Horoszkóp

Karmahoroszkóp – december 19-25.

Váratlan helyzetekben, nagy meglepetésekben bővelkedik ez a hét, amelyek miatt megtelik szíved-lelked szeretettel, harmóniával, és talán még a csodákban is hinni fogsz.

Kos:

Karmikus feladatod: Ezen a héten állj a sarkadra és védd meg érdekeidet, mert egy irigyed mindenáron rossz híredet kelti. A szó nem segít a helyzeten, tettekkel tudod bebizonyítani ártatlanságodat. Valamennyi tettünk, sőt gondolatunk halhatatlan, és kitörölhetetlen.

Karmikus kapcsolatod: Háziállatot kell vásárolnod, ha még eddig nem tetted meg, vagy ha már van, nagyobb figyelmet kell neki szentelned. Az életben megmutatja neked, hogy mi a fontos és mi nem. Ha eddig ódzkodtál is, meglátod sokkal könnyedébben fog menni, mint gondoltad, és rájössz, hogy milyen az önzetlen szeretet, amelyet képes adni egy hűséges házi kedvenc.

Karmikus kötelességed: Felkérnek, hogy tarts egy előadást, olyan témába, ami neked igazán fekszik, de még is minden porcikád tiltakozik ellene. Már többször elutasítottad őket. Itt az ideje, hogy leküzd gátlásaidat, és ezt a nehéz karmikus terhet végre le tedd. Ez egy olyan próbatétel, amin ha átlépsz hatalmas lelki és szellemi fejlődésen mész keresztül.

 

Bika:

Karmikus feladatod: Munkahelyeden vagy iskolába gikszerek lehetnek, amit neked kell megoldanod. A héten még kapsz egy kis nehezítést egy ellenszenves személy érkezésével. Talán kicsit elfáradsz, és feladnád, de ne bánd, bízz abban, hogy minden történésnek oka van, illetve értelme, és meglátod, a végén minden elrendeződik.

Karmikus kapcsolatod: Pároddal jól megleszel a héten. Igényli a figyelmet, romantikát és szerelmet. Lepd meg egy kényeztető hétvégével, és garantáltan a tenyeredből fog enni. Amúgy is a múltban nem cirógattad eleget. Igaz? Ő pedig odaadó, szerető társad.

Karmikus kötelességed: Lételemed a küzdés. Nem szükséges leszoknod róla, csak változtass kicsit rajta, és tedd játékosabbá. Viccekkel könnyebben rávezetheted családodat akaratodra. Amúgy meg kell tanulnod elfogadni mások rossz tulajdonságait, mert sokszor ami zavar másokban, az benned is benned van, csak nem veszel tudomást róla.

 

Ikrek:

Karmikus feladatod: Sorsodat csak akaratod hozhatja mozgásba. A karma törvénye azt követeli tőled, hogy sorsodért viselj teljes felelőséget, ezt ne feled el mielőtt cselekedsz. Megpróbálod hibáidat másra hárítani, ráadásul egy olyan személyre, aki mindent megtesz érted. Ismerd el tévedésedet, és ismét egyensúlyba kerülsz.

Karmikus kapcsolatod: Gyermekeddel kapcsolatos a héten. Túlságosan félted és óvód mindentől, ami rossz hatással van rá. El kell végre engedned, mert ha így folytatod tovább, komoly lelki sérüléseket okozol neki, és mikor te szeretnéd, hogy önállóvá váljon már nem fog sikerülni.

Karmikus kötelességed: Amikor felkelsz reggel, te döntöd el, hogy milyen napod legyen, bár meghatározzák hogy, az előző napok hogyan teltek. Neked mostanában sok szomorúság jutott, külső hatások miatt, amiken túl kell tenned magadat, és egy pozitív ébredéssel a derűs oldalra léphetsz át, hogy hogyan és hogy mikor az már saját tudati fejletségeden múlik.

 

Rák:

Karmikus feladatod: Hivatalos papírok kitöltésére, adóbevallásra, járulékok kifizetésére figyelj oda, tartsd be a határidőket. Ha nem vagy biztos a dolgodban inkább kérj segítséget szakembertől, mert nem szégyen. A szerződéseknél az apró betűs rész is alaposan böngészd át, mert anyagilag rosszul járhatsz, ha felületes vagy.

Karmikus kapcsolatod: Egy szerelmi háromszög harmadik fele vagy, és szembesülnöd kell a héten az ellenfeleddel, aki külsőre gyengébbnek tűnik nálad, és úgy érzed egy szempillantás alatt, eltiporhatod. De ne felejtsd el a karma törvényét, ami az követeli az embertől, hogy teteiért viselje a teljes felelősséget. Gondold végig, hogy neked ez a kapcsolat mit jelent és e szerint cselekedj.

