Horoszkóp

Karmahoroszkóp (május 9-15.)

Ezen a héten a Jupiter és a Neptunusz együttállásához nehéz fényszögekkel kapcsolódik a Nap, ami arra utal, hogy bármi történik, nyíltnak, őszintének és becsületesnek kell maradni, így elkerülhetjük, hogy csalódást okozzunk, és bennünket is csalódottá tegyenek.

Kos

Karmahoroszkóp (május 9-15.) - KosKarmikus kötelességed: A héten csak a becsületes út járható. Bármilyen nehéz helyzet elé repít a sors, helyt fogsz állni. Véleményedet ne hallgasd el, inkább adj hangot neki, mert most nyitott fülekre talál. Lehetnek kisebb feszültségek, de ezek is a hasznodra válnak, mert kimozdítanak az állóvízből.

Karmikus kapcsolat: Testvéreddel lesz, aki nem szereti, ha beleszólsz a dolgaiba, de most kénytelen vagy, mert a vesztébe rohan, és nem vagy képes tétlenül nézni. Most ne az eszén, hanem a szívén keresztül próbálj meg hatni rá, így nagyobb esélyed lesz.

Karmikus feladatod: Munkahelyeden többen is fúrnak a hátad mögött. Ez egy cseppet se zavarjon, mert hamarosan nagy változások következnek be, amelyek – még ha most nem is úgy tűnik – számodra kedvezőek. Azok, akik most ellened dolgoznak, könnyedén az utcán találhatják magukat.

Bika

Karmahoroszkóp (május 9-15.) - BikaKarmikus kötelességed: Világot szeretnél látni, és betekinteni más kultúrákba? Akkor nincs más dolgod, mint igent mondani a héten egy kedvező külföldi állásajánlatra. Nem lesz könnyű a beilleszkedés, de az élmények feledtetik a kezdeti nehézségeket.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz, aki csak a saját érdekeit tartja szem előtt, de most arra lenne szükség, hogy összefogjatok. Nem tudsz mit tenni, mert ő hajthatatlan. A legegyszerűbb, ha választasz egy másik szövetségest.

Karmikus feladatod: Szakíts eddigi életeddel, és hagyj fel minden rossz szokásoddal. Meglátod, a hét sikeres lesz számodra, mert minden kitűzött célodat elérheted. Környezeted örömére olyan változáson mehetsz keresztül, mely mindenki számára kedvező lehet, de ne szegje kedved a hitetlenkedők tábora, mert a sikeresek körül mindig lesznek irigy emberek.

Ikrek

Karmahoroszkóp (május 9-15.) - IkrekKarmikus kötelességed: Szerelőre lesz szükséged, mert a lakásodban több dolog is tönkremehet. Ne bízz meg az első mesterben, mert könnyedén a dupláját mondhatja a valódi árnak. A legjobb, ha úgy teszel, mintha értenél a szereléshez, csak éppen semmi kedved megcsinálni. Legyél meggyőző, és akkor nyert ügyed van, mert egy csomó pénzt spórolhatsz meg.

Karmikus kapcsolatod: A pasiddal lesz, aki mostanában nem foglalkozik veled annyit, amennyit szerinted megérdemelnél. Lehet, hogy nem véletlenül van ez, mert az elmúlt hetekben pont te martad el magadtól.

Karmikus feladatod: Külsőddel és öltözködési stílusoddal mindenkit elkápráztatsz, de ne vidd túlzásba, mert a héten kellemetlen helyzetbe kerülhetsz egy túl extrém ruhadarab miatt. Jobban figyelembe kellene venned, hogy hova mit veszel fel, mert nem elég, hogy mindig jól nézel ki.

 

Rák

Karmahoroszkóp (május 9-15.) - RákKarmikus kötelességed: A munka most csak a pénzről szól. Semmi kedved bemenni a munkahelyedre, mert mindenki csak fúrja a másikat, és még ha te ki is vonod magad az ilyen szituációkból, hallgatni is rossz. Nem tehetsz mást, mint hogy elvonatkoztatsz, mert egyelőre ők vannak többségben.

Karmikus kapcsolatod: Pároddal lesz, akivel felejthetetlen hetet élhettek át. Az idei év legizgalmasabb hétvégéjének nézhetsz elébe, és talán még az ujjadra is rákerül a megérdemelt gyűrű, de ez nem azt jelenti, hogy elbízhatod magad. Maradj olyan, amilyen eddig voltál, mert a párod így szeret.

