Horoszkóp

Karmahoroszkóp (szeptember 26. – október 2.)

Ezen a héten a főszerepet az életünkben a Merkúr játssza, amely végre befejezi a hátráló mozgását, és ezért ezen a kétszer találkozik a Marssal. Vagyis azok a problémák, amelyeken oly sokat rágódtál, végre megoldódnak.

Kos

Karma horoszkóp szeptember 26- október 2.Karmikus kötelességed: Minden jól alakul a munkahelyeden. Most is vannak irigyek körülötted, de ők már hozzátartoznak a mindennapokhoz, és megszoktad. Tele vagy energiával és tettvággyal, ami a hét végére meghozza a sikereket. De a nagy munkatempó közepette ne feledkezz el a családodról sem, mert kezdik elhanyagolva érezni magukat.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz karmikus kapcsolatod, aki nyugalommal tölt el. Nem tudod, hogy ez minek köszönhető, de már az is elég számodra, hogy a közvetlen környezetében legyél, és azonnal jóleső megnyugvást érzel.

Karmikus feladatod: Ezen a héten nagyon kényelmetlen helyzet előtt állsz, amin minél előbb túl kellene esned, de te csak húzod-halasztod. Sajnos ezzel többet ártasz magadnak, mint gondolnád. A legjobb, amit tehetsz, hogy most azonnal elintézed, mert ha nem, a későbbiekben nagyon nagy árat fizetsz érte.


Bika

Karma horoszkóp szeptember 26- október 2.Karmikus kötelességed: Bátor és vállalkozó kedvű leszel, de ez még nem jelenti azt, hogy gondolkodás nélkül hozz meg döntéseket. Ha most elhamarkodott következtetésekre jutsz, nemcsak magadnak, de a környezetednek sem teszel jót.

Karmikus kapcsolatod: Kedveseddel lesz karmikus kapcsolatod, aki ismét nehéz döntés elé állít. Lassan kezded megunni, hogy egyre többször kell neked alkalmazkodnod hozzá, és ő még csak figyelembe sem veszi az akaratodat. Adj neki ultimátumot, de legyél következetes, mert nem fog komolyan venni, és később még nehezebb lesz érvényesítened az elképzeléseidet.

Karmikus feladatod: Ne hajszold túl magad, sem a munkahelyeden, sem a szórakozásban. Most a pihenés hete következik a számodra, amikor elmerülhetsz a gondolataidban. Lehet, hogy szellemileg nehezebb lesz ez a hét, mint gondoltad volna, de fizikailag legalább ki tudod pihenni magad.

 

Ikrek

Karma horoszkóp szeptember 26- október 2.Karmikus kötelességed: Feszültségre számíthatsz a szerelmi életed és a munkád között, mert te most nagyobb hangsúlyt fektetsz a karrieredre, mint életed párjára. Ez nem tesz jót a párkapcsolatodnak, és még az is lehet, hogy szakítással zárul. De ha elmagyarázod neki, hogy ez csak egy rövid ideig tart, akkor nyerhetsz egy kis időt.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz karmikus kapcsolatod, akivel egy véletlen során, ezer év után ismét egymásra találtok. Komoly segítséget kaphatsz tőle a céljaid eléréséhez. Fejezd ki neki, hogy milyen hálás vagy, legyen kölcsönös ez a kapcsolat.

Karmikus feladatod: Szervezz programokat a baráti köröddel, menjetek ki a szabadba, és élvezzétek ezt a gyönyörű őszt, mert a közelgő tél úgyis a lakásba parancsol majd. Meglátod, hogy milyen jó hatással lesz az idegrendszeredre a friss levegő és a meghitt baráti csevej.

 

 

Rák

Karma horoszkóp szeptember 26- október 2.Karmikus kötelességed: Magányra van szükséged, hogy tisztázni tudd magadban az érzéseidet. Szerelmi kapcsolatod kezd unalmassá válni, és nem elégíti ki az igényeidet. Ezt a hetet szánd arra, hogy a lelkedben békét teremts, és akkor minden világossá válik előtted, pontosan fogod tudni, hogy mit kell tenned.

Karmikus kapcsolatod: Egy kollégáddal lesz karmikus kapcsolatod, aki gyorsabb nálad, és jobban kihasználja a kínálkozó lehetőségeket, mint te. Ébredj fel, mert ha meg szeretnéd előzni, cselekhez kell folyamodnod, melyek tőled távol állnak, de ha ügyes vagy, a héten sikerülhet.

