Horoszkóp

Heti horoszkóp 2009. január 19-től 2009. január 25-ig

Kos

Nagyszerű napok jönnek, ha jól használod ki a lehetőségeidet, a most következő időszak nemcsak fontos, hanem szinte vízválasztó lehet, hisz lezárulhat egy igen energikus, megterhelő időszakod. Sokkal többet dolgoztál, tanultál és tettél másokért mostanában, mint amennyit kellett volna, de hamarosan ez is meghozza a gyümölcsét. Azonban épp itt lenne az ideje, hogy végre pihenj is, neked is szükséged van egy kis lazításra.
Szerelem: Érzelmek terén sem lehet okod a panaszkodásra. Akár magányos vagy, akár van párod, nyugalmas napoknak nézel elébe, változás talán a hétvégén várható.

Bika

A tél, a kellemetlenül hűvös idő, a kedvetlenség erősen visszafogja aktivitásodat, kreativitásodat, tenni akarásodat, szinte teljesen életunt vagy, s egyre nehézkesebben végzed mindennapi feladataidat. Morcosnak és fáradtnak érezheted magad, minden kétszer annyi időbe telik, mint máskor. Igazából semmihez sincs kedved, nem akarsz alkalmazkodni senkihez, a változásokat sem viseled jól. Jövő héttől már javul a helyzet!
Szerelem: Partnered igyekvése és szeretete sem tud kimozdítani ebből a kissé depressziós állapotból. Sok toleranciára lesz szükség, hogy a vitákat elkerüljétek. A szingliknek kevés most az esélyük a változtatásra. 

Ikrek

Az égiek most nem lesznek túl kegyesek hozzád, kellemetlenkedéseiket, negatív hatásaikat elsősorban kedvetlenségedben érezheted. A most következő napokban úgy találhatod, mindenki téged szekál, és sokan a problémájukat is rád akarják zúdítani. De mindez csak azért történik, mert általában megértő és segítőkész ember vagy, aki mindig jó tanácsokat ad közeli és távoli barátainak, munkatársainak. Légy megértőbb, hisz nem kihasználni, hanem segítséget kérni jönnek!
Szerelem: Kapcsolatodban nehézkes napok következhetnek, lehet, hogy párod egy rossz pillanatában épp rajtad töltené ki a mérgét. Légy vele is türelmes. A szinglik várják ki a hétvégét, s jöhet a szerelem!

Rák

A heti konstellációk jótékonyan javíthatnak körülményeiden, különösen kreativitásodra lesznek élénkítő hatással, s talán még magadat is meglepheted azzal, hogy valami egész elképesztő dologgal állsz elő. Jól érzed, hogy itt az ideje a tetteknek, ráadásul az eredmény sem marad el, ha mersz előrelépni. A sikerért, a learatható babérokért keményen meg kell dolgoznod, de érdemes!
Szerelem: Komoly érzelmi mélységek jellemzik ezeket a napokat, ha úgy alakul, kötelezd el magad végleg párod mellett. Aki még útkeresés közben van, nézzen körül, akad néhány érdeklődő a környéken…

Oroszlán

Végre fellélegezhetsz, túl vagy néhány nehézkes héten, s ez jelentősen javítja  lehetőségeidet, ezért már az elmúlt napokban is sok pozitív, egyben érdekes hatás ért, s ez így lesz most is. Sok jó dolog vár rád. Lehetőséged nyílhat arra, hogy a karrier és a magánélet terén elért fix pozíciódat tovább erősítsd, pénzügyeid is javuló irányba forduljanak, akár új vállalkozásba kezdj, s bármit teszel, azt sikerrel véghez is viheted!
Szerelem: Élénkítsd egy kicsit párkapcsolatodat, ha új, azért, ha régi, akkor különösen! A magányos Oroszlánok egyszer csak azon kaphatják magukat, hogy nagyon szerelmesek lesznek.

Szűz

Kapd össze magad, mert rengeteg munka vár rád, dolgos, mozgalmas hétnek nézel elébe, s nemcsak a munkahelyeden vagy a vállalkozásodban, hanem bizony otthon is. A feladatok mennyisége különleges méreteket ölthet, s már a hét közepére eleged lehet az egészből. Ha átgondolod helyzetedet, rá kell jönnöd, hogy a kialakult helyzetet részben magadnak köszönheted, hisz az elmúlt időben számos fontos feladat felett elsiklottál…
Szerelem: A most következő napokban nagy az esély arra, hogy találkozz valakivel, aki levesz a lábadról! Egy fellángoló szerelem teljesen elvakíthat, akkor is, ha van partnered…

