Horoszkóp

Karmahoroszkóp – január 10-16.

Óriási bolygócsoportosulás jön létre a Bak jegyében, ami arra utal, hogy nemcsak a felettesedre, a munkádra, a munkahelyi kapcsolataidra kell figyelned, hanem a csontjaidra, valamint az adóügyeidre is!

Kos

KosKarmikus kötelességed: Óvni egészségedet. Figyelj oda nagyon, mert a puha hó alatt fagyos jég lakozhat, és ha éberséged lankad, hetekre kivonhat a forgalomból egy nagy esés. Ha már megtörtént a baj, mihamarabb látogass el orvoshoz, és kezeltesd magad a gyors gyógyulás reményében.

Karmikus kapcsolatod: Testvéreddel lesz, akiről eddig mindenki azt gondolta, hogy ő a család esze, de sajnos most kiderült, hogy te sokkal jobban értesz egy halom dologhoz. Ne verd nagydobra, mert szégyelli, inkább segíts neki feldolgozni az új helyzetet. Ne felejtsd, hogy az ember nehéz időkben csak a családjára számíthat.

Karmikus feladatod: Munkádat kicsit lazán venni. Ha már megint úgy érzed, hogy összecsapnak a hullámok a fejed felett, és mindenki téged nyüstöl bent az irodában, ne izgasd magad, most nyugodtan válaszd a könnyebb megoldást. Az is tökéletesnek fog tűnni, és senki nem veszi észre, még a végén elismerésben lesz részed.

 

Bika

BikaKarmikus kötelességed: Főzz egy finom vacsorát családodnak. Hihetetlen szeretettel fogják jutalmazni, mert az ünnepek óta a rengeteg munkád miatt nem nagyon tüsténkedtél a konyhában, és kiéheztetted a bandát néhány finom falatra. A mosogatást hagyd rájuk, szívesen segédkeznek, és neked is jár egy kis kényeztetés.

Karmikus kapcsolatod: A hatalmas baráti köröddel lesz a héten. Akkorára duzzadt, hogy valahonnan mindig hiányzol. Egyrészről ez hízelgő, másrészről nagyon könnyedén megszabadulhatsz tőlük, mert az emberek gyorsan elfelejtik azokat, akik még egy telefonnal sem tisztelik meg őket. Vedd fel a kagylót, és tárcsázz, ha ápolni szeretnéd velük a kapcsolatodat.

Karmikus feladatod: Néha látogass el egy szoláriumba. Egy hatperces barnulás senkinek sem fog ártani, és ebben a rettenetes hidegben egészen a csontodig átmelegít. Bőröd egészséges színben fog pompázni, feltölt fénnyel, és pozitív energiákkal indulhatsz a következő hét felé.

Ikrek

IkrekKarmikus kötelességed: Relaxáció, ami mostanában távol állt tőled. A cikázó gondolataid megnyugvását és testi izmaidnak ellazulását érheted el vele. A körülötted lévő feszültség csökken, így családtagjaiddal ismét megtalálod a hangot, mert a kölcsönös türelem teszi a közös időt kellemessé.

Karmikus kapcsolatod: Barátnőddel lesz, akinek új pasija van, és te is szemet vetettél rá. Gyorsan tisztázni kell kettőtök között, kié legyen a parti, mert barátságotok nem élné túl, ha hazudnátok egymásnak. Az is lehet, hogy ennél a pasinál többet ér a kapcsolatotok, mivel ő benne lenne a kettős játszmában.

Karmikus feladatod: Megbecsülni kollégáidat. Mostanában nagy lóról beszélsz velük, csak a dirigálás megy. Nem sokáig fogják eltűrni, ezért itt az idő, hogy a kedvükben járj. Szervezz egy tízperces munkahelyi összejövetelt, ahol elismerésedről biztosítod őket, lelkesítő beszédet tartasz, amelyben felsorolod és kiemeled az erényeiket.

Rák

RákKarmikus kötelességed: Mindenkit azért szeretni, amilyen. Egyre-másra összehasonlítod a szeretteidet másokkal, amit tudtukra is adsz. És természetesen mindig az ő kárukra. Ne csodálkozz, ha tanácsot kérsz tőlük, és csak azt mondják, kérdezz mást, aki szerinted jobban tudja. A hét alkalmas, hogy rendezd ezt a félreértést, és ismét a bizalmukba férkőzz.

Karmikus kapcsolatod: Unokatestvéreddel és családjával nem javul a viszonyotok. Mind a ketten makacsak vagytok, de te és a párod minősíthetetlenül viselkedtek velük. Már visszafordíthatatlan ez a helyzet. Azért a héten lehetőséged nyílik enyhíteni a viszályon. Tedd meg, mert ezzel legalább a saját lelkedet meg tudod nyugtatni.

