Horoszkóp

Karmahoroszkóp (június 20-26.)

Ezen a héten a Nap és a Plútó szemben állnak egymással, és a Vénusz–Mars-együttállás a legjobb fényszöggel kapcsolódik a Szaturnuszhoz, ami a régi szerelmek fellobbanását, valamint új tervek készítését és új kapcsolatok kialakítását jelenti.

Kos

Karma horoszkóp június 20.-26.Karmikus kötelességed: Minden gondolatodat a nyaralás utáni vágy köti le, pedig odébb van még, mikor a tenger morajlását és a sirályok „dúdolását” hallgatod. Most jobban tennéd, ha a munkádra koncentrálnál, mert könnyen megcsúszhatsz a határidőkkel, és nem éred utol magad a nyár végén sem.  

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan családtagoddal lesz, aki egy váratlan és új hírrel lep meg. Mutasd ki az örömödet, mert a te véleményed és reakciód a legfontosabb számára. Lehet, hogy ez a hír megváltoztatja a család megszokott életét, de mindenkire egyaránt pozitívan fog kihatni.

Karmikus feladatod: Ne legyél elégedetlen, mert az utadat járod. Közel jársz ahhoz, hogy megtaláld a teljes belső békét, és most ez a legfontosabb. Nemcsak el kell fogadnod az élet nehézségeit, hanem fel is kell dolgoznod, és ez a hét tökéletes lesz erre is.

 

Bika

Karma horoszkóp június 20.-26.Karmikus kötelességed: Több szerencsés fordulat is várható a héten, megszabadulhatsz néhány felhalmozott tehertől, és belevághatsz egy szerencsés vállalkozásba is. Mivel szívesen vállalsz új feladatokat, még az is lehet, hogy munkahelyeden egy kedvezőbb pozícióhoz jutsz.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz, akiben sikerül megtalálnod a másik feledet. Erőt meríthettek egymásból a nehéz hétköznapokban, úgy, hogy közben tiszteletben tartjátok a másik fél szabadságát.

Karmikus feladatod: Stabilizálhatod anyagi helyzeted, és családoddal végre befizethettek egy varázslatos nyaralásra. Legyetek elővigyázatosak, és nézzétek meg az ajánlatokat, hogy mit mennyiért kínálnak, mert a gyors döntések sokba kerülhetnek a héten. Viszont ha megfontoltak vagytok, fantasztikus akciót csíphettek el.

 

Ikrek

Karma horoszkóp június 20.-26.Karmikus kötelességed: Ömlik belőled a szó, de jól gondold meg, hogy kinek mit mondasz, mert sokakat megbánthatsz. Lehet, hogy nem most kellene teljesen őszintének lenned a barátnőddel, mikor amúgy is teljesen ki van borulva. Inkább hallgass, és várj, míg lecsendesednek körülötte az események.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz, akivel eddig nem voltál jóban, de most megörvendeztet, mert kiáll érted egy olyan ügyben, ahol jogtalanul vádolnak hazugságokkal. Itt a lehetőség, mert ha most tisztázzátok a korábban felmerülő félreértéseket, még igaz barátok is lehettek.

Karmikus feladatod: Könnyebben meg tudod szerezni azt a pasit, aki után vágyakozol, de megtartani nehezebb lesz, mint gondolnád. Már a kapcsolatotok elején le kell nyűgöznöd, nemcsak külsőddel, de a belső értékeiddel is ahhoz, hogy magadhoz tudd láncolni. Nyílj meg neki azonnal, nem fog megsebezni, hanem tisztelni fog érte.

 

 

Rák

Karma horoszkóp június 20.-26.Karmikus kötelességed: A héten sokszor rögtönöznöd kell még olyan fontos kérdésekben is, melyek máskor többnapi vívódást jelentenének. Ne pánikolj, mert ennek ellenére minden döntésed sikeres lesz, még az is lehet, hogy kedvet kapsz némi kockázatos játékhoz, és próbára teszed a szerencsédet.

Karmikus kapcsolatod: Gyermekeddel lehet, akinek mostanában többet engedtél meg a kelleténél. Ne lepődj meg, hogy most, mikor szigorítanál, ellenszegüléssel találkozol. Az egyetlen jó megoldásnak a beszélgetés tűnik, mikor mindketten elmondhatjátok érveiteket.

