Horoszkóp

Karmahoroszkóp (július 11-17.)

A Merkúr és a Nap együtt állnak, és csodálatos trigont alkotnak az Uránusszal, ami arra utal, hogy sok váratlan esemény történik, ami mindenkit meglep, lesz, akit lenyűgöz, és el sem meri hinni, hogy mindez vele is megtörténhet.

Kos

Karma horoszkóp július 11.-17.Karmikus kötelességed: Ezen a héten végre kipihenheted magad, és kifújhatod a fáradt gőzt. Törekedj arra, hogy minél több időt tölts társaság nélkül, egyedül, mert csak akkor tudsz igazán ellazulni, és elmerülni a gondolataid világában.

Karmikus kapcsolat: Egy olyan személlyel lesz karmikus kapcsolatod, akivel már volt összetűzésed, és várhatóan még lesz is. Ezen a héten sincs másképpen, de ne hagyd, hogy kihozzon a sodrodból, mert akkor eléri a célját. Hallgasd meg, és mosolyogj rajta egy jót. Különben is, ez a te heted, és minden negatív energia „lepattan” rólad.

Karmikus feladatod: Komoly elhatározásra juthatsz a párkapcsolatod terén. Végleg megunod párod érdektelenségét, és még az is lehet, hogy nélküle töltöd el a szabadságod. De mielőtt befizetnél magadnak egy nyaralásra, próbálj meg beszélni vele, és menteni a menthetőt, mert ha nem teszed, ezzel biztosan pontot teszel a románcotok végére.

 

Bika

Karma horoszkóp július 11.-17.Karmikus kötelességed: Eleget kell tenned azoknak a kötelességeidnek, amelyekhez semmi kedved, de tovább nem halogathatod őket. Lehet ez egy takarítás vagy egy baráti látogatás, lényegtelen. Csak az a fontos, hogy megszabadulhatsz egy nyomasztó tehertől, amely folyamatosan ott dolgozik a fejedben, és sokszor elvonja a figyelmedet a valójában fontos dolgokról.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan rokonoddal lesz karmikus kapcsolatod, aki kihasznált a múltban, és most törleszteni szeretne, de te nem hagyod. Jól teszed, mert még nem tudtál neki megbocsátani, és addig hazugság lenne a megbocsátás ténye.

Karmikus feladatod: Anyagilag megerősödhetsz a héten, de csak magadnak köszönheted. Jól gazdálkodsz, és a kreatív ötleteid sokat hozhatnak a konyhára. Hagyd, hogy az érzékeid vezessenek, mert abban nem csalódhatsz, és bízz a tehetségedben, mert a héten végre kibontakoztathatod.

 

Ikrek

Karma horoszkóp július 11.-17.Karmikus kötelességed: Ha a héten elveszítenéd a munkádat, egy percig se csüggedj, mert a hétvégén egy olyan ajánlattal lepnek meg, amely nemcsak anyagilag, de szakmailag is magasan a régi fölött van. Külön jól jönne neked, ha most nem lenne állásod, vagy felmondási idő nélkül szabadulhatnál, mert az új helyre azonnal be kell állnod.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz karmikus kapcsolatod, akinek a múltban ígéretet tettél egy számára fontos dologban, és a héten szeretné behajtani. Vegyél erőt magadon, még ha semmi kedved nincs is hozzá, mert te sem szeretnéd, ha olyan hír kapna szárnyra rólad, hogy megbízhatatlan vagy.

Karmikus feladatod: A barátaid mindig rajtad élősködnek, még akkor is, mikor nehéz helyzetben vagy, de ha hagyod, és nem szólsz nekik, akkor nem veszik észre magukat, és így megy tovább a végtelenségig.

 

Rák

Karma horoszkóp július 11.-17.Karmikus kötelességed: Változtass! A hét alkalmas arra, hogy új dolgokat próbálj ki, mint például egy új hajszín vagy egy új frizura. Biztos lehetsz benne, hogy nem fogod megbánni. De változtathatsz a szokásaidon is, viszont az már lehet, hogy nem jön be annyira a környezetednek.

Karmikus kapcsolatod: Kollégáddal lesz karmikus kapcsolatod. Régóta áhítozol egy magasabb pozícióra, és most pályázhatsz rá, de egy közeli munkatársad is versenybe száll. Neki nagyobb szüksége van rá, és hajlamos lehetsz lemondani róla. Ezen ne lepődj meg, ez egyszerűen csak azt jelenti, hogy még nem jött el a te időd.

