Horoszkóp

Karmahoroszkóp (november 21-27.)

A Nap és a Szaturnusz között létrejövő jó konstelláció sok mindenben a segítségedre lesz ezen a héten, viszont a Jupiter hátráltat. Arra sarkall, hogy hágd át a szabályokat, amit ne tégy.

Kos

Karma horoszkóp november 21.-27. Karmikus kötelességed: A héten nagyon fontos lesz, hogy bízz magadban. A munkahelyeden több helyről is támadhatnak, és neked állnod kell a sarat. Nem szabad elbizonytalanodnod, mert akkor azonnal adsz az ellenfeleidnek egy támadási pontot, és könnyedén elvesztheted a csatát.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz karmikus kapcsolatod, aki segít helyre tenni a magadról alkotott gondolataidat. Sokkal többet érsz, mint azt gondolnád, csak végre már neked is el kellene hinned.

Karmikus feladatod: Ez a hét alkalmas arra, hogy a párodat lehengereld, és ha még nem szerelmes beléd, akkor most igazán az lesz. Lehet, hogy egy váratlan utazás pár napra eltávolít titeket egymástól, de ettől csak még jobban fog izzani körülöttetek a levegő. Még az is lehet, hogy a külön töltött idő döbbenti rá arra, hogy valójában milyen erős érzelmek kötik hozzád.


Bika

Karma horoszkóp november 21.-27. Karmikus kötelességed: A héten igazán szerencsés leszel, mert sikert sikerre halmozol, és kitartásod végre meghozza a gyümölcsét. Anyagilag jó időszak várható, mert több helyről folyik be a bevételed, így nem kell izgulnod, hogy miből fogod befizetni a számláidat, sőt most olyan dolgokat is megengedhetsz magadnak, melyekre már rég nem volt példa.

Karmikus kapcsolatod: Egy új pasival lesz karmikus kapcsolatod, aki azon mesterkedik, hogy elcsavarja a fejedet. Te kicsit merev lehetsz, aminek semmi értelme, hagyd, hogy történjenek a dolgok, és sodorjanak az érzelmek.

Karmikus feladatod: A héten olyan buliba vagy hivatalos, ahol mindenkit nagyon jól ismersz, és ez viszont is igaz. Ne játszd meg magad, mert mindenki tudja, hogy valójában milyen vagy, és ezzel nemcsak a buli hangulatát ronthatod el, hanem néhány baráti kapcsolatodat is.

 

 

Ikrek

Karma horoszkóp november 21.-27. Karmikus kötelességed: Töretlen lelkesedéssel vágsz neki ennek a hétnek. Lesznek olyan feladatok, amelyeket nagyon nehéznek érzel, de nem azért, mert nem tudod megoldani, hanem azért, mert semmi kedved hozzájuk. Vegyél erőt magadon, és kezdd azokkal, így a hétvégére már csak a munka könnyebb része marad.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz karmikus kapcsolatod, aki az állandó okoskodásával az őrületbe kerget. Ne hagyd, szereld le időben, mert akkor talán észreveszi magát. Ha mégsem, egyszerűen ne vegyél róla tudomást, mert csak magadnak ártasz vele.

Karmikus feladatod: Igézőnek és szexinek kell lenned, mert a párodra más is pályázik, és mindenre képes, hogy közétek álljon. A féltékenység most nem jó taktika, inkább bűvöld el éjszakánként az ágyban, nappal pedig tömd tele a hasát. Ez régi, jól bevált recept, még a nagy kandúr hírében álló férfiakra is hat.

 

Rák

Karma horoszkóp november 21.-27. Karmikus kötelességed: Elképzelhető, hogy egy barátod olyan ajánlattal áll elő, amely nagyon sok kockázattal jár, és bizonytalannak tűnik, de minden abba az irányba hajt, hogy vágj bele, mert ha az érzékeid nem csalnak, nagyon nagy haszonra tehetsz szert, viszont ha nem jön be, óriásit bukhatsz.

Karmikus kapcsolatod: Kedveseddel lesz karmikus kapcsolatod, aki a forrófejűségéről híres. Neked kell megállítanod, ha nem szeretnéd, hogy nagyobb bajba kerüljön. Lehet, hogy most rád fog haragudni, és veled lesz goromba fráter, de hidd el, később köszönetet fog mondani.

Karmikus feladatod: Az eddigi nyugis időszakot mozgalmas és változatos hét váltja fel. Azt sem tudod, hogy hol áll a fejed, és teljesen új kihívások elé állít a sors. Ne feledkezz meg a soron következő névnapokról és születésnapokról, mert olyan embereket bánthatsz meg, akiktől nagyban függ a jövőd.

