Horoszkóp

Karmahoroszkóp (május 16-22.)

Már a szombat a Nap és a Jupiter, valamint a Nap és a Neptunusz nehéz fényszögével kezdődik. Nagyon jók lesznek a megérzéseink, és hajlamosak leszünk azt gondolni, hogy megsérthetjük a szabályokat, és ennek nem lesz következménye, ám ez nagy tévedés.

Kos

Karma horoszkóp május 16.-22. - KosKarmikus kötelességed: Eseménydús hét elé nézhetsz, ha hagyod, hogy sodorjanak az események. Rád fér egy kis lazítás és lelki feltöltődés, ebben most a barátaid segíthetnek, úgyhogy mondj igent minden programra, és meglátod, hétvégére mintha kicseréltek volna. Újult erővel vetheted bele magad a következő hét feladataiba.

Karmikus kapcsolat: Egy ellenségeddel lesz, akivel végre örökre le tudsz számolni. Szerencsés vagy, mert semmit nem kell tenned, saját magától tűnik el jó messzire. Egy ideig nem kell tartanod attól, hogy ismét szembe kell nézned vele.

Karmikus feladatod: Bármilyen problémád van, szerelmed figyelmes hallgatóság lesz. Használd ki, mert régen volt már, hogy kiönthetted neki a szíved. Viszont a tanácsait ne fogadd el, mert te reálisabban látod a dolgokat, és ő akaratán kívül is bajba sodorhat.

 

Bika

Karma horoszkóp május 16.-22.Karmikus kötelességed: Munkád megsokszorozódhat. Érdemes lenne elkezdened napi tervet készíteni, melyben beoszthatod feladataidat, és így mindig naprakész lennél. Nem kellene azon gondolkoznod, hogy mit felejtettél el, és azon izgulnod, hogy főnököd megint miért fog leszúrni.

Karmikus kapcsolatod: Szerelmeddel lesz, aki nem tartja magát a megállapodásotokhoz, de ezen ne lepődj meg, hisz gyakran előfordul. Próbáld meg kérdőre vonni, és ha nem megy, érdemes elgondolkodnod a szakításon.

Karmikus feladatod: Pénzügyeid jól alakulnak a héten, de legyél körültekintő, mert egy hízelkedő barát sokat kicsalhat a zsebedből. Tanulj meg határozott nemet mondani. A legjobb, ha most nem vered nagydobra az anyagi sikereidet, mert ha fény derül rá, nemcsak egy, de több ismerősödről is kiderülhet, hogy valójában érdekből jelentkeztek újra.

 

Ikrek

Karma horoszkóp május 16.-22. - IkrekKarmikus kötelességed: Jobban tennéd, ha a héten elkerülnéd az olyan szituációkat, amikor nem tudsz őszinte lenni – vagy nem is lehetsz –, és füllentened kell, mert azonnal fény derülhet rá, és nagyon kellemetlen pillanatokat élhetsz át. Ha másként nem megy, tegyél lakatot a szádra, és még véletlenül se mondd ki hangosan a gondolataidat.

Karmikus kapcsolatod: Egy barátoddal lesz, aki többet szeretne tőled, mint barátság. Szereld le, mielőtt jobban beleélné magát a dologba, mert ha elkezded szédíteni, olyan tulajdonsága kerül napvilágra, amivel megrémíthet.

Karmikus feladatod: A Fortuna egy olyan lehetőséggel lep meg, amely az egész életed megváltoztathatja, de ne siettesd a dolgokat, mindennek megvan a maga ideje. Ha a siker nem azonnal hullik az öledbe, ne lepődj meg, még érned kell rá, viszont a héten elindulhatsz a felé vezető úton.

 

 

Rák

Karma horoszkóp május 16.-22. - RákKarmikus kötelességed: Megváltozhatnak a céljaid, és gyökeresen átalakulhat a véleményed az élet dolgairól. Rá kell jönnöd arra, hogy ami eddig ösztönzött, az már érdektelenné vált. Olyan feladatot sodor eléd a sors, amiben végre kiteljesedhetsz, és anyagilag is biztonságot jelenthet.

Karmikus kapcsolatod: Egy kollégáddal lesz, aki mindenáron szeretne felbosszantani – de te nyugodt hétnek nézel elébe, csak nevess rajta. Fordul a kocka, mert a saját csapdájába fog beleesni. Minden úgy fog sikerülni, ahogy eltervezted.