Mérleg

Nagyon elemedben leszel a most következő napokban, tele erővel, energiával, s bármibe is fogsz, az jól alakul, sikert sikerre halmozhatsz, még környezetedet is alaposan meglepheted eredményességeddel. Ha jól megnézzük, ez egyáltalán nem véletlen, hisz új, hosszú távú terveid vannak, s most teszed meg az első lépéseket, hogy céljaidat mihamarabb elérd. Most külső segítséget is kaphatsz, ha szükséged lenne rá.
Szerelem: Szívügyekben fontos napok követik egymást, mutasd ki, mennyire kötődsz partneredhez, igazán hálás lesz ezért. A szinglik mozduljanak ki otthonról, és keressenek mihamarabb valakit!

Skorpió

Leginkább azért fontosak a most következő napok, mert titkon dédelgetett álmaid egyikének megvalósítása jött el. Igen nagy a valószínűsége, hogy egyedül nem tudod megalkotni terveidet, így inkább keress hozzá megfelelő partnert, aki segítségedre lehet a hiányzó láncszem pótlásában. Ha alaposan körbenézel, nem kell messzire menni, a megfelelő üzletfelet egy barát vagy családtag személyében is gyorsan megtalálhatod.
Szerelem: Érzelmek terén jól mennek a dolgok, gyönyörű, kiegyensúlyozott hét vár rád. Ha viszont magányos vagy, akkor jó lehetőség vár rád csütörtöktől, hogy megismerkedj valakivel.

Nyilas

Megeshet, hogy éppúgy, mint máskor, most is beleeshetsz abba a hibádba, hogy nem a jó oldalról közelíted meg különböző emberi kapcsolataidat! El kellene fogadnod, hogy egyáltalán nincs szükség arra, hogy manipuláld vagy éppen befolyásold azokat az embereket, akik kedvelnek téged, a bajban is segítségedre vannak. Saját magad miatt szeretnek, nem haszonlesési célból. Magadnak ártasz, ha nem viselkedsz természetesen.
Szerelem: Tele leszel bizonyítási vággyal, de érzelmeidet azok állandó emlegetése nélkül is ki tudnád mutatni. Magányosként szerdát követően bárkit levehetsz a lábáról, ne is halogasd tovább a párkeresést!

Bak

Bár a Nap elhagyja a Bak jegyét, továbbra se változtass azon a szisztémán, hogy légy önmagad, célod ne a másoknak való megfelelni akarás legyen! Lehet, hogy ezekben a napokban – egy külső inger hatására – másnak tudod magad mutatni, mint amilyen valójában vagy, de neked is tudnod kell, hogy ennek nem sok értelme van. Aki kedvel és kellőképpen ismer téged, olyannak szeret, amilyen vagy.
Szerelem: Ha céljaid között az is szerepel, hogy partneredet megtéveszd, ahhoz ő már túl jól ismer téged… Ha viszont épp párkeresésben vagy, mutasd a valódi arcod, különben nagyot csalódhatnak benned!

Vízöntő

Nos, kedves Vízöntő! Kapaszkodj, nagy dolgok jönnek! A Jupiter már a jegyedben jár, s emellé bekapcsolódik a Nap is, s kettejük összhatása óriási és pozitív változásokat hoz az életedbe. Tele vagy érzelemmel, tenni akarással, tervek és célok megvalósításával. Ezekben a napokban különösen kimagaslik dinamizmusod, szorgalmad, környezeted is látja, mennyire igyekszel. Habár még tél van, most mégsem jellemez az unalom! Szabadság és nyugalom helyett rengeteg munka vár.
Szerelem: Szívügyek terén nyugalmas, de érzelemmel teli napok várnak rád, hisz kapcsolatoddal minden rendben van. A párkeresők viszont hívják fel végre a figyelmet magukra!

Halak

Hétköznapjaidat megnehezítheti egy-két hirtelen érkező bonyodalom, nem is fogod találni a helyed. Mindig jusson eszedbe, hogy létezik ok-okozat törvény. Ha ma történik veled valami rossz, azt a sors általában elég hamar kompenzálja valami jóval. Erre a hétre a hullámvasút-effektus lesz jellemző: egyszer lenn, egyszer fenn. A hétvégére jelentősen javul a helyzet, lenyugodnak a kedélyek, s minden jóra fordul!
Szerelem: Érzelmek terén is kialakulhat néhány konfliktushelyzet, de gyorsan orvosolhatók – kellő odafigyeléssel! A magányos Halak ne essenek kétségbe, ha próbálkozásaik most kudarcba fulladnak. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top