Horoszkóp

Karmahoroszkóp – április 18-24.

Ezen a héten a Nap és a Neptunusz trigonhelyzetbe kerül, a Vénusz és a Kos, a két szerelembolygó átlép a Kosba, ami azt jelenti, hogy ragyogó hetünk lesz. Aki még nem szerelmes, most megpillanthatja, akibe végzetesen beleszeret.

Kos

Karma horoszkóp április 18-24.Karmikus kötelességed: Tűzbe tennéd a kezedet egy barátodért, de ne tedd, mert most kiderülhet, hogy igazak a híresztelések, miszerint a hátad mögött a pozíciódra vágyik, és mindent meg is tesz érte. Éppen időben jössz rá, mert most van lehetőséged tenni ellene. Válaszd az ő eszközeit, mert csak így nyerhetsz.

Karmikus kapcsolat: Egy olyan személlyel lesz, akinek zseniális humorérzéke van. Lenyűgöz, és végre kimozdít a depressziós hangulatodból. De ne engedd magadhoz túl közel, mert nem jó szándék, hanem érdek vezérli.

Karmikus feladatod: Vajon mitől érzed keserűnek a szerelmet? Lehet, hogy te vagy mindennek az oka, mert magadban tartod a sérelmeidet, ahelyett, hogy kedveseddel megbeszélnéd őket. Még a legszebb pillanatokban sem tudod elengedni magad, mert mindig a kételyeid járnak a fejedben. Ne rágódj a múlton, csak előre tekints, mert csupa jó dolog vár rád.

Bika

Karma horoszkóp április 18-24.Karmikus kötelességed: A héten a párod összecsomagolhat, és végleg elköltözhet. Ez csak úgy tudod megakadályozni, ha őszinte vagy vele, és tiszta vizet öntesz a pohárba. Megunta, hogy csak játszadozol vele, és nem veszed komolyan az érzéseit.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz, akinek sokat ártottál az elmúlt hónapokban, de most jóváteheted, mert többen minden indok nélkül támadják és kiközösítik. Állj mellé, mert megérdemli. Ezzel is csökkenthetsz az égi számládon egy kicsit.

Karmikus feladatod: Szívesen barátkozol, de jó lenne, ha nem a munkahelyeden tennéd, mert ha túl közel kerülsz valakihez, nagy csalódás érhet. Ösztönösen leleményes és kreatív vagy, aki könnyen megold minden helyzetet, de ha bedőlsz néhány kedves szónak, kiadhatsz olyan információkat, melyek nem tartoznak másra, és a te pozíciódat gyengíthetik.

 

Ikrek

Karma horoszkóp április 18-24.Karmikus kötelességed: Nagy hatással vagy környezetedre. Örökké vibráló természeteddel olyan célokat tudsz elérni, melyekre senki más nem képes. Ne lustulj, hanem cselekedj, meglátod, a siker nem marad el, anyagilag és erkölcsileg is meg fog térülni a befektetett energia.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz, aki a nehéz helyzetben melletted van. Lelkileg erős vagy, de most olyan híreket kapsz, hogy teljesen elszáll minden erőd. Szükséged van bátorításra, és ezt tőle most megkaphatod.

Karmikus feladatod: Gondolkodj egy kicsit racionálisan, és mérd fel, mennyi esélye van annak, hogy együtt maradjatok kedveseddel. Ha a mérleg nyelve végre eldőlt valamilyen irányba, akkor tedd meg a szükséges lépéseket, mert bizonytalanságra most egyáltalán nincs szükséged, inkább egy olyan partner kell neked, aki mindenben támogat.

 

Rák

Karma horoszkóp április 18-24.Karmikus kötelességed: Jó formában leszel, de mégsem sikerül a céljaidat elérned. Ezen a héten hagyj fel a világmegváltó elképzeléseiddel, mert nem alkalmas rá. Inkább segíts másoknak az ötletek kivitelezésében, mert a te időd még nem jött el.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz, akit alig ismersz, mégis megbántod olyan dolgokkal, melyekről csak annyit tudsz, amennyit a folyosói pletykákból elcsíptél. Legyél óvatos, mert nem tudhatod, hogy milyen kapcsolatokkal rendelkezik a cégednél, és ha túlzásokba esel, nagyon megütheted a bokád.

Karmikus feladatod: Ha egyedül indul a heted, látványos sikereket érhetsz el a szerelemben. Egy olyan vakrandin vehetsz rész, melyre először semmi kedved elmenni, de egy barátnőd unszolására mégis beadod a derekadat. Szerencsére, mert a hétvégét már kettesben tölthetitek.

