Horoszkóp

Karmahoroszkóp – április 10-17.

A Mars és az Uránusz együtt áll, ami meglepő dolgokat hoz, a reakciók is szokatlanul gyorsak lesznek. Fokozott óvatosságra lesz szükség úgy a kommunikáció terén, mint a közlekedésben.

Kos

Karma horoszkóp április 10.-17. - KosKarmikus kötelességed: Bíznod kell magadban, hogy képes vagy változtatni, ha az élet úgy hozza, és tudsz nemet mondani olyan dolgokra, melyekre eddig nem volt bátorságod. Ez fogja meghozni számodra az igazi lélekfakasztó örömet. 

Karmikus kapcsolat: Egy olyan személlyel lesz, akit egyáltalán nem szívelsz, és ezt ő is tudja, mégis megpróbál a közeledbe férkőzni. Legyél vele óvatos, mert csak néhány titkos információt szeretne tőled kicsalni, és ha sikerül neki, biztos lehetsz benne, hogy fel fogja használni ellened az első adandó alkalommal.

Karmikus feladatod: Add át a párodnak a kezdeményezést, ne akarj mindent te irányítani. A hosszú kapcsolat ismérve, ha mindkét fél megtanul engedni a másiknak. Te jó úton jársz, csak még a párodat kell rávezetned, ami lehet, hogy hosszabb ideig tart, mert elég makacs és önfejű, de te türelemmel elérheted a célodat.

Bika

Karma horoszkóp április 10.-17. - BikaKarmikus kötelességed: A héten, ha megteheted, feltétlenül utazz el egy nagyvárosba, és nézd meg a helyi nevezetességeket. Ha most az anyagiak nem engedik, és mínuszba megy a számlád, akkor is menj, mert olyan élményekben lesz részed, melyek mindent megérnek. Különben is: pénzügyeid felvirágzóban vannak.

Karmikus kapcsolatod: Egy idegen személlyel lesz, akivel a megismerkedésetek pillanatától nem szimpatizálsz. A megérzésed most sem csalt: rá szeretne venni bizonyos dolgokra, ám ha ezeket megteszed, csak neki lesz jobb. Ne hagyd magad behálózni néhány kedves mondattal, te ennél többet érsz.

Karmikus feladatod: Nagy szerelemben ne reménykedj, viszont kalandokban bőven lesz részed a héten. Hogy meddig jutsz el egy-egy flörtben, az csak rajtad múlik, és az is, hogy milyen kimenetele lesz, de egyik sem lesz hosszú távú. Ha így állsz a dolgokhoz, nem fogsz csalódni.

Ikrek

Karma horoszkóp április 10.-17. - IkrekKarmikus kötelességed: Új karrier felé repít a szél, de most már tényleg nem tudod tovább halogatni a nyelvtanulást, mert csak ez az állandó akadály áll előtted. Ha nem vágsz bele gyorsan, olyan állásajánlatokról csúszol le, melyekről eddig csak álmodni mertél.

Karmikus kapcsolatod: Pároddal lesz, akit állandóan a féltékenységeddel gyötörsz. Legyél kritikus magaddal szemben, és gondolkozz el azon, hogy inkább neki lenne joga kételkedni benned, mert te sokkal több okot szolgáltatsz hozzá.

Karmikus feladatod: Barátaidra mostanában nem fordítasz elég időt, a néhány telefon nem elég az igaz barátsághoz, főleg, ha az egyikük bajban van, és számít a segítségedre. Gondolj vissza arra, hogy amikor valami zűrben voltál, mindig ő mentett ki. Ha egyedül kevésnek érzed magad a segítségnyújtáshoz, fogj össze a barátaiddal, és együttes erővel húzzátok ki a bajból.

 

Rák

Karma horoszkóp április 10.-17. - RákKarmikus kötelességed: Soha nem voltál még olyan szerelmes, mint amilyen ezen a héten leszel. Ez az új srác merőben más, mint az eddigi lovagjaid, de pont ez az izgalmas benne. Tudnod kell, hogy ha belemész ebbe a kalandba, érzékeny lelked könnyen megsérülhet, mert te többet fogsz adni neki érzelmileg, mint ő neked.

Karmikus kapcsolatod: A szüleiddel lesz, akik állandóan nálad ülnének, és irányítanák amúgy sem egyszerű életedet. Sajnos neked nehezedre esik a szemükbe mondani, hogy mennyire terhes neked az állandó aggodalmuk és felügyeletük, de másként nem szabadulhatsz meg tőlük.