 

Oroszlán

Karma horoszkóp november 21.-27. Karmikus kötelességed: Az életed egyes területein lezárulhat egy szakasz, de csak akkor tudod feldolgozni, illetve új alapokra helyezni a dolgokat, ha a múlt tapasztalataiból építkezel. Ne temetkezz a múltba, inkább haladj a korral, és meglátod, sikeresebb leszel, mint valaha.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan pasival lesz karmikus kapcsolatod, aki eddig titkon imádott, de a héten fény derülhet rá. Nem lesz tolakodó, sem erőszakos, viszont nem hajlandó megérteni, hogy nincs nálad semmi esélye.

Karmikus feladatod: Ezen a héten még véletlenül se állj rá a mérlegre, mert sokkal többet fog mutatni, mint amennyit szeretnél látni. Ha az érzékeid nem csalnak, így is tudni fogod, hogy mennyit híztál. Most kell határt szabni a nassolásnak, mert a közelgő ünnepek nemhogy csökkentenék a kísértést, de nagyban hozzájárulnak a további pluszkilókhoz.

Szűz

Karma horoszkóp november 21.-27. Karmikus kötelességed: Szereted a megszokott, bevált dolgokat, mert a biztonság érzésével töltenek el, viszont nem segítik a fejlődésedet, mert határt szabnak az érzelmeidnek és a kreativitásodnak is. A héten kockáztass bátran, mert Fortuna veled van, és nem érhet semmi veszteség.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz karmikus kapcsolatod, akinek a társaságában sok energiára lesz szükséged, mert hajlamos teljesen elszívni. Nem is érted magad, hogy miért hagyod neki, hiszen nem vagytok olyan jóban. De hát ez sajnos nem ezen múlik, mert az energiavámpírok minden ok nélkül is megtalálják az áldozataikat.

Karmikus feladatod: Egy régi barátságból szerelmi kapcsolat lehet, pedig te teljes mellszélességgel védekezel ellene. Felesleges, mert a szíved mélyén tudod, hogy mindig is erre vágytál. Most viszont, hogy megkapod, lehet, hogy csalódásként fog érinteni, mert többet vártál tőle.

 

 

Mérleg

Karma horoszkóp november 21.-27. Karmikus kötelességed: Egy új, izgalmas állásajánlatot kaphatsz, amelyet pont neked találtak ki, de lehetnek akadályok, amelyek megnehezítik a döntésedet. Nem érdemes gondolkodnod, mert csak az idődet vesztegeted, mondj rá igent, és nem fogod megbánni.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz karmikus kapcsolatod, akivel meg tudod beszélni a problémáidat, mert ő pártatlan tanácsokat tud adni, és nagyban hozzájárulhat nemcsak a boldogságodhoz, de a teljes lelki békéd megtalálásához is.

Karmikus feladatod: A párkapcsolatodban mértékletesnek kell maradnod, és ha ő olyat mond, amit te, úgy érzed, képtelen vagy eltűrni, akkor ezen a héten tegyél lakatot a szádra, mert olyan dolgokat vághatsz a fejéhez, hogy később megbánod. Lehet igazságalapja, de nem mindegy, hogy közlöd a dolgokat. Mikor már éppen felrobbannál, gondolj valami szép nyári emlékre, biztosan lecsillapítja a kedélyedet.


Skorpió

Karma horoszkóp november 21.-27. Karmikus kötelességed: Most eldöntheted, hogy kihűlőben lévő kapcsolatodat végleg lezárod, vagy még vársz, hátha megoldódnak a problémák. A sors közbeszólhat, ha a várakozó álláspont mellett döntesz, mert egy olyan pasi kerül képbe, akinek nem fogsz tudni nemet mondani.

Karmikus kapcsolatod: Gyermekeddel van karmikus kapcsolatod, aki miatt jobb a kedved, hiszen igyekszik mindent megtenni azért, hogy jól érezd magad. Minden erejével azért küzd, hogy a jó oldalát mutassa neked. Viszonozd, hiszen ő is a te szeretetedre és törődésedre vágyik.

Karmikus feladatod: Hagyj időt a fontos döntések meghozatalára, mert pénzügyileg nem várt pozitív hatások érhetnek, amelyek nagyban befolyásolhatnak. A túlzott határozottság most hátráltathat, inkább hallgass a barátaid józan szavára. Nem árt, ha megtervezed a lépéseidet, mert akkor jobban átláthatóvá válhatnak még a kusza dolgok is.