Karmikus feladatod: Meg kell tanulnod egyedül döntést hozni. Most a sors egy olyan helyzet elé állít, amikor gyorsan, jól kell döntened. Mielőtt ismét tanácsért fordulnál barátnődhöz, gondold végig, hogy mi lenne a megoldás, mert te is pontosan tudod, csak félsz a végső elhatározástól.

Oroszlán

Karmahoroszkóp (május 9-15.) - OroszlánKarmikus kötelességed: Munkahelyeden nem tudsz úgy teljesíteni, mint ahogy elvárják, és ahogy te szeretnél. Ne lepődj meg, mert egy nehéz, dolgos időszak áll mögötted. Ha most ez az állásodba is kerül, akkor se csüggedj, mert rövidesen sokkal jobb lehetőséget kapsz a sorstól: végre kiteljesedhetsz, és kevesebb munkával többet kereshetsz.

Karmikus kapcsolatod: Szerelmeddel lesz, akivel ismét mámoros pillanatokat élhettek át. Viszont jobban tennéd, ha nem mondanád el neki minden gondolatodat, mert megbánthatod. Ne legyen lelkiismeret-furdalásod, mert a hallgatás nem egyenlő a füllentéssel.

Karmikus feladatod: Pénzügyek dolgában nem állsz a helyzet magaslatán, mert többet költesz, mint ami megengedett. A legjobb, ha elkezdesz listát vezetni a kiadásaidról, és látni fogod, hogy milyen sok fölösleges dolgot vásároltál.

Szűz

Karmahoroszkóp (május 9-15.) - SzűzKarmikus kötelességed: Ha ingatlanügybe kezdesz, akkor tájékozódj alaposan, mielőtt bármilyen döntést hoznál, mert a héten könnyelmű lehetsz, ez sokat kivehet a házi kasszából. Ne dőlj be a kedvező ajánlatnak, mert a lakás nem olyan lesz, mint amilyennek elsőre tűnik.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan kollégáddal lesz, aki ügyesen manipulál, és veled végeztet el olyan feladatokat, amelyekhez semmi kedve. Ne hagyd, mert ő aratja le babérokat. Adj hangot véleményednek, és beszéld meg a főnököddel, mert ezt így nem folytathatod tovább. Ha most kiállsz magadért, nemcsak a lelkednek teszel jót, de a pénztárcád is vastagodhat.

Karmikus feladatod: Pároddal állandóan vitába keveredsz. Jobban tennéd, ha néhány dolgot ráhagynál, mert ha állandóan az orra alá dörgölöd a hibáit, könnyedén leléphet. Ha egyedül élsz, a héten ne higgy az udvarló szavaknak, mert csak káprázat. Igazából csak érdekből teszi.

Mérleg

Karmahoroszkóp (május 9-15.) - MérlegKarmikus kötelességed: Szerelmi kapcsolatodban nem teljes az összhang, mert partnered túl sokat szeretne tőled. Te továbbra is a függetlenséged mellett voksolsz, de ezzel kockára teszed, hogy szakít veled. Végre döntsd el, hogy mit akarsz tőle, mert nem tisztességes, hogy csak szédíted.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz, akivel nemrég ismerkedtél meg. Eddig jól alakult a kapcsolatotok, de most gyanúsan viselkedhet. Lehet, hogy ha az otthonodból eltűnnek dolgok, az nem véletlen, mert túl korán szavaztál bizalmat neki.

Karmikus feladatod: Kicsit erőszakosabbnak kell lenned, ha érvényesülni szeretnél, még akkor is, ha a jó barátaidat kell kiütni a nyeregből. Munkahelyeden nagy a hatalmi harc, és ha most nem csípsz meg egy jó pozíciót, később már csak bánhatod, mert egyhamar nem kapsz újabb esélyt az előrelépésre.

Skorpió

Karmahoroszkóp (május 9-15.) - SkorpióKarmikus kötelességed: Legyél kicsit önzőbb, mert ha így folytatod, még jobban kizsigerelnek a munkahelyeden. Nem minden a pénz, jól fontold meg, hogy mit áldozol fel érte. A héten kaphatsz egy állásajánlatot: kiélheted kreativitásodat, ami ugyan kevesebb fizetéssel jár, de több szabadidővel.

Karmikus kapcsolatod: Barátnőddel legyél türelmesebb, mert egy nehéz időszakon megy keresztül. Most csak az ő problémáival foglalkoztok, pedig neked is van elég, de ha kilábal, minden visszaáll a rendes kerékvágásba, és nagyon hálás lesz, hogy megértő barátja voltál a bajban.
Karmikus feladatod: Egy nem várt pénzbírságra számíthatsz, ami valószínűleg nem jogos. Mielőtt befizetnéd, jobb, ha utánajársz, mert a tévesen kiküldött bírság sokat kivehet a zsebedből, és lehet, hogy sosem – vagy csak nagyon nehezen – kapod vissza.