Karmikus feladatod: Anyagi helyzeted javul, de nem olyan ütemben, mint ahogy te szeretnéd. Ha most pénzre van szükséged, ne folyamodj hitelért, mert a visszafizetésével adódhatnak gondok, és mire folyósítanák, addigra úgyis megérkeznek a számládra a várt pénzösszegek.

 

Oroszlán

Karma horoszkóp június 20.-26.Karmikus kötelességed: Nagyon kellemes hét vár rád, mikor nem kell a munkáddal és a hivatalos ügyekkel foglalkoznod. Nincs más dolgod, mint élvezni a családoddal eltöltött időt, és őket kényeztetni a finom ételkülönlegességekkel, amelyeket az asztalra varázsolsz nekik.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz, aki többet szeretne tőled, mint barátság, és ezt most a tudomásodra is hozza. Szenvedélyed érzelmeit csírájában fojtsd el, mert jelenlegi párod nem nézné jó szemmel, és heves érzelmeket váltana ki belőle, még ha bízik is benned.

Karmikus feladatod: Különleges terveket szövögetsz, és a megvalósításukhoz pénzre van szükséged. Ha valaki tartozik neked, a hét alkalmas rá, hogy visszakérd, ha viszont te tartozol valakinek, akkor a héten ne adj vissza egy forintot se, mert még szükséged lehet rá.

 

Szűz

Karma horoszkóp június 20.-26.Karmikus kötelességed: Ne aggodalmaskodj. Bármilyen problémát hozzon a sors, te pontosan fogod tudni, hogy mi a megoldás. De ne legyél önző, mert könnyedén előfordulhat, hogy magadra maradsz, és nem lesz senki, akivel megünnepelhetnéd a sikereidet.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz, akivel szemben elővigyázatosnak kell lenned, mert nagyon érzékeny lelkű, és akaratodon kívül hajlamos lehetsz megbántani. Pedig ő szeretetre méltó, hűséges barát, mindig ez lebegjen a szemed előtt.

Karmikus feladatod: A szerelem legyen forró, viszont ezért neked is mindent meg kell tenned. A lehetőséged adott, mert szuper pasid van, vagy ha még nincs a héten, megtalálhatod. Van úgy, hogy bizonyos idő elteltével belefáradsz az állandó lángolásba, ilyenkor kell kitalálnod különböző vágyfokozó dolgokat, mint például egy szexi fehérnemű.

 

 

Mérleg

Karma horoszkóp június 20.-26.Karmikus kötelességed: Visszafogottabbnak kell lenned. Ne add ki mindenkinek azonnal a legbelső énedet, mert ha túl korán megismernek, lehet, hogy nem sokáig leszel érdekes számukra. Burkolózz titokzatosságba, és meglátod, nem marad el a siker. Most rátalálhatsz egy olyan pasira, aki pont ezt keresi benned.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz, aki kihasználja a jóhiszeműségedet, és érzelmileg teljesen elszívja a pozitív energiáidat. Már messziről felismered az érdekkapcsolatokat. Ne hagyd, zárj le vele mindent minél előbb, mert különben gyötrelmes napokat élhetsz át.

Karmikus feladatod: Nehezedre esik a döntés, de a héten több dolognak is pontot kell tenned a végére. Bárhogy dönts, nem lesz könnyű, mert támadások érhetnek. Most lesz igazán szükséged az erődre és a humorodra, mert akkor könnyedén átvészelheted ezt a hetet.

 

Skorpió

Karma horoszkóp június 20.-26.Karmikus kötelességed: Egy ismerősöd alaposan megbántott, és most bosszút forralsz ellene. Felejtsd el, mert semmire nem mész vele, csak még jobban felidegesítenéd magadat. Inkább kacagj rajta, mert az élettől előbb-utóbb úgyis megkapja a jussát.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan barátoddal lesz, akit most kudarcok sorozata ér. Te vagy az egyetlen mentsvára, és úgy érzi, hogy csak te érted meg. Legyél hozzá megértő, még akkor is, ha te jó tanácsokkal láttad el, és ennek ellenére mindig másként döntött, és ennek köszönhetően került ilyen helyzetbe.

Karmikus feladatod: Mostanában egyre gyakrabban merül fel benned a félrelépés gondolata, és ez a héten még jobban felerősödhet. De a lebukás veszélye is szinte biztos, ezért ha jelenlegi kapcsolatodat nem szeretnéd felrúgni, akkor ne tegyél olyat, amit te se néznél jó szemmel.