Karmikus feladatod: Tedd félre a munkát, és törődj többet a családoddal. Gondolkozz el azon, hogy ha így folytatod tovább, elveszítheted szeretteid türelmét. Szervezz egy családi összejövetelt, és meglátod, megnyugszanak a kedélyek. Párodra fordíts különösen nagy figyelmet, mert hajlamos lehet elkalandozni.

 

Oroszlán

Karma horoszkóp május 16.-22. - OroszlánKarmikus kötelességed: Ha szingli vagy, akkor feltétlenül fogadd el egy ismeretlen pasi vacsorameghívását, mert olyan szerelembe bonyolódhatsz vele, amilyenben még soha nem volt részed. Nemcsak testileg, de lelkileg is egymásra találhattok, és tökéletesen kiegészíthetitek egymást.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz, akit csak távolról ismersz, de a héten engedd meg neki, hogy beleszóljon a dolgaidba, mert olyan tanácsot kaphatsz tőle, amely pozitívan befolyásolhatja karrieredet, és ezáltal az élet más területein is jót hozhat.

Karmikus feladatod: Véget ér a kalandozások ideje, és jön a megállapodásé és a dolgos napoké. A családod számára megteremtheted az otthon melegét, és végre mindenki biztonságban érezheti magát. A héten ne kockáztass, inkább válaszd az unalmasnak tűnő, de garantáltan biztos dolgokat.

 

Szűz

Karma horoszkóp május 16.-22. - SzűzKarmikus kötelességed: A szorgos munkád gyümölcsét a héten learathatod, mert munkahelyeden végre nemcsak szóban, de anyagilag is kifejezik elismerésüket. Azért ne költekezz sokat, és kölcsön se adj senkinek, mert a következő hetekben szükséged lehet a pénzre.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz, aki váratlanul bukkan fel életedben, és segíteni fog, hogy jobban megértsd önmagad. Ezeken a tapasztalatokon keresztül mások lelki problémáin is segíteni tudsz majd, és közelebb vihet életfeladatod teljesítéséhez.

Karmikus feladatod: Családi körben a feszültség ugyanúgy tombol tovább, mint a múlt héten. Jó lenne, ha időt szakítanál egy tisztázó beszélgetésre: mindenki elmondhatná a maga sérelmét. Így könnyebb lenne eldöntenetek, hogyan tovább, mert a köztetek dúló vita már a tágabb környezetetekre is kihat.

 

Mérleg

Karma horoszkóp május 16.-22. - MérlegKarmikus kötelességed: Élvezheted az otthoni és a családi harmóniát, jó kapcsolatot ápolsz a testvéreiddel, de ha a héten örökségre vagy pénzre terelődik a beszélgetés, viták alakulhatnak ki, melyeket nehéz lesz elsimítani. Kerüld a témát, minden ezzel kapcsolatos dolgot kezelj úgy, hogy egyik füleden be, a másikon ki.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz, aki miatt kellemetlenségeid lehetnek, mert minden titokd napvilágra kerülhet. Ha nem szeretnéd, akkor tegyél lakatot a szádra, és ne pletykálkodj, mert kiforgathatják minden egyes szavadat.

Karmikus feladatod: Mágikus erőd most dominál igazán. Olyan dolgokat érzel meg, melyeket mások észre sem vesznek. Vigyázz ezzel a képességeddel, mert sokan kihasználhatják, és törvénytelen dolgokra használhatják fel. Képességeidet csak jó ügy érdekében érdemes kiaknázni.

 

Skorpió

Karma horoszkóp május 16.-22. - SkorpióKarmikus kötelességed: Az egész lényedet a szeretet lángja lengi körül, boldog és kiegyensúlyozott leszel a héten. Munkahelyeden egyáltalán nem esik nehezedre olyan dolgokat is megtenni, amelyektől korábban a hátadon is felállt a szőr, de ez nem azt jelenti, hogy mások helyett is te dolgozz. Figyelj a héten, mert könnyedén kihasználhatnak.

Karmikus kapcsolatod: Egy szerencsésnek mondható baleset közben találkozhatsz egy olyan személlyel, aki felkelti az érdeklődésedet, és a véletlenből akár még hosszabb távú szerelem is lehet. Ne nézz a lábad elé, hátha belebotlasz!

Karmikus feladatod: A hétvégi bulikból jobb, ha most kimaradsz, és a kedvesed vagy a gyermeked felé fordulsz, szenteld nekik minden idődet. Elhanyagoltad őket az utóbbi időben, és ez a köztetek lévő kapcsolaton meg is látszik. A héten javíthatsz ezen, rajtad áll minden.

