Horoszkóp

Mantrák 2009-re

A mantra varázsszó, varázsige, mellyel imáink és szent énekeink formájában kapcsolódhatunk az égi szférákhoz. Minden nép hagyományaiban, minden vallás rendjében megtalálhatók. Az ünnepek és a szertartások fontos elemei.

Általuk az ember rezgésszintje felemelkedik, szíve kinyílik, és a teremtés állapotába kerülhet. A mantrák, magyarul mondókák, avagy fohászok segítségével mágikus hangskálát használunk, amely old és köt. Ezen keresztül az egész formavilág nem más, mint a „legyen” és a „ne legyen!” két mantrája. Hiszen gyökere az Igében, a logoszban van.

 

A 2009-es év több szempontból is különlegesnek ígérkezik. Mindenki megtapasztalhatja, hogy minden gondolata, érzése és meggyőződése milyen gyorsan képes manifesztálódni, vagyis most szó szerint öngól a pesszimizmus. A legjobb „befektetés” a derűlátás, azaz az optimizmus.

2009-ben arra kell vigyáznunk, hogy ne csak a gondolataink, hanem a szándékaink és az eszközeink is tiszták legyenek! Oda kell figyelnünk, hogy mi jár a fejünkben, és miről beszélünk, hiszen a kimondott szónak ereje van. Ezt már régóta tudjuk, és talán tapasztaljuk is. Bármi, amit kimondunk, felerősíti a bennünk lévő érzéseket, érzeteket, pozitív és negatív értelemben egyaránt! Ezért, ha mindenkinek panaszkodunk, akkor „beleragasztjuk” magunkat a nehéz helyzetbe. De ha például a vágyainkról és terveinkről mesélünk, akkor szó szerint emeljük a rezgésünket, így az energiaszintünket is. Tehát az, aki boldog új évet szeretne, csak pozitívan gondolkodjon és beszéljen!

 

Ennek szellemében nézzük meg, melyik jegynek milyen újévi mantra való, milyen „mondókát” érdemes mondogatnia ahhoz, hogy az új év valóban boldog és sikeres legyen.

 

KOS (március 21. – április 20.):

KosHiszem és akarom, hogy életem minden témája sikeresen és szerencsésen alakuljon 2009-ben. Elégedettség és hála jár át, ha számba veszem mindazt az eredményt, amit fel tudok mutatni. Emlékeztetem magam arra, hogy a rugalmasság és az optimizmus a legfontosabb erények a 2009-es évben. Ezért bármit, ami váratlanul ér, jelnek fogok fel. Ami „vizsgáztat”, hogy tudok-e, hajlandó vagyok-e alkalmazkodni, és elfogadni, hogy az irányítás olykor nem az én kezemben van. Tisztában vagyok vele, hogy alakulhatnak a dolgaim jobban is, mint ahogy elképzelem. Szerencsés vagyok, mert megteszem a tőlem telhetőt, és a többit rá merem bízni az égiekre. Ezáltal a nehézségek átváltoznak feladatokká, a problémák pedig kihívásokká. Ezek lelkesítenek, és folyamatosan megújuló energiát generálnak bennem. Így 2009 az egyik legsikeresebb évem lesz.

 

BIKA (április 21. – május 20.):

Bika2009 életem egyik legjobb éve lesz. Hála és boldogság jár át, mert gazdag vagyok: érzelmileg, szellemileg és anyagilag is. Tudom, hogy azok a feladatok, amelyek rám várnak, mind sikeresen végződnek, mivel feladataim és céljaim összhangban vannak. Hiszem, hogy minden a legjobban alakul életem összes területén, hiszen erős, egészséges és kellően kitartó vagyok. Bármire legyen szükségem, mindig megkapom a megfelelő helyen és időben. A körülöttem élő emberek segítenek nekem, és én is segítem őket. Erőt ad nekem a tudat, hogy számíthatok rájuk, és ők is számíthatnak rám. Biztonságban érzem magam, mert tudom, hogy az univerzum szeretett gyermeke vagyok. Minden változást örömmel fogadok. Felismerem, hogy ezek mind az én fejlődésemet szolgálják. Ezáltal a harmónia és az elégedettség egyre nő a szívemben és a tudatomban is.

 

IKREK (május 21. – június 21.):

IkrekKönnyedség, derű és optimizmus jellemez egész 2009-ben. Tudom, hogy életem több területén is lehetnek váratlan fordulatok. Ezeket örömmel fogadom, mert tudom, hogy általuk minőségi javulás kezdődik. Továbbra is szívesen beszélgetek embertársaimmal. Meghallgatom és segítem őket, ha igénylik. Az emberek támogatnak és elismernek. Sok ötletet adok és kapok. Tisztában vagyok vele, hogy fontos megőriznem a humoromat, mert sokan merítenek reményt abból. Egyre erősebb a meggyőződésem, hogy életem minden területén sikeres lehetek. Elég, ha megteszem a tőlem telhetőt. A többit megoldják az égiek. Ennek tudata is hozzásegít engem ahhoz, hogy napról napra elégedettebb legyek. Testben és lélekben egyre vidámabb és energikusabb vagyok. Ennek is köszönhetően 2009 életem egyik legsikeresebb éve lesz!

