Horoszkóp

Karma horoszkóp (aug. 22-28.)

Kapcsolataid, feladatod és kötelességed a karma tükrében a horoszkóp jegyek alapján.

Kos:

Karma horoszkóp (aug. 22-28.)Karmikus kötelességed: El leszel havazva a héten. Ne vállalj többet, mint amit könnyedén be tudsz fejezni, mert különben a teljes kiborulás fenyeget. Segítségre ne számíts, mert akire számíthatnál, pont most lesz szabadságon. Minden a feje tetejére állhat, ha nem vagy következetes.

Karmikus kapcsolat: Egy olyan személlyel lesz, akinek szívességet tettél, és most is azon vagy. Nem hogy megköszönné, hanem mikor valami nem 100%-osan az ő elvárásai, elképzelései szerint történik még neki áll feljebb.

Karmikus feladatod: Látogasd meg az edző teremet, mert a hátad nehezen viseli, ha nem foglakozol vele, és csak a számítógép előtt görnyedsz. Nem kell túlzásokba esned, mert egy nap alatt nem tudod pótolni az edzettséget. Törekedj a fokozatosságra.  Az úszás is tökéletes, a gerinc problémákra, és most különösen hűsítő ebben a nagy augusztusi forróságban.

 

Bika:

Karma horoszkóp (aug. 22-28.)Karmikus kötelességed: Különleges képességeidnek ne szabj határt. Ha mindig a háttérbe szorítod, olyan sok plusz energia gyülemlik fel benned, hogy egyszer csak váratlanul kitörsz, mint egy vulkán, és elöntöd ötleteiddel a környezetedet, melyet hirtelen nehéz lesz nekik megemészteni.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz, akitől sokat lehet tanulni. Most lehetőséged nyílik kihasználni. De próbáld meg viszonozni a rád fordított energiát, és figyelmet. Nem feltétlen anyagiakra gondolj, lehet ez egy kedves gesztus is felé.

Karmikus feladatod: A csillagok támogatni fognak a szerelemben. Ha egyedül élsz, most esélyed lehet találkozni egy olyan fiúval, akivel gyors összeköltözés után, gyors házasság, és gyerekáldás következhet. Ha párkapcsolatban élsz, legyél visszafogott, mert a hevességed, megrémítheti a szerelmed, de ha lépésről lépésre haladtok az izgalmak útján, mindkettőtöknek mennyei örömökben lesz részetek.

 

Ikrek:

Karma horoszkóp (aug. 22-28.)Karmikus kötelességed: Legyél biztos magadban, és az otthoni gondokat ne vidd be a munkahelyedre, mert csökkentheti teljesítményedet és meghiúsíthatja a kitűzött céljaidat. Legyél vidám ezen a héten, hiszen minden sínen van, csak élvezned kell az életet, és az apróságokkal ráérsz máskor foglalkozni.

Karmikus kapcsolatod: Partnereddel lesz, akit szeretsz irányítani, de a héten ne tedd, mert bármennyire is türelmes, és megértő egyszer neki is elege lesz, és most olyan vitát robbanthatsz ki, hogy akár még kenyértörésre is sor kerülhet.

Karmikus feladatod: Szervezz a hétvégére egy baráti piknikezést, amilyenben utoljára gyermekkorodban volt részed.  Lehet ez egy tábortüzes Balaton parti bandázás, de akár elmenekülhettek a tömeg elől egy hegyi falúba, mindegy a lények hogy együtt legyetek, zenéljetek, táncoljatok, és jókat beszélgessetek.

 

Rák:

Karma horoszkóp (aug. 22-28.)Karmikus kötelességed: Akkor teszed jól, ha ezt a hétvégét egy wellness paradicsomba töltöd, ahol minden gondolatodat lesik. Ha még is itthon maradsz, akkor legalább mozdulj ki a szabadba, és kirándulj egy nagyon, mert már nagyon régen volt részed ilyen aktív pihenésben.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan emberrel lesz, aki megpróbálhat a szószorros értelemben kizsebelni. Értéktárgyaidra fordíts nagyobb figyelmet, mert a tömegben egy, olyan ügyes zsebtolvaj működhet, aki könnyen meglophat.

Karmikus feladatod: Sajnos ebben az anyagias világban nem teheted meg, hogy kilépj a taposómalomból, főleg ha egy olyan kedvező lehetőséged adódik, amivel rövid idő alatt sokat kereshetsz. Nagy szükséged van most a pénzre, mert a kiadásaid hirtelen megnövekedtek. Még az is előfordulhat, hogy a plusz munkával egy kis megtakarításra is szert tehetsz.

