Horoszkóp

Karma horoszkóp december 6-12.

Igen nehéz következik, hiszen a december 12-i teliholdhoz két bolygó csatlakozik, így létrejön az égbolton a karmikus kereszt. Nagyon fontos, hogy a mostani héten ellent álljunk a kísértésnek, és ne bonyolódjunk olyan dolgokba, amelyekről már eleve tudjuk, vagy sejtjük, hogy nagy árat fizettet velünk a sors.

Kos:

Karmikus feladatod: Megőrizni a hitedet, még akkor is, ha van a környezetedben egy olyan személy, aki mindent megtesz azért, hogy téged kimozdítson abból, amiben jól érezd magad, amire talán még az életedet, a jövődet is feltetted.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan barátoddal van, aki nehéz helyzetben van. Igaz, hogy a te életed sem fenékig tejfel most, de fordíts nagyobb figyelmet rá, és ha kell nyújts neki vigaszt. Meglátod a sors ezért megjutalmaz.

Karmikus kötelességed: Bármennyire megalázó helyzetbe hoznak, neked akkor is bírni kell. Már nem tart olyan sokáig, hiszen aki mindezt veled műveli, előbb kerül nehéz helyzetbe, és ha saját maga nem is fog rádöbbeni, a sors majd rádöbbenti, hogy nem folytathatja ezt veled tovább.

 

Bika:

Karmikus feladatod: Ügyelj arra, hogy egy barátot, vagy aki bízik benned, ne hogy kijátssz. Az élet talán olyan helyzetbe hoz, amikor próbára akar tenni. És neked meg kell őrizni a titkait, vagy mindazt, amit az elmúlt időben hallottál tőle. Mert ha elárulod őt, ne hidd, hogy ezért előnyt fogsz élvezni, akinek elmondod, nem fog bízni benned, és nem kapod meg azt, amire vágysz.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel van, aki egészségi gondokkal küzd, vagy valakit elveszített, és ez miatt mélyponton van, vagy rossz a kedve. A szeretetteddel, az odaadásoddal segíthetsz rajta, és közben rádöbbensz arra, hogy az a kapcsolat, amely miatt te szenvedtél, érdemtelen volt rád.

Karmikus kötelességed: Pénzügyekben mértékletesnek maradni, és nem belemenni olyan dologba, amelyről pontosan tudod, hogy szabálytalan, amely miatt megütheted a bokádat. Ráadásul ha belemész, nemcsak megütöd a bokád, hanem mély csalódást okozol valakinek, aki hitt benned.

 

Ikrek:

Karmikus feladatod: Megőrizni a higgadtságodat, és türelmesnek lenni olyan emberekkel szemben is, akik provokálnak, és akik esetleg megalázó helyzetbe is hoznak. Persze nem hagyhatod, hogy keresztülgázoljanak rajtad, egyszerűen csak fogd vissza magad, és értékeld át magadban az elmúlt időszakot. Mi volt az, amit helytelenül tettél, hogy a sors, most ilyen helyzetbe hoz.

Karmikus kapcsolatod: Egy jó ismerősöddel van, aki talán kapcsolódik a régi szerelmedhez. Vagy ahhoz az időhöz, amikor még vele jártál, és erre a személyre nem figyeltél fel, vagy nem voltál vele túlságosan jóban. Most viszont az élet furcsa helyzetet teremt, amikor újra összekerültök, és ő segít rajtad.

Karmikus kötelességed: Lelkileg sokkal érzékenyebb vagy az átlagosnál, ez az oka annak, hogy olyan dolgokat is a szívedre veszel, amelyekre mások fel sem figyelnek. Kötelességed most nem sérteni, nem sértődni, hanem elfogadni mindenkit olyannak, amilyen. Ez leginkább a partneredre, a közvetlen környezetedre, és a rokonaidra vonatkozik.

 

Rák:

Karmikus feladatod: Alaposan körülnézni, mielőtt a járdáról lelépsz, mert olyan őrült hét következik, amikor kevés ember tartja be a szabályokat, vagy kevesen vannak akik higgadtak, nyugodtak, és udvariasak. Mindez nemcsak a közlekedésre vonatkozik, hanem a kommunikációra is, mert olyat mondhatnak, amivel vérig sérthetnek. Vonj magad köré láthatatlan védőburkot, így talán a sértések leperegnek rólad.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel van, akit vagy külföldön ismertél meg, vagy külföldi illetőségű. Ezzel a személlyel rendezned kell a viszonyodat, mégpedig úgy, hogy senkit ne sérts meg. Ha a kapcsolatotok olyan, amelyet titkolni kell, akkor nagyon vigyázz, hogy ez a titok ne pattanjon ki.