Karmikus feladatod: Munkahelyeden mindenképp élvezd ki a sikereidet, mert nem tartanak örökké. Ha nem vagy résen, könnyedén lecsaphatnak a munkádra, és azon veheted észre magad, hogy fölöslegessé váltál a cégnél. Ne tárgyald ki ötleteidet, még azokkal se, akiket közel érzel magadhoz, mert soha nem tudhatod, hogy kiben mi rejlik.

Oroszlán

Karma horoszkóp április 10.-17. - OroszlánKarmikus kötelességed: Ne foglalkozz a kicsinyes, irigy emberekkel, mert csak a saját magad erejéből veszel el feleslegesen, ha állandóan azon rágódsz, hogy éppen mivel akarnak felbosszantani. Mosolyogj az egészen, minden okod megvan rá, hiszen a héten az erő veled van.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz, akivel a múltban ismerkedtél meg, de most szükséged van a tanácsára egy olyan dologban, mely számodra nagyon fontos. Ha benne bízol, akkor az legyen úgy, mert ha még az ő érveit is megkérdőjelezed, mi értelme újból felvenned vele a kapcsolatot?

Karmikus feladatod: Hangulatodon egyetlenegy dologgal tudsz segíteni, ha beteszel otthon egy Elvis-CD-t, és körbetáncolod az egész lakást – akár egyedül –, de ha akad hozzá egy partner, biztosan még hatásosabb lesz. Ezt akár egy húsvétinyuszi-jelmezben is megteheted a poén kedvéért.

Szűz

Karma horoszkóp április 10.-17. - SzűzKarmikus kötelességed: A héten mindenért keményen meg kell dolgoznod. Bár megtanultad már, hogy semmit nem adnak ingyen, most mégis kicsit nehezedre esik mozgósítanod az energiatartalékaidat, hogy céljaidhoz közelebb vigyen. A döntés rajtad áll, te tudod, hogy most mi mennyit ér neked.

Karmikus kapcsolatod: Egy régi szerelmed újra képbe kerül, de te most sem tudsz élni a lehetőségeiddel. Több lehetőséget már nem fogsz kapni a sorstól, ezért jól gondold meg, hogy miként viselkedsz vele, és hogy mit szeretnél elérni nála. Ő mindent megtenne érted, de te a bizalmatlanságoddal az őrületbe kergeted.

Karmikus feladatod: Ingatlanügyekre, költözésre van esélyed, de jól járd körbe a témát, és alaposan tisztázz minden kérdést, mert könnyedén jogvitákba ütközhetsz, ha nem vagy elég körültekintő. Vagy éppen olyan lakást vásárolsz meg, ami, mire beköltözöl, a duplájába fog kerülni, mint a megvásárlásakor.

 

Mérleg

Karma horoszkóp április 10.-17. - MérlegKarmikus kötelességed: A szerelmed családja állandóan kiborít. Nem is érted, hogyan származhat abból a családból. A legjobb, amit tehetsz, ha elkerülöd a túl sűrű találkozókat. A héten mindenképp hagyd ki a velük való találkozást, mert egy nagy balhét úszhatsz meg.

Karmikus kapcsolatod: Egy új kollégáddal lesz, akit még alig ismersz, de már elhívott egy buliba. Kiderül, hogy rengeteg közös ismerősötök van, és ugyanazokra a helyekre szoktatok szórakozni járni, csak eddig még nem futottatok össze. Lehet, hogy ez egy új barátság kezdete, de a munkahelyen húzzátok meg a határt, mert a munka rovására mehet.

Karmikus feladatod: Az anyagiak terén lehetsz szerencsés a héten, de ennek ellenére ügyelned kell arra, hogy mire költesz, mert egy nem várt kiadás megcsapolhatja a bankszámládat. Ne legyél bőkezű a barátaiddal se, mert nem fogják megbecsülni, természetesnek veszik, viszonozni nem is akarják.

Skorpió

Karma horoszkóp április 10.-17. - SkorpióKarmikus kötelességed: Úgy érezheted, hogy sikeres vagy a munkában, és te ennél többet nem is kívánsz, de a héten kaphatsz egy olyan állásajánlatot, amelyre nem szabad nemet mondanod. Érdemes érte feladni a biztosat, mert olyan tulajdonságaidat fedezheted fel általa, melyek eddig még előtted is rejtve voltak.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan ismerősöddel lesz, aki a múltban meglopott és átvert. Most békülni szeretne. A te döntésed, hogy adsz-e neki még egy lehetőséget, vagy sem, de érdemes lenne, mert megváltozott, és erősítene a hitedben, hogy ez is megtörténhet.

Karmikus feladatod: Jobban oda kellene figyelned az egészségedre, mert az állandóan ingadozó vérnyomásod érrendszeri problémára utalhat. Ha most mész el orvoshoz, minden flottul fog menni, nem kell feleslegesen sok időt töltened a várakozással, és az eredmények is gyorsan meglesznek.