 

Oroszlán

Karma horoszkóp április 18-24.Karmikus kötelességed: Nyiss az emberek felé. Nem jó megoldás, hogy becsukod az ajtót, és elvagy magadban, ha valami nem tetszik. Kicsit próbálj meg alkalmazkodni, és értsd meg: van olyan, hogy nem mindig minden a te elképzeléseid szerint alakul. Ami kifejezetten jó, mert színesíti látókörödet, és a jól bevált dolgok helyett kipróbálhatsz újakat.

Karmikus kapcsolatod: Szerelmeddel lesz, akit most aztán igazán kihasználsz. Meg kell értened, hogy szüksége van magánszférára, és nem zsigerelheted ki teljesen, mert előbb-utóbb megunja, és magadra maradsz. Adj neki egy kis szabadságot, hogy legalább a hobbijára legyen ideje.

Karmikus feladatod: Legyél dinamikus és vállalkozó szellemű, mert most egy olyan lehetőséget repít feléd a sors, melyet ha jól kihasználsz, komoly anyagi és egzisztenciális biztonságot szerezhetsz családodnak. De arra nagyon ügyelj, hogy ezt soha ne dörgöld az orruk alá.

 

Szűz

Karma horoszkóp április 18-24.Karmikus kötelességed: A héten szalad veled a szekér, ezt használd ki, mert olyan ötleteid megvalósítására lesz lehetőséged, melyeket régóta eltemettél. Még azok is segítő kezet nyújtanak, akik általában kicsinyesek és irigyek. Anyagi támogatásban is részed lehet, de ha nem muszáj, ne vedd igénybe, mert később nagy ára lehet.

Karmikus kapcsolatod: Egy barátnőddel lesz, akivel ezer éve ismeritek egymást, és azt gondoltad, hogy nincsenek titkaitok egymás előtt. A héten mégis kiderül, hogy olyan zűrös ügyekbe keveredett, melyekről álmodni sem mertél, és ha nem jössz rá időben, képes lett volna téged is belerángatni.

Karmikus feladatod: Idő előtt ne temesd a párkapcsolatodat, mert még vannak benne kiaknázatlan lehetőségek. Partnered erős és független, de neked most pont erre van szükséged. Hagyd, hogy irányítson. Az álmaid valóra váltására később térj vissza.

 

Mérleg

Karma horoszkóp április 18-24.Karmikus kötelességed: Le sem tagadhatnád, hogy boldog vagy, hiszen valósággal ragyogsz. A szerelem aranyozza be ezt a hetet. De boldogságodat ne verd nagy dobra, mert vannak körülötted olyan emberek, akik kapcsolatukban pont az ellenkezőjét élik át, és ne okozz nekik még nagyobb fájdalmat.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan családtaggal lesz, akinek szüksége van a te segítségedre. A múltban sokszor fordítottál hátat neki az ilyen helyzetekben, de most itt az alkalom, hogy törlessz, és jóvátedd eddigi bűneidet.

Karmikus feladatod: Új lehetőséget kapsz, de csak kemény munkával érheted el céljaidat. Ahhoz, hogy sikeres legyél a héten, minden kapcsolatodat mozgósítanod kell. Az időhiány miatt mindennel csúszhatsz, és ez nem kedvez neked. Mondj le néhány dologról, hogy most minden energiádat a feladataidra tudd összpontosítani.

 

Skorpió

Karma horoszkóp április 18-24.Karmikus kötelességed: Tedd túl magad a sérelmeken. Ha valaki megmondja a véleményét, az nem azt jelenti, hogy meg akar bántani, egyszerűen csak őszinte, ami nagyon ritka a mai világban. Ne támadd le, inkább hallgasd meg figyelmesen, mert lehet igazság abban, amit mond, és néhány baráti tanács mindenkinek jól jöhet.

Karmikus kapcsolatod: Házastársaddal vagy élettársaddal lesz, akivel kétszer szeretettek egymásba, egyszer a múltban és másodszorra most a héten. Használd ki ezeket a felemelő pillanatokat, melyekben a napokban lesz részed, és ha szeretnél valamit elérni párodnál, annak most nem lesz akadálya.