Karmikus kötelességed: Új munkahely után nézni, vagy mellékfoglalkozást keresni, és nem másoknak a fülét rágni azért, hogy a megélhetésben esetleg nehéz helyzet alakult ki, és nem tudod, hogy mitévő legyél. Keress, és meglátod, hogy olyat találsz, ami elégedetté tesz.

 

Oroszlán:

Karmikus feladatod: Az embereket nem a pénzük, vagy a vagyoni helyzetük alapján megítélni, hanem elfogadni őket olyannak, amilyenek. Segítséget nyújtani olyan valaki számára, aki magatehetetlen, és nem mondani senkire, semmi rosszat. A szerelemben felszámolni egy olyan viszonyt, amelyről te is tudod, hogy ez megengedhetetlen.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel van, akivel régről ismeritek egymást, és akivel nagyon jó viszonyban voltatok. Ám mivel te veszélyezteted az ő megélhetését, ez a kapcsolat megszűnhet. Ezt nem engedheted, és nem veheted el azt, ami az övé, nem fúrhatod őt meg.

Karmikus kötelességed: A gyermekeddel többet törődni, és szeretgetni. A partnered barátait elfogadni, és ha olyan helyekre kell járnod, amelyek miatt veszélyben érzed az egészséged, akkor ezt inkább mond le. A családodnak pedig nyújts segítséget.

 

Szűz:

Karmikus feladatod: A családodért nagyobb terhet vállalni, mert nekik sokkal nagyobb szükségük van rád, mint korábban. Bele kell menned miattuk talán olyan helyzetbe is, amivel nem szivesen dicsekszel el, sőt inkább szégyellnivalónak tartod. De a sors most ezt követeli tőled, így hajtat veled térdet.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel van, aki nem mond neked igazat. Ezt te először nem tudod, aztán később rájössz, hogy be akar csapni. Ezért fontos, hogy ne higgy a látszatnak, amely soha nem volt még annyira igaz, mint most, hogy csal.

Karmikus kötelességed: A környezetedben valakinek a változtatásait elfogadni, és nem szembeszállni vele akkor, amikor teljesen igaza van. A terheket, amelyeket a héten a sors rád rak, mégpedig rokonokkal, ingatlannal, otthonnal kapcsolatban viselni. Senki szerelmi életébe bele nem szólni.

 

Mérleg:

Karmikus feladatod: Nemcsak a saját, hanem a környezetedben élő emberek – főleg azokról van szó, akik sokat jelentenek neked – egészségére vigyázni. Olyan hírt is hallhatsz, amely nem tölt el kitörő örömmel, de el kell tudnod viselni, és gondolkodnod kell azon, hogy vajon a sors miért is hozott most téged ilyen helyzetbe? Mit követtél el, ami miatt ezt most el kell szenvedned?

Karmikus kapcsolatod: Azzal a személlyel van, akit elviselhetetlennek tartasz. Akit utálsz, és akit annyiszor megaláztál. Akit olyan helyzetbe hoztál, hogy talán sírt és őrjöngött miattad, persze általában ott, ahol senki sem látta, vagy te nem, az biztos. Próbáld meg ezt a számlát vele rendezni, vagyis a kapcsolatodat rendezni.

Karmikus kötelességed: Semmiféle fekete, sötét ügyet nem bonyolíthatsz, ide tartozik a mágia is. Ez lehet akár fehér, akár fekete mágia, ebből most ki kell maradnod, mert ez után csak úgy vonzod majd a bajt.

 

Skorpió:

Karmikus feladatod: Barát mellett akkor is ki kell állnod, ha ezért nehéz helyzetbe kerülsz. Hiszen ő is kiállt melletted, és sokkal tartozol neki. Pénzügyek terén igen nehéz helyzet alakulhat ki, amelynek az elsődleges oka a vágyaid, amelyek sokba kerülnek. Ha újra gondolnád, hogy mire is van igazán szükséged, akkor elkerülhetnéd a problémákat, az álmatlan éjszakákat, és hogy olyat tegyél, amely a karma törvénye szerint tilos.

Karmikus kapcsolatod: A munkahelyeden egy olyan személlyel van, akit ki nem állhatsz, és aki megpróbál neked vagy annak a személynek ártani, aki közel áll hozzád. A héten nagy csatára kerülhet sor, amelyben lehet, hogy most alul maradsz, de ez csak ideig, óráig tart….

Karmikus kötelességed: Az otthonodért, a családodért mindent megtenni, hiszen ők azok, akiknek a segítségére mindig számíthatsz, és akik nemcsak anyagi, hanem lelki támaszt is jelentenek. Persze nem egy rokonod, aki előtt jobb, ha elhallgatsz mindent, mert ő olyan irigy, hogy szinte belesárgul.

