Horoszkóp

Havi horoszkóp 2010. augusztusára

Augusztus a nagy találkozások hava lesz. Sőt néhány jegy szülötteinek még a pénzügyi helyzete a rendeződik.

Havi horoszkóp 2010. augusztusára KOS: Az augusztus számodra a szerelemről fog szólni. Olyan ember fog belépni az életedbe, akire mindig is vágytál. De ez még nem jelenti automatikusan a beteljesedést. Több akadályon kell átjutnotok ahhoz, hogy ez egy működő kapcsolat lehessen. Először is gondot okozhat a korkülönbség. Aztán kérdés, hogy mindketten függetlenek vagytok-e. Amennyiben te nem vagy szabad, ezt a fergeteges szerelmet megélheted a jelenlegi pároddal is. Egy romantikus nyaraláson, vagy hétvégén ismét egymás szerethettek. Csak kettőtökön múlik. Amennyiben gyermeket szeretnétek, akkor az augusztus 10-i újhold környékén megfoganhat. A hónap közepétől egyre kevesebbet fogsz idegeskedni. Azt fogod tapasztalni, hogy mindent sokkal békésebben, és türelmesebben tudsz kezelni. Ez sokszor egészen apró dolgokban fog megnyilvánulni.

Havi horoszkóp 2010. augusztusára BIKA: Augusztusban két téma fog kiemelkedni a számodra. Az egyik az egészséged. Ezen a téren a vércukorszintedet kellene ellenőriztetned. Emellett vigyáznod kellene arra, hogy mennyi ún. összetett cukrot viszel be. Ugyanis ezeket nehéz lebontani. Míg az egyszerű cukrok, mint pl. a fruktóz, nem megterhelő a szervezet számára. Ezért inkább gyümölcsöt egyél sütemény helyett, és gyümölcslevet igyál, ne cukros üdítőt! És napi minimum két liter vizet! A másik téma a családod, ill. az otthonod. Az előbbibe új családtag érkezhet, aki szó szerint megfényesíti a napjaitokat. Ha van ingatlan ügyed, akkor abban most új lehetőségek merülhetnek fel. Vagy belevághatsz egy kisebb lakásfelújításba. Felfrissítheted a színeket és/vagy a szobanövényeket. De csak akkor csináld ezt, amikor van időd! A kapkodásnak nincs értelme.

Havi horoszkóp 2010. augusztusára IKREK: Augusztus elején tele leszel életkedvvel, és ötletekkel. Ne sokat hezitálj, fogj bele a megvalósításba! Hiszen jól tudod, hogy a sikerhez kevés az ötlet. Ahogy a tehetség sem elég szorgalom nélkül. A hónap közepén készülj fel rá, hogy a munkahelyeden valaki, vagy valami visszatérhet. Bizonyára azt hitted, hogy „megszabadultál” az illetőtől, vagy a témától, de most ismét előkerül. A leglényegesebb, hogy ne idegeskedj miatta! Kapkodás helyett gondold át, hogy mi volt az ügy! Meglátod, „nem eszik olyan forrón a kását”. Ez a hónap utazásra is kitűnően alkalmas. Ha bármilyen lehetőség adódik váratlanul, akkor menj! Olyan élmények várnak rád, amit kár lenne kihagynod. Emellett szerelem és/vagy gyermekfogantatás sem kizárt. Mindkettő nagy lendületet hoz az életedbe. Éld meg, és élvezd!

Havi horoszkóp 2010. augusztusára RÁK: Meglehetősen mozgalmas lesz az augusztusod. Egyrészt pénzügyek terén adódik valami új forrás. Másrészt többlet kiadásod is lehet. Emiatt nélkülözhetetlen, hogy ne költs el minden pénzt, hanem tegyél félre valamennyit! Így megúszhatod kölcsönfelvétel nélkül. A családodban is lesz valami változás. Oda fog költözni valaki, vagy váratlan vendég toppan be. Mindenkit fogadj szeretettel! Tekints rá úgy, mint egy vándorra, aki éhes, és fáradt, miközben hírt hoz neked! Ha szeretnél bármit változtatni az otthonodban, akkor azt most tedd! Pl. vehetsz új szőnyeget. Vagy kifestheted a konyhát. Esetleg átrendezheted a nappalit. Pár új szobanövénnyel egészen feldobhatod a hangulatot. Engedd el a fantáziádat, és készíts saját kezűleg pár dolgot: színes kaspót, gyöngyfüggönyt, díszpárnát! A végén gyönyörködj az eredményben!