Karmikus feladatod: Úgy tűnik, hogy anyagilag nem lesz okod panaszra, mert az előző időszakban kiválóan gazdálkodtál. Ha ingatlan vételét fontolgatod, vagy nagyobb beruházás lehetőségét, nyugodtan vágj bele, mert siker fogja kísérni. Ne közösködj senkivel, mert abból lehetnek bonyodalmak.

 

 

Oroszlán

Karma horoszkóp szeptember 26- október 2.Karmikus kötelességed: Határozott leszel, ami sok mindenkinek nem fog tetszeni. De ez ne zavarjon, mert csak irigylik a rámenősségedet, és hogy ennek köszönhetően olyan dolgot is meg tudsz valósítani, amely másoknak örökre vágyálom marad.

Karmikus kapcsolatod: Szerelmeddel lesz karmikus kapcsolatod, aki különösen fontossá válik számodra, mert olyan energiákat kapsz tőle, melyektől ragyogni és tündökölni fogsz. De ne feledd, hogy viszonozni is kell, mert egy párkapcsolat a kölcsönös szeretetről és az érzelmek viszonzásáról szól.

Karmikus feladatod: Sokszor szórakoztató tudsz lenni, de mostanában az agyára mész a barátaidnak, mert túlzásba viszed a viccelést. Tudd, hogy hol a határ, mert ha elszalad veled a ló, nem lesz, aki megállítson, és régi barátságokat rúghatsz fel. Vedd figyelembe mások érzéseit, mert lehet, hogy érzékenyebbek nálad.

 

 

Szűz

Karma horoszkóp szeptember 26- október 2.Karmikus kötelességed: Tekints előre, és tervezd meg ezt a hetet, mert így elkerülheted a galibákat, melyek fenyegetnek. Ha valami nem sikerül, akkor ne bizonytalanodj el, mert kitartással és türelemmel a hét végére a sikertelennek tűnő dolgokat is megoldhatod.

Karmikus kapcsolatod: Egy barátoddal lesz karmikus kapcsolatod, akivel a héten végleg megszakad a kapcsolatod. Most egy csöppet sem bánod, de a későbbiekben fogod, mert csak majd akkor jössz rá, hogy milyen jó ember, és hogy mennyire szeret téged, és az őszinteségével, amely néha fájdalmas, a te érdekeidet szolgálta.

Karmikus feladatod: Egy külföldi munkára mondj nemet. Bármennyire is vágyakozol, hogy a hazádtól és a megszokásoktól távol élj, és a könnyebb megoldást válaszd, most nem ez az utad. Meg kell küzdened a nehézségekkel, melyeket te állítasz magadnak, és ezt csak itthon tudod megtenni.

 

Mérleg

Karma horoszkóp szeptember 26- október 2.Karmikus kötelességed: Magabiztosságodban nincs hiány, de ne tiporj el másokat. Találd meg az arany középutat. Szeretsz a társaság középpontjaként tetszelegni, de hagyd, hogy mások is szóhoz jussanak, mert különben azon veszed észre magad, hogy nem hívnak meg sehova.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz karmikus kapcsolatod, aki csalódást okoz neked. Nem voltál rá felkészülve, ezért többszörösen nehéz feldolgoznod. Tanulj belőle, engedd el az elvárásaidat, melyeket egyes emberekkel szemben támasztasz, és akkor legközelebb sokkal könnyebb lesz.

Karmikus feladatod: Robbanásszerű szerelem talál rád, amely a hét elején beviharzik, a hétvégén pedig kiviharzik az életedből. Ha másra nem is, de kellemes együttlétekre és jó tapasztalatok szerzésére alkalmas lesz. Ne fűzz sok reményt a dologhoz, egyszerűen csak élvezd a sors adta lehetőséget.

 


Skorpió

Karma horoszkóp szeptember 26- október 2.Karmikus kötelességed: A munkahelyeden most kitartónak kell lenned, mert ha nem vigyázol, több helyről is megtámadhatják az ötleteidet, és könnyedén kicsúszhat az irányítás a kezeid közül. Gondold végig, hogy mennyi energiát fektettél eddig ebbe a projektbe, és ha fontos számodra, akkor tegyél meg mindent érte, és meglátod, sikeres, leszel.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan ismerősöddel lesz karmikus kapcsolatod, aki most nagyon szeretne kihasználni. Te ezt azonnal észreveszed, mert jó a szimatod. Rajtad áll, hogy hagyod, vagy szembeszegülsz vele.

Karmikus feladatod: Erő és vitalitás buzog benned. Használd a párkapcsolatod rendbetételére. Ne gondolj nagy dolgokra, mert partnered már attól boldog lenne, ha esténként kapna néhány jó szót, és egy kicsivel nagyobb figyelmet fordítanál rá az ágyban, és nem mindig azt erőltetnéd, ami neked jó.

