Horoszkóp

Karmahoroszkóp (július 18-24.)

Miután 22-én a kora reggeli órákban elfogy a Hold, délután a Nap átlép az Oroszlán jegyébe. Új időszak kezdődik az életünkben, amikor élvezni akarjuk az életet, többet akarunk szórakozni, és a szívünk megtelik várakozással: vajon ránk talál-e a szerelem?

Kos

 Karma horoszkóp július 18.-24.Karmikus kötelességed: Ne a munka legyen a legfontosabb számodra. Törődj többet a családoddal és az egészségeddel, mert ha kimeríted a belső energiaforrásaidat, a munkahelyeden sem tudsz kiemelkedőt nyújtani.

Karmikus kapcsolatod: A szomszédoddal lesz karmikus kapcsolatod, aki nem hagy nyugtot neked. Minden lépésedet árgus szemekkel figyeli. Sajnos ez a törvény szerint még nem bűn, ezért hivatalosan nem tudsz mit tenni. Jó megoldás lehet, ha nem veszel tudomást róla, vagy az is jó, ha rájátszol minden mozdulatodra. Ha ingerülten elküldöd melegebb éghajlatra, csak azt éred el, hogy még jobban fog bámulni.

Karmikus feladatod: A héten egy olyan buliba vagy hivatalos, ahol azt kérdezed magadtól, hogy mit keresel itt. Keveseket ismersz, és azok sem tartoznak a kedvenc ismerőseid közé. Akkor jársz a legjobban, ha minél hamarabb hazamész, és egy jó könyv társaságában ágyba bújsz.

 

Bika

 Karma horoszkóp július 18.-24.Karmikus kötelességed: Szárnyalnak a gondolataid és az ötleteid. Nagyon kreatív leszel a héten, de most csak jegyzetelj, mert a megvalósításukra még ráérsz. Ne törődj az irigy emberekkel, mert tudod kezelni őket, és nem árthatnak neked.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz karmikus kapcsolatod, akibe egy szempillantás alatt beleszerethetsz. Ne rohand le az érzelmeiddel, hanem finoman környékezd meg. Nem tenne jót a románcotoknak, ha túlságosan tolakodó lennél.

Karmikus feladatod: A héten igazán rád fér egy kis lazítás. Ha teheted, a hétvégén ugorj le a Balatonhoz, és élvezd a tó hűsítő vizét. Kipróbálhatsz néhány vízi sportot, ez annyira rabul ejthet, hogy új hobbira lelhetsz. Az egyetlen szépséghiba, hogy ha nem figyelsz a nap erejére, és nem használsz magas védőfaktorszámú napozót, könnyedén leéghetsz.

 

Ikrek

 Karma horoszkóp július 18.-24.Karmikus kötelességed: Ha a héten szabadságon vagy, ne maratoni DVD-zéssel töltsd, hanem menj ki minél többet a szabadba. Ha nem utazol el, akkor a közeli strandokat látogasd meg. Szükséged van a napsugarak pozitív, jótékony hatására a felmerülő nehézségek leküzdéséhez, valamint külsődnek sem árt a szép aranybarna bőr.

Karmikus kapcsolatod: Az egyik szülőddel lesz karmikus kapcsolatod, aki szeretné megakadályozni, hogy a vesztedbe rohanj, de te nem vagy hajlandó hallgatni a józan szóra. Legalább ne legyél vele teljesen elutasító, hallgasd végig, aztán dönts belátásod szerint.

Karmikus feladatod: Ne vegyél félvállról semmit. A héten mindennek súlya lesz, és a most meghozott döntéseid nagyban befolyásolhatják a jövődet, a szerelem és a karrier területén egyaránt. Bízz a megérzéseidben, és vedd figyelembe a környezetedtől kapott tanácsokat.

 

Rák

 Karma horoszkóp július 18.-24.Karmikus kötelességed: Rendezned kell egy munkahelyi félreértést, ha ezt elhanyagolod, az akár a karrieredbe is kerülhet. Nincs mitől tartanod, mert a pletykákkal szemben neked fognak hinni az emberek, és ennél a hétnél nem is találhatsz tökéletesebb időpontot a felajzott hangulat lecsillapítására.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan ismerősöddel lesz karmikus kapcsolatod, akivel igazságtalanul viselkedtél. Ne csodálkozz, ha éjszakánként gyötör a lelkiismeret, és nem tudsz aludni, mert mindaddig így lesz, míg nem kérsz tőle bocsánatot.