Karmikus feladatod: Ne legyen mindenre a gyermeked a kifogás. Vedd ki a részed a közösségi ügyekből, lehet ez egy jó buli vagy egy kerti sütögetés. Az, hogy az embernek gyermeke van, nem azt jelenti, hogy vonuljon zárdába, mert ez se neked, se neki nem jó.

 

Oroszlán

Karma horoszkóp július 11.-17.Karmikus kötelességed: Energikus és kiegyensúlyozott leszel a héten. Lehet, hogy a hétvégét is munkával kell töltened, de ez nem szegi kedvedet. A barátaid szeretnek melletted lenni, de ne hagyd néhányuknak, hogy negatív gondolataikkal befolyásoljanak, és esetleg teljesen elszívják a pozitív kisugárzásodat.

Karmikus kapcsolatod: Gyermekeddel lesz karmikus kapcsolatod, akitől annyi szeretetet kaphatsz, mint senki mástól. Minden eszközével azt fogja jelezni, hogy te vagy a számára a legfontosabb, és hogy nagyon hálás a rengeteg törődésért, amelyet tőled kapott.

Karmikus feladatod: Nem ártana fejlesztened a műveltségedet, mert adódnak hiányosságok. Vannak dolgok, amelyekben nagyon otthon vagy, de rengeteg dologhoz hozzá sem tudsz szólni. Értek már kellemetlen pillanatok, de eddig nem tettél semmit ellene. Itt az idő, ne tétovázz, mert meglesz az eredménye.

 

Szűz

Karma horoszkóp július 11.-17.Karmikus kötelességed: Ha minden kötél szakad, csak akkor vágj bele valami újba, mert ez a hét nem alkalmas rá. Próbáld húzni az időt, mert ha nem is a teljes sikertelenség fogj kísérni az utadat, de óriási nehézségekbe ütközhetsz, melyek egyébként elkerülnének.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz karmikus kapcsolatod, akivel addig szórakoztál, amíg teljesen magadba bolondítottad. Most viselheted a következményeit, mert annyira rád tapadt, hogy az már félelmetes. Beszélj vele, és magyarázd el neki, hogy csak játszadoztál. Kellemetlen lesz, mert felelőtlenségedért marcangoló lelkiismeret-furdalással fizetsz.

Karmikus feladatod: Több munka, kevesebb pénz! Ez a hét erről szól, ezért jól gondold meg, hogy mire költesz, mert most extra kiadásokra nem telik. Ha még is szükséged van valami pluszdologra, fogadd el párod segítségét, mert szívesen teszi.

 

Mérleg

Karma horoszkóp július 11.-17.Karmikus kötelességed: Ne hagyd, hogy a negatív gondolatok kedvedet szegjék. Küzdelem az élet, és a héten sokszor lesz nehéz pillanatod, de könnyen veheted az akadályokat, ha jókedvű vagy, mert egy mosollyal sokszor többet elérsz, mint bármi mással.

Karmikus kapcsolatod: Párod rokonával lesz karmikus kapcsolatod, akit nem tudsz elfogadni, és akinek az ügyes-bajos dolgait nem nézed jó szemmel. Ne gondold, hogy szerelmednek könnyű ez a helyzet, mert kettőtök között áll. Ne kényszerítsd választásra, mert az hosszú távon nem tenne jót a kapcsolatotoknak.

Karmikus feladatod: Gyanakvó leszel a héten, és kételkedni fogsz mindenki szavában, de ezt ne bánd, mert a te érdekeidet szolgálja. Végre rájössz, hogy az édes szavak mögött sokszor pont az ellenkezője áll, vagy ez akár fordítva is lehet. Még az is lehet, hogy kellemesen csalódsz egy olyan valakiben, akit már rég leírtál magadban.

 

Skorpió

Karma horoszkóp július 11.-17.Karmikus kötelességed: A hétre tervezett programodnak lőttek. Annyi munka zúdul a nyakadba, hogy ha tíz napból állna ez a hét, az sem lenne elég. Most már csak azt találd ki, hogy ezt hogy adagolod be a párodnak és a barátaidnak, akik már így is „ki vannak élezve” erre a témára.

Karmikus kapcsolatod: Szerelmeddel lesz karmikus kapcsolatod, akivel a héten újra egymásra találhatok, még akkor is, ha lesznek nehezítő tényezők. Tegyél meg mindent a nyugalma érdekében, mert igazán szeret. Nem feltétlenül kell elhalmoznod értékes tárgyakkal, mert most az igaz, tiszta érzelmeiddel is rabul ejtheted.