Havi horoszkóp 2010. augusztusára OROSZLÁN: Az augusztus a te hónapod. Minden szempontból remekül fogod érezni magad. Főleg, ha szülinapi bulit szervezel. Hívj el mindenkit! Hiszen tudod jól, hogy lesznek, akik nem tudnak elmenni. De ne velük foglalkozz, hanem azokkal, akik megtisztelnek a jelenlétükkel! Kérd meg őket, hogy hozzanak valami finomságot, mert azt fogják enni, inni, amit visznek! Augusztus 10-én az újhold az Oroszlán jelében lesz. Ez neked új erőt, lendületet fog adni. Érdemes új terveket készítened. És átgondolni, hogy a megvalósításhoz mire van szükséged. Ne legyél szégyenlős! Ha szükséges, akkor kérj segítséget! Az egész hónap alkalmas utazásra. A hónap második fele különösen. Azonban ekkor a kiadásaidra kell odafigyelned. Ne szórd a pénzt! Nem kell senkin túl tenned. Fontold meg, hogy mire költesz!

Havi horoszkóp 2010. augusztusára SZŰZ: Augusztusban próbára lesz téve a rugalmasságod. Úgy érezheted, hogy többen is tesztelnek. A leglényegesebb, hogy senki, és semmi miatt ne idegeskedj! Ha nem tudod azonnal a választ, akkor kérj, ill. adj időt magadnak! Ez munkában, és magánéletben is korrekt. Ezen kívül számíts rá, hogy a múltadból visszatérhet valaki, aki felzaklathat. Ha nem ő személyesen, akkor az emléke. Ne engedd, hogy a jelenlegi körülményeidet felborítsa! Védd meg azt, amit hónapok, vagy évek során felépítettél! Jó hír számodra, hogy anyagi téren ez a hónap kedvező híreket hoz. De ez nem azt jelenti, hogy elkezdheted szórni a pénzt. Az is jól fog érinteni, hogy 23-án a Nap belép a Szűz jelébe. Viszont a 24-i telihold vitát, összeveszést hozhat, ha nem fogod vissza magad. Okosabb lenne, csendben maradni.

Havi horoszkóp 2010. augusztusára MÉRLEG: Rögtön augusztus elején szerelmi, ill. féltékenységi ügybe keveredhetsz. A lehető leggyorsabban tisztázd a helyzetet, mert idővel egyre nehezebb lesz! Ne lépj félre! Uralkodj magadon, és az ösztöneiden, és ne csald meg a párodat! De abba se menj bele, hogy valaki veled csaljon! Mindez józanság, és önfegyelem kérdése. A hónap közepén régi ügyek és/vagy emberek bosszanthatnak. Egyik esetben sem tanácsos kapkodnod, ill. magyarázkodnod. A legokosabb, amit tehetsz, hogy kérdezel, és utána hallgatsz. Ha másképp teszel, akkor egy vitás örvénybe kerülhetsz. A hónap második felében új szövetségesre találhatsz. Ebből egy komoly barátság alakulhat ki, ha lesz elég időtök egymásra. A hónap végén az egészségedre kell vigyáznod. Fontos, hogy igyál többet, és alaposan rágd meg azt, amit eszel!

Havi horoszkóp 2010. augusztusára SKORPIÓ: Az augusztus 10-i újhold hozhat neked új főnököt és/vagy új munkát. Mindkét elengedhetetlenül fontos, hogy bizakodóan állj hozzá a helyzethez. Semmi okod aggódni. Ne hallgass a „vészmadarakra”, és ne törődj a pletykákkal! Ha van gyermeked, akkor ebben a hónapban sok dolgod lesz miatta. Lehetőleg ne veszekedj vele! Adj neki feladatot, vond be őt is! Ha hasznosnak érezheti magát, akkor sokkal kezelhetőbbé válik. Életkorától függően bízz rá kisebb, nagyobb ügyeket! És hangsúlyozd, hogy ez milyen nagy segítség neked! A hónap vége felé egy barátod csalódást okozhat. Legyél elnéző vele! Próbáld megfejteni, megérteni, hogy miért viselkedett úgy! Biztosan oka volt rá. Nem kell rögtön a legrosszabbra gondolnod, és megszakítanod vele minden kapcsolatot. Várj, és tisztázódni fog!

