Horoszkóp

Karmahoroszkóp – december 12-19.

Ez a hét már sokkal könnyebb lesz, mint az előző kettő volt. Ugyan a Szaturnusznak még vannak nehéz, tanító fényszögei, de a Nap és a Mars már kellemes fényszögekkel kapcsolódik a Neptunuszhoz, amitől felszabadultabbak és lazábbak leszünk.

Kos:

KosKarmikus kötelességed: Munkahelyeden fokozódik a feszültség. Nehezen viseled el mások hanyagságát és felületességét, mikor te minden feladatot tökéletesen megoldasz. Az elismerést persze, mint általában, most is más kapja. Vonulj vissza, és hevesség helyett válaszd a türelemjátékot. Meglátod, az idő neked dolgozik, és spirtuálisan úgy fejlődhetsz a leggyorsabban, ha nem mész fejjel a falnak.

Karmikus kapcsolat: Pároddal végre tiszta vizet kell önteni a pohárba, és ki kell állnod magadért. Ne nyeld le a békát, mert az egészségedre mehet. Mondd el neki belső érzéseidet, aggodalmaidat, mert ő nem is sejti, hogy valami problémád van.

Karmikus feladatod: Egy barátod segítségedre számít. Nehezedre esik, mert az elmúlt időben többször is csalódtál benne. Próbálj meg felülkerekedni, hisz még kedveled, és számodra nem jelent nagy áldozatot és pluszenergiát, hogy felkarold és lelkileg támogasd. Azért erődet jól oszd be, mert a későbbiekben ez a barát még újból megtalál, és szüksége lesz rád.

 

Bika:

BikaKarmikus kötelességed: Nagy hibát követtél el munkahelyeden, melyet még nagyobb hibával próbáltál orvosolni. A megoldás a felelősségvállalás, amit általában szeretsz másra hárítani, de ez most nem fog menni. Nem kényszeríthetsz embereket a te meggondolatlanságod miatt több munkára. Neked kell most bizonyítani, vagy különben elbúcsúzhatsz a pozíciódtól.

Karmikus kapcsolatod: Pároddal nem megy minden zökkenőmentesen. Fogadd el, hogy ő még nem szeretne gyermeket, és ez talán azt jelenti, hogy neked is még időre van szükséged. A saját érdekedben tölts vele több időt, gondolkozz el rajta, hogy nem csak egy múló fellángolás a tiétek, hanem örök szerelem, vagy ha mégsem, érdemes-e egyáltalán folytatni ezt a kapcsolatot.

Karmikus feladatod: A héten boldogságot kell vinned az emberek szívébe. Bújj ki a méregzsák stílusodból, légy figyelmes. Ennek köszönhetően számodra észrevétlenül átalakul értékrended, és másként fogod látni és láttatni a világot, baráti körödben is lesznek pozitív változások.

 

Ikrek:

IkrekKarmikus kötelességed: Gyermekeddel szemben van ezen a héten. A gyerekeket nem szabad becsapni. Amit megígértél neki, az kell teljesíteni, mert csalódott lesz, és elveszíted bizalmát. Vegyél ki szabadságot, és foglalkozz vele többet, vidd el oda, ahova szeretne menni, és vedd meg neki, amire vágyik.

Karmikus kapcsolatod: Egy idegen váratlan feltűnése zavarja meg eddigi idilli életed. Ez a kapcsolat ébreszt rá, hogy az igazi egymásra találáshoz szükséges az, hogy lélekben és szellemileg is meglegyen a megfelelő hullámhossz. Illetve, hogy számodra mennyire fontos az erotika, amit az elmúlt hetekben úgy elnyomtál magadban.

Karmikus feladatod: Testvéreddel végre ki kell békülnöd. A régi sérelmeidet hagyd magad mögött és tekints a jövőre. Neked kell megtenni a lépést felé, még akkor is, ha nem te vagy a ludas a megromlott viszonyban. Elsőnek egy együtt kávézás és egy jó beszélgetés is megteszi. Hiába kezelteted nem múló betegségedet, lelki okai vannak, és erre csak ez lehet a megoldás.

Rák:

RákKarmikus kötelességed: Kiderül, hogy egy ismerősöd terhes, és nagyon rosszul van. Te már átestél ilyen helyzeten, és pontosan tudod, hogy mit kell tenni, de ő akkor nem segített, és ezt most szeretnéd megbosszulni. Ne tedd, ez a gyengeség jele. Támogasd tanácsaiddal még akkor is, ha nem érdemli meg, és szíved megtelik örömmel.

Karmikus kapcsolatod: Baleset szemtanúja leszel, amivel nem tudsz mit kezdeni, nem az okozó a hibás, hanem a szenvedő fél. Elfutnál, hogy ne keveredj bele, de semmi nincs véletlenül. Neked maradnod kell, és tanúskodnod az okozó mellett. Talán ez volt az egyetlen módja, hogy megismerkedjetek, és egy új kötelék kialakuljon köztetek.