Karmikus feladatod: Hosszú távú döntés: maradj szingli, amire egyáltalán nem vágysz, vagy költözz össze a pasiddal. Tudod, hogy az utóbbi sok áldozattal járna, és félsz meghozni a végső elhatározást. Tedd félre félelmeidet, mert azok korlátokat szabnak vágyaidnak. Most csak az számít, hogy neked mi a legjobb.

 

 

Oroszlán

OroszlánKarmikus kötelességed: Egészségesen táplálkozni. Az utóbbi időben már lassan csak szendvicsen élsz, ez nem tesz jót a pocakodnak. Akár menj fel a netre, és keresgélj új recepteket. Próbáld ki a különlegességeket, melyek nemcsak a belsődet táplálják, hanem elkészítésük sikere a lelkednek is jót tesz.

Karmikus kapcsolatod: Édesanyáddal lesz, aki ismét azt érezteti veled, hogy mindenki fontosabb nálad. Egy kis szívességet kérsz tőle, és ő, már sokadszorra, ismét elutasít. Bocsáss meg neki még akkor is, ha nehéz helyzetbe hozott. A te lelki békéd miatt emelkedj felül ezen a számodra fájó történeten, és próbáld kitörölni.

Karmikus feladatod: Munkahelyeden sokat kell felmutatnod, és ez a gazdasági helyzet nincs segítségedre. Hagyj időt, hogy agyad kikapcsoljon és kicsit megpihenjen. Pároddal ne a benti ügyeket vitassátok meg, mert ez most nem visz előbbre, inkább élvezzétek egymást, és a munkával csak az irodában foglalkozz, még ha nehezedre is esik.

 

Szűz

SzűzKarmikus kötelességed: Külföldi utazáson részt venni. Hirtelen jött ötlet a barátaid részéről ez a távoli út, amely először félelemmel tölt el, de vegyél részt rajta, mert olyan dolgokat, tájakat, embereket ismerhetsz meg, amit soha máskor. Sorsfordító élményekben lehet részed, illetve az új impulzusok kreativitásodra is jó hatással lesznek.

Karmikus kapcsolatod: Szerelmeddel lesz. Mostanában hangulata változékony, de érzései feléd mélyek. Ha valamiért megbánt, azt nem direkt teszi, hogy idegesítsen, csak most így jönnek össze a dolgok. Amikor csak tehetitek, használjátok ki a téli friss levegőt, és sétáljatok nagyokat, ezzel kiszellőztethetitek a fejeteket.

Karmikus feladatod: Új társaságba vethet a sors a munkahelyeden vagy a suliban. A feladatod most a beilleszkedés és a néha bogarasnak tűnő természeted elfogadtatása. Sikerrel fogsz járni, mert az emberek szomjaznak szavaidra, és felnéznek rád ezen a héten.

 

Mérleg

MérlegKarmikus kötelességed: Nem beleütni az orrodat más dolgába. Ismerőseid most nem kíváncsiak a tanácsaidra és az állandó okoskodásodra. Kihúzhatod a gyufát náluk, és magadra maradhatsz. Inkább állj melléjük, és hallgasd meg őket, ez is elég lehet. Jó lenne, ha végre a saját portádon tennél rendet, és belátnád, hogy te sem vagy tökéletes.

Karmikus kapcsolatod: Gyermekeddel lesz. Ha támogatásodat kéri, tégy neki eleget, mert mostanában nem valami sokat kedveztél neki. Amennyiben mégsem alakulnak jól az események, tudd, hogy a köztetek tátongó szakadék még nagyobb lesz, amit nem akarsz felismerni, de még – nagyon nehezen –  helyrehozható.

Karmikus feladatod: Munkahelyeden élvezni a sikereidet. Végre a héten beérett az a gyümölcs, amiért annyit dolgoztál és küzdöttél. Nincs más dolgod, mint fogadni az elismeréseket, gratulációkat, és új ötleteken törni a fejedet, amik legalább ilyen eredményesek lesznek. Nemcsak erkölcsi, de anyagi következménye is van teljesítményednek.

Skorpió

SkorpióKarmikus kötelességed: A sors a héten a tenyerén hordoz: olyan munkád lesz, ami anyagilag sokat hoz a konyhára. Ez mindaddig van így, amíg tudsz másoknak segíteni, és a lehetőségeidet megosztani velük. Neked ettől csak több lesz. Ezzel a tulajdonságoddal olyanok szimpátiáját is elnyerheted, akik eddig lebecsültek.

Karmikus kapcsolatod: Egy idegen lép be mostanában visszafogott életedbe. Felkavar, és nehezen tudod magadat átadni érzéseidnek. Ha egyedül vagy, akkor még senkinek nem tett rosszat egy forró kaland, ha párkapcsolatban élsz, vigyázz, mert ha kiderül, mindent felrúghatsz vele, és ez nem biztos, hogy megéri.