RÁK (június 22. – július 22.):

RákTudom, hogy 2009-ben életem több területén is lehetnek változások. Örömmel várom ezeket, mert érzem, hogy kész vagyok és hajlandó vagyok változtatni és alkalmazkodni. Hiszem, hogy csak jó dolgok várnak rám. Egészségem, életerőm mindig megfelelő lesz. Köszönhetem ezt annak is, hogy optimistán és rugalmasan állok hozzá mindenhez. Ezáltal a gondok feladatokká, a nehézségek kihívásokká alakulnak át. Szerencsés vagyok, mert sok erőt kapok a szeretteimtől. Adok és kapok: segítséget, együttérzést és szeretetet. Ez a szeretet napról napra nő bennem. Kitölti a szívemet, a testemet, a tudatomat, egész lényemet. Akkor érzem jól magam, ha szerethetek. Tudom, hogy mindaz, amit kisugárzok magamból, megsokszorozva tér vissza hozzám. Mindennap hálát adok az egészségemért, a családomért, és mindazért, amivel megajándékoz az élet. Így 2009 életem egyik legjobb éve lesz!

 

OROSZLÁN (július 23. – augusztus 22.):

Oroszlán2009 életem egyik legsikeresebb éve lesz. Érzem, hogy mozgalmas és izgalmas év elé nézek. Fel vagyok készülve a változásokra. Várom és örömmel fogadom ezeket, mert tudom, hogy életem több területén megértem, sőt kész vagyok a változásra. Mindez minőségi javulást és méltóbb helyzeteket teremt. Büszke vagyok a sikereimre, és arra, hogy ezt megoszthatom másokkal. Szívesen adok. Számíthatnak rám az emberek. Örömmel tapasztalom, hogy egyre több embernek tudok segíteni. Szükség van rám. Ettől hasznosnak és egyre erősebbnek, elégedettebbnek érzem magam. Tartózkodom a túlzásoktól minden szempontból. Vigyázok magamra, mert sok embernek mutatok példát és adok reményt. A helyes mérték megtalálásával egészségem és életerőm mindig a legideálisabb lesz. Így közérzetem és hangulatom egész évben derűs és optimista lesz.

 

 

SZŰZ (augusztus 23. – szeptember 22.):

Szűz2009-ben a nehézségek ellenére elégedettség és jogos bizakodás jellemez. Köszönhető ez annak is, hogy rugalmasan tudok alkalmazkodni a változásokhoz, meg tudom őrizni az optimizmusomat, és kreatív ötletekkel segítem magamat, illetve a körülöttem lévőket is. Élvezem a kihívásokat és a váratlan helyzeteket. Mindig azt teszem, ami a legjobb. Örömmel fogadom a változásokat, mert tudom, hogy kész vagyok az új befogadására. Ezzel a hozzáállással példát is mutatok másoknak. Ezáltal hasznosnak és fontosnak érzem magam. Segítek, és segítenek nekem, ha szükséges. Büszkeség, elégedettség és hála tölti el a testemet, a lelkemet és a tudatomat. Látom, hogy életem minden területén sikeres vagyok. Mivel minden feladatomat szépen sorban képes vagyok elvégezni. Egészség és életerő jellemez egész 2009-ben.

 

MÉRLEG (szeptember 23. – október 22.):

Mérleg2009-ben érzem és hiszem, hogy beérnek a dolgaim. Továbbra is teszem a dolgom, szem előtt tartom a céljaimat, és tudom, hogy eljön az én időm. Szerencsés vagyok, mert sokan vannak a barátaim és a szeretteim. Rengeteg támogatást, illetve bátorítást kapok tőlük. És én is megadok mindent, amire szükségük van. A körülöttem lévő emberek mindig számíthatnak rám. Meggyőződésem, hogy mindaz a segítség, amit adok, megsokszorozva tér vissza hozzám. Béke, harmónia és szeretet tölti meg a szívemet és a tudatomat. Hálás vagyok, mert szeretek és szeretnek. Ez a szeretet felerősödik bennem. Ezáltal harmóniába kerülök önmagammal és a környezetemmel. Így a változásokat, illetve a váratlan helyzeteket is kedvezően fogadom. Képes vagyok megőrizni az egyensúlyomat és sikerre vinni minden ügyemet 2009-ben.