Karmikus feladatod: Munkahelyeden változás várható, vagy jön egy új kolléga, akiben kellemesen csalódsz, vagy elmegy valaki, akinek köszönhetően kapuk nyílnak meg előtted. Az eseményeknek oka van, időbe nyisd ki a szemed, és lépj a tettek mezejére, kovácsolj magadnak előnyt a kapóra jött helyzetből, és ne utólag gyere rá az igazságra.

 

Oroszlán:

OroszlánKarmikus kötelességed: Sok barátnőd van, és szeretnek, de most szétszórtságodnak köszönhetően elfelejtetd születésnapjukat. Ha mostanában tényleg ilyen sok dolgod akad, vezess inkább naplót, és írj bele mindent. Engeszteld ki őket egy saját készítésű vacsorával és egy fantasztikus tortával. A jó hangulat és a kedves vendégvárás feleteti mulasztásod.

Karmikus kapcsolatod: Évekkel ezelőtt egy jó barátoddal egyik napról a másikra megszakadt a kapcsolatod. Nem érted, miért volt, mostanában sokat gondolsz rá, és közel érzed magadhoz. Szeretnéd felmelegíteni a viszonyt, de ne tedd, mert mostani párodnak fájdalmat okoznál, és különben is, annak a dolognak már rég lejárt az ideje.

Karmikus feladatod: Tolerancia és türelem megtanulása mindenki felé. Nem mindig kell mindennek úgy történnie, ahogy te szeretnéd. Lazíts, és vegyél vissza a tempódból parancsolgatás helyett, mert most senki nem fog veled pörögni. Fogadd el, mert ha nem teszed, nagyon sok energiádba kerül, ami nem térül meg egyhamar.

 

 

Szűz:

SzűzKarmikus kötelességed: Szüleid ebben a nehéz anyagi helyzetben a támogatásodra szorulnak. Te sem állsz fényesen, de kis átcsoportosítással mindenre jut. Mielőtt megveszel valami felesleges cuccot, mindig emlékezz, hogy lehetnek fontosabb dolgok is, amire neked vagy családodnak szüksége van, és ők csak rád számíthatnak.

Karmikus kapcsolatod: Szervezz programokat barátaitokkal, menjetek kirándulni, ebédeljetek együtt, és este menjetek színházba, de társadat is vond bele a programokba és a szervezésbe. A közösen eltöltött idő még közelebb hoz titeket egymáshoz. Ahol sok ember van ott alkalmazkodás szükséges, mert súrlódások elő fordulhatnak, vitás ügyekbe legyetek ti a békebírók.

Karmikus feladatod: Legyőzni szexuális vágyadat egy kollégád iránt, ami csak megbonyolítaná életed. Nehezedre esik, mert régóta titkos álmod. Munkahelyedet is kockáztatnád, ha fény derülne a viszonyra, és mivel nős, egy családot dúlnál fel, aminek nagy ára lenne. Erős vagy és érzelmeid helyett az eszed után menj.

Mérleg:

MérlegKarmikus kötelességed: A házasságtól, a szeretett személlyel való együttéléstől azt várod, hogy kellemes, nyugodt életet biztosítson, de kevésszer gondolkozol el rajta, hogy te mi nyújtasz az ő számára, és miként tudnál párodnak örömet szerezni. Itt az alkalom, és most te ajándékozd meg valami különleges meglepetéssel, hogy viszonozd mérhetetlen szeretetét. A mindennapi együttélésből legalább annyit adj, amennyit kapni szeretnél.

Karmikus kapcsolatod: Elviselhetetlennek érzed gyermeked testnevelő tanárát, mikor rendszeresen a te csöppségedet szekálja, és ok nélkül egzecíroztatja. Általában kitörsz, mint egy vulkán, ha róla van szó, de most megtaláljátok a közös hangot, amin teljesen meglepődsz, és megoldódik ez a probléma is.

Karmikus feladatod: Leküzdeni a káros szenvedélyeidet. A hét legalkalmasabb a dohányzás abba hagyására. Sok konfliktust tudnál elkerülni, ha végre sikerülne, mert ha tovább húzod, egészséged és a család rovására mehet. Továbbá a sors orvosi kivizsgálások megkezdésére irányít.

 

Skorpió:

SkorpióKarmikus kötelességed: Megtanulni a pénzt beosztani. Munkahelyi környezettel rendben lesz minden. Az anyagiak kötik le figyelmed nagy részét. Végre elgondolkozol azon, hogy tényleg jól osztod-e be pénzed. A héten vissza kell követelned kölcsönadott pénzed nagy részét.

Karmikus kapcsolatod: Egy közösségbe jártok, és jól megértitek egymást, csak még a fejedben nem állt össze a kép, hogy miért van. Hát persze, ti már találkoztatok előző életetekben, és van elintézetlen dolgotok a szerelem terepén, és most újra esélyt kaptok, hogy egymásra találjatok.

Karmikus feladatod: Munkahelyeden stabil a helyzeted, jelenleg belevághatsz új vállalkozásba, és minden adott ahhoz, hogy jól alakuljon a dolog, amivel támogatni tudsz karitatív szervezeteket. Beteg barátod ápolása is rád marad a héten, de tartozol neki, mert ő is megtette mikor neked volt szükséged rá. Teremtsd meg a fény és sötétség egyensúlyát, ez a feladat nem idegen számodra, hogyha sikerül, óriási terheket raksz le.