Karmikus feladatod: A párod rengeteget van távol, már az idejét sem tudod, mikor töltöttetek el kettesben egy hétvégét. Szervezz titokban egy mininyaralást, de legyél alapos, és mindent vegyél figyelembe, mert ha ismét halaszthatatlan dolga akad, lehet, hogy keresztülhúzza a számításaidat, és ismét egyedül maradsz.


Oroszlán

 Karma horoszkóp július 18.-24.Karmikus kötelességed: A héten igazán szerencsés leszel, mert sikert sikerre halmozol, most nemcsak másoknak, de magadnak is bebizonyíthatod, hogy mi mindenre vagy képes. Anyagilag még mindig rosszul állsz, mert amit megkeresel, azt azonnal el is költöd. Gondolj a szűkösebb időkre, és kezdj el szorgosan gyűjtögetni.

Karmikus kapcsolatod: Egy kollégáddal lesz karmikus kapcsolatod, akivel mostanában egyre gyakrabban van nézeteltérésetek. Talán nem véletlen, és ez a tény is afelé irányít, hogy váltanod kell, és új munka után kell nézned.

Karmikus feladatod: Ha szingli vagy, használj ki minden lehetőséget, és vesd be az összes csábítási praktikát annál a pasinál, akire ha ránézel, azonnal megindul a föld körülötted. Most jó eséllyel pályázol a szerelmére, mert vonzó és szexi leszel a héten, ami nemcsak a külsődre, de a belső kisugárzásodra is vonatkozik.

 

Szűz

 Karma horoszkóp július 18.-24.Karmikus kötelességed: A pénzügyek terén nem hoz sok jót ez a hét. Szórod a pénzt, mintha ingyen adnák. Most neked kell mérlegelned, hogy mi mennyit ér. Ha nem sajnálod az idődet, és jól körbenézel, kedvezőbben juthatsz dolgokhoz, mint ha az első helyen megveszed.

Karmikus kapcsolatod: A pároddal lesz karmikus kapcsolatod, akivel minden ok nélkül türelmetlen és ingerlékeny vagy. Vegyél vissza, mert egyszer csak azon veszed észre magad, hogy megunta, és máshol keresi a boldogságot, és bánhatod.

Karmikus feladatod: Hamvas vagy, mint egy korai barack, de belül fáradtnak és kiégettnek érezheted magad, és ez rányomja a bélyegét a hétre. Rutinos vagy, és könnyedén tudod leplezni, de most sokan észrevehetik. Esténként töltődj fel baráti beszélgetésekkel vagy egy izgalmas könyv társaságában. A túlzásba vitt bulizás most nem tenne jót.


Mérleg

 Karma horoszkóp július 18.-24.Karmikus kötelességed: A barátaid vízparti nyaralást szerveznek, de neked semmi kedved hozzá, mert te inkább romos városokat látogatnál valahol északon. Mondj rá nemet, mert végigduzzognád az utat, és ez senkinek nem lenne jó. Egyébként kerülnöd kell a napsütést, mert a héten könnyen napszúrás áldozata lehetsz.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz karmikus kapcsolatod, akit állandóan felbosszantasz a makacsságoddal. A héten teljesen az őrületbe kergeted, és ne csodálkozz rajta, ha kiborul, és esetleg neked esik. Nem ártana, ha néhanapján elfogadnád vagy legalább meghallgatnád mások véleményét.

Karmikus feladatod: Igézőnek és figyelmesnek kell lenned, mert a párodra más is kivetette a hálóját. Próbálj meg tudomást sem venni róla, mert ha felhívod kedvesed figyelmét, akkor nagyobb esélyt adsz a kísértésnek, és nehogy pont te kergesd bele az új kapcsolatba.

Skorpió

 Karma horoszkóp július 18.-24.Karmikus kötelességed: Szereted, ha elismerik a munkádat, és erre a héten minden esélyed megvan. De arra figyelj, hogy céljaid elérése érdekében ne tegyél keresztbe senkinek, mert ha mégis, olyan bosszúban lehet részed, amely nemcsak szakmai előmeneteledre, de szerelmi életedre is hatással lehet.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan külföldi pasival lesz karmikus kapcsolatod, akivel a nyaralásod során ismerkedhetsz meg. Azonnal mindent elsöprő szerelembe esel, és képes leszel felrúgni miatta mindent, ami eddig fontos volt számodra. Azért – ha lehet – ne csak egy képeslapot küldj haza „majd jövök” felirattal.

Karmikus feladatod: Bátran belevághatsz egy shoppingolós napba, mert a leárazások már elkezdődtek, és a nyár még bőven tart. Megvehetsz magadnak olyan ruhadarabokat, melyekre eddig sajnáltad a pénzt, de most olyan kedvezőnek találod az árakat, hogy egy ruhásszekrénnyi cuccal térhetsz haza.