 

Nyilas:

Karmikus feladatod: A munkahelyeden nehéz helyzet alakulhat ki, és neked talpon kell maradnod, bármi történjék is. Bármennyire rosszul esik neked valakinek a sikere, mégis vissza kell fognod magad, és nem szabad olyan dolgokat megengedned magadnak, amely miatt irigynek tarthatnak.

Karmikus kapcsolatod: Érdekes módon egy olyan személlyel van, akinek a viselkedése emlékeztet téged egy régi ismerősödre. Arra az ismerősre, aki többször okozott neked csalódást, és talán még anyagilag is rosszul jártál miatta.

Karmikus kötelességed: A házas- vagy élettársaddal szemben van, aki megint kihúzhatja a gyufát nálad. Azért mert másként gondolkodik, mások a szokásai, ez még nem probléma. Neked kell egy kicsit toleránsabbnak lenned, és elfogadnod. Főleg azért, mert több félelme van, amiről nem mer beszélni, éppen a határozott, olykor őrmester viselkedésed miatt.

 

Bak:

Karmikus feladatod: Senkit sem támadni, még akkor sem, ha pontosan tudod, hogy igazad van. Nem engedheted meg magadnak, hogy olyan dologba menj bele, amely színvonal alatti, vagy amelyben olyan cselekedetre ragadtatod magad, amely másokból visszatetszést vált ki.

Karmikus kapcsolatod: A testvéreddel, vagy a szomszédoddal van, amely miatt nagyon ideges vagy. Rájössz, hogy titkolnak előtted valamit, de az is lehet, hogy a hátad mögött megpróbálnak kijátszani, és ettől az agyadra mennek. Ne üss meg velük olyan hangot, amelyet te is megbánhatsz.

Karmikus kötelességed: Jótékonykodni. És nem csak anyagiakban, hanem lélekben is, hiszen vannak olyan emberek, akiknek csak egy kis lelki melegségre van szükségük, és akik nem vágynak másra, mint jó szóra, egy simogatásra. Most jótékonykodhatsz, és megbocsáthatsz magadnak is, ha szembe tudsz nézni azzal a hibával, amit korábban követtél el.

 

Vízöntő:

Karmikus feladatod: Házas- vagy élettársaddal szemben olyan szeretetet érzel, amelyet talán eddig még soha. Ellágyulsz, és átérzed a problémáját, amely a te problémád is. A kapcsolat még szorosabbá válik közöttetek, ha ezt a szeretetet szóban is ki tudod fejezni. El tudod mondani, hogy mit érzel, és át tudod adni azt az energiát, amely őt erősebbé teheti.

Karmikus kapcsolatod: Azzal a személlyel van, akivel nagyon jó barátságban voltatok, és akivel anyagilag is össze voltatok, vagy talán még vagytok is kötve. Ezzel a személlyel szemben le kell zárnod a múltat, és nem folytathatod vele a jövőt, mert ő nincs jó hatással rád. Ints neki búcsút.

Karmikus kötelességed: Ha szükséges, akkor alá kell vetned magad mindenféle vizsgálatnak, hiszen ez a te érdeked is. Ne félj, hanem tedd meg, amire szükség van. Egy szerelmi kapcsolatnak nincs értelme, kötelességed ezt a kapcsolatot lezárni, még akkor is ha hízeleg a hiúságodnak, hogy ő van.

 

Halak:

Karmikus feladatod: A munkahelyeden a felettesednek a segítségére lenni, aki nem áll a helyzet magaslatán, vagy olyan problémái adódnak, amely miatt kellemetlen helyzetbe kerül. Próbálj neki burkoltan tanácsot adni, hogy mit kellene tennie, mert nem biztos, hogy ő most képes józanul gondolkodni és tisztán látni.

Karmikus kapcsolatod: A házas- vagy élettársaddal van, akivel egyre nehezebben bírsz. Olyan hisztis, hogy az elképesztő, és te unod az egészet. Unod azt is, hogy anyagi problémáitok vannak, és neked kell mindent a hátadon cipelned. Egy kicsit szeretnél könnyebben élni, de miatta, illetve a vele szembeni kötelezettségeid miatt nem lehet.

Karmikus kötelességed: A pénzedre jobban vigyázni, mert előfordulhat, hogy meglopnak. Ügyelj arra, hogy ne tegyél semmi olyat, amivel mást megkárosíthatsz, mert ebből még nagy problémák adódnak. Egy üzlet, bármilyen tutinak tűnik, ne menj bele, mert szabálytalan és te fogod húzni a rövidebbet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top