Nyilas

Karma horoszkóp november 21.-27. Karmikus kötelességed: Több pasi harcol a kegyeidért, válogass bátran, mert lehet, hogy nem az első nyeri el a tetszésedet. Most több idő szükséges, hogy megtaláld a számodra legmegfelelőbb srácot, de ez csak pozitívum, mert ha rálelsz, legalább jobban fogod értékelni.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan kollégáddal lesz karmikus kapcsolatod, aki mindenben a rendelkezésedre áll, sőt már kezd gyanús lenni, hogy miért ilyen szívélyes. Jól teszed, ha most utánajársz, mert a megérzéseid nem csalnak, és valamit nagyon akar.

Karmikus feladatod: Munkahelyeden változás várható. Jön egy új munkatárs, aki színt és energiát visz a már-már unalmasnak mondható hétköznapokba, vagy elmegy valaki, akinek köszönhetően kapuk nyílnak meg előtted. Mindennek oka van, semmi nem történik véletlenül, és ha ügyes vagy, képes leszel a jelekből olvasni, és a magad hasznára fordítani a történteket.

 

Bak

Karma horoszkóp november 21.-27. Karmikus kötelességed: Le kell győznöd a szexuális vágyadat egy munkatársad iránt – csak bonyolítaná az életed, és még az is lehet, hogy veszélybe sodorná az egzisztenciádat. Így is sokan pletykálkodnak rólad, nem érdemes több okot szolgáltatnod rá.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan pasival lesz karmikus kapcsolatod, aki nem tudja, mit akar. Ha nem fedte volna már fel az érzéseit, azt gondolhatnád, hogy szórakozik veled. Hidd el, nem ezt teszi. Nagyon szeret, és vágyik rád, csak egy kicsit félénkebb a kelleténél, és nem tudja, mivel tudna levenni a lábadról. Segíts neki, így mindkettőtöknek könnyebb lesz.

Karmikus feladatod: Anyagi sikereid lesznek a héten, ebből adódóan megjelenik néhány ismerősöd – akik akár az ellenségeid is lehetnének –, abban bízva, hogy hátha részesülnek a jóból. Legyél közömbös, és tégy úgy, mintha nem tudnád, mit akarnak, mert ahhoz nem lesz merszük, hogy egyenesen neked szegezzék a kérésüket.

Vízöntő

Karma horoszkóp november 21.-27. Karmikus kötelességed: A héten szerencsére minden adott ahhoz, hogy a lehető legjobb hangulatban töltsd el az idődet. Ne sajnáld magadtól a kényeztető perceket, mert egész évben keményen hajtottál, és most eljött a lazítás ideje. Meglátod, mennyivel könnyedebb és kiegyensúlyozottabb leszel.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz karmikus kapcsolatod, aki az orvosod, és hajlamos minden nagyobb ok nélkül megrémíteni. Ne vedd félvállról, mert most lehet valami a dologban, főleg azért, mert az utóbb időben hajlamos voltál lengén öltözni, és könnyedén átfújhatott a szél.

Karmikus feladatod: Legyél óvatos az utakon, mert most olyan tempót diktálsz, ami mellett, ha valami váratlan esemény ér, nehéz megállni. Az sincs kizárva, hogy a gyorsaságod súlyos összegekbe fog kerülni, és még az is lehet, hogy a jogosítványodtól is búcsút kell venned egy kis időre.

 

Halak

Karma horoszkóp november 21.-27. Karmikus kötelességed: Munkahelyeden átvernek, mert nem kapod meg a kialkudott összeget, de patthelyzet van, mert kénytelen vagy elviselni a veled szemben elkövetett sérelmeket, hiszen szükséged van a munkára. Ne félj, mert eljön a te időd, mikor visszavághatsz.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz karmikus kapcsolatod, akiben megbíztál, és most csalódást okozott. A szemedben kedves, de a hátad mögött kígyót-békát kiabál rád. Semmi dolgod az üggyel, csak annyi, hogy ha találkoztok, nézz át rajta, mint egy üvegen.

Karmikus feladatod: Gyakran pattanásig feszült vagy, amire igazán nincs okod, mert még ha munkahelyi gondok nyomják is a lelkedet, az otthonodban teljes boldogság és harmónia vár. Minden apróságra ugrasz, és sokszor hajlamos lehetsz minden ok nélkül megbántani számodra fontos embereket.

 

 

 

 

 

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top