 

Oroszlán:

Karma horoszkóp (aug. 22-28.)Karmikus kötelességed: Életvidám személyiség vagy, és általában meg tudod őrizni a mosolyodat, de a héten annyira felbosszantanak, hogy teljesen kifordulhatsz önmagadból, és a kacagás helyett s sírást választod kínodban. Vedd körbe magadat olyan barátokkal, akik nem hagyják, hogy magukkal ragadjanak az indulatok.

Karmikus kapcsolatod: Egy távoli rokonnal lesz, aki váratlanul állít be. Ettől aztán teljesen át kell szervezned a heted, aminek köszönhetően néhány barátod megsértődhet, mert le kell mondanod a velük szervezett programot. Próbáld meg összehangolni a programokat, de ne várd, hogy egyszerű lesz.

Karmikus feladatod: Politikai nézeteidet ne a munkahelyeden tárgyald meg, mert vannak, akik nem a te szemszögödből nézik az eseményeket, és olyan szócsatába kerülhetsz velük, hogy még az állásodat is veszélyeztetheti.

 

Szűz:

Karma horoszkóp (aug. 22-28.)Karmikus kötelességed: Pályafutásodban nagyon kellemes fordulat várható, a csillagok segítenek, hogy olyan ötletekkel rukkolj elő, melyek nem maradnak elismerés nélkül. De legyél óvatos, mert egy közeli barátod, megelőzhet, és megvalósíthatja az egyik briliáns ötletedet. Ezzel nem csak egy barátot veszíthetsz el, de nagyon sok pénztől eshetsz el.

Karmikus kapcsolatod: Egy távoli rokonnal lesz, aki mindenbe bele üti az orrát, és lelkileg próbál mindenkit zsarolni. Ne hagyd ezt tovább, és olvass be neki. Lehet, hogy hideg zuhanyként éri, de ne sajnáld, mert megérdemli. Elég régóta sanyargat titeket.

Karmikus feladatod: Óriási energiával, nagy optimizmussal rendelkezel, ami átsegíthet minden nehézségen. Szerelmi kapcsolatod kicsit zavarosnak tűnik, de ha elég kitartó vagy a hétvégére már tisztán fogsz látni, és ha kell, jól fogsz dönteni.

 

Mérleg:

Karma horoszkóp (aug. 22-28.)Karmikus kötelességed: Kiváló a hét a nagybevásárlásra. Majdnem minden fél áron tudsz beszerezni, de ez nem azt jelenti, hogy muszáj mindet felhalmoznod otthon, csak azt vedd meg, amire igazán szükséged van. A ruhásszekrényed roskadozik, egy nagy szelektálás ráférne, és akkor legalább átlátnád, hogy mire van szükséged.

Karmikus kapcsolatod: Egy idegennel lesz, akivel szemben nem ártana kicsit bizalmatlanabbnak lenned, mert messziről jött ember azt mond, amit akar. Ha úgy érzed, hogy túl hiszékeny vagy, és nem tudsz ellen állni a csábításnak, kérj pár józanító szót a barátnődtől, az segíthet.

Karmikus feladatod: Szeretsz romantikázni, és ez a hét bővelkedni fog érzelmes pillanatokban, de ne rontsd el a kételyeiddel. Jobban kell bíznod önmagadban, mert minden okod meg van rá. Az utóbbi időben elért sikereid meghozhatnák végre az önbizalmadat. A héten nem maradsz pasi nélkül az tuti.

 

Skorpió:

Karma horoszkóp (aug. 22-28.)Karmikus kötelességed: Barátaidnak is kezd feltűnni, hogy kezdesz megváltozni, ami nem csak a külsődre, hanem az életmódodra is vonatkozik. Értékrended kifogástalan útra terelődött. Mértékletes vagy, és inkább a család kerül előtérbe. Kezded túltenni magadat a csalódásokon, és inkább kibeszéled magadból, minthogy belülről őröljön fel.

Karmikus kapcsolatod: Egy új partnerrel lesz, a régit felejtsd el örökre. Legyen fegyvered a mosolyod, amellyel mindenkit le tudsz venni a lábáról. Kellemes órákat tölthetsz el. Végre rátalálhatsz az igaz szerelemre.

Karmikus feladatod: Bírságot kaphatsz, mert rossz helyen parkoltál. Fizessd be, mert később nagyobb büntetés várható, és még az is előfordulhat, hogy egy olyan peres ügy lesz belőle, aminek nyoma marad, és a továbbiakban megnehezíti a karrieredet.