Havi horoszkóp 2010. augusztusára NYILAS: Szinte az egész augusztus a családodról és/vagy az otthonodról fog szólni. Itt az ideje, hogy rendet rakj. Szó szerint, és átvitt értelemben is. Természetesen a rokonaiddal legyél kíméletes! De selejtezés terén ne óvatoskodj! Dobálj ki mindent, ami elromlott, vagy már nincs rá szükséged! Ha sajnálod, és még használható, akkor elajándékozhatod. Emellett ingatlan ügyben váratlan fordulat történhet. De ne hagyd sürgetni magad! Legyen időd az átgondolásra! A kapkodás rossz döntést eredményezhet. Ebben a hónapban utazz el pár napra! Válassz külföldi célpontot! Ha last minit útra fizetsz be, akkor sokat spórolhatsz. Azt, amit megtakarítasz, elköltheted alternatív programokra. Így valóban élmény dús nyaralásban lesz részed. Hónap végén a karrieredre koncentrálj! Ne vidd be a magánéletet a munkahelyedre!

Havi horoszkóp 2010. augusztusára BAK: Augusztusban egyszerre kellene helytállnod otthon, és a munkahelyeden is. Mivel ez lehetetlen, mindig csak egy dologra koncentrálj! Ha dolgozol, akkor tedd félre a családi ügyeket! De ha otthon vagy, akkor hagyd a munkahelyi ügyeket! Legyél jelen testben és lélekben is! Ezen kívül az is megviselhet, hogy hirtelen utazás lehetősége adódhat. Mivel te nem szereted a váratlan helyzeteket, szíved szerint nemet mondanál. Ne tedd! Olyan élményektől fosztanád meg magad, amit később bánhatnál. Legyél rugalmas, és menj! A hónap végén a munkahelyeden lesz egy kis jövés-menés. Ne izgasd magad semmi, és senki miatt! Hamar kialakul az új felállás, és megtalálod a helyedet. Az augusztus 24-i teliholdkor legyél nagyon óvatos az utakon! Baleset érhet, ha figyelmetlen vagy. De ha vigyázol, nem érhet baj.

Havi horoszkóp 2010. augusztusára VÍZÖNTŐ: Izgalmas, és mozgalmas lesz az augusztusod. Új emberek lépnek be az életedbe. Ezek közül lesz, akivel barátság, és lesz, akivel szerelem alakulhat ki. De ne feledd, hogy mindig „kettőn áll a vásár”! Vagyis ne erőltess, és ne sürgess semmit, és senkit! Magadat se! Emellett több utazás is adódhat. Egy napos kirándulás, hétvégi kiruccanás és/vagy külföldi utazás is. Mindegyikre menj el! Ne foszd meg magad az élményektől! Hiszen ezek tesznek gazdaggá, és nem a pénz. Ha tanulsz, vagy fontolgatod, hogy tovább tanulj, akkor ebben a hónapban fontos információkhoz juthatsz hozzá. Keresgélj, és tájékozódj! Az augusztus 24-i telihold környékén vigyázz a pénzedre, és minden értékedre! Csak kellő óvintézkedésekkel előzheted meg a veszteséget. Az elővigyázatosságnak van értelme, az utólagos mérgelődésnek nincs.

Havi horoszkóp 2010. augusztusára HALAK: Augusztusban vigyázz magadra! Semmilyen helyzetben, senki és semmi miatt ne idegeskedj! Ne feledd, hogy „az idegeskedés önmagad büntetése mások ostobasága miatt”! Ne büntesd magad! És alakítsd mindig úgy a dolgaidat, hogy ne kelljen sietned! Inkább késs el, semmint hogy stresszeld magad! Rajtad kívül úgyis annyi stressz van. Nem kell tetézned tovább. Ez a hónap meglepetést is tartogat a számodra. A kellemetlen, hogy adódhat nem várt kiadásod. Ez azért fog rosszul érinteni, mert a spórolt pénzedhez kell hozzányúlnod. De ne sajnáld, hiszen pont az ilyen helyzetekre tartalékoltad! Kellemesebb meglepetés, hogy egy olyan emberrel ismerkedhetsz meg, aki fényt hoz az életedbe. Szó szerint megvilágít valamit, vagy értelmet ad valaminek. Ne titkold a rajongásodat, és a háládat! Egyik sem ciki.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top