Horoszkóp

Karmahoroszkóp (június 6-12.)

A hét mindjárt teliholddal kezdődik, ezt aztán a Neptun, a Vénusz és a Plútó, valamint a Merkúr és az Uránusz jó fényszögei követik, amelyek nagy lehetőségeket tartogatnak számodra a héten.

Kos

Karmahoroszkóp (június 6-12.)Karmikus kötelességed: A legjobb barátaid közül valaki elterjeszt rólad egy igen rosszízű pletykát, amely a héten visszajuthat a füledbe. Azonban ne ronts rá ajtóstul, mert lehet, hogy csak félreértésről van szó, de nagy a valószínűsége, hogy igaz, ezért jobban jársz, ha átgondolod, hogyan cselekedj.

Karmikus kapcsolatod: Házastársaddal lesz, akivel nem lángol a szerelem, de a biztonság neked mindennél többet ér. A héten olyan szóváltásba kerülhetsz vele, hogy most teljesen elbizonytalanodhatsz, és lehet, hogy mégis a magányt választod.

Karmikus feladatod: Munkád most arra kényszerít, hogy ne pihenj egy percet sem, de gondolkozz el rajta, hogy hova vezet ez. Tehetséged kezd ellaposodni, és úgy érezheted, kezdesz középszerűvé válni. Ezen csak egy kis lazítással, egy pihentető nyaralással segíthetsz, amire ez a hét alkalmas.

 

 

Bika

Karmahoroszkóp (június 6-12.)Karmikus kötelességed: A héten minden esélyed megvan arra, hogy egy babusgatott vágyad valóra váljon. Lehet talán az igazinak hitt pasi meghódítása, vagy éppen egy szexi, méregdrága ruha, vagy egy kényelmes új otthon.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan pasival lehet, aki szeretne meghódítani, de ha eddig egyedül voltál, mindent be kell vetned a cél érdekében, mert sajnos már annyira hozzászoktál a magányhoz, hogy senkit nem akarsz magad mellé engedni.

Karmikus feladatod: Mindig igyekszel, hogy az életedben egyensúlyban legyen a család és a karrier, de most a főszerepet mégis a munkád kapja. A hétvégén azonban törekedj arra, hogy minél több időt tölts a családoddal, hagyd az irodában a munkát. Szervezhetnél egy kerti sütögetést, ahol te lehetsz a hangulatfelelős, és így csempészhetsz boldogságot szeretteid szívébe.

 

Ikrek

Karmahoroszkóp (június 6-12.)Karmikus kötelességed: A héten sok minden változik körülötted, olyan utazásra kerülhet sor, amelyre talán nem számítottál, nem tervezted, de most nagy izgalommal várod, mert a jövődet nagymértékben befolyásolhatja. Mielőtt elutazol, rendezd a felhalmozott hivatalos ügyeidet, mert mire hazaérsz, meglepetésként várhat egy nagyobb büntetés.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz, akit mindig nagyra becsültél, de most csalódnod kell benne, és rájössz, hogy ki is ő valójában. Tekints erre úgy, mint egy jó tapasztalatra, és próbáld meg leszűrni belőle a következtetéseket, hogy legközelebb ne fogj mellé ilyen nagyon.

Karmikus feladatod: A héten kiemelkedő teljesítményt nyújthatsz az élet szinte minden területén. Fontos viszont, hogy kerülnöd kell a sötét ügyeket, mert most könnyedén fény derülhet rájuk, ez kisebbítheti elért eredményeidet.

 

 

Rák

Karmahoroszkóp (június 6-12.)Karmikus kötelességed: Munkahelyeden egy kis pluszpénzkereseti lehetőség adódik, de tisztáznod kell minden részletet, mert előfordulhat, hogy félreértesz valamit, és több munkáért kevesebb pénzt kapsz, mint amire számítottál. Ne érezd kellemetlennek, hogy alapos vagy, mert mindenki így tenne. Te nem szívességet fogsz tenni, hanem keményen megdolgozni a pénzedért.

Karmikus kapcsolatod: Érzelmekben bővelkedő heted lesz. Szerelmeddel átélhetitek a szerelmi skála két pólusát. Hétvégére megtalálhatjátok a közös hangot, és minden a legnagyobb harmóniában történhet.

Karmikus feladatod: Mázlid van, mert védőangyalod ott lebeg feletted, minden lépésedet árgus szemekkel figyeli, és mielőtt hibáznál, értesít. Nincs más dolgod, mint figyelni a jeleket, és kiolvasni belőlük a helyes utat. Ha egyedül nem megy, kérd egy barátnőd segítségét, aki érzékeny az ilyen dolgokra.