 

 

Nyilas

Karma horoszkóp május 16.-22. - NyilasKarmikus kötelességed: A pénzügyek terén ismét váratlan kiadások jöhetnek. Még az is lehet, hogy kölcsönért kell folyamodnod, de ha teheted, inkább egy baráttól kérj, mint egy idegentől, mert olyan kamata lesz, amit sokáig tart visszafizetni, és lehetnek fennakadások a fizetésben.

Karmikus kapcsolatod: A pasiddal lesz, akivel nehéz helyzet alakul ki. Előfordulhat, hogy a kapcsolatnak véget akarsz vetni, miközben ő nem ezt szeretné. Ám ha most nem teszed meg, és belemész a folytatásba, elszalaszthatod az igazi szerelmet, pedig a nagy Ő heteken belül megkörnyékezhet.

Karmikus feladatod: Az egészségedre vigyázz sokkal jobban. Immunrendszered teljesen le van gyengülve. Hiába szeded a különböző vitaminokat, az állandó munkahelyi feszültség nem tesz jót. Ha másként nem megy, keress másik állást. Egyébként is várható változás a munkahelyeden, ami nem neked fog kedvezni.

 

 

Bak

Karma horoszkóp május 16.-22. - BakKarmikus kötelességed: Ezen a héten a pároddal nagy viták alakulhatnak ki az anyagiak miatt. Most többet költesz, mint amit a házi kassza megenged, de többet is teszel bele. Értesd meg vele, hogy a közösködésnek ez a hátránya, és ha továbbra is el akar számoltatni minden forintról, akkor kereshet új partnert magának.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan barátnőddel lesz, akivel egy közös utazáson vehettek részt. Olyan élményben lehet részetek, amely még jobban összekovácsol benneteket, és lélekben olyan elválaszthatatlanok lesztek, mint az ikrek.

Karmikus feladatod: Munkahelyeden féltékeny lehetsz egy kollégád sikereire. Ez egyáltalán nem tesz jót, mert az állandó rágódás kiül az arcodra, és már mások is észrevették. Ne irigykedj, inkább tegyél azért, hogy téged is elismerjenek. Meglátod, könnyebb lesz reggelente felkelned.

 

 

Vízöntő

Karma horoszkóp május 16.-22. - VízöntőKarmikus kötelességed: Fantasztikus formában leszel a héten, és ez hozzásegít, hogy véghezvidd álmaidat. Arra viszont ügyelj, hogy ne gázolj bele mások lelkébe, mert a túlzott önbizalom most megbosszulhatja magát, és megakadályozhatja céljaid elérését.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz, akivel régen szoros kapcsolatban voltál, és mostanában ismét róla ábrándozol. Sőt, a héten össze is futhattok, de ne tégy semmit, amit később megbánhatsz. Mostani szerelmed érzi a kilengésed és a bizonytalanságod, könnyedén rájöhet a titkodra, és akkor véget vethet a kapcsolatotoknak.

Karmikus feladatod: Munkahelyeden félreértéseket tisztázhatsz, erre már korábban időt kellett volna szakítanod. A héten elgördül előled minden akadály, és sikeresen elindulhatsz a céljaid felé. Legyél kitartó, mert a sikert nem osztják ingyen, viszont annál édesebb lesz.

 

 

Halak

Karma horoszkóp május 16.-22. - HalakKarmikus kötelességed: A héten eleget tehetsz a vásárlási kényszerednek, mert hihetetlenül kedvező árakon juthatsz csúcsszuper ruhadarabokhoz. Ne áruld el senkinek, honnan származnak, mert könnyedén megeshet, hogy több barátnőd is ugyanolyat vásárol. A hétvégi bulik sztárja lehetsz, csak az alkoholmennyiségre kell ügyelned.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan rokonoddal lesz, akiben hittél, de most nagyot csalódtál. Megszokhattad már, hogy neked mindenért egyedül kell megküzdened, de most teljesen elkeseredtél, hogy mikor támogatásra lenne szükséged, nemet mond, de előbb-utóbb fordul a kocka, és ő fog rád szorulni, te meg eldöntheted, hogy miként teszel.

Karmikus feladatod: A héten elvégezheted azokat a feladatokat, melyekhez semmi kedved, és régóta halogatod őket. Jobban teszed, ha mielőbb túlesel rajtuk, mert ha nem, anyagi károd is származhat a lustaságodból.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top