Karmikus feladatod: Pénzügyi terveid veszélybe kerülhetnek, mert egy idegen személy beleavatkozhat, és ügyesen kicselezhet, mielőtt megvalósítottad volna az elképzeléseidet. Jobban jársz, ha a héten elhalasztod az ilyen jellegű szándékaidat.

 

Nyilas

Karma horoszkóp április 18-24.Karmikus kötelességed: A múlt problémáira most fogsz megoldást találni. Járj nyitott szemmel és füllel, olyan információk jutnak a tudomásodra, melyek segítenek mindent szebb színben feltüntetni, és reményt adhatnak egy jobb jövőre. Ha úgy érzed, hogy segíthetsz másokon, akkor tedd meg, mert nem marad viszonzás nélkül.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan pasival lesz, aki szívesen forgolódik a női nem körül. Te ezt előre tudod, a héten mégis beleszeretsz, ami nagyon veszélyes lehet, mert olyan fájdalmas sebeket okozhat, melyek egy időre elvehetik a kedvedet az újabb ismerkedéstől.

Karmikus feladatod: Bulizás helyett többet kellene foglalkoznod a munkával. Már mindenkinek szemet szúr a lazaságod, de te még mindig azt képzeled, hogy ezt senki nem veszi észre. Hallgass a jóakaróidra, és változtass a stílusodon, mert különben kockáztathatod az eddig elért pozíciódat.

 

Bak

Karma horoszkóp április 18-24.Karmikus kötelességed: Bánj leleményesen a szavakkal, és olyan dolgokra tudod rávenni a főnöködet, melyekről csak álmodni mertél. De nagy ára lehet, úgyhogy ne ess túlzásokba, mert irigyeid később megbosszulhatják, és a munkahelyi feszültségekből még családi problémáid is lehetnek.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz, aki racionálisan gondolkodik, és megpróbál vágyaidnak határt szabni. Ne fogad ellenségesen, inkább legyél hálás neki, mert olyan dolgoktól védhet meg, melyek nehéz helyzetbe sodorhatnak. Inkább mondj köszönetet neki.

Karmikus feladatod: Ha családban élsz, legyél jelen az életükben. Még ha a munkád sok idődet leköti is, akkor sem hagyhatsz mindent a párodra, mert előbb-utóbb megunja, és magadra maradsz. Szingliként egy olyan pasit repít eléd a sors, aki végre ízig-vérig neked való, és ez viszont is igaz.

 

Vízöntő

Karma horoszkóp április 18-24.Karmikus kötelességed: Egy barátodért kell mindent megtenned, mert fejjel rohan a falnak, és senki más nem tudja megállítani, csak te. Elég leleményes vagy, vess be mindent, és sikerül megakadályoznod, hogy elkövesse élete baklövését.

Karmikus kapcsolatod: Főnököddel lesz, aki megpróbál túljárni az eszeden, és ugyanannyi pénzért dupla melót kiosztani neked, de ez nem sikerül neki, mert éber vagy, főleg, ha az érdekeid úgy kívánják. Finoman közöld vele, hogy ez így nem fog működni, meglátod, lesz megoldás, hogy neked is megérje.

Karmikus feladatod: A pároddal való szakításnak egy harmadik személy az oka. Ne őket hibáztasd, inkább gondolkozz el rajta, hogy mi vezetett odáig, hogy valaki belépjen párod életébe. Felesleges „futnod” ez után a kapcsolat után, inkább tanulj az elkövetett hibáidból. Kérd ki egy kívülálló véleményét, mert sokat segíthet, hogy megértsd a helyzetet.

 

Halak

Karma horoszkóp április 18-24.Karmikus kötelességed: A pénzügyek területén szerencsés hét áll előtted, de mindig tartsd szem előtt a mértékletesség elvét, mert hiába érzed, hogy most jól állsz anyagilag, ez sajnos mindig változhat. Ha megteheted, akkor takarékoskodj, és gondolj a nehezebb napokra.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan kollégáddal lesz, aki nagyon fenn hordja az orrát, pedig semmi oka rá. Könnyen heves szóváltás alakulhat ki köztetek. Ne hagyd, hogy felidegesítsen, és elszabaduljanak az indulataid, mert azzal csak neki szerzel örömet, magadnak pedig ártasz vele.

Karmikus feladatod: A boldogság hizlal, és neked most bőven van benne részed. Ezért a héten jobban válogasd meg, hogy mi kerül a tányérodra. A közelgő nyár növeli a hiúságodat, és ha nem akarod minden idődet az edzőteremben tölteni, most gondold meg, hogy miket eszel.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top