 

 

Oroszlán

Karmahoroszkóp (június 6-12.)Karmikus kötelességed: Munkahelyeden úgy érzed, hogy nélkülözhetetlen vagy, pedig ez nem igaz, és ezt ideje lenne már észrevenned. Szabad kezet kell adnod kollégáidnak, és csapatban kell dolgoznod, mert különben kiközösíthetnek, és könnyen előfordulhat, hogy magadra maradhatsz.

Karmikus kapcsolatod: Kedveseddel lesz, mert egész héten arra vágysz, hogy kényeztessen, odafigyeljen rád. Ám partnered gondolatai a megélhetés körül járnak, ezért nem tud annyi figyelmet szentelni neked, mint amennyit szeretne.

Karmikus feladatod: Egy barátodba lelket kell öntened, és fel kell karolnod, mert sorozatosan szerencsétlenségek érik, és emiatt a padlóra kerül. Bár most nehezen fér bele az életedbe, mert te is úszol az árral, de vedd át az irányítást, és támogasd mindenben. Ez lelkileg erősít, és bebizonyíthatod magadnak, hogy többet bírsz, mint valaha is gondoltad volna.

 

 

Szűz

Karmahoroszkóp (június 6-12.)Karmikus kötelességed: Közkedveltnek kell maradnod, még akkor is, ha véleményed visszatetszést vált ki másokból. Minden azon múlik, hogy tálalod a dolgokat. A külsőségek most sokkal nagyobb hangsúlyt kapnak, mint az ennél fontosabb belső értékek.

Karmikus kapcsolatod: Szerelmeddel lesz, aki állandó hisztijével az őrületbe kerget. A köztetek feszülő ellentét mindig az anyagi dolgok miatt robban ki, és ezt már nagyon unod. Párod állandó költekezése teljesen kifosztja a házi kasszát. A hét alkalmas rá, hogy közös nevezőre jussatok ebben a kérdésben, és így egy kicsit fellélegezhetsz.

Karmikus feladatod: Egy közvetlen kollégád miatt nagyon ideges lehetsz. Rájössz, hogy titkol előtted valamit, de az is lehet, hogy a hátad mögött megpróbál kijátszani, és a pozíciódra törni. Egyelőre a legjobb, amit tehetsz, ha a sejtéseidről megbizonyosodsz.

 

 

Mérleg

Karmahoroszkóp (június 6-12.)Karmikus kötelességed: Házastársadnak már régóta tűrsz, de a héten betelik a pohár, és eleged lesz a kicsinyes játszmáiból. Most elég erőd lehet ahhoz, hogy végleg kiszállj ebből a kapcsolatból, és egy újba kezdj, ami már ott lebeg előtted, csak észre kell venned. Ha szingli vagy, most Ámor nyila eltalálhat.

Karmikus kapcsolatod: Kollégáddal lesz, akitől már régen meg kellett volna szabadulnod, mert állandóan megkeveri körülötted a dolgokat. Most lehetőséged adódik arra, hogy ezt megtedd, de a sors elintézi helyetted, és magától tűnik el.

Karmikus feladatod: Egy váratlan telefonhívás fellelkesíthet, mert egy olyan programra invitálnak a barátaid, amiben már rég nem volt részed. Vegyél részt rajta, még ha mást le is kell mondanod miatta. Ha kellemetlen, füllents valamit, ezen a héten nincs lebukásveszély, és megéri.

 

 

Skorpió

Karmahoroszkóp (június 6-12.)Karmikus kötelességed: Munkahelyeden egy vitás kérdésben függetlennek kell maradnod. Most egyik oldalra se állj, mert bárhogy is dönts, megbánhatod a választásodat. Felszabadító érzés lesz, hogy míg mások ölik egymást egy kis semmiség miatt, te élvezed a szabad akaratod gyümölcsét.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan barátnőddel lesz, akivel egy fergetegeset bulizhatok ezen a héten. Próbáld meg minél kevesebb alkohollal feldobni magad, mert másnap olyan fejfájással ébredhetsz, amiből nem lábalsz ki egykönnyen. Óvd barátnődet is, mert őt egy szélhámos pasi átverheti, ami persze csak később derül ki.

Karmikus feladatod: Küzdés az életed, és ez visz előre, de egy kicsit változtatnod kellene a módszereiden. Legyél nagyvonalú, és ha valami nem jön össze elsőre, akkor se add fel. Elkeseredésedben ne bántsd meg a szeretteidet, mert ők mindenben támogatnak, és szükséged lehet a szeretetük erejére.