Karmikus kötelességed: Túlsúly fenyeget. Keress fel egy közeli edzőtermet, majd készíts heti órarendet. Egészséged érdekében kötelességed változtatni eddigi életeden. Nem minden a munka, és a barátok foglalkozz magaddal, hogy közérzeted ismét a topon legyen.

 

Oroszlán:

Karmikus feladatod: Tűrsz régóta már, de a héten betelik a pohár és eleged lesz munkahelyedből, és az ott zajló kicsinyes játszmákból. Gondolkozz, rajta hogy mi lenne a helyes most kitörni, mint a vulkán, vagy csendben meghúzódni és várni a megfelelő pillanatot, mikor kihasználhatod az erőfölényedet. A döntés a te feladatod a lehetőséged megvan minden esetre.

Karmikus kapcsolatod: A családod számos problémája foglalkoztat. Szüleid anyagi és egzisztenciális gondokkal küzdenek. Itt az idő, hogy most te legyél önzetlen feléjük és viszonozd azt a sok mindent, amit kaptál tőlük. Ha segíteni nem is tudsz jelenléted biztonságot ad nekik.

Karmikus kötelességed: Teljesen elhanyagolod szellemi fejlődésedet, nem olvasol, és nem jársz színházba, a kulturális programok száma a nullával egyenlő. Most más került előtérbe, de ne térj le utadról, mert később megbánod, és az idő kereke nem visszafordítható. Szervezz barátaiddal közös programot, ami ismét felkelti érdeklődésedet ez irányba.

 

Szűz:

Karmikus feladatod: Elfogadni egy olyan személy segítségét, akit szívből gyűlölsz. Le kell küzdened aggályaidat vele szemben, mert Ő az egyetlen, aki céljaid elérésében támogatni tud. Tedd mérlegre a lehetőségeket, és látni fogod, hogy ez nem a legkönnyebb út lesz, de a leggyorsabb és legcélravezetőbb.

Karmikus kapcsolatod: Egy régi baráti kapcsolatod megromlóba van, és a héten tetőzik. Világos, hogy felháborít, ha leleplezed ravaszságát, és hazugságait, de lehet, hogy éppen a te tökéletességed váltja ki nála ezt a kis stílű viselkedést. Segíts rajta és vezesd be titkaidba, ha érzi bizalmadat garantáltan ő is másként fog viselkedni.

Karmikus kötelességed: Ház felújításodat befejezni, szobádat átrendezni, hogy könnyedebbnek érezd a hétköznapjaidat. Nehéz teherként húzta válladat a félkész házad, most anyagi lehetőségeid is szerencsésen alakulnak, de csak akkor, ha erre a feladatra összpontosítasz mindent, ami tőled telik.

 

Mérleg:

Karmikus feladatod: Egy másik életben az emberek itták a szavaidat. Most viszont mindenki csak egy összevissza beszélő embernek tart. Talán pont te vagy az oka, mert megígérsz mindent, de csak ritkán tartod be a szavad. Szenvedsz, de ha felismered hibád és teszel ellene, megfontoltabban beszélsz és cselekszel a héten több ismerősödnek, is visszanyerheted bizalmát.

Karmikus kapcsolatod: Ha mostanában nem vagy túl jóba kollégáiddal próbálj meg a feladataidra koncentrálni, de azért ne hanyagold el őket sem, érezzék a törődést, különben még jobban elmérgesedik a viszonyotok, amin később nehéz lesz változtatni. Most vegyél erőt magadon, ne foglalkozz az irigyeiddel, élj a maximumon, de öntelten.

Karmikus kötelességed: Szép felfedezéseket tehetsz a szerelem világába, régi, vagy új partneredben megtalálod a számodra oly nagyra tartott tulajdonságokat, amiért a kezdetekben bele szerettél, de le kell szoknod a féltékenységről, mert mindennek a megrontója lehet.

Skorpió:

Karmikus feladatod: Hiányoznak a régi barátok, ez rányomja hangulatát hétköznapjaidra. Sajnos sokaknak már a nevét, nem hogy a telefonszámát sem tudod. Vesd bele magad a kutatómunkába, nyomozd ki a mindazok elérhetőségét, akik valaha fontosak voltak számodra. Ez a múlt idézés segít helyretenni benned számos kételyt és bizonytalanságot.

Karmikus kapcsolatod: Az energiáidat most a szexualitásban éled ki. Egy másik életben erővel, kitartással váltottad valóra álmaidat. Egy idegennel kerülsz intim kapcsolatban, ami felkorbácsolja érzelem világodat, de ne feledd, a család nyújt támaszt számodra, és ezt a fel lángolást tartsd titokba.

Karmikus kötelességed: Merj kérni, és önmagad lenni, ne ijedj meg, ha nem kapsz azonnal választ, van akiknek idő kell hogy belássák, hogy mi a jó döntés. A fizetésemelés rád fér, mert rengeteg energiát fektetsz be munkádba, és még az is lehet, hogy előreléptetés várható, ha sikeresen veszed ezeket, a kommunikációs akadályokat.