Karmikus feladatod: A most dúló leárazáson shoppingolni, és vásárlási lázadnak eleget tenni. Olyan darabokra tehetsz szert, amikről a szezon elején csak álmodoztál. Most az árak is alacsonyak, és a pénztárcád is megengedi ezt a kis luxust. Lepd meg párodat is néhány különleges darabbal, biztos nagy örömet szerzel vele neki.

 

Nyilas

NyilasKarmikus kötelességed: A belső harmóniád megteremtése. Az elmúlt hetekben sokat küzdöttél, hogy munkahelyeden elismerjék teljesítményedet, mindenkinél többet dolgoztál. Honorálják is anyagilag, de téged ez nem boldogít. Legyen elég, és élvezd ki a helyzetet, most végre van időd, lazíts, és foglalkozz kicsit magaddal.

Karmikus kapcsolatod: Olyan férfi akad a horogra, aki nem neked való. Lelkileg és anyagilag is csak ki akar használni. Ha nem vagy résen, később fogsz szembesülni ezzel a ténnyel. A sok csalódás után nincs szükséged még egyre, és ha elmélyülsz ebben a kapcsolatban, lehet, hogy elszalasztod a lelki társad.

Karmikus feladatod: Egy hazugságra vagy sötét titokra fényt deríteni. Barátaid körében furcsa pletyka szárnyal rólad. Egyre többen kezdenek elkerülni. Itt az idő, hogy nyomozómunkába kezdj, és kiderüljön a félreértések halmaza, és megtaláld azokat az embereket, akik hasznot húztak ebből a helyzetből a te károdra.

 

Bak

BakKarmikus kötelességed: Nem mindegy, hogyan töltöd el az időt a pároddal. A televízió nagy veszély a kapcsolatokra. Persze nem akkor, ha valami szórakoztatót akartok közösen nézni, hanem amikor elvonulsz a forró csokiddal, és begubózol egy romantikus film elé, ami csak téged érdekel. A héten kerüld el ezeket a pillanatokat, és vedd figyelembe párod óhaját is.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz, akit elvakít a külsőd, és a belső értékeidet figyelembe sem veszi, ez önérzetedet sérti. Tanítsd meg az igazi értékek tisztelésére. Ez számodra is kemény feladat, de az elmúlt nehéz időszak jó lecke volt neked, és most te mutathatsz utat másoknak.

Karmikus feladatod: Nem csalni, a már kitaposott ösvényen haladni. Új munkahelyeden próbáld meg önmagadat adni, és ne azon törd a fejed egyből, hogyan tudnál még több pénzre szert tenni, hanem bizonyíts, és meglátod, magától – törvényes úton – fog öledbe hullani az anyagi elismerés.

 

Vízöntő

VízöntőKarmikus kötelességed: A keleti életszemlélet követése. Merülj el ebben a misztikus világban, és vedd észre, milyen hatást gyakorol rád és környezetedre. Sokan ugrálnak körbe, avasd őket is be, oszd meg gondolataidat, és meglátod, aki megért téged, maga is különleges személyiség, akivel aztán harmonikus kapcsolatba kerülhetsz.

Karmikus kapcsolatod: Találkozol egy pasival, akivel úgy érzed az első perctől kezdve, hogy ezer éve ismeritek egymást. Különös vonzalom alakul ki köztetek, ami csak később fog kiderülni, hogy valójában mit takar. Egyelőre tartsd a három lépés távolságot, még akkor is, ha azonnal az ágyába vetnéd magadat.

Karmikus feladatod: Most kell végre lezárni a már régen elkezdett feladatokat, projekteket. Ha eddig nem tudtad tökéletesre csiszolni az ötleteidet, már később semm fog menni. A cégnél így is odalesznek a teljesítményedtől, sőt még egy utazással is megjutalmaznak, igaz, ott is dolgoznod kell, de egy csöpp lazításra is marad időd.

 

Halak

HalakKarmikus kötelességed: Az otthonod szépítése. Ha spórolni szeretnél, csinálj mindent saját kezűleg. Lehet, hogy több időt vesz igénybe, de legalább minden olyan lesz, amilyet szeretnél. Ha mestert hívsz, állj mellette, és irányítsd, mert különben bosszankodni fogsz a végeredményen, és kidobott pénznek fogod érezni, mert újrakezdheted.

Karmikus kapcsolatod: Egy régi osztálytársad meglepő ötlettel áll elő. Szeretne a cégedbe beszállni, vagy akár teljesen átvenné. Ne gondolkozz sokat, mert most jó pénzért szabadulhatsz meg a már úgyis terhessé vált vállalkozástól, és ezáltal energiáidat valami új, izgalmasabb lehetőségbe fektetheted.

Karmikus feladatod: Cselekedned kell az elmaradt befizetések, bírságok, illetve az olyan összes hivatali ügy intézésében, amiket eddig tologattál, de most már égetővé vált. Ha tovább halogatod, komoly anyagi veszteség fog érni, mert a késedelmi pótlékok súlyos összegekre rúgnak.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top