Karmikus feladatod: Ha eddig úgy gondoltad, hogy fekete, akkor ez a héten fehérre változhat. Most olyan fordulatot vehet az életed, amire nem számítottál. Téged is meglep, de kellemes érzés. Környezeted értetlenül áll a dolgok előtt, de téged ez egy csöppet se zavarjon, mert a te életed.

 

Nyilas

Karma horoszkóp július 11.-17.Karmikus kötelességed: Görbe estékben és forró éjszakákban lehet részed a héten. A lényeg, hogy tudd, hol a határ. Ha szingli vagy, ragadj meg minden lehetőséget, hogy társat találj, mert az ezen a héten kötött szerelmi kapcsolatok hosszú életűek lesznek, és neked pont erre van szükséged.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz karmikus kapcsolatod, aki sumákol. Egyelőre még csak a sötétben tapogatózol. Legyél óvatos, mert ha rárontasz, többet ártasz, mint használsz, de ha kivárod türelemmel, mindenre fény derülhet.

Karmikus feladatod: Ne igyál előre a medve bőrére, mert sikereid kezdetén állsz, és ha túlságosan elbízod magad, vagy nagyképűvé válsz, elveszítheted támogatóid szimpátiáját. Legyél visszafogott és szolid, de tudatosítsd mindenkiben, hogy kreatív vagy, és ötletes, továbbá tettre kész.

 

Bak

Karma horoszkóp július 11.-17.Karmikus kötelességed: Ha kedvet kaptál, hogy eltölts egy igazi csajos hétvégét, akkor ne tétlenkedj, már a hét elején kezdj bele a szervezkedésbe, mert izgalmas kalandok várnak rád. A lélegzetelállító látvány mellett fantasztikus, elsöprő bulikban lehet részed, ahol te és barátnőid lesztek a particsillagok.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan elesett személlyel lesz karmikus kapcsolatod, akit felkarolsz. Vannak külső hiányosságai, nem tartozik a legmenőbb csajok közé, de nem is ez a fontos, mert a szépség belülről fakad, és éppen ezért ő gyönyörű. A te dolgod egyszerű, mindezt vele is meg kell értetned.

Karmikus feladatod: A héten példát kell mutatnod több embernek is. Nem kell mást tenned, csak egyszerűen élned az életed. A sors magától kínálja fel azokat a feladatokat, amelyeket ha elfogadsz, játszva felhívhatod mások figyelmét fontos dolgokra.

 

Vízöntő

Karma horoszkóp július 11.-17.Karmikus kötelességed: A párkapcsolatban csendes időszak vár rád, de most ennek kell örülnöd, mert végre elsimulnak a viszályok, és csak egymásra koncentrálhattok. Ha szingli vagy, nem ezen a héten találod meg a nagy Őt, de ne búsulj, mert a helyzeted nem reménytelen, és hamarosan rád talál a szerelem.

Karmikus kapcsolatod: Főnököddel lesz karmikus kapcsolatod, akit nyugodtan zaklass a jobbnál jobb ötleteiddel, mert ha megvalósulnak, az nemcsak neked lesz siker, hanem neki is. Legyél figyelemfelkeltő, és nyüzsögd körbe, így egy percre sem esel ki a cég vérkeringéséből.

Karmikus feladatod: Ebben a tikkasztó időben jobban figyelj oda az egészségedre. Fogyassz minél több folyadékot, mert a veséd egy méregtelenítő szerved, és csak így tudod átmosni igazán. Kerüld az alkohol fogyasztását, mert könnyen fejbe vághat, és olyan dolgokat követhetsz el, melyekre másnap nem szívesen emlékszel vissza.

 

Halak

Karma horoszkóp július 11.-17.Karmikus kötelességed: Szerelmeddel lehetnek nézeteltéréseid. Te is okot szolgáltatsz rá, de főként ő tehet róla. Ha belátja, és bocsánatodért esdekel, ne gyötörd tovább, legyél vele nagyvonalú, és felejtsd el a sérelmeidet.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz karmikus kapcsolatod, akivel hosszasan beszélgethetsz a héten. Pozitív hatással lesz rád, képes leszel új lendületet venni, és amit eddig borúsan láttál, arra ismét napfény derül. Egyre jobban kötődsz azokhoz az emberekhez, akikkel azonos nézeteket vallasz, és ez megerősít a hitedben.

Karmikus feladatod: Ne húzd tovább a ház körüli teendőket, mert már égig ér a fű. Jót fog tenni egy kis fizikai munka a szabadban, miközben elmélázhatsz az élet nagy dolgain. Néha elégedett vagy, néha nem, de ha most munkád nagy részét befejezed, garantáltan jól fogod érezni magad.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top