 

Nyilas

Karma horoszkóp április 10.-17. - NyilasKarmikus kötelességed: Ha még nem léptél a házasság kötelékébe, a héten elindulhatsz ezen az úton – de jól gondold meg, mielőtt igent mondasz a párodnak. A héten könnyen elkápráztathatnak az érzelmek, és nem a valóságot látod. Nehezebb lesz a döntés, és lehet, hogy nem a számodra kedvező megoldást választod. Ha teheted, kérj gondolkodási időt.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz, aki nagyon jó tanácsokat tud neked adni a pénzügyek területén. Hallgasd meg figyelmesen. Érdemes lenne követned a tanácsait, mert a befektetésre szánt pénzedet gyorsan megduplázhatod.

Karmikus feladatod: Bármennyire nehéz elviselned a főnököd, most még nem tehetsz semmit. De gyűjtsd az információkat, mert eljön az idő, mikor megbosszulhatod azokat a dolgokat, amelyeket ellened követett el, és amelyekkel a mindennapjaidat keserítette meg. Fogd fel úgy, hogy az idő neked dolgozik.

 

Bak

Karma horoszkóp április 10.-17. - BakKarmikus kötelességed: Adóügyeid legyenek rendben, mert ellenőrzésre számíthatsz, és minden papírodat nagyítóval vizsgálják át. Nincs okod aggodalomra, mert bármennyire is próbálnak hibát keresni, nem fognak találni, de az ördög nem alszik, ezért te is legyél naprakész.

Karmikus kapcsolatod: Édesanyáddal lesz, akivel mostanában központi témátok a pénz. Eddig mindig segített téged, de most neki van szüksége a támogatásodra. Te sem állsz túl fényesen, és úgy érzed, nem igazságos az élet, mert amint kezdesz egyenesbe jönni, megint jön egy újabb váratlan kiadás.

Karmikus feladatod: Elég egy rossz lépés, és ismét magányosan tengeted a napjaidat. Most az az idő jött el, hogy nem a szívedre, hanem az eszedre kell hallgatnod. Többször gondold végig minden egyes mondatodat még a kimondása előtt, mert a héten könnyen tehetsz olyan megjegyzést, amellyel elszúrod bimbózó kapcsolatodat.

 

Vízöntő

Karma horoszkóp április 10.-17. - VízöntőKarmikus kötelességed: Munkahelyeden rengeteg feszültséggel szembesülsz, ami kihatással lesz teljesítményedre. Most inkább a szellemi feladatok teljesítésére koncentrálj, mert ezek hozzák meg számodra a sikert. De arra készülj, hogy legalább annyira elfárasztanak, mint a fizikaiak.

Karmikus kapcsolatod: Partnereddel lesz, akivel állandóan vitázol. Másként kell szervezned az életed, mert nem jut elég idő a családodra, és ebből aztán olyan bonyodalmak lehetnek, melyek az elváláshoz vezethetnek. Végig kell gondolnod a fontossági sorrendet, és eszerint kell szervezned napjaidat.

Karmikus feladatod: Ez az időszak jó alkalmat kínál, hogy rendezd pénzügyeidet. Most lehetőséged van a tartozásaid kifizetésére. Te inkább hajlamos lehetsz shoppingolásra költeni a pénzedet, de gyorsan meg fogod bánni, mikor a kezedben tartod majd a fizetésre felszólító levelet, és nem lesz miből kifizetned a számlát.

 

Halak

Karma horoszkóp április 10.-17. - HalakKarmikus kötelességed: A héten te lehetsz a bulik sztárja. Csak arra kell odafigyelned, hogy ne vidd túlzásba a koktélok fogyasztását, mert ez tönkreteheti a kellemesnek ígérkező estét. Tarts mértéket, és akkor semmi baj nem történhet.

Karmikus kapcsolatod: Szerelmeddel lesz, aki mostanában nem törődik veled. Hívd fel magadra a figyelmét. A legjobb, ha te a lehető legkedvesebb vagy vele, amit kénytelen lesz ugyanígy viszonozni, de ha ezt sem veszi észre, érdemes elgondolkodnod, hogy valójában merre tart a kapcsolatotok.

Karmikus feladatod: Ne bízz meg a héten a kollégáidban, mert a kiosztott feladatokat egyáltalán nem – vagy csak felszínesen – fogják ellátni. Vedd a fáradságot, és naponta akár többször is ellenőrizd a munkájukat. Lehet, hogy most nem te leszel a legközkedveltebb ember, de ez nem számít, mert a főnökeid elismerésben fognak részesíteni.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top