 

Nyilas

 Karma horoszkóp július 18.-24.Karmikus kötelességed: Háromszor is gondold meg, mielőtt igent mondasz egy állásajánlatra. Nagyon kecsegtetően hangzik, de bizonytalan, és most nem vagy abban a helyzetben, hogy kockáztass. Amennyiben mégis belevágsz, számíts rá, hogy anyagilag szűkösebb idők következnek, ezért ne költekezz a héten.

Karmikus kapcsolatod: Egy közeli barátoddal lesz karmikus kapcsolatod, aki nehézségekkel küzd, és rád szeretne támaszkodni. Mielőtt bármi segítséget adnál neki, kérd ki a házastársad vagy kedvesed véleményét, mert ha egyedül hozod meg a döntést, lehet, hogy felborul a családi béke.

Karmikus feladatod: Szerelmeddel legyél figyelmes és gyengéd. Ha a héten szeretnél bejelenteni neki valami fontosat, ne lepődj meg, ha a kétségbeesés és az öröm jelei egyszerre jelennek meg rajta, ami nem neked szól, hanem egyszerűen bármennyire is szeretnél, nem tudsz eléggé diplomatikus lenni.


Bak

 Karma horoszkóp július 18.-24.Karmikus kötelességed: Töretlen lelkesedéssel vágsz bele a hétbe. Lesznek olyan feladatok, amelyeket nem érzel méltónak magadhoz, de nincs más választásod, kénytelen vagy azokat is elvégezni, mert munkád és pozíciód ezt követeli meg. Közben rájöhetsz arra is, hogy nem minden arany, ami fénylik.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan ismerősöddel lehet karmikus kapcsolatod, aki kerüli a társaságodat, és a telefonhívásaidra sem válaszol. Nem tudod mire vélni, de ha jobban elgondolkozol, rájöhetsz az okára, és ha mélyen magadba nézel, érthetőnek is találod.

Karmikus feladatod: Eddig egész jól elszöszmötöltél magadban, de a héten lehetőséged adódik, hogy végre összeköltözz kedveseddel, vagy szorosabbra fűzd vele a kapcsolatodat. Ne riadj meg, mert szükséged van egy társra, még akkor is, ha azt mutatod a külvilágnak, hogy kőkemény csaj vagy, aki egyedül is boldogul.


Vízöntő

 Karma horoszkóp július 18.-24.Karmikus kötelességed: Jól gazdálkodtál, és több befektetésed is szépen gyarapodott az utóbbi időben, most pedig élvezheted a hasznát. Engedj meg magadnak és a családodnak mindent, mert ez a hét az élvezetek hajszolásáról szól számodra, és azok számára is, akik veled tartanak.

Karmikus kapcsolatod: Házastársaddal lesz karmikus kapcsolatod, vagy ha szingli vagy, egy olyan pasival, akivel el tudnád képzelni az életedet. A sors most párkapcsolati nehézségek elé állít, és arra ösztönöz, hogy minél frappánsabban oldd meg őket. Ha kell, egyedül.

Karmikus feladatod: Ne akard gyermekedre ráerőltetni az akaratodat. Ő is önálló emberpalánta, aki lehet, hogy olykor tévesen ítéli meg a dolgokat, de minden joga megvan a szabad akarata a gyakorlásához. Ha nem szeretnéd teljesen elmarni magad mellől, ezt vedd figyelembe, és még ha nehezedre esik is, akkor is tartsd szem előtt.


Halak

 Karma horoszkóp július 18.-24.Karmikus kötelességed: Kinyílt a világ előtted. Lendületed utolérhetetlen. A héten olyan sportokba kóstolhatsz bele, melyekhez mindig is vonzódtál, de sosem volt bátorságod kipróbálni magadat bennük. Most nézz előre és taposs bele, mert nemcsak egy új hobbira lelhetsz, hanem sokkal többre.

Karmikus kapcsolatod: Szerelmeddel lesz karmikus kapcsolatod, aki több feladatot bíz rád, mint amennyit elbírsz. Ne nyeld le a békát, hanem jelezd neki, és majd attól tedd függővé viselkedésedet, hogy ő hogy reagál. Hidd el, hogy fontos vagy neki.

Karmikus feladatod: Ezen a héten még véletlenül se állj rá a mérlegre, mert sokkal többet fog mutatni, mint amennyit szeretnél. Ha most vakációzol, ne tétovázz, kóstolj meg mindent, amit csak a szemed megkíván, ráérsz diétázni, ha hazajöttél. Ha munkával töltöd a hetet, akkor mozogj kicsit többet, így a pluszkalóriák gyorsabban elégnek.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top