 

Nyilas

Karma horoszkóp szeptember 26- október 2.Karmikus kötelességed: Lehet, hogy a héten többször feldühítenek. Ezen ne lepődj meg, mert vannak emberek, akiket ez éltet. Nem ér annyit a dolog, hogy felidegesítsd magad, mert azzal árthatsz az egészségednek. Próbálj meg tudomást se venni az ilyen helyzetekről. Ha sűrűn fáj a fejed, sürgősen keresd fel a dokidat, mert magas vérnyomásra utalhat.

Karmikus kapcsolatod: Egy munkatársaddal lesz karmikus kapcsolatod, akivel szemben apróbb harcok, viták várhatók. Itt az ideje, hogy meggyőzd az igazadról, és ne hagyd, hogy legyintsen az ötleteidre. Rámenősségednek most nagy hasznát veheted, de társítsd kitartással és türelemmel, mert ez célravezető lesz.

Karmikus feladatod: Ez a hét a nagy egymásra találás időszaka. Párkapcsolatodban elsimulnak a félreértések, és végre harmonikus időszak előtt álltok. Ha egyedül élsz, akkor megtalálhatod azt a férfit, akire már hosszú ideje vágyakozol.

Bak

Karma horoszkóp szeptember 26- október 2.Karmikus kötelességed: Most nem kell senkinek megfelelned, csak magadnak. Ha teheted, vegyél ki szabadságot erre a hétre, és élvezd a lazítást. Rád fér, mert az elmúlt hetekben hajlamos voltál túl sokat magadra vállalni, és ez most meglátszik az egészségi állapotodon.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz karmikus kapcsolatod, aki nagyon őszinte veled. Minden szava mélyen érint, mert olyan dolgokat tár fel előtted, amelyek megrémítenek. Végre valaki felnyitja a szemedet. A te feladatod nem más, mint elfogadni, és nyitva tartani.

Karmikus feladatod: Gyakorlatias vagy, pedig neked is szükséged van az álmok hajszolására. Engedd el a fantáziádat, és hagyd, hogy az érzelmeid sodorjanak, mert nagy valószínűséggel jó dolgok sülhetnek ki belőle. Ha szingli vagy, még véletlenül se hagyj ki egyetlen bulit sem, mert valamelyiken találkozhatsz életed párjával.

Vízöntő

Karma horoszkóp szeptember 26- október 2.Karmikus kötelességed: Munkahelyeden törekedj a családias hangulat megteremtésére, mert így nemcsak a munka megy jobban, de a közérzeted is javul. A rendelt ebédek helyett most főzz finomakat, és lepd meg néhány falattal a kollégáidat is, akiket garantáltan leveszel a lábukról vele.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz karmikus kapcsolatod, akiről többször pletykálkodtál, és ezzel nemcsak neki, de saját magadnak is gondot okoztál. A héten lehetőséged adódik jóvátenni, mert védelmet nyújthatsz számára egy kínos ügyben.

Karmikus feladatod: A rózsaszín köd teljesen elvarázsol, és észre sem veszed, hogy párod a hátad mögött mit művel. Túlságosan megbízol benne, és nem akarsz tudomást venni az ügyes-bajos dolgairól. De valaki figyelmeztet, és végre elkezdesz kételkedni a hűségében. Ne ess kétségbe, mert minden, ami most történik, a te érdekeidet szolgálja.

Halak

Karma horoszkóp szeptember 26- október 2.Karmikus kötelességed: Semmi kétség, a sors kegyeltje vagy. Minden elhatározásodat véghez tudod vinni a legkisebb erőfeszítéssel. Lehet, hogy ha a most kínálkozó lehetőségeket ügyesen kihasználod, megalapozhatod az egész hátralévő életedet.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz karmikus kapcsolatod, akivel szívesen barátkozol, de legyél mindig résen, mert túlságosan kinyílsz neki, amit csak keveseknek teszel meg, ő pedig nem viszonozza ezt. És még ha a héten nem is, de a későbbiekben okozhat csalódást a számodra.

Karmikus feladatod: A szerelemben boldog perceket élhetsz át, a meglévő párkapcsolatod még szorosabbá válik, és ha eddig még nem tettétek hivatalossá, most nagy esély van rá. Ha egyedül élsz, akkor iktass be egy kis bulizást, mert így nagyobb esélyed van rá, hogy kellemes kalandokba bonyolódj, és izgalmas éjszakákat élj át.  

 

 

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top