Nyilas

Karmahoroszkóp (május 9-15.) - NyilasKarmikus kötelességed: Szerelmi életed tovább bonyolódik. Munkahelyeden jobban tennéd, ha nem a szerelmi kalandokat keresnéd, hanem a feladataidat látnád el. Már a főnökeidnek is szemet szúrt, hogy többet enyelegsz, mint dolgozol, és ha így folytatod, új állás után nézhetsz.

Karmikus kapcsolatod: Egy közeli rokon egészségi problémája kötheti le a figyelmed. Ahelyett, hogy kihúznád magad a munkából, inkább segíts neki, mert a jövőben sokszorosan megtérül a jó cselekedeted. Családod is hálás lesz, mert nagy gondot vettél le a vállukról.

Karmikus feladatod: Ne mindig csak arra a pénzre gondolj, ami nem a tiéd. Gazdálkodj okosan, mert a héten Fortuna asszony megajándékozhat egy nem várt összeggel, amelyet kedvedre költhetsz el. Végre megveheted magadnak álmaid ruháját, amelyet a hétvégén egy fergeteges buliban fel is avathatsz.

Bak

Karmahoroszkóp (május 9-15.) - BakKarmikus kötelességed: Ez a hét nem alkalmas szerződések aláírására és üzletek megkötésére. Lehet, hogy érzel erre kényszerítő erőt, de állj ellen. Halaszd későbbre az ilyen jellegű teendőidet, mert most csúnyán ráfázhatsz.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz, aki segít legyőzni a félelmeidet. Mostanában sokszor szorongsz, ami ennek a gyorsan változó világnak „köszönhető”, de a héten találkozhatsz egy olyan baráttal, akivel biztonságban érezheted magadat. Olyan energiákat mozgattok meg, amelyek a lelki egyensúlyodat visszazökkentik a megszokott kerékvágásba.

Karmikus feladatod: Kiváló a hét, ha partnert keresel, mert váratlan pillanatban köszönt rád a szerelem, erre egyáltalán nem számítottál. Hagyd, hogy sodorjanak az érzelmek, és ne keress magadban logikát, mert végre kiteljesedhetsz, és őszintén szerelembe eshetsz.

Vízöntő

Karmahoroszkóp (május 9-15.) - VízöntőKarmikus kötelességed: A munkában jó lehetőséged adódhat, mellyel többet kereshetsz, mint valaha, viszont kreativitásodat és ötleteidet teljesen háttérbe kell szorítanod. Csak akkor vállald el, ha képes vagy feladni az álmaidat egy időre a pénzzel szemben. Addig is találj magadnak egy hobbit, amelyben kiélhetsz minden benned tomboló vágyat.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz, akinek hajlamos vagy elhinni minden szavát. Pedig a fele sem igaz. Vedd észre, hogy csak játszadozik veled, és valójában semmibe veszi az érzéseidet, miközben egy másik srác majd meghal érted.

Karmikus feladatod: Rengeteg felesleges dolgot halmoztál fel. A hétvége alkalmas arra, hogy összetoborozd a család összes tagját, és nekilássatok megszabadulni a porosodó tárgyaktól. Amire nincs szükségetek, ajándékozzátok tovább, vagy egyszerűen dobjátok ki.

Halak

Karmahoroszkóp (május 9-15.) - HalakKarmikus kötelességed: Ha egyedül vagy, szíved továbbra is magányos lesz, de hamarosan találkozhatsz egy olyan személlyel, aki gyorsan feledteti ezeket a napokat. A párkapcsolatban a baráti társaságod előtérbe kerülhet, ami a szerelmednek nem tetszhet. Magyarázd el neki, hogy szükséged van egy kis kikapcsolódásra, és hogy megbízhat benned, mert semmi olyat nem teszel, ami neki ne tetszene.

Karmikus kapcsolatod: Egy kollégáddal lesz, aki bűnre csábítana, de te jobban teszed, ha a saját utadat járod, és kihagyod a könnyűnek, de bizonytalannak tűnő ügyleteket. Végre elnyerted főnököd bizalmát – felesleges lenne kockára tenned.

Karmikus feladatod: Jól tennéd, ha elkezdenél mozogni, mert mostanában ellustultál. Kezdd fokozatosan, hogy az első nagyobb kihívás ne vegye el a kedvedet. Keress magadnak társat hozzá, és legyél kitartó az első hét után, már nem fogod feladni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top