 

Nyilas

Karma horoszkóp június 20.-26.Karmikus kötelességed: A mosolyod mögött fájdalmak is vannak, bár te tudod igazán, hogy mi zajlik a lelkedben-testedben, de nem kell mindig azt mutatnod, hogy minden rendben, mert egy idő után azt gondolhatják az emberek, hogy nincsenek igaz emberi érzelmeid. Mutasd ki, és meglátod, mennyivel könnyebb lesz elviselni a nehezebb napokat is.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz, aki már sokszor megalázott, de most mindent kamatostul visszafizethetsz neki – vagy dönthetsz amellett is, hogy nagyvonalúan visszavonulsz. Talán a második megoldás méltóbb hozzád, sokkal elegánsabb, és még jobban fáj neki.

Karmikus feladatod: Erős benned a megfelelési kényszer, pedig csak magadnak kellene bizonyítanod. Ha ez sikerül, mások is könnyebben elismerik a tehetségedet, mert az önbizalmaddal lehengerelheted a környezetedet.

 

 

 

Bak

Karma horoszkóp június 20.-26.Karmikus kötelességed: Párod mellett eddig jóban-rosszban kitartottál, elviselted a zűrös ügyeit, de most be telt a pohár, és képtelen vagy feldolgozni a stresszt és a feszültséget. Úgy érezheted, hogy nincs tovább. Ezt jó lenne, ha vele is közölnéd, mert azt hiheti, hogy minden rendben.

Karmikus kapcsolatod: Hivatali ügyeid intézése közben ismerkedhetsz meg egy olyan személlyel, aki a segítségedre lehet. Ne vedd természetesnek, hanem legyél neki hálás érte, mert soha nem tudhatod, hogy mikor lesz ismét szükséged rá.

Karmikus feladatod: Újfent elemedben vagy. Munkahelyeden főnököd teljes megelégedéssel beszél rólad. Olyan kérése lehet hozzád, amihez semmi kedved, de most nem mondhatsz neki nemet, ha továbbra is a kedvencei közé szeretnél tartozni. Az előmeneteledhez fűzött reményeid lassan megvalósulni látszanak.

 

 

Vízöntő

Karma horoszkóp június 20.-26.Karmikus kötelességed: Fáradékony és ingerült lehetsz a héten. Mindenki téged talál meg a nyűgével, amin eddig szívesen segítettél, de mostanra teljesen elszívták az erődet. Tanulj meg nemet mondani, és meglátod, mennyivel életerősebb leszel, ha főként a saját problémáidra koncentrálsz.

Karmikus kapcsolatod: Főnököddel lesz, aki mindent elkövet, hogy meggátoljon céljaid elérésében. Tekintsd ezt úgy, mint egy gyenge ember próbálkozásait. Ne hagyd magad eltéríteni, mert jó úton haladsz, és közel jársz a sikereidhez.

Karmikus feladatod: A szerelemben könnyed és forró éjszakákra számíthatsz, aminek kedvesed örül a legjobban. Ha még nem szeretnél gyermekáldás elé nézni, védekezzetek, mert most minden esélyed megvan rá. Ha egyedülálló vagy, engedd, hogy sodorjon a szíved egy olyan társ felé, aki mindenre képes lenne érted.

 

Halak

Karma horoszkóp június 20.-26.Karmikus kötelességed: Ez a nyár sok meglepetést tartogathat. Ezen a héten fontossá válnak olyan dolgok, melyekre eddig nem fordítottál gondot. Az egészséges, rendszeres étkezés és a testmozgás az alapja annak, hogy a közérzeted a csúcson legyen, és te most mindent meg is teszel ennek érdekében.

Karmikus kapcsolatod: Pároddal lesz, akinek szenvedélyre és szerelemre van szüksége, de ez egy adok-kapok játék. Jó lenne, ha felvilágosítanád erről, mert hajlamos lehetsz túlérzékenyen reagálni a dolgokra, és kedvesed nem értheti, hogy mi ez a kitörés.

Karmikus feladatod: Türelmedet és kitartásodat teszi próbára a sors, de neked mindkettőből van elég. Készülj fel rá, hogy lesznek, akik szeretnének meggátolni ebben. Tarts ki, és ne hagyd magad befolyásolni, még akkor se, ha meggyőző érvekkel állnak elő.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top