Nyilas:

NyilasKarmikus kötelességed: Ha észrevesszük, hogy társunk hamar indulatos lesz, kis dolgokon is megbántódik, gondoljunk arra, hogy valószínűleg adott helyzetben nem érzi magát elég jónak. Elégtelen önbizalma miatt gyakran már előre vesztesnek érzi magát. Ilyen esetben hasznos követni a gyermekkori mondást, hogy „okos enged, szamár szenved”, hisz a közös cél a mielőbbi fegyverszünet, és most a sors neked kínálta fel a lehetőséget, hogy ezt véghezvidd.

Karmikus kapcsolatod: Anyagi sikereid lesznek a héten, ebből adódóan megjelenik néhány, úgymond távoli barát, akik akár az ellenséged is lehetne. Jó, ha felkészülsz rá, hogy mindenki a te pénzedet akarja, és mikor nemet mondasz, mindannyian másként reagálnak, és különböző területen próbálnak gyengíteni.

Karmikus feladatod: Autódat végre elvinni egy nagyszervizre, amire eddig nem volt időd és már nagyon sürgetővé válik. A kert körüli házimunkákat elvégezni, mert már a szomszédok megszólnak, hogy hozzájuk is átfolyik a lomod.

 

Bak:

BakKarmikus kötelességed: A nőiességed hangsúlyozása. Használd ki minden eszközödet és sugározd a világ felé, hogy a nők miért is vannak e világon. De teljes őszinteséggel, mert ez mostanában nem volt jellemző rád. Használd ki a lehetőségeket, és nyílj meg, mert ezt a terhet előző életedből cipeled, és most törleszthetsz egy keveset.

Karmikus kapcsolatod: Érzed, hogy fáj a vállad? Hát igen, ismét találkozol egy olyan személlyel, akinek a múltban sokat ártottál. Ugyanazokat a hibákat követed el újra a jelenben, és észre sem veszed. A testi fájdalom jelentkezése nem vicc, azonnal jóvá kell tenned, mert míg nem zárod le ezt a kapcsolatot békében, nem fog enyhülni gyötrelmed.

Karmikus feladatod: A jó tettért cserébe ne várj jót, mert visszaélnek segítő szándékoddal, és megpróbálnak kihasználni. Jó néhány kellemetlenségtől szabadulhatsz meg, ha ismerőseidnek anyagi, családi gondjait most meg sem hallgatod, és csak a saját bajaidra koncentrálsz.

 

Vízöntő:

VízöntőKarmikus kötelességed: A szeretet egyértelmű kifejezése, mikor a másikért önzetlenül teszünk dolgokat. Lehet passzívan is a kedvében járni, ha lemondunk valamiről, vagy nem teszünk meg dolgokat, ami őt zavarná. Ezt gyakorolhatod ezen a héten, mert vannak nehézségeid, és még meg kell tanulnod, hogy a nagyobb szeretet nagyobb áldozatokra is képes.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan kollégáddal lesz, akivel eddig keveset beszéltetek, de egy közös ügy most összehoz titeket, és szövetségesek lesztek. Kerüljétek el a hazug, irigy haszonlesőket, és csak a kitűzött célotok felé meneteljetek, mert sokan ártani szeretnének nektek, és alaptalan pletykákkal meghiúsítani terveteket.

Karmikus feladatod: A környezeted óvni, védeni, az örök élet elkötelezettjeként. Szemtanúja leszel egy nagy szemetelésnek, ami pont a te környékeden történik. Tégy meg minden lépést azért, hogy elkapják a bűnözőket, és máskor ne tehessék, ezzel igazságérzeted még inkább megnő, és előző életed terhein tudsz csökkenteni.

 

Halak:

HalakKarmikus kötelességed: Ezen a héten egy régi nagy kötelességednek tehetsz eleget, a szülőtől való elválás. Az élet nagy ajándéka az önzetlenül szerető szülő. Néha persze vannak kritikus időszakok és segít, ha szüleiddel letudsz ülni megbeszélni a problémákat, eltudod mondani, hogy mi fáj, és te is megtudod hallgatni a számukra nehéz múlt emlékeit. Nem könnyű, de az érzelmi leválás az önálló utadra térést segíti.

Karmikus kapcsolatod: Főnököd igazságtalanul lecsesz, amit te emelt fővel elviselsz ugyan, de mély sebeket ejt benned. Tisztázd magadban, hogy mit ér meg neked ez a munka, és hogy mit tanulhatsz még ezen a helyen. Ha úgy érzed, lassan itt az ideje a végső elszámolásnak és a továbblépésnek egy jobb felé.

Karmikus feladatod: Garázsodban óriási rendetlenség van. Egyedül te tudod átpakolni és rendszerezni azt a rengeteg holmit, amit évek óta gyűjtögettél. Söpörd ki a negatív energiákat, és meglátod, mennyivel könnyedebben tudod venni az életet, mivel megszabadulsz a múlt terheitől is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top