 

Nyilas:

Karmikus feladatod: Ingatlan ügyeidre nagyon oda kell figyelni, mert most bevonzhatod a csalókat. Ha eladáson vagy vételen töröd a fejed, halaszd el későbbre, amennyiben nem tudod, tegyél meg minden óvintézkedést, hogy ne essél a csalók áldozatául. Kérj segítséged nálad szakavatottabb emberektől, ez nem a gyengeség jele csak valahára te is elfogadod, ha valaki jobban ért valamihez, mint te.

Karmikus kapcsolatod: Volt pároddal van, akivel a mai napig ölitek egymást, ha találkoztok. Ássátok el a csatabárdot, még akkor is, ha nehezedre esik. Ő a múlt árnyéka és legkönnyebben békével szabadulhatsz meg tőle.

Karmikus kötelességed: Mindaddig, míg nem leszel megbízható szakmailag, főnököd árnyékába fogsz loholni. Viszont ha azt sugárzod, hogy lehet rád számítani, és hogy mindent megteszel munkád minél tökéletesebb elvégzése érdekében. Elnyered jutalmadat, új és érdekes megbízást kaphatsz, ami inspirálni fog az élet minden területén.

 

Bak:

Karmikus feladatod: Elfogadni önmagadat olyannak, amilyen vagy. Nem biztos, hogy a külsőd megváltoztatásával tudsz segíteni lelki problémáidon. Más tökéletesnek fog tartani, ha te is elhiszed, és attól hogy magabiztos vagy, mindenkit le tudsz venni a lábáról.

Karmikus kapcsolatod: Házastársaddal van, akitől már régen meg kellett volna szabadulnod, mert ez is problémáid gyökereit alkotja. Szedd össze magad, és a régi sérelmeket tegyétek félre, vess számba mindent, mit teszel bele ebbe a kapcsolatba, és mit profitálsz belőle. A döntés könnyű lesz, ha nem most teszed a sors újra fel fogja kínálni az alkalmat a változtatásra.

Karmikus kötelességed: Művészeti munkával kapcsolatos lehetőséged adódik. Ha nem ténykedtél még ezen a területen, talán éppen itt az ideje. Mindenképpen sokat kell dolgozni a sikerért, de kedved van hozzá, és végre erőfeszítéseidnek meglesz az eredménye. Várhatóan az erkölcsi elismerés mellett nagyobb összegek fognak a bankszámládra befolyni.

Vízöntő:

Karmikus feladatod: Ne arra figyelj, ami rosszul esik, inkább a pozitívumokra koncentrálj. Vedd észre a természet apró szépségeit, és most ne az emberekbe keresd a megértő társat, hanem saját fordulj önmagadban és érezd saját belső hangodat, ami irányítani fog a jövőben.

Karmikus kapcsolatod: A szerelembe bárkit meg kaphatsz, akit szeretnél. Bátran kockáztathatsz, mert most a szerencse melléd áll, jó hangulatodat csak egy irigyed rontja meg. Vigyázni kell vele, mert mindenre képes. Évek óta arra vár, hogy valami hibát elkövess. Legyél őszinte a kapcsolatodban, és akkor nem hagysz támadási felületet neki.

Karmikus kötelességed: Egy váratlan telefon fellelkesít, és magányod tudatára is rá ébreszt. Most munkádnak élsz és elhanyagolod a családod, akik oly sokáig az elsők voltak számodra. Kötelességed munkahelyeden szakmai jó híredet megvédeni, és tovább erősíteni. De nincs mit halogatni ez a hét alkalmas leülni pároddal és megtárgyalni, hogy meddig kell szembesülniük hiányoddal.

 

Halak:

Karmikus feladatod: Mindig is vonzott, hogy más országba élj. Munkád rövid időre külföldre szólít. Eleinte kissé magányosnak érzed magadat, családod hiánya teljesen kikészít, de le kell küzdened. Anyagi javaid gyarapodni fognak, amire szükségetek van, és ez a rövid időszak gyorsan elrepül.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz, akinek sokat ártottál a múltban. Most jóváteheted, mert védelmedre szorul. Készülj fel arra, hogy változást fog hozni életedbe, olyan pozitív energiák fognak felszabadulni benned, amiről csak álmodozni szoktál, és ezeket okosan tudod befektetni. Továbbá ennek köszönhetően állandó belső feszültséged is enyhül.

Karmikus kötelességed: Gyermekedet megtanítani az élet dolgaira. Ki más tehetné ezt meg, mint te. Persze ez a hét kevés lenne, ezért lépésről lépésre haladj. Itt az idő a startra. A közös kikapcsolódás segít megérteni a saját gyermekkorodban jelentkező szeretethiányt, ami végig kísér, és ami most csak nehezen pótolható.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top