 

SKORPIÓ (október 23. – november 21.):

Skorpió2009-ben várom, sőt bevonzom a változást életem több területén is. Élvezem, hogy mozgalmasan és izgalmasan telnek a napjaim, heteim, hónapjaim. Tudom, hogy ezek szükségesek ahhoz, hogy minőségi javulás induljon el. Gondjaim szűnnek, problémáim eltűnnek. Helyüket feladatok és kihívások veszik át. Hiszem, hogy a gyökeres változások felvállalásával méltóbb helyzetbe kerülök. Emlékeztetem magam, hogy az idő nekem dolgozik. Így nincs miért aggódnom. Képes vagyok megőrizni a nyugalmamat és egyensúlyomat. Ezáltal sikerül minden célomat elérnem, minden tervemet megvalósítanom. Elégedett és hálás vagyok mindezért. Napról napra erősebben érzékelem, hogy vigyáznak rám és mindenben segítenek az égiek. Hála és szeretet tölti meg a szívemet, a testemet és a tudatomat. Tudom, hogy 2009 életem egyik legjobb éve lesz.

 

NYILAS (november 22. – december 21.):

Nyilas2009-ben végre sikerül türelmesen ki-, illetve megvárnom, hogy beérjenek számomra a gyümölcsök. Tudom, hogy csak az érett gyümölcs édes. Ezért naponta emlékeztetem magamat arra, hogy az idő nekem dolgozik, ha engedem. Szeretem magamat, ezért mindig a jelenben élek. Tudom, hogy terveim és céljaim megvalósításáért csak az „itt és most”-ban tehetek. Minden perc szépségét és hasznát felismerem. Hiszem, hogy mindennek eljön a maga ideje. Ennek tudatában jövőmet fényesnek és sikeresnek látom. Mindez hozzásegít ahhoz, hogy egyre kiegyensúlyozottabb és elégedettebb legyek. Ezáltal képes vagyok segíteni a környezetemben élőknek. Számíthatnak rám, és én is számíthatok rájuk. Ez a kölcsönös támogatás, barátság és szövetség erőt és bizakodást ad mindenkinek. Így a 2009-es év valóban boldog, sikeres és harmonikus lehet.

 

BAK (december 22. – január 20.):

Bak2009-ben minden változást örömmel fogadok. Tudom, hogy eljött az ideje a gyökeres megújulásnak. Ez életem bármely területét érintheti. Emiatt szerencsésnek tartom magam, mert tudom, hogy ezzel minőségi javulás indul el. Minden szempontból méltóbb helyzetbe kerülök, és így több elismerésben lesz részem. Segítek magamon, és az égiek is megsegítenek. Sikeresnek és elégedettnek érzem magam, mert tudok és hajlandó vagyok alkalmazkodni a változó helyzetekhez. Felismerem a jeleket, és képes vagyok élni az adódó lehetőségekkel. Napról napra egyre könnyebb elfogadnom, hogy vannak dolgok, amik még érnek. Ez hozzásegít ahhoz, hogy harmóniába kerüljek önmagammal és a többi emberrel. Szívesen és könnyen segítek bárkinek. 2009-ben hála tölt el, és kinyílik a szívem, egyre több szeretetet adok és kapok. Így ez az év lehet életem egyik legjobb éve.

 

VÍZÖNTŐ (január 21. – február 19.):

Vízöntő2009 életem egyik legszerencsésebb éve lesz. Semmi és senki nem ingathatja meg a meggyőződésemet ebben. Ha bármikor elbizonytalanodnék, emlékeztetem magam, hogy az idő nekem dolgozik. Még akkor is, amikor zavaros, ködös helyzetbe kerülök. Hiszen a ködnek az a természete, hogy idővel felszálljon. Ezért nincs miért aggódnom. Azt is biztosan tudom, hogy olykor a sikertelenség hozza a legtöbb tanulságot, sőt ez szükséges lehet ahhoz, hogy fejlődjek. Mindig a kellő pillanatban jön valaki, aki a szemembe meri mondani az igazságot. Érzem, hogy az egyetemes rend működik életem minden területén. Hiszem, hogy amit kisugárzok magamból, megsokszorozva tér vissza hozzám. Ezért békében és harmóniában élek minden emberrel. A szívemben lévő szeretetet egyre jobban meg tudom mutatni. Adok és kapok. Így 2009-ben nagyot léphetek előre a szeretet útján.

 

HALAK (február 20. – március 21.):

Halak2009-ben minden körülmények között könnyedén megőrzöm hitemet és optimizmusomat. Bármilyen változás történik, azt örömmel fogadom, mert tudom, hogy mindez a fejlődésemet szolgálja. Az univerzum szeretett gyermeke vagyok, ezért az életet boldognak és biztonságosnak tudhatom. Segítek magamon, és az égiek is megsegítenek. Például abban, hogy föltaláljam magam, és hogy idejében és talpraesetten tudjak dönteni. Mindent vidáman és könnyedén elintézek. Tudom, hogy nagy érdem, hogy megadatik nekem az élet legszebb, legértékesebb ajándéka: a barátság. Sok barátom van, akiktől támogatást kapok és akiknek támogatást adok. Szerencsés vagyok, hogy számíthatok rájuk, és ők számíthatnak rám. Mindez erőt ad nekem ahhoz, hogy bármilyen váratlan fordulatot sikeresen kezeljek. 2009-ben egész évben egészség, vitalitás és bizakodás jellemez.

 

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top