 

 

Nyilas

Karmahoroszkóp (június 6-12.)Karmikus kötelességed: Szerelmednek végre mutasd ki érzéseidet, mert bizonytalan veled szemben. Legyél vele érzéki, és lepd meg valami olyan dologgal, amelyre már régóta áhítozik. Ennek nem feltétlenül kell tárgynak lennie, lehet akár egy olyan ételkülönlegesség, amelyet ha elkészítesz neki, mind a tíz ujját megnyalja.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz, aki megtaníthat pozitívan gondolkodni. Teljesen elhagyod magad, és sokszor kilátástalannak látod életed. De ő az élet egy olyan oldalát mutathatja meg neked, amitől visszatér a lelki békéd, és ismét rózsaszín szemüvegen keresztül kacsintasz a világra.

Karmikus feladatod: Egy váratlan szituáció zökkenthet ki a hétköznap taposómalmából, de kitűnően kezelheted a helyzetet, ha higgadt maradsz, és elhiszed, hogy mindenre képes vagy. Most nemcsak magadnak, de a családodnak is bizonyíthatsz.

 

 

Bak

Karmahoroszkóp (június 6-12.)Karmikus kötelességed: A munkád most sokat hozhat a konyhára, de ez nem azt jelenti, hogy kitörhet rajtad a vásárlási láz. A sors a héten a tenyerén hordoz, legyél érte hálás, és a pluszbevételed egy részét fordítsd jótékony célra. Meglátod, ettől sokkal több leszel, mint pár új ruhadarabtól.

Karmikus kapcsolatod: Szerelmeddel lesz, aki ismét azt érezteti veled, hogy mindenki fontosabb nálad. Egy szívességet kérsz tőle, és ő most is inkább másnak kedvez. Érdemes elgondolkoznod rajta, hogy miért vagytok együtt, mert ennek az egyoldalú kapcsolatnak nincs sok jövője, és ez a héten számodra is világossá válik.

Karmikus feladatod: Nagyobb figyelmet kell fordítanod az egészségedre, mert olyan lappangó betegséged lehet, amely egy jó szakember segítségével gyorsan orvosolható, és a közérzetedet nagymértékben befolyásolná, ha végre kiderülne, hogy mi bajod.

 

 

Vízöntő

Karmahoroszkóp (június 6-12.)Karmikus kötelességed: Kedvesed rajongása néha már az őrületbe kerget, de te alakítottad így a kapcsolatotokat, és láncoltad magadhoz ennyire. Ha kezd eleged lenni belőle, egyenesebb, ha szólsz neki, mielőtt más után néznél.

Karmikus kapcsolatod: Egy kollégáddal lesz. Titkos viszonyotok a héten napvilágra kerülhet, aminek nagy visszhangja lehet, ha nem kezelitek diplomatikusan a dolgot. A tagadással semmire nem mész, inkább vallj színt, és őszinteségedért megjutalmaz az élet.

Karmikus feladatod: Kreativitásodat most kiélheted a munkádban, mert egy kedvező lehetőséggel kecsegtet a sors, és hogyha bejön, minden vágyadat valóra válthatod, és gyorsabban elérheted célodat. Olyan területekre kalandozhatsz, ami kihívást jelent. Ha még tanulsz, a héten sikeresen vizsgázhatsz, és bebizonyíthatod rátermettségedet olyan embereknek, akik eddig nem hittek benned.

.

 

Halak

Karmahoroszkóp (június 6-12.)Karmikus kötelességed: Pörgős és energikus leszel a héten. Ne vidd túlzásba a bulizást, mert könnyen kifáradhatsz. Az elmúlt hetek kemény munkával teltek, és ha most úgy is érzed, hogy fitt vagy, az éjszakázás helyett inkább otthon lazulj, haveri körben. Nézd meg, hogy kit engedsz be a lakásodba, mert könnyedén lába kelhet egy számodra oly fontos tárgynak.

Karmikus kapcsolatod: Egy üzletfeleddel vagy valaki olyan személlyel lesz, akiben megbíztál, és átvert. Meglepetésként ér, mert a semmiből jelentkezik, és végre kifizeti tartozását. A talált pénznek meglesz a helye. Ne legyél neki hálás, mert elvégre neked ez járt.

Karmikus feladatod: Anyagilag kedvezően alakul a heted, élvezd egy kicsit az életet, és vegyél magadnak olyan dolgokat, amelyek megvásárlására eddig nem volt lehetőséged. Szabadidődet töltsd kedved szerint, örömödet oszd meg családoddal, és őket is vond be a kellemes programjaidba.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top