 

Nyilas:

Karma horoszkóp (aug. 22-28.)Karmikus kötelességed: Az elmúlt hetekben leginkább magaddal voltál elfoglalva, és ezt a barátaid nem igazán nézték jó szemmel. Fordíts rájuk nagyobb figyelmet, mert különben annyira eltávolodtok egymástól, hogy mikor szükséged lenne néhány baráti jó szóra nem lesz senki melletted.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan furcsa pasival lesz, aki azonnal tudja a problémáidra a megoldást. Ez neked szokatlan lehet, mert általában rád szoktak támaszkodni. Élvezd, hogy van, aki helyetted, gondolkozik, és megkönnyíti a hétköznapjaidat, de ne hagyd, hogy teljesen kisajátítson, és ne hagyjon érvényesülni.

Karmikus feladatod: Gazdagítsd ezt a hetet új élményekkel. Tedd próbára a képzelőerődet és tesztelj új sportokat. Vagy éppen üdítően hathat rád egy éjszakai fürdőzés a holdfényes Balatonba, de ha kedved úgy tartja, felpörgetheted magadat egy kareoki bárban.

 

Bak:

Karma horoszkóp (aug. 22-28.)Karmikus kötelességed: Közlekedj óvatosan, mert tanulóvezetők, és forma1-es pilóták vannak az utakon, akik keresztezik egymás útját, ha nem figyelsz könnyen kisebb koccanásba, lehet részed, ami ugyan az egészségedet nem veszélyeztetheti, de anyagilag nagyon mélyen érinthet.

Karmikus kapcsolatod: Barátnőddel lesz, akivel tartsatok egy csajos szépségnapot, ami nagyon rád fér. Kiöntheted neki a szívedet, végre lesz valaki, akivel meg tudod beszélni, és aki ráadásul megérti az új pasiddal szemben felmerülő kételyeidet.

Karmikus feladatod: Takarékoskodásra vagy ítélve, de a leárazásban be tudsz újítani néhány trendi darabot, amivel pasid érzékeit felkorbácsolhatod. Ismét hord a színes cuccaidat, mert nagyon jó állnak, és vess véget a szürke kórszakodnak, amivel nem csak a saját de mások kedvét is beszürkítheted. A külsőd nagyban befolyásolja a rólad alkotott képet.

 

Vízöntő:

Karma horoszkóp (aug. 22-28.)Karmikus kötelességed: Legyél egyértelmű. A hét nem alkalmas taktikázásra. Csak úgy tudod elérni a céljaidat, ha nyíltan és világosan kifejezed a szándékaidat. Partnerekre fogsz találni, és a nehéznek tűnő dolgokat is egy szempillantás alatt megoldhatod.

Karmikus kapcsolatod: Szerelmeddel lesz, aki iránt kezd kihűlni a lángolásod. Kellemes órákat tölthetsz el egy titkos viszonyba, aminek fennáll a veszélye, hogy kiderül. De ne bánd, mert végre pontot kell tenned a párkapcsolatod végére, és ez jó alkalom lehet.

Karmikus feladatod: Ne ess abba a hibába, hogy a mának élsz, gondolja jövőre is, és eszerint költekezz. Lehet, hogy most sok mindenről le kell mondanod, de hosszútávon ez lesz a kifizetődő. Mindig előre nézz, és ne sajnálkozz a múlton, mert a lehetőségek jönnek, mennek, neked kell kihasználni őket.

 

Halak:

Karma horoszkóp (aug. 22-28.)Karmikus kötelességed: Nem úgy fogsz haladni a dolgaiddal, mint, ahogy azt előre eltervezted. De ettől nem kell kétségbe esned, semmiről nem maradsz le. Lehet, hogy a héten sok bosszúságba lesz részed, de mindent magadnak köszönhetsz, mert ha alaposabb, figyelmesebb vagy sok minden elkerülhető lenne.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz, aki mellett egy percet sem fogsz unatkozni. Árad belőle a szó, és viccesebbnél viccesebb történeteket mesél. Arra viszont ügyelj, hogy ne fecsegj ki neki fontos információkat, mert azokat kiszínezve azonnal továbbadja.

Karmikus feladatod: Lelkileg sokkal érzékenyebb lehetsz, mint általában, ennek, azaz oka, hogy olyan dolgokat is a szívedre veszel, melyekre máskor fittyet hánysz. De ha elfojtód az érzéseidet azzal nem csak magadnak, hanem a párkapcsolatodnak is árthatsz.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top