, hogy azt jelentse: költségekbe verem magam!

Egészség, lelkiség: Az eddigi évek tapasztalataival ellentétben most erősen leterhel az ünnepekre való készülődés, ezért jól teszed, ha a hónap végén jelentősebb időt szánsz az alapos pihenésre.

Nyilas

Szerelem: A Nap még december 21-ig a Nyilas jegyében jár, sok erőt és energiát adva. Különösen kedvezőek a hatások szerelmi téren, légy akár szingli, akár elkötelezett. Rengeteg új emberrel ismerkedhetsz meg, akik szerencsét és változást hozhatnak életedbe, például összeismerkedtetnek a nagy szerelemmel…

Munka, anyagiak: Használd ki, hogy sok külső segítséget kaphatsz a karrierrel összefüggő fejlődésedhez. Amennyiben vállalkozó vagy, anyagi gondjaid lehetnek, ha nem bánsz megfelelően a pénzzel. Nem javasolt semmilyen hitelfelvétel ebben a hónapban.

Egészség, lelkiség: Fizikailag nem vagy veszélyben, csupán az anyagi gondok nyomják rá súlyukat a december havára. Légy megfontolt, ne stresszeld túl magad, ez most nem vezet sehová.

Bak

Szerelem: Lazításra lenne most szükséged, arra, hogy a rengeteg feszültséget ne tartsd magadban, hanem engedd el. Ebben nagy segítségedre lehet partnered, aki bármit megtenne a boldogságodért. Ha viszont még magányosan telnek napjaid, ne várakoztasd meg az ellenkező nem szingli tagjait! Nyomás flörtölni, csavard el a fejüket!

Munka, anyagiak: Most töröd a fejed valamilyen befektetésen? Inkább ne siesd el, ráér jövőre is. A hónap közepén úgy érezheted, hogy viharfelhők csapnak össze a fejed felett, mivel rengeteg teher nyomja a válladat, és nehéz helytállnod a nehéz mindennapokban.

Egészség, lelkiség: Megfelelő táplálkozás és némi mozgás szükséges ahhoz, hogy a két ünnep közti időszakra ne gyengülj le teljesen. Ha nem figyelsz magadra, kisebb betegség is felütheti a fejét nálad.

Vízöntő

Szerelem: December 8-ra a Vénusz a Vízöntő jegybe ér, ez különösen szívügyeidre lesz jelentős hatással. Kicsit magányosabb leszel december folyamán, mint máskor. A karácsony most nem dob fel, párod is alig-alig tud a kedvedben járni. Mosolyogj többet. Még keresed a másik feled? Nos, a december nem éppen a legkedvezőbb számodra, ne ess kétségbe, ha a szilveszteri buliba még egyedül mész.

Munka, anyagiak: Ami viszont az anyagiakat illeti… kifejezetten szerencsés vagy, sokat dolgozol, s ez nem is marad eredménytelen. De néha érdemes lenne határvonalat húzni a munka és a magánélet között.

Egészség, lelkiség: Légy a megszokottnál is óvatosabb a közlekedés terén, könnyen becsúszhat egy-két kisebb baleset. Erre különösen nagy esély 6-a és 12-e között mutatkozik.

Halak

Szerelem: Az elmúlt hónapok nyugalma után most kifejezetten feszült leszel, egészen karácsonyig. Ekkor viszont lenyugodnak a kedélyek, visszatalálsz a helyes útra, újra megnyugvás és harmónia költözik párkapcsolati életedbe. A magányos Halak jegyűnek új szerelmet ígérnek a csillagok az év utolsó napjaiban!

Munka, anyagiak: Túl sok nyomja a válladat, s hajlamos leszel túl is vállalni magad, ahelyett, hogy pihennél egy kicsit. A pluszmunka ugyan meghozza anyagiakban a gyümölcsét, de biztosan megéri?

Egészség, lelkiség: Bár sok feszültség vesz körül, különösen nehéz napok várnak rád december első hetében. A hónap második fele már könnyebb lesz